lizanje sisa

Seksualna prošlost moje supruge u braku

Upoznavanje Srbija

Jebačke seanse moje žene s raznim muškarcima prije braka opisao sam u posebnoj priči.
Prvih godina u braku jebali smo se stalno. Nismo to radili samo u spavaćoj sobi nego i u drugim prostorijama našeg stana. Posebno nam je bio uzbudljiv seks na balkonu koji smo prakticirali ljeti, ali samo u kasnima noćnim, bolje rečeno ranima jutarnjim satima. Tijekom vikend izleta u prirodu kresnuli bi se u nekoj šumi ili na nekoj livadi kad bi postojala mogućnost za to. U autu sam imao uvijek jednu prostirku u te svrhe.

Jedne godine na moru, na moje veliko iznenađenje, uspio sam ju nagovoriti da odemo na nudističku plažu. Rekla je da se ona neće skinuti, a da ju drugi goli ne smetaju. Kad smo stigli, nije izdržala ni pet minuta odjevena zbog neugode. Pomalo plašljivo skinula je sve sa sebe. Nakon toga prvog iskustva nikad se više nije htjela kupati u kostimu. Tijekom boravka na plaži primjećivao sam mnoge muške poglede na njezinom tijelu, a neki od njih nisu mogli prikriti svoje uzbuđenje. Proradila mi je mašta. Divno bi bilo gledati suprugu u seksualnom zanosu i ekstazi s nekim od onih nabildanih mladića. Rekao sam joj to na večer i naravno bio grubo odbijen. Ponavljao sam svoje maštarije supruzi kad smo bili u krevetu. Osjetio sam da povoljno reagira. Sama mi je priznala da ju takva situacija, da se poševi s nekim, jako uzbuđuje, ali da ne bi mogla predenom. Ti razgovori podigli su naš užitak u seksu do nebeskih visina. Dalje od priča u krevetu nismo došli. Vidjevši da tako neću uspjeti ostvariti svoj san da ikad gledam suprugu u seksu s drugim muškarcem rekao sam joj da bi volio da se poševi s nekim tko joj se sviđa i uzbuđuje ju i kad ja nisam prisutan. Tražio sam da mi kaže kad to napravi. Više puta sam to ponavljao, ali nije se dešavalo ništa.

lizanje sisaJednog vrućeg ljetnog dana vidio sam da je nekako uzbuđena kad se vratila s posla. Odmah mi je prišla i rekla „Danas sam se pojebala kako si stalno želio.“ Bilo je vruće ljetno doba i otišla je na posao lagano odjevena kao obično. Obukla je laganu platnenu haljinu na bretele, malo iznad koljena, a ispod je imala samo tange. Direktor u firmi je priredio malu proslavu povodom završetka jednoga vrlo unosnog posla. Bilo je tu za prigristi i za popit. Moja žena zaplesala je sa kolegom Mirkom. Mirko joj je duže vrijeme iskazivao simpatije. Nakon nekoliko plesova Mirko ju je jače stisnuo tijekom plesa. Osjetila je njegovu erekciju na svom bedru. Uhvatila ju je neka omamljenost kad ju je malo jače stisnuo za guzu. Sjeća se samo da ju je poveo u jedan ured, zaključao je vrata i strastveno ju poljubio. Bila je opsjednuta željom za seksom. Spustio joj je haljinu i ljubio joj gole grudi. kad je izvadio svog macana ona se sama spustila i halapljivo ga progutala. Sisala mu je kurac žestoko, oblizivala glavić, a rukama milovala jaja. Ne zna kako je ostala bez tangi, ali na jedanput je sjedila na pisaćem stolu, posve gola, a Mirkov buzdovan je bio uperen u nju i približavao se njezinoj pičkici. „Aaaaah, daaaaaaaa“ čulo se tiho kad je prodro u njezino tijelo. Prvo je nježno klizio u nju a onda divlje. Zatim je ona sišla sa stola, sagnula se nad stolac i on ju je grubo jebao s guza. Oteo joj se kratki vrisak kad je svršavala. „Divna si, tako sam te dugo želio“ govorio je Mirko. „I meni je bilo fantastično. Daj da se vratimo u društvo da nas ne skuže“ rekla je moja žena. Vratili su se. Veselje je još trajalo. U jednom trenutku osjetila je da nema gaćica. Izgleda da ih je zaboravila obući nakon one ekstaze s Mirkom. Otišla je u onaj ured po njih, ali nije ih mogla naći. Mirko isto nije ništa znao o njezinim tangama. Vratila se kući bez gaćica i to mi odmah pokazala. Haljina je odmah odletjela s nje. Završili smo u njezinoj omiljenoj jahaćoj pozi. Nikad joj pička nije tako halapljivo gutala moj kurac. Svršili smo nebeski. Bio je to njezin prvi seks izvan našeg braka.

Mirko ju je iza tog događaja više puta pozivao da se nađu, na piću, ručku ili večeri. Jasno mi je bilo da on očekuje seks poslije toga. Ja sam ju nagovarao da pristane na takav susret i da se pojebe s njim. Poslije mi je rekla da bi lagala da to nije htjela. Loredana je dogovorila novi susret s Mirkom u jednome otmjenom restoranu na večeri. Odjenula se izrazito seksi, čak provokativno što je bilo zapaženo kad je ušla u restoran. Tijekom ukusne večere razgovarali su i o onome doživljaju tijekom proslave u firmi. Ovo prisjećanje na jebačinu s Mirkom izazvalo je leptiriće u njezinom trbuhu i poplavu u tangama. Jedva je čekala da večera završi i da se idu negdje jebati. Nadala se da je i Mirkov plan bio da ju pojebe poslije večere. Već u autu na parkiralištu ispred restorana počeo ju je ljubiti i milovati po bedrima. Uskoro joj je skinuo tange. Počeo joj je milovati uzavrelu pičku. Nije to mogla više izdržati. Morala se jebati. Ovo parkiralište nije bilo baš mjesto na kojem bi se mogli slobodno jebati. Nakon kraće vožnje Mirko je skrenuo je na neku sporednu cestu i zaustavio se na jednom proširenju. Nisu baš bili zaklonjeni, ali koja će se budala voziti po sporednom putu u gluho doba noći.

Čim su se zaustavili skinula je svu odjeću sa sebe i ostala potpuno gola s izuzetkom samostojećih čarapa i cipela. Mirko je samo spustio hlače i gaće. Oslobođeni kurac odmah je skočio u vis. Tražio je da mu ga popuši. Uhvatila kurac rukom i počela lizati glavić. Zadovoljno je mrmljao dok mu je kurac bio u Loredaninim ustima. Kad mu je došlo da svrši izvadio je karu iz njezinih usta i špricnuo je u pokrajnje grmlje. U autu je imao papirnate ubruse da si obriše spolovilo. Zaista se pripremio za seks u autu. Mjesečina ij je jarko obasjavala i sve se moglo vidjeti. Izašla je zatim iz auta, nagnula se nad sjedalo i naprčila mu guzu. Stavio je kurac na ulaz pičke i lagano je ulazio. Kad je došao do kraja počeo je žestoko ubadati. Jebao ju je kao kobilu. Svršila je kod trećeg uboda, a on je onda naglo izvadio kurac iz nje i opet špricao u okolno grmlje. Na trenutak ga je zamrzila što nije svršio u nju, ali nije mu rekla da to smije. Mirka nije tražila da koristi kondom. On je oženjen čovjek i mora paziti da kavu boleštinu ne prenese svojoj ženi. To joj je davalo sigurnost da je zdrav. Zato mu je dopustila da ju jebe golim kurcem, jer tako ga puno bolje osjeća u sebi. Mirko je, međutim, sad iz pretinca u autu izvadio kondom i tubu sa nekom kremom. Na njezin upitni pogled odgovorio j daju želi jebati u guzu koja mu je stravično jebozovna. Namazao joj je otvor na guzi, navukao kondom i krenuo s prodiranjem. Ulazio je zaista polako. Nije ju boljelo, jer dobro sve podmazao. Kad je ušao većim dijelom počeo je polako jebati. Postajalo mi je sve bolje, čak izvrsno. Bio je zaista nježan. Mirko je svršio u kondom, a Loredana nije doživjela klimaks. Sigurno zbog straha u podsvijesti. Obukli su se. Loredana nije obukla moje vlažne tange, već ih je spremila u vrećicu i stavila u torbicu. Mirko ju je odvezao kući.

S Mirkom se nalazila povremeno. Ti su susreti uvijek završavali seksom u njegovom automobilu. Njegova žena je s vremenom postala sumnjičava glede njegovih noćnih izlazaka pa su se počeli sastajati odmah nakon posla. Odmah bi onda išli na jebačinu. Kako su se te bludne radnje sad odvijale po danu bilo je teže pronaći osamljeno mjesto gdje ih nitko neće vidjeti. Mirku je to čisto dobro uspijevalo. Nikad nisu imali nikakvih neugodnosti. Ako ih je netko i vidio oni to nisu znali. Seks im je bio klasično dobar. Kako su dani postajali sve hladniji nije mi više bilo ugodno svlačiti se po toj hladnoći. Loredana se jebe isključivo potpuno gola, a to zahtijeva i od svog partnera. Za njihove seksualne susrete, a drugih više nije ni bilo, Mirko je unajmio bi sobicu s kupaonicom u prizemlju jedne kuće na periferiji grada. Tamo su nastavili uživati u jebačkim aktivnostima. Izgleda da je sobica i bila namijenjena parovima za seks, jer iznajmljivala se na sat.

Jednog dana Loredana je dobila mail od jedne gospođe njoj nepoznatog imena, ali prezimena kao i njezin ljubavnik Mirko. Sadržaj maila bio je otprilike kako slijedi:
„Poštovana, poznat mi je vaš odnos s mojim mužem Mirkom koji traje već neko vrijeme. U potvrdu ove tvrdnje prilažem nekoliko fotografija. Moj brak s Mirkom bio je vrlo uspješan dok vi niste ušli u njegov život. Ja želim Mirka samo za sebe i da nastavimo sretno živjeti u braku. Radi toga zahtijevam od vas da odmah prekinete svoju vezu s mojim mužem. Još vas želim informirati da posjedujem i mnogo detaljnije fotografije vašeg odnosa koje bi mogle naštetiti ne samo vama nego i meni i mojem mužu.“

Priložene su bile tri fotografije na kojima me Mirko grli i ljubi. Fotografije su bile snimljene na otvorenom prostoru u javnosti na mjestima gdje su se oni. Mirko ju je izbjegavao. Očito je doživio paljbu kod kuće. Slike i mail Loredana mi je pokazala tek nakon nekoliko dana. Zajedno smo odlučili da prekine s Mirkom. Njihov je odnos ionako bio potrošen. Prije nego je stigla poslati takav odgovor stigao je drugi mail Mirkove žene:
„Izgleda da me niste ozbiljno shvatili. Rekla sam vam da posjedujem potpuno eksplicitne fotografije vašeg seksa koje je napravio profesionalac kojeg sam angažirala. U prilogu je nekoliko intimnijih fotografija u odnosu na one iz prošlog maila.“

Na fotografijama su Mirko i Loredana bili potpuno goli. Na jednoj su se grlili dok ga je ona držala za kurac, na drugoj je on nju držao za pičku i ljubio joj sise, a na trećoj joj je prišao odostraga i držao ju za grudi, ali nije kurac stavio u nju, već ga je samo naslonio na njezinu guzu. Fotografije su bile napravljene u onoj unajmljenoj sobici. To je bilo dosta lako učiniti, jer pristup terasi ispred sobice je bio slobodan. Odmah je gospođi poslala mail da prihvaća njezin zahtjev. Također ju je zamolila da joj pošalje ostale slike koje ima bez obzira na njihov sadržaj. Njezin odgovor je stigao jako brzo i bio je kratak, samo „OK“. U privitku je bilo tridesetak fotografija Loredane i Mirka kako se tucaju. Većina su bile prave porno fotografije sa eksplicitnim prikazom genitalija. Bilo je vidljivo da ih je fotograf, očito neki privatni detektiv, posjetio nekoliko puta, jer su slike bile sa različitih susreta. Sigurno je uživao u prizorima njihovoga nesputanog seksa dok ih je snimao. Ja sam naravno bio oduševljen fotografijama.

Sljedeći događaj, koji ću opisati, dogodio se kad je imala 34 godine. Radila je u jednoj vanjskotrgovačkoj firmi kao prevoditelj u odjelu zastupstva velike inozemne tvrtke. Kolege na poslu pokazivali interes za nju i pokušavali su joj se približiti. Loredani je bilo jasno da je njihov cilj bio seks, a to joj nije trebalo, jer ga je imala dovoljno kod kuće pa ih je uljudno odbijala. Nisu se zbog toga ljutili. Držali su se načela da treba pokušati. Ona ih zbog toga nije osuđivala. Zapravo, bilo joj je drago da ju smatraju poželjnom i vjerojatno seksi. Šef odjela inozemne tvrtke, s kojom su surađivali, bio je jedan naočit muškarac od 48 godina. Bio je jako strog po pitanju izvršavanja poslovnih obveza, ali pravedan i korektan. Direktor joj je najavio da će za inozemnog gosta organizirati večeru u jednome elitnom restoranu i zamolio da i Loredana bude prisutna uz dvojicu kolega. Bilo joj je jasno da se, osim pomoći u jezičnim pitanjima, očekuje da kao žena osigura ugodnu atmosferu tijekom večere te da se potrudi i oko razgovora o neposlovnim temama.

Ja sam smatrao da moja žena mora i svojim izgledom ispuniti svoj zadatak. Rekao sam joj da se odjene seksi, čak donekle izazovno, ali ne toliko da to bude vulgarno. Odlučila se za bijeli kostim, koji se sastojao od malo dužeg sakoa i vrlo kratke suknje koja je bila tek koji centimetar duža od sakoa. Ispod je stavila čipkasti bodi, koji je zbog dosta rijetke čipke bio prilično proziran. Bodi je bio vidljiv samo u prednjem prorezu sakoa. Obukla je sandale sa dosta visokom. Na licima dvojice kolega i stranca vidjelo se oduševljenje njezinim izgledom kad je ušla u restoran. Njihovog gosta posjeli su do Loredane. On je često pogledavao njezine noge koje su mu bile potpuno izložene gotovo do tri četvrtine bedara. Nakon dosta pića njezin susjed je kao slučajno spustio ruku na njezino bedro. Ohrabren izostankom njezine reakcije milovao joj je bedro, ali pri tom nije išao pod suknju. Jako joj je to prijalo. Nakon večere otišli su noćni klub koji se nalazio u okviru hotela u kojem je odsjeo inozemni partner. Uzeli su dva taksija, dvojica kolega iz firme u jedan, a Loredana sa strancem u drugi. Tijekom vožnje intenzivno ju je milovao po bedrima, sad i ispod suknje. Jako se uzbudila. Pokušao je prstima krenuti i ispod gaćica, što mu nije dopustila, ali mogao je podići suknju i vidjeti čipkaste tangice koje baš nisu mnogo skrivale.
Noćni klub bio je slabo popunjen. Bilo je zauzeto tek nekoliko stolova i to isključivo muškim gostima. Atmosfera je bila ugodna. Puštali su ugodnu glazbu na koju bi se moglo i zaplesati. Nakon dva pića njezini kolege iz firme su se oprostili od njih i otišli, a stranac i ona su ostali ugodno se zabavljajući. Nakon kraćeg vremena pička ju je počela strahovito svrbjeti pa je otišla u toalet. Prstima ju je malo smirila i vratila se u klub. Nakon kraćeg vremena njezin joj se pratitelj obratio riječima, naravno na stranom jeziku,
– Jako ste seksi. Ova atmosfera ovdje je nabijena erotikom, valjda zato što ste jedina žena ovdje. Vidio sam da volite seksi igrice pa vas molim da odete u WC i da tamo skinete gaćice i vratite se bez njih.
– Rado bi vam ispunila tu želju. I meni bi bilo uzbudljivo sjediti ovdje bez gaćica. Da budem iskrena jako me napalilo ono što ste mi ranije, a i sad radili.
– Hoćete onda skinuti gaćice?
– Rado bi to učinila, ali ne mogu. Naime ovo ispod kostima je bodi. Sve je u jednom komadu. Gaćice nisu odvojene.
– Baš šteta.
– Ali mogla bi ja učiniti nešto drugo. Mogla bi skinuti cijeli bodi osim ako ne mislite da će onda dekolte biti predubok ili previše izazovan odnosno neprimjeren ovdje.
– Ma neee, dekolte će biti baš super. Na večernjem izlasku žena smije pokazati malo više, zar ne?
Otišla je u WC i skinula bodi i navukla kostim na golo tijelo. Osjećala se jebozovno. Na ogledalu se pogledala kako to izgleda i bila je zadovoljna. Vrlo pažljivi promatrač mogao bi vidjeti njezine sad gole grudi ako bi se nagnula naprijed. Odlučila je da će paziti. Vratila se u glavnu dvoranu. Zaplesali su. Ponašao se još slobodnije. Gurnuo joj je ruku pod sako kostima i milovao joj grudi. Izluđivao ju je. Onda je otkopčao sako i uhvatio joj sise sa obje ruke.. Izazivali su pozornost ostalih gostiju, a on je to htio. Volio je da vide da ju drži za sise, jer jasno je bilo da nema ništa ispod sakoa. Krenuli su u jedan hodnik koji vodi iz dvorane kluba kamo. Kad su se udaljili da ih ne mogu vidjeti uhvatio ju je za pičku i gurnuo dva prsta u nju. Dolje je bila poplava. Prstenjačio ju je i ljubio sise dok nije svršila. Obrisala je picu ubrusom koji se tamo našao i vratili su se u dvoranu. Drmao ju je alkohol, a možda je tu bilo još nečega što su joj ubacili u piće. Osjećala se neopisivo jebežljivo, čak bludno. Pička ju je svrbjela. Sjeli su za svoj stol i nastavili razgovor. Pitao ju je o obiteljskom životu, a vrlo brzo došla je i tema seksa. Rekla je da je u tom pogledu zadovoljna sa svojim mužem. Navukao ju je da mu prizna za neke, doduše kratkotrajne avanture, koje je imala sa drugim muškarcima. Osjećala je leptiriće u trbuhu i kako bi se sad rado jebala. Sa bilo kim, samo da ima tvrdi kurac. Krenuli su prema njegovoj sobi. Prije nego su izašli iz prostorije s glazbom uhvatio ju je za guzu preko suknje iako se to moglo vidjeti. To joj je jako prijalo.
Kad su stigli u sobu upalio je sva svjetla. Rekao je da voli gledati partnericu koju jebe. Počeo je skidati odjeću sa sebe. Loredana je u sekundi bila sasvim gola. Legla je na krevet i čekala ga. Prišao joj je s kurcem u erekciji i bez riječi uperio je svoj kurac prema njezinim ustima. Lijevom je rukom obuhvatila njegova dosta krupna jaja i počela ih milovati. Nije mogao dočekati da ga uzme u usta, već joj ga je ugurao unutra. Lagano ga je sisala, a jezikom oblizivala glavić. Drhtao je. Sisanje je ubrzo prešlo u divlje dudlanje tvrdog kurca. Naglo je izvadio kurac iz usta i zalio ju spermom po sisama. Otišla je u kupaonicu ukloniti partnerov tjelesni izljev. Kad se vratila u sobu svjetla su još bila pojačana. Znala je da su muškarci voajeri i jako vole promatrati golu ženu pogotovo za vrijeme seksa. Legla je na leđa. On joj je stavio jastuk pod guzu da bi svojim kurcem lakše naciljao pičku. Glatko je kliznuo u nju i ugurao ga do kraja. Bila je divno nježno jebana. Osjećala je ne samo njegov glavić pri prodiranju već i sve kvrge njegovog kurca. Nakon nekoliko ulazaka gurnuo ga je do kraja i stao je. Bila je ispunjena tvrdim kurcem prosječne veličine, a to joj je pružalo veliki užitak. Stisnula mu je kurac pičkinim mišićima što je izazvalo njegov uzdah. Izvadio ga mene. Uzjahala sam ga i nataknula se na kurac koji je stršao u vis kao jarbol. Sad sam došla na svoje. Divlje sam se nabijala na karu. Bio je to jebački galop. On ju jejedno vrijeme držao za sise, a onda ju uhvatio za bokove i navlačio na kurac. Počela je svršavati. Dok ju je tresao orgazam on ju je naglo odgurnuo od sebe i počela je erupcija sperme iz njegove muškosti po krevetu.
Uzeli su mali predah i osvježili se hladnim sokom. Tijekom predaha pričali su o njemu i njegovom braku sa ženom njegovih godina. U superlativima je govorio o seksualnim odnosima u braku. Njegova žena bila je uvijek spremna na seks i tu nije postavljala nikakve ograde kad se radilo o seksu njih dvoje. Ona, međutim, nije prihvaćala te njegove egzibicionističke sklonosti pa ih je zato zadovoljavao sa drugim partnericama. Supruga mu naravno nije ništa znala o tome, jer jebao je samo u inozemstvu kamo je često putovao zbog posla. U svojoj zemlji bio je uzoran i glumio je vjernog supruga. Nadao se da se na taj način neće saznati za te njegove eskapade.
Bili su već rani jutarnji sati i počelo je svitati. Poželio je još jednu egzibicionističku jebačinu, ovaj put na balkonu. Iako je već bilo dosta dnevnog svjetla nadali su se da većina ljudi još spava i da to mogu učiniti bez da izazovu neki skandal. Izašli su goli na dosta veliki balkon. Zagrlili su se i ljubili, Loredana ga je uhvatila za već tvrdi kurac. On joj je gnječio guzu. To je jako volio raditi, bio je, izgleda, opčinjen njezinom guzom koja joj je i prije donosila većinu uspjeha kod muškaraca. Gurnuo ju je prema vanjskoj ogradi, tražio da se nagne preko nje tako da joj grudi vise slobodno izvan balkona i polako je ušao u nju odostraga. Bio je to fantastičan osjećaj osjetiti prodiranje kurca, a pred sobom imati panoramu grada. Lagano ju je jebao, a ona je sve glasnije uzdisala. Ubrzo je svršila uz dosta jaki krik. To je potaklo i njezinog partnera da se isprazni u nju uz duboko disanje. Vratili su se u sobu, ona se se istuširala i uredila i njezin ju je ljubavnik ispratio do ulaza hotela gdje čekao taksi koji ju je odvezao kući. Ja sam još debelo spavao kad je stigla. U jutro mi je rekla što se sve dešavalo prethodne noći. Napalio sam se i imali smo brzinski seks prije odlaska na posao.

Sad bi vam ispričao dva doživljaja sa godišnjeg odmora na moru. Volimo se sunčati i kupati sasvim goli pa smo odabrali jednu stjenovitu plažu u blizini. Nije to bila službena nudistička plaža, ali je skoro polovica kupača bila gola. Loredana je često primjećivala poglede mladića na svojem tijelu. Priznala je da joj prijaju ti pogledi, a prolaze ju trnci ako vidi kako dobivaju erekciju na nju. Primijetila je da i ja rado gledam takva napaljivanja i da se i meni diže od toga što ju gledaju golu i maštaju o tome kako bi ju pojebali. Primijetila je jednog mladog dečka da ju dosta napadno gleda. Jasno se vidjela nabreklina u njegovim kupaćim gaćicama. Nakon nekoliko dana očito se ohrabrio i pitao može li staviti svoj ručnik do nas. Kad se smjestio skinuo je kupaće gaćice. Imala je što vidjeti. Mali je bio dobro opremljen. Imao je iznimno dugački kurac, ali prilično je bio tanak. Nije mogla odvojiti pogled od tog kurca. Ja sam ju značajno pogledao, vidio se vlažni klitoris. Napalila se kao šiparica. Bio je na ljetovanju s roditeljima. Oni su se kupali na drugoj plaži. Nakon malo pritiska priznao je da su glavni razlog dolaska goli komadi kojih je bilo u izobilju. Rekao je da ima curu, ali da mu ne dopušta seks, no nevinost je izgubio sa jednom susjedom od oko 45 godina s kojom se povremeno nalazi radi zajedničkog uživanja. Kad mu je Loredana rekla da joj je muž cuckold to je djelovalo kao bomba na njegov kurac. Koža na njemu postala je premalena koliko se bio povećao. Jako ga je zanimala ova tema i zanimao se za kao fiktivnu mogućnost da on i Loredana završe u krevetu. Vidio sam da moja žena ima neopisivu želju da se pojebe s tim dečkom.

Dečko ju je slijedio u dosta toplo more. Uhvatila sam ga za dignuti kurac pod vodom. Uhvatio ju je za guzu pod morem i rekao „Hvala! Divni ste“. Poželjela je tog mladića. Užasno ju je seksualno napalio. Željela se jebati s tim dečkom. Čitao sam ju kao otvorenu knjigu. Pozvao sam Vladu, to mu je bilo ime, da dođe na večer u naš apartman. Loredanu je brinulo kako da to izvede na večer i da se pojebe s Vladom. Nikad se još nije jebala preda mnom, a željela ga je jako. Uredila se, namirisala, odjenula jednu dosta prozirnu haljinu, usku i kratku. Nije stavila grudnjak. Znala je da ja volim da su joj cice slobodne. Imala je samo tange ispod i sandale s visokom potpeticom naravno. Vlado je bio točan. Stigao je prema dogovoru. Oči su mu skoro ispale kad je vidio Loredanu. Jasno je bilo da mu je izgledala jako seksi, da ne kažemo jebozovno. Tijekom večeri nije skidao pogled s nje. Sjeli smo za stol da prigrizemo nešto što je Loredana pripremila. Ja sam sjeo preko puta moje žene tako da je Vlado morao sjesti do nje. Vlado nije mogao sakriti pogled na njezina tričetvrt razgolićena bedra, jer namjerno nije povukla haljinu na dolje kad je sjela. Vlado je donio neko opako vino. Hvatalo nas je prilično brzo, ali pomoglo je da se oslobodimo. Ja sam navlačio razgovor na seks kako bi ih što prije napalio do neizdržive granice.

Vidjelo se da se Vlado prilično oslobodio i da ga je alkohol ohrabrio. Loredana se stresla sam se kad je osjetila Vladinu ruku na svojim bedrima. Taj ju je mladić pipkao u prisustvu njezinog muža. Napipao je već sasvim mokre tangice. Bilo je očito da se htjela jebati sa tim dečkom. Nikad nije imala ljubavnika preko 20 godina mlađeg od sebe. Vlado je imao samo 21 godinu, tako je bar rekao. Ja sam se pravio da ništa ne primjećujem. Dopustila mu je da ju poljubi. Ruka mu je kliznula pod majicu i stiskao joj je sise. Izašao sam i ostavio ih same kako bi Loredana bila slobodnija u seksu s mladim dečkom. Čim sam otišao Vlado joj je skinuo majicu i sumanuto počeo ljubiti sise. Nije mu ostala dužna, ruka joj je kliznula u njegove hlače. Izvadila je onaj tanki i dugački kurac u kojeg se odmah zaljubila na plaži. Ne zna kako, ali odjednom se našla kako leži na leđima na stolu za jelo, sasvim gola. Vlado ju je tako znalački lizao po klitorisu, gurao jezik u macu pa je prvi put tako svršila. Podigao joj je je noge. Željno je očekivala da osjeti njegov kurac. Polako ju je jebao i nježno, a ruke su mu bile na sisama. Jebala se kao bludnica ležeći na stolu s nogama u zraku. Jako je uživala u tom seksu. Toliko je željela tog dečka, a mama bi mu mogla biti. Svršili su zajedno u veličanstvenoj ekstazi i jako bučno. Morali su ih čuti susjedi, jer vrata od balkona su bila otvorena zbog vrućine.

Onako goli, zagrlili se se i nježno ljubili. Njegov malo omekšali kurac uzela je u usta i počela ga nježno sisati. Mrmljao je od zadovoljstva kad sam mu rukama miješala jaja. Sisala je sve jače, a kurac je već sad bio u punoj veličini, tvrd. Samo polovicu duljine uspjela je strpati u usta. Kod jednoga dubokog prodora u grlo štrcnuo je topli mlaz sperme u njezino grlo. Malo ga je povukao i usta su joj za trenutak bila puna sperme. Odjurila je u kupaonicu i ispljunula. Kad je oprala usta vidjela sam Vladu, s kurcem u punoj erekciji, kako joj prilazi. Kurac mu se propinjao. Nije izdržala, uhvatila mu je kurac rukom. Kako je bio tvrd, osjetila je pulsiranje krvi u njemu. Povukla je kožicu i izronio je prekrasni crveni glavić.
– Želim da me još jebeš, – rekla je tiho.
– Kako želiš da te jebem mila?
– Želim onako, životinjski.
Dok je to izgovarala, nagnula se nad kadu. Došao je iza nje, uhvatio ju za bokove, malo se spustio, kao da je naciljao, svom silinom se sjurio u nju. Čvrsto ju je držao za bokove i zabijao se. Jebao je moju ženu baš onako životinjski, divljački. Sva sam se pretvorila u pičku. To je bila prava jebačina. Svršili u zajedno i to jako bučno, oboje su si dali oduška i glasom.
Kad su se malo smirili otišli smo pod tuš. Bili su oboje znojni, a Loredana i puna sperme. Sjeli su na fotelje i natočili crnog vina za okrjepu.
Vlado je poželio da ju pojebe i na balkonu. Nije mogla sakriti iznenađenje. OK, već se spustio mrak, apartman je bio na prvom katu dvokatnice. Balkon nije bio okrenut prema cesti nego prema slobodnom terenu pokrivenom grmljem, makijom i ponekim stablom. Balkon se, međutim, dobro vidio iz prizemlja i sa terase na drugom katu gdje je bio drugi apartman, a i iz susjednih kuća. Prvi je krenuo prema balkonu sasvim gol. Kurac mu se klatio dok je hodao. Provjerio je da nema nekoga i mahnuo joj da dođe. Tresla sam se od uzbuđenja. Bila je sasvim gola na terasi s napaljenim mladićem. Uh, što ako ih neko gleda, mislila si je. Čula je da ima aparata koji mogu slikati i po mraku. Nije stigla dugo razmišljati o tome da se pokazuje gola. Poveo ju je do ruba balkona, lagano ju nagnuo. Sise su joj slobodno visjele preko ograde. Prišao je i uveo svoj kurac u nju. Bio je opet sasvim tvrd. Jebao ju je zaista lagano i nježno. Stalno se ogledavala ne bi li vidjela da neko gleda. Nikog nisje vidjela. Nešto se pomaklo u grmlju ispod balkona. Sigurno neka mačka, pomislila. Nije se baš vidjelo, jer je bilo u sjeni pa taj dio mjesečina nije obasjavala. Baš ta mjesečina na balkonu davala je posebnu draž ovoj jebačini. Osjećala je svaku žilicu njegovog kurca. Kako je tek svršila, rajski, istodobno osjetila je izlijevanje vruće tekućine u pički. Teškom mukom je suzdržavala jecaje i vrisak. Ovo jebanje bilo je najbolje te večeri. Definitivno najbolje. Prošla ih je euforija prvog seksa zajedno i mogli su se opustiti i uživati. Vlado nije krio svoje zadovoljstvo. Uredili su se, popili još jednu čašicu i poljubili za pozdrav.
U nastavku opisati ću jedan događaj koji se desio tijekom jednoga našeg ljetovanja na moru. Iako u stvari nije došlo do izravnog seksa moje supruge i nama nepoznatog muškarca sve što se dešavalo jako je uzbudljivo i vrijedno je staviti ga na ovaj popis. Izašli smo jedne večeri na zabavu u mjestu gdje smo ljetovali. Stigli smo dosta kasno, jer je moja supruga bila vrlo izazovno odjevena. Nosila je vrlo kratku i prozirnu haljinu na golo tijelo. Tako odjevena izlazila bi među ljude tek kad padne mrak, jer uređena frizurica izrazito crnih dlaka među nogama i prilično vidljive sise otkrivaju da je potpuno gola ispod haljine. To se, međutim, ne može sakriti kad prolazimo ispod ulične svjetiljke ili kad smo u osvijetljenom prostoru, nekom lokalu na primjer. Oboje smo bili jako uzbuđeni. Ona mi je rekla da osjeća vjetrić kako joj hladi vlažnu koku, jer haljina je zaista bila kratka, tek bi pokrivala guzu. Na zabavi smo se izvrsno proveli zahvaljujući i povećoj količini alkohola koji smo konzumirali. Na povratku u naš apartman u ranima jutarnjim satima odlučili smo još svratiti u jedan kafić koji nam je bio na putu. U kafiću je još bilo dosta ljudi. Kako se nismo namjeravali dulje zadržavati stali smo uz šank i naručili piće. Tijekom uživanja u osvježavajućem piću supruga mi dade znak da mi želi nešto prišapnuti.
– Ovaj tip s moje strane me pipa po nozi. Što da radim?
– Jeli ti lijepo?
– Divno je. Uživam.
– Onda ga pusti neka te pipka i uživaj.
– Dokle da ga pustim? On ide sve više i više.
– Pusti ga do kraja ako ti je lijepo.
– I da mi stavi prst unutra?
– Zašto ne?
Nagnuo sam se malo natrag da vidim što se dešava. Vidio sam jednog nabildanog tipa tridesetih godina kako miluje bedro moje supruge s unutarnje strane. Očito je vidio da nema gaćica što je shvatio kao poziv da nešto pokuša. Reakcija moje supruge, odnosno njezino dopuštanje da ju dira s očitim namjerama davala mu je za pravo da nastavi. Ona je zatvorila oči i tiho uzdisala. Vidjelo se da joj jako prija ovo milovanje. Ruka je zašla već i ispod haljine. Sad je već mijesio njezinu poveću i okruglu guzu. Probleme mu je stvarala uska haljina i onemogućavala mu napredovanje. Svojim tijelom zaklonio je moju suprugu od pogleda drugih gostiju u kafiću i podignuo joj je haljinu do pojasa. Bljesnula je gola i osunčana ženska guza na što je reagirao uzdahom. Dosta dobro je prikrio njezinu golotinju. Mogli smo ju vidjeti samo ja i gost koji je bio s njezine druge strane. Vidio sam kako su mu se raširile oči kad je vidio golo dupe moje žene i ruku među njezinim bedrima. Možda je još netko od gostiju nešto vidio kad bi prolazio pored šanka, ali to se nije moglo primijetiti. Ja, kao egzibicionist, priželjkivao sam da više ljudi vidi moju razgolićenu ženu zbog njezine zaista divne guze a i onog što joj je radio potpuni stranac.
Pipanje je sve brže napredovalo prema pički. Trzaj njezinog tijela u jednom trenutku jasno je označio da joj je dodirnuo klitoris. Malo je raširila noge da mu olakša pristup. Po kretanju njegove ruke zaključio sam da joj je prstima ušao u pičku i da ju njima jebe, prstenjači. Moja supruga sve je teže prikrivala užitke koje osjeća. Njihala je tijelom i duboko uzdisala zapravo stenjala, a moglo se čuti i duboko disanje gospodina koji joj je pružao te užitke. Tad je i barmen shvatio o čemu se radi i slatko se nasmiješio prema meni. Jedan prigušeni krik iz usta moje žene otkrio je, ne samo meni, da je svršila. Ona je inače jako bučna kad svršava i čudim se da se uspjela toliko kontrolirati u trenucima orgazma.
– Plati pa da idemo, – rekla mi je.
Ubrzo smo napustili kafić. Ženin obožavatelj, a mogli bi reći i nedavni seksualni partner, potrčao je za nama.
– Čekajte malo! Samo trenutak.
Zastali smo, a kad nam se približio on je nastavio,
– Mogu li vas oboje pozvati na piće kod mene kući. Stanujem tu u blizini. Nema smisla da se ovako na brzinu rastanemo. Mogli bi provesti još nekoliko ugodnih trenutaka.
Bilo nam je jasno da je to poziv na seks. Po izbočini na šorcu vidjelo se da se strahovito napalio. Mislio je kad je mogao prstima u pičku da će mu vjerojatno dati da ju zadovolji i kurcem. Te njegove riječi izazvale su jedan divan osjećaj u meni koji ne mogu opisati. Nepoznati muškarac pred menom poziva moju ženu na jebačinu. Ja mu pri tome ne bi nimalo smetao. Vjerojatno je računao na seks u troje ili da ih ja samo promatram. Odgovorila mu je moja žena.
– Ne bi na piće, hvala. Već je kasno.
– Ma samo na kratko ćemo.
– Nemoj da pokvarimo ono što je bilo prekrasno u kafiću. Ljepše od onoga što si mi tamo priredio ne može biti.
– Drago mi je da vam se svidjelo gospođo, da ste uživali. To je bilo očito ne samo meni. Želim vam laku noć onda. Navratite još koji put u ovaj kafić. Lako ćete me naći.
Bilo mi je nekako neobično da se mojoj ženi obraća sa vi, a maloprije bili su u vrlo intimnom kontaktu i to pred mojim očima, a možda i još nekim. Zapravo, nismo se ni upoznali pa nije mogao preći na ti.
Kad smo malo odmakli od kafića žena mi reče,
– Hoću da me jebeš. Užasno sam napaljena. Treba mi kurac.
– Sad ću čim stignemo u apartman.
– Ne mogu to dočekati, hoću kurac odmah sad, ovdje. Poludjet ću bez kurca.
– Gdje da to radimo?
Žena me uhvati za ruku i povuče u jednu pokrajnju ulicu, dosta mračnu. Nasloni se na neki stup, podigne haljinu do pojasa i naguzi se. Znao sam što mi je činiti. Kurac mi se već propeo u gaćama od pogleda na jebozovnu pozadinu moje žene i pičke koja je provirivala između bedara. Palila me i mogućnost da budemo viđeni, da nas netko gleda kako se divljački jebemo te da ima pornić u živo. Sjurio sam joj kurac do jaja. Bila je strahovito vlažna, a imao sam osjećaj da mi pička uvlači kurac u sebe.
– Aaaaah, daaaj, jeeebiii me kao životinju. Uh kako je dobro osjetiti kurac. Volim se jebati neopisivo.
Mislim da bi se ona sad jebala da ju i stotinu ljudi gleda kako željno prima kurac. Promatrači bi čak još povećali njezinu napaljenost i uživanje. Vidjelo se da će moja žena doživjeti ekstazu u ovom seksu. Tip joj je rovario po pički u kafiću i to ju je strahovito napalilo. Bila je dosta glasna, kao i obično kad se jebemo. Nisam ju stišavao. Želio sam da se potpuno opusti i uživa. Želio sam ju uhvatiti za sise dok ju tako guzim. Kad je shvatila moju namjeru raskopčala je haljinu i razgolitila ih. Ako nas je netko gledao imao je što vidjeti, dvoje napaljenih kako se pare na sred ulice. Ja nisam vidio nikoga, ali nisam se baš mogao koncentrirati na promatranje okoline, a nije me bilo ni briga. U trenutku orgazma oteo joj se prodoran krik i u tom sam trenutku i ja počeo prazniti jaja u njezinu pičku. Nenormalna je količina izašla iz mene kao da mjesecima nisam imao seks. Kad smo se smirili, stavila je papirnu maramicu među noge da pokupi spermu. Kad se uredila i zakopčala haljinu krenuli smo prema apartmanu. Na kraju ulice, u kojoj smo bludničili, vidjeli smo mladića i djevojku kako se ljube. Njegove su ruke bile ispod njezine majice. Očito joj je mazio sise i tako ju napaljivao.
– Misliš da su nas gledali, – pitala me žena.
– Ne znam, ali moguće je. Smeta te ako su vidjeli kako se životinjski jebemo?
– Ma neee, ti znaš da mene napali kad nas netko gleda u tim trenucima. Nego mislila sam da su se možda napalili od našeg seksa pa sad oni kreću tim putem.
Nastavili smo do našeg apartmana. Nakon tuširanja sjeli smo na balkon, goli, jer noć je bila jako topla. To smo običavali i ranije činiti u kasnima noćnim satima. Još uvijek smo bili pod dojmom doživljaja protekle večeri i nije nam se spavalo.
– Mislila sam da sam doživjela sve normalne situacije u seksu, ali ovo od sinoć nisam si ni u snu zamišljala.
– Žao ti je što si mu to dopustila?
– Ma ne, naprotiv, doživjela sam nešto fantastično. Osjećaj je bio fenomenalan i još me drži.
Vani je već svitalo, a mi smo krenuli na zasluženi počinak.
Ljetni godišnji odmor supruga i ja često smo podijelili u dva dijela. Veći dio odmora provodili bi na moru kupajući se na divljim plažama potpuno goli. Drugi dio odmora, koji se odmah nastavlja na onaj na moru, provodimo u gorskim krajevima. U nastavku ću opisati jedan događaj iz tog dijela odmora. Provodili smo se u Gorskom kotaru na čistom zraku, šetnjama tijekom dana i strastvenim seksom na večer u našoj hotelskoj sobi. Osim šetnji i seksa znali smo se nekad i okupati u nekome prirodnom vodotoku, jer bilo je jako vruće. Vozeći se uz rijeku Kupu primijetili smo jedno mjesto gdje je rijeka, zbog prirodne prepreke, stvorila malo jezero, a i prostor oko jezera bio je pristupačan. Cesta uz rijeku bila je na priličnoj visini, ali otkrili smo šumski put koji se spuštao prema rijeci. Na kraju tog puta bilo je proširenje na kojem se moglo parkirati nekoliko osobnih automobila. Tad tamo nije bilo nikoga. Parking je bio tridesetak metara udaljen od jezerca. Izašli smo iz auta, skinuli se goli. To smo radili uvijek kad bi to bilo moguće, uzeli par stvari i krenuli prema jezercu. Smjestili smo se u stolcima, koje smo donijeli, hladili se u dosta hladnoj vodi i uživali.
Gore po cesti nije bilo nekoga značajnijeg prometa. Nakon nekoliko sati uživanja čuli smo da se neki automobil spušta po šumskoj cesti. Po zvukovima zatvaranja vrata zaključili smo da su se parkirali negdje pored nas. Moja žena se prvo pokrila ručnikom da sakrije svoju golotinju, jer odjeću smo ostavili u autu, ali je ubrzo odbacila taj ručnik uz tihi komentar da tko ih jebe. Ja sam zadržao ručnik na strateškom mjestu. Iz grmlja su izašla tri mlađa momka. Razgledali su okoliš, a naravno da su pogled najdulje zadržali na golom tijelu moje žene. Ona, iako već u kasnim četrdesetima, svojim je oblinama izazivala grješne misli kod muškaraca. Grudi su joj se objesile nakon porođaja i nikad nisu bile posebno velike, solidna trojka, ali najbolji dio na njoj je poveća okrugla i čvrsta guza koju dečki još nisu vidjeli, jer je sjedila na stolcu. Lijepo su se vidjele uređene dlakice iznad pice. Kod jednog od dečki primijetilo se da mu se digao od pogleda na moju golu ženu, jer imao je samo bokserice na sebi. Izvinuli su se ako nas smeta njihova prisutnost i pogledi, ali da bi se htjeli malo osvježiti. Po pogledu moje žene vidio sam da se strahovito napalila. Kako i ne bi, bila je gola pred trojicom seksualno izgladnjelih mladića koji su ju proždirali pogledom i sigurno su zamišljali kako bi pojebali tu rasnu stariju koku. Meni je kara stajala kao jarbol sakrivena pod zgužvanim ručnikom. Strahovito me palila ta situacija nabijena erotikom.
Dečki su se okupali, naravno u gaćicama, ali dvojica nisu mogli skriti erekcije. Poslije osvježenja vratili su se na svoja mjesta i promatranje gole nimfe. Kako je sve to dosta potrajalo, a vrućina je bila nesnosna moja se žena digla sa stolca i krenula prema vodi. Čuo se uzdah kad im je okrenula leđa i pokazala svoju seksi guzu. Očito je to za njih bilo previše. Jedan joj se pridružio u kupanju. Kad je izašla iz vode prišla mi je i rekla,
– Ovi neće otići dok me ne pojebu. Mislim da je najbolje da ja to odradim, jebati se znam. Ti ćeš također doći na svoje, konačno ćeš vidjeti kako puno mlađi muškarac jebe tvoju ženu, govorio si mi godinama da ti je to velika neispunjena želja.
– OK draga, mislim da je to najbolje i da ćemo na taj način izbjeći svaki incident. Uvjeren sam da ti to neće biti teško i da ćeš uživati.
Strgnula je ručnik s mene i svi su mogli vidjeti koliko sam napaljen što će mi nepoznati dečki jebati ženu. Prišla je momcima i nešto im rekla. Jedan je spustio gaće. Kita mu je spremno iskočila uperena u nju. Spustila se, uzela kurac u obje ruke, povukla kožicu i poljubila mu glavić. Dečko samo što nije bio u ekstazi. Onda mu je jednom rukom milovala jaja, a drugom nadrkavala kurac. Jedan od dečki je izvadio svoju kitu i počeo drkati. Dobacio mi je da me očito pali što će mi oni pojebati ženu. Zaključio je to po mojemu nadignutom kurcu. Rekao je da nisu ponijeli kondome, jer nisu očekivali da će naći rasnu pičku željnu kurca. Moram priznati da me je to još više napalilo, sama činjenica da će moju ženu jebati tri gola kurca. Nisam mogao više izdržati i uhvatio sam se za kurac i malo ga potegnuo. Moja draga je već žestoko pušila dva kurca. Kad je jedan počeo svršavati nije joj dopustio da makne glavu, već se ispraznio u njezina usta. Zagrcnula se i zakašljala. Otišla je u jezero isprati usta. Dok je bila onako sagnuta nad vodom prišao joj je drugi, naciljao pičku i ubacio svoj kurac u nju do jaja. Čuo se njezin vrisak zadovoljstva. Počeo je nježno pumpati i lagano ju jebati. Onaj, koji je guzio moju ženu uz jezero, nije više mogao izdržati. Izvadio je kurac iz njezine pičke i svršio joj po guzi. Oprala je guzu i pičku i sjela da se malo odmori. Sise su joj se napele, bradavice iskočile, izgledala je kao prava svaka nedavno pojebana žena. Prizor za dečke bio je fantastičan. Lagano su si potezali kare, jer atmosfera je bila jako napaljiva.
– Jesi se kad jebala ovako, – upitao je jedan.
– Sa više muškaraca i pred mužem nisam, ali na otvorenom jesam.
– Jesi kad prevarila muža u braku?
– On sve zna pa ne znam da li je to onda prevara.
– Kako je reagirao kad je saznao da si dala pičke drugome.
– Trenutno mu se digao kurac i morala sam ga zadovoljiti. To sam učinila sa zadovoljstvom, jer seks je tad bio fantastičan.
Nisam mogao više izdržati od vrućine, što zbog visoke temperature zraka što zbog užarene atmosfere pune bludnog seksa. Krenuo sam prema jezeru da se osvježim. Kurac mi je stajao horizontalno što su dečki popratili smijehom. Prišao sam ženi čija usta su spremno dočekala moj kurac. Nježno mi ga je pušila. Nakon kraćeg vremena tiho mi je rekla,
– Ja bi se jebala. Ne znam što mi je, ali strahovito sam napaljena. Želim tvoj kurac pred njima i to onako kako se mi najčešće tucamo.
Znao sam što želi, povukao sam prostirku na ravni dio terena i legao na leđa. Opkoračila me i naglo se natakla na kurac. Dala si je oduška žestoko se nabijajući ispuštajući zvukove žene u žestokom parenju. Nisam mogao izdržati, svršio sam u nju. Neka bude što ima biti. Mislim da joj je bilo drago da ga nisam izvadio prije špricanja. Koji jebački dan, pomislio sam. Bezazleno egzibicionističko kupanje dovelo je do toga da se moja žena kreše s potpunim neznancima i povrh svega uživa primati mlade i tvrde kurce. Na kraju se nas dvoje jebemo pred tim dečkima i priređujemo im pornić u živo. Dečki su se obukli i vidim spremaju se za odlazak.
– Hvala vam za ugodno provedeno popodne. Gospođa je stvarno fantastična i možete zaista uživati u seksu.
Nakon nekoliko dana poslije još jedne dobre jebačine Loredana mi je rekla,
– Moram ti nešto priznati dragi.
– Što?
– Onaj seks uz rijeku. U početku mi je bilo nelagodno, ali kasnije sam neopisivo uživala. Nije tu stvar samo u akterima, jer probala sam ja razne jebače. Ona atmosfera, tvoja prisutnost i činjenica da gledaš dok me mladi dečki troše, to mi je bilo divno. Takvo nešto teško će se opet ponoviti.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 4 Prosek: 4.5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!