jebanje s guza na plaži

Nudistička Avantura

Upoznavanje Srbija

Sandra se ispružila na popodnevnom suncu okupana toplom svetlošću. Zima je bila duga i bilo joj je drago što je ponovo na obali mora i daleko od stresa na poslu. Sa dečkom je došla na plažu na vikend, sameštaj su imali tik pored mora. Bila je zahvalna sunčevim zracima koji su prešli hiljade kilometara da bi zagrejali njenu kožu. Njen šareni peškir za plažu štitio je njenu kožu od peska ispod nje.

Odabrala je mesto blizu peščanih dina jer je tamo imala mir. Sa skoro 50 godina, Sandra je i dalje imala mladoliko lice i figuru. Pre bi prošla kao asistentkinja na fakultetu gde je radila, a ne kao administratorka sa više od 20 godina radnog staža. Bila je visoka i vitka sa gustom plavom kosom. Njena svetla koža i delikatne crte lica doprinele su njenom mladalačkom izgledu.

Dok je ležala na plaži uživajući u plavom nebu iznad, svež povetarac je duvao sa mora koji je hladio njenu otkrivenu pičku i ukrućivao njene bradavice. Pogledala je ka moru i zaškiljila u sunce, primetivši grupu mladića kako se brčkaju na obali. Njihovi mišići su svetlucali i tela su blistala dok su udarali nogom i glavom loptu.

Vratila se potom svom romanu, zanimljivoj priči o ženi koja je radila na fakultetu i žudela za slobodnijim životom spisateljice koja živi među zvezdama. Život u kome nije bila pod tako strogim kodeksom uglađenog i pravilnog ponašanja. Sandra je bila toliko zaokupljena svojom knjigom da joj je zamalo promakao momak koji se približavao. Mladić od možda dvadeset godina prolazi pored nje prema dinama. milfara gola na plaži

Imala je posla sa mladićima njegovih godina skoro svakodnevno, ali razlika je bila što je njegova mlitava muškost skakala između njegovih butina na vidnom mestu dok je prolazio kroz pesak. Zavirila je ispod naočara za sunce dok se približavao. Ramena su mu bila široka, a telo bronzano. Njegovi mišići su se stezali dok je prolazio pored nje.

Svaka žena bi ga smatrala zgodnim i uhvatila je njegove poglede kada je prošao samo nekoliko metara dalje. Osećala je kako leptiri lete pod njegovim pogledom, iako ga je njena suptilnost sprečila da primeti da i ona bulji. Nakon što je prošao, Sandra se okrenula da ga posmatra kako hoda kroz visoku travu i nestaje preko vrha dine.

Proverila je svog dečka koji je dremao pored nje, zatim je gurnula knjigu pod peškir i ustala da prati mladića. Nije bila sigurna šta će biti sledeće, ali je znala da univerzitet to neće odobriti niti bi to ikada mogli saznati. Sandra je šetala kroz visoku travu, prateći stazu. Oprezno je provirila preko grebena i ugledala mladića kako opušteno leži na čistom mestu. Gledala je nekoliko sekundi kako se zavalio na sunce i polako pomerao ruku preko svog sve većeg alata. Sandra se primakla bliže, a zatim zakoračila na čistinu.

„Je li to za mene?“ prošaputala je. matorka mu sisa kurac na plaži

Telo mu se ukočilo i držao je ruke ispred sebe, zaprepašćen što je uhvaćen na otvorenom u samoistraživanju svoje muškosti. Bez reči, Sandra je kleknula između njegovih nogu i stavila ruku da izazove njegovo uzbuđenje. Vešto se krećući po njegovom telu, počela je da mu stavlja poljupce između butina. Dok ga je zadirkivala ustima, počeo je da se opušta, ispuštajući dug uzdah i dozvoljavajući da mu glava padne nazad na pesak. Podržana laktovima i kolenima, sa svojim dupetom u vazduhu, Sandra je počela da klacka glavom, uzimajući njegovu kurčinu duboko u grlo.

Usnama je okruživala njegov kurac, gladno ga je pozivala da pusti slatke sokove. Telo je počelo da mu drhti i da se trese, a iz grla su mu izbijali jauci; jaja su mu se stegla i u velikim grčevima njegovo seme je pušteno u Sandrina željna usta. Široko se nasmešila dok je povlačila glavu unazad, a bele kapi su joj kapali sa brade. Gledala je u njegovo čvrsto telo dok je ležao u pesku zatvorenih očiju u zadovoljnom blaženstvu.

Mlad, jak, pun snage, njegov kurac nije ni izgubio na čvrstini posle orgazma. Ustao je i krenuo iza nje. Obložen njenom pljuvačkom, glatko je klizio preko njene guze zagrevajući je uzbuđenjem. Prešao je rukama preko njene kože sve dok nije obuhvatio njene željne grudi. Drhtavica joj je prošla niz stomak dok su njegovi prsti dodirivali njene ružičaste bradavice, a on ih je vrteo između kažiprsta i palca.

Njena pička natečena i otvorena, osećala je njegovo meso kako joj prodire lagano i nežno od pozadi. Dok je kurcem ulazio u picu, prstima je istraživao njen šupak. Sandra je dahtala kada je kurac ušao do kraja u nju, a bokovi su počeli da joj se ljuljaju. Pritisnula se na njega, primajući ga dublje u sebe.

Počeo je da se nabija sve jače i jače. Njegova jaja koja su se ljuljala se ljuljala poput olovnih tegova, udarala u nju pri svakom nabijanju. Njegova ruka na njenim grudima, poslužila je da pojača njena osećanja. Njeno telo se treslo od njegove pokretačke sile i zadrhtalo od njegovog prodora i senzualnog dodira. Zabacivši glavu unazad, Sandra se ljuljala ne mogavši da uguši svoje krike zadovoljstva. jebanje s guza na plaži

Vlaga između njih i zvuk njihovog udaranja samo su doprineli telesnoj, požudnoj sceni koja se razvila. Ono što je počelo kao treperenje preraslo je u eksploziju koja je čvrsto stegnula njenu picu oko njegove kite. Grč za grčem naterao ju je da savije leđa dok je on sipao svoju spermu u nju. Zajedno su se srušili na pesak. Dugo su ležali u pesku, isprepletenih udova, grejani suncem i rashlađivani povetarcem.

Dok je njen mladi ljubavnik dremao u pesku, ona se raspetljala i ustala. Vraćajući se tihim koracima, sekla je kroz travu prema vodi. Sandra se popela na dinu, špijunirajući svog dečka koji je još uvek spavao na peškiru na plaži. Iskrala se do mora da se osveži u njegovim osvežavajućim vodama. Kada se vratila primetila je mlade momke kako se složno okreću da je vide. U tišini se pitala koliko bi još poseta dinama mogla da doživi tog vikenda.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 23 Prosek: 4.7]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!