erotske price anal

Zločesti kum nastavak 2

Upoznavanje Srbija

Ana je polako koračala svojim putem prema poslu,no puno ranije nego inače. U glavi je vrtjela razne misli…. Jesam li normalna,a opet me sve to pali. A šta ako…ma. Strah i strepnja a opet i trnci,leptiriči… No ubrzo je bila kod kafiča i ispred kuma koje je primi za ruku uz,ajmo na piče. Sjeo je do nje i odmjeravao je,ljepo ljepo,komentirao je.Anina haljinica na bretele jasno je ocrtavala njeno ljepo i vitko tjelo a kakoje bila uzbuđena grudi su se stalno kod disanja uzdizale, Kad se konobar udaljio Ana osjeti ruku kako klizi njezinom nogbriniom.Mmm baš si mi slatka a kad je došao rukom do gačica,opaa zrela za potrošiti,pa kao da si se popiškila,ha ha. Malo joj je bilo neugodno što ju tjelo izdaje ali prekine ju šapat. Ajde idemo,želim te jebati. Čim su izašli,kum je povede prema svom stanu,koji je bio jako blizu.

erotske price analKume ali jesi li.. Ne brini,ajde. Kad su ušli u stan i vrata zaključali Ana dobije šamar. Ana ga začuđeno pogleda uz pitanje,zašto. Rekao sam ti samo dok smo u krugu obitelji sam ti kum. Sad sam ti gazda,jebač a ti si kurva ha ha ili još nisi ali bit češ. Primivši ju za ruku dovede je do zadnje strane trosjeda i presavije preko njega. Podigne haljinicu i prebaci te cijelom šakom zagrabi tange. Uz zvuk cjepanja odmah osjeti kako joj cijelom rukom obuhvača njezinu mačkicu.Ubrzo osjeti prst u sebi pa dva,tri te kako ju polako širi.Bila je sad več jako vlažna a onda iznenada osjeti kako se svom silinom zabio u nju.Nastavio se silovito zabijati u nju a onda stao.Jesi to htjela kurvice.Čulo se tiho da. Nisam dobro čuo no i dalje je mirovao u njoj.DAAA..daj mi ga. Silovito ga nastavi zabijati dok joj je rukama gnječio grudi i privlačio prema sebi.

Izvadi ga te ovlaži guzu i silovito se zabije.Ana vrisne od iznenadnog prodora,no on joj stavi ruku na usta i nastavi silovito rasturati njenu guzu. Istovremeno joj je grickao uho i šaptao, tako se jebu kurve,one to vole i ti to voliš .Pošto nije bilo odgovora,izvadi ga je van i malo se odmaknuo od nje. Ana okrene začuđeno glavu sa pitanjem,šta je sad u očima. Nešto sam te pitao pa čekam odgovor.Da ajde nastavi, prošaputa Ana. No on obiđe fotelju te sjedne a Anu ostane u prvotnom položaju. Aaaa nemože tako,kad nešto pitam ima da odgovaraš i to potvrdno ha ha smija se i rukom prelazio preko uda. Ana pomalo izbezumljena i napaljena,uspravi se sa pitanje,pa dobro šta trebam..? Dođi ovamo i pokaže joj između svojih nogu. Tako sad klekni i puši,ajde. Spustila se između njegovih nogu i polako ga uzela u usta. E vidiš kako znaš biti dobra.

Sad mi odgovori,jel se voliš jebati kao kurva? Oslobodivši usta čulo se DA i nastavila je dalje.Sviđa ti se biti kurva? DA.Očeš da te opet nataknem naaa? DA. Ha ha na što kurvice? Na tvoj kurac u dahu če Ana.Odgurne joj glavu,ustane i presavije opet preko trosjeda.Opet se silovito zabio u njenu guzu a sa nekoliko prstiju je prodirao u njenu mačkicu.Izbezumljena Ana je dahtala,cičala i tresla u orgazmima.Dodatno se palila na njegova prosta pitanja,na koja je morala odgovarati.Sviđa ti se kurvice?DA.Jel te kad jebalo više njih? NE. Ha ha ne znači da te neče,jeli tako?DAA..Drhteči od uzbuđenja i svršavanja Ana osjeti mlaz sjemena u sebi uz urlik punimmm ti picuuuu kučkoooo.A onda padne preko nje. Ajde sredi se i možeš na posao,ha ha. No trebat ču te još puno puta.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 9 Prosek: 4.7]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!