tucanje ortakove mame

Vožnja sa Ortakovom Mamom 2. Deo

Upoznavanje Srbija

Poslednjih 45 minuta našeg putovanja sastojalo se od toga da je gospođa mama pila još burbona i kole, a ja sam smirivao svoju najveću erekciju ikada u životu. U glavi su mi se motale misli o tome šta je mislila pod „Možda sam mnogo stvari, ali nisam neko ko samo zadirkuje.“ Kada smo se približili njenoj kući, rekla je Srđanu da se parkira na prilaz, stvari njegove devojke izbaci i premesti u njen auto, i odveze svoju devojku kući. Računao sam u svojoj glavi i shvatio da bi Srđanu trebalo više od sat vremena čak i ako bi je samo ostavio i vratio se pravo kući.

„On i ja ćemo se raspakovati dok tebe nema sine.“ rekla je misleći na sebe i mene.

Bio sam i uzbuđen i uplašen idejom da budem sam sa njom. Srđan istovario stvari svoje devojke u mamin auto i ostavio mene i nju da istovarimo ostatak opreme. Ona je uzela dva kofera i gurkala ih na točkićima do kuće, a zatim ušla u nju. Kada sam ja ušao u kuću sa ostatkom stvari, čuo sam je dok je vikala i penjala se stepenicama: „Napravi nam još par pića i donesi ih gore.“

Užurbano sam spojio burbon-kolu i popeo se uz stepenice. Ortakova mama je bila u kupatilu i češljala je dugu kosu. Nosila je ogrtač od belog frotira. Rekla mi je da uđem dok je uzimala piće i još jednom ga popila na iskap. Bio sam zapanjen koliko je pila, ali nisam hteo da joj kažem da malo preteruje jer ko sam ja klinac da odrasloj ženi govorim koliko sme da pije.

„Da li si uživao u kolima?“ upitala je.

„V-veoma.“ promucao sam.

„Znaš, verovatno sam dozvolila da stvari odu predaleko. Mogu li da budem sigurna da nikome nećeš reći?“

„Neću reći nikome nikada.“ odgovorio sam ponosno.

„Ako nekada ipak otkriješ, to bi slomilo Srđana… a ja ću naravno sve poreći. Da li razumeš?“ Rekla je i okrenula se da me pogleda pravo u oči.

„Ne brinite, neću reći ni reč. Ni sada ni nikada.“ Odgovorio sam čak i kada me je počelo nervirati što toliko sumnja u mene.

„U redu. Izvini što sam toliko dosadna sa tim, ali zaista ne želim da se ništa sazna. A sada je vreme da uzvratim uslugu. Ti si ostao tvrd celim putem a ja sam imala divan orgazam.“ Rekla je i odvela me u svoju spavaću sobu. „Moramo biti brzi jer će Srđan uskoro biti kući.“

„Sa obzirom koliko ste me napalili i koliko vas želim… mislim da ovo neće dugo potrajati.“ ortakova mama mu sisa kurac

Nisam potpuno izgubio erekciju skoro 3 sata i moje bokserice su bile natopljene pre-spermom. Sagnula se i otkopčala mi kaiš pre nego što mi je otkopčala farmerke i spustila ih. Moj kurac je prosečne dužine ali je neobično debeo. Bila je savijena u struku sa glavom samo nekoliko centimetara od moje erekcije. Ja sam se naslonio na njen krevet, a ona je počela proučavati, mirisati i drkati moj kurac. Mislim da je osetila koliko sam blizu orgazma jer je iznenada stala.

„Želiš da ti popušim ovaj predivan mlad kurac, zar ne?“ Pre nego što sam uspeo da odgovorim, uzela ga je u usta i počela da liže i sisa. Iskoristio sam priliku da pružim ruku ispod njenog bade-mantila dok se naginjala. Navukao sam donju ivicu ogrtača na njen donji deo leđa otkrivajući njenu guzu prekrivenu gaćicama. Brzo sam je pljesnuo a potom joj mazio pičku kroz gaćice. Orgazam je bio preblizu.

„Želim da vam… napunim usta…“

Ustala je i promucala: „Ne… želim da svršiš u mene, ali u moju pičku!“

Te reči su bile potpuno iznenadne i kao grom iz vedra neba su me pogodile pravo u kurac koji se zgrčio.

Otvorila je svoj ogrtač otkrivajući da je na sebi imala samo bele svilene gaćice i nisu mogle da sakriju obris njenih sočnih, punih usmina. Dok je sedela na krevetu, bio sam zapanjen glatkoćom njene kože i koliko je utegnuta. Njene noge su bile posebno debele i jake. Njene sise su visile sa strane, ali su i dalje bile dovoljno čvrste da zadrže lep oblik. Primetio sam da su joj bradavice bile veoma tamne i uspravne. Zavalila se i pomerila se u položaj sa podignutim kolenima i guzom na ivici kreveta. Sagnula se i povukla gaćice u stranu.

U punom svetlu sobe mogao sam da vidim njenu picu i instinktivno sam stavio ruku na nju. Zbog njene vlažnosti moji prsti skliznuli su u nju. Tucao sam je prstima dok nije zgrabila moj penis i povukla ga do svog otvora. Stavila ga je na unutrašnje usmine i trljala moj kurac gore-dole podmazujući ga svojim sokovima. tucanje ortakove mame

„Nabij tu kurčinu u mene.“ rekla je, po prvi put koristeći jebozovan, pohotan glas.

Sa svega nekoliko udaraca bio sam zakopan u njenu vrelu pizdu do jaja i moj orgazam je sada bio nezaustavljiv. Gospođa mama je stenjala od zadovoljstva dok je moj penis grčevito izbacivao mlaz za mlazom vrele sperme u njen vaginalni otvor. Moja sperma je bukvalno pulsirala iz njene pice, toliko sam mnogo ejakulirao.

Njen orgazam je počeo čim je moj završio. Zabacila je glavu unazad dok me je hvatala za bokove da me drži duboko u sebi. Nekoliko minuta njeni vaginalni zidovi su se skupljali oko mog kurca dok je uzdisala i stenjala u zadovoljstvu.

Na kraju se opustila i pala na krevet. Brzo se pribrala i povukla gaćice preko svoje pice. Dok sam podizao pantalone, sela je i rekla profesionalnim tonom: „Pretpostavljam da bi trebalo da počnemo da raspakujemo auto. Počni ti a ja ću sići za minut.“

Uz to je ustala i polako ušla u kupatilo. Uradio sam kako mi je rečeno. Nakon toga više nismo pominjali našu zajedničku vožnju i kratak ali žestok seks.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 54 Prosek: 4.5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!