masira stopala ortakovoj mami

Vožnja sa Ortakovom Mamom 1. Deo

Upoznavanje Srbija

Imao sam prijatelja iz detinjstva (Srđan) čiji su roditelji imali stanove na Kopu i on me je pozivao na mnoge skijaške vikende. Obično je i njegova starija sestra dovodila prijatelje i svi bi skijali osim njegove majke koja je više volela da čita i opušta se nego da se smrzava na vetru, ledu i hladnoći. Srđanova mama je lepo izgledala, klasična milf sa velikim sisama. Nije imala višak kilograma, ali je bila zdepasta sa mišićavim nogama.

U svakom slučaju, stanovi su imali zajednički đakuzi i ona bi nam se pridružila nakon skijanja. Nikada nisam propustio priliku da uživam u pogledu na njeno telo. Ona i njen muž nisu mogli biti drugačiji, tako da me zaista nije iznenadilo kada su se rastali nakon što smo Srđan i ja krenuli na faks. Ona to nije dobro prihvatila i nikada nije propustila priliku da kaže nešto pogrdno o svom bivšem mužu.

**

Tokom zimskog raspusta na mojoj prvoj godini fakulteta, Srđan me je zamolio da se pridružim njemu i njegovoj majci na nedelju dana skijanja. Dozvoljeno nam je da pozovemo naše devojke i oboje smo imali nekoliko sjajnih dana na skijanju, cirkanju i jebanju tokom noći. Ona bi ostajala u svom apartmanu i obično je spavala u krevetu već oko 23 sata i tada je zabava obično počinjala za nas ostale.

Naše devojke su trebale da odu posle 4 dana, ali je Srđan nagovorio svoju ribu da ostane. Nisam imao te sreće jer su roditelji moje devojke bili prilično strogi i nikada nisu voleli da menjaju planove. Oprostio sam se od nje i pomirio se da ću par večeri provoditi sam. masira stopala ortakovoj mami

Bio sam iznenađen kada se Srđanova mama (neću otkrivati njeno ime) trudila da razgovara sa mnom tokom poslednje dve večeri, čak smo se udružili protiv Srđana i njegove devojke igrajući društvene igre u parovima. Zaista smo se dobro proveli. Poslednje noći kada smo gledali film i dok su se Srđan i njegova devojka pipkali pod ćebetom na podu, gospođa mama i ja smo delili kauč.

Ništa se između nas nije dogodilo osim što sam joj masirao stopala tokom filma u čemu je očigledno uživala. Moje ruke su došle do tik iznad njenog kolena i bilo je uzbudljivo. Imao sam ogromnu erekciju za koju mislim da je primetila. Iskreno, bio sam previše pijan da bih brinuo o posledicama.

**

Sišli smo sa staze poslednjeg dana skijanja i brzo napakovali auto. Morali smo da preklopimo jedno od zadnjih sedišta da bismo u njega ubacili skije. To je značilo da će se dvoje voziti na prednjem sedištu, a dvoje pozadi moraju da se stisnu u jedno sedište. Svi smo se složili da će Srđan i njegova devojka zauzeti prednje sedište, a ja i njegova mama pozadi. Spakovao sam frižider torbu sa dovoljno burbona i koka-kole da svi osim vozača budu dobro opskrbljeni za dugu vožnju kući.

Vreme nije bilo dobro, a saobraćaj bio je užasan. Nisam ni znao da će ovo postati nabolja vožnja automobilom koju sam ikada doživeo. Gospođa se osećala prilično dobro uprkos hladnoći i cirkala je sa mnom. Bili smo praktično sklupčani jedno uz drugo. Postavila se nekako ispred mene i sela na prednji deo sedišta naslonjena leđima na moj stomak. Nije mi preostalo ništa drugo nego da raširim noge da joj omogućim da se smesti.

Njena guza je bila tačno uz moje međunožje i odmah sam se borio protiv erekcije. Ako je i primetila nije ništa rekla. Nastavili smo put, a ja sam dobrano pijuckao piće. Posle nekoliko minuta, okrenula je glavu i upitala: „Da li ti je neprijatno?“

„Super sam samo mi se smrzavaju ruke.“

Gospođa je povukla moje ruke ispod velike jakne i rekla: „Ne stavljaj te kockice leda nigde blizu mene.“

Stavio sam ruke na njenu stranu i rekao, „Zašto, jesu li hladne?“ Čak i kroz njenu majicu bilo je kao da je strujni udar prošao kroz nju. Zgrabila je moje ruke i povukla ih ispred sebe sa rukama iznad mojih. „Ne pokušavaj to ponovo.“ Rekla je uz smeh.

Dvoje napred nisu mogli da čuju nijednu reč koju smo govorili jer je muzika bila glasnija. Gospođa je vratila glavu na mene dok smo nastavljali niz planinu. Napolju je bilo mračno kao i u autu i osim povremenog gutljaja našeg pića, nismo se pomerali ni mnogo razgovarali. Moje ruke su se brzo zagrejale i ležale su na gornjoj strani stomaka gospođe mame.

Nosila je pantalone sa vezicama oko zglobova i tamno plavu rolku. Mirisala je zaista dobro i moj um je počeo da luta. Mislim da sam bio dovoljno pijan da to dozvolim i za minut moja erekcija je pritiskala njen donji deo leđa. Nije bilo sumnje da je to mogla da oseti.

„Izvini zbog toga.“ prošaputao sam. „Stvarno ne mogu sebi pomoći.“

„Pretpostavljam da bi trebalo da budem polaskana.“ Gospođa je odgovorila.

Uz malo osmeha rekao sam, „Samo mi obećaj da nećeš reći mojoj devojci. Verujte mi, ona ne bi razumela.“

Odgovor me je iznenadio. „Mogu da čuvam tajnu ako i ti možeš.“

Tada je pomerila moje ruke ispod svoje majice na njenu golu kožu. Prihvatio sam taj znak i počeo polako da joj mazim gornji deo stomaka. Povremeno sam očešao o donju stranu njenog grudnjaka i čekao da mi skloni ruke. Ali to nije uradila. Postao sam smeliji i počeo da joj milujem sise kroz grudnjak. Moram priznati da su mi ruke drhtale dok sam se trljao o svilenkasti materijal. Mogao sam da osetim izbočenje njenih bradavica i protrljao sam male kolutiće oko njih. Nije me zaustavljala.

Nastavio sam da joj milujem sise pazeći da mi pokreti budu veoma spori kako ne bi bili vidljivi drugima. Mislim da nisu mogli ništa da vide čak i da su direktno gledali u nas i iskreno, bili su previše zauzeti svojim razgovorom da bi primetili. Odjednom je gospođa izvukla jednu ruku i posegnula za našim pićem. Otpila je veliki gutljaj iz šolje i ponudila mi je. Izvukao sam ruku i uzeo svoj gutljaj, a ona je vratila šolju u držač za piće. Kada je povukla jaknu ispod brade, otkačila je grudnjak. Nisam shvatio da je kopča napred, ali sada nije bilo sumnje da je želela da je nastavim masirati.

„Jesi li u redu sa ovim?“ pitala me je.

„Da.“ promucao sam.

„U redu. Ako ikada nešto kažeš Srđanu ili bilo kome drugom, zažalićeš. Jel to jasno?“

Klimnuo sam u znak razumevanja i ona je stavila moju ruku ravno na svoju golu levu sisu. Njene sise su bile veće i mekše od sisa moje ribe. Kada sam umotao njene bradavice u prste, osetio sam kako se stvrdnjava i kako joj se disanje promenilo. Zaista je počela da uživa u ovome. Spustio sam potom desnu ruku do njenog međunožja i čekao ukor. Umesto toga otvorila je noge da mi da bolji pristup njenoj pički preko tkanine.

Moj kurac je gurao njen donji deo leđa i samo što nije eksplodirao. Morao sam da se koncentrišem i pomerim svoje telo da smanjim pritisak zbog straha od ejakulacije. Nastavio sam da milujem gore-dole njenu pičku. Mogao sam da osetim kako je natapala sve oko sebe. Bilo je jasno da me neće zaustaviti pa sam nastavio. Dok je krenula za još jednim gutljajem pića, iskoristio sam priliku da gurnem ruku unutra. jebe prstom ortakovu mamu

Mogao sam da osetim svilenkasti materijal njenih gaćica dok sam hvatao njenu pizdu. Toplina je bila neverovatna i dok sam je držao dlanom mogao sam osetiti vlagu kako se provlači kroz gaćice. Bio sam zapanjen koliko je njena pica bila mesnata. Možda je to bila poza u kojoj se nalazila, ali njen brežuljak je bio potpuno drugačiji od onog od moje devojke. Gospođa je vratila moju ruku u svoje gaćice i držala ruku na mojoj dok sam klizio srednjim prstom u nju.

Držala ju je u položaju dok sam polako prodirao u njene unutrašnje nabore. Mogao sam da osetim kako me njeni zidovi stežu dok talasi zadovoljstva prodiru kroz nju. Moja devojka je oduvek volela da prstom zaokružim njen klitoris pa sam to probao na gospođi. Reagovala je kao da joj je primenjen strujni udar.

„Ne mrdaj.“ prošaputao sam. „Videće te.“

Klimnula je glavom, ali je držala oči zatvorene. Iz mog iskustva sa devojkom osetio sam da će gospođa uskoro svršiti. Pomerio sam levu ruku u njene gaćice i ubacio srednji prst u nju dok sam se nastavio poigravati njenim klitorisom. Skoro momentalno je svršila! Pričvrstila mi je ruke između nogu dok se njena pica više puta skupljala oko mojih prstiju. Zabrinuo sam se da će stenjati, ali ona je podigla ruke do lica i ućutkala samu sebe.

Na kraju se opustila i izvukla moje ruke iz pantalona. Zakačila je grudnjak i popila još jedan veliki gutljaj našeg burbona i koka-kole. Konačno je tapnula Srđana po ramenu i rekla: „Stani kad budeš imao priliku. Moram da idem u toalet.“

Osećajući kako nam trenutak izmiče, ali i dalje imam besnu erekciju, nagnuo sam se u njeno uho i šapnuo: „A ja?“ Gospođa je ruku povukla unazad i stisnula moj kurac: „Budite strpljivi mladiću. Možda sam mnogo stvari, ali nisam neko ko samo zadirkuje.“

Ostao sam da se pitam šta je to značilo za ostatak vožnje kući.

KRAJ 1. Dela

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 50 Prosek: 4.2]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Licni oglasi upoznavanje

Don`t copy text!