lizanje mamine ribice

Moj Sin čita Inc priče 2. Deo

Upoznavanje Srbija

Došavši do vrata njegove sobe – zastala sam. Pokucala sam da bih mu dala priliku da skloni časopis ako ga čita. „Dušo, mogu li ući samo da poželim laku noć.“

„Naravno mama, uđi.“

Ušla sam, došla do kreveta, njegove oči uprte u mene kao da su reflektori. Sela sam na krevet pored njega, samo je imao čaršav preko sebe. „Prošlo je toliko vremena otkako sam ti dala poljubac za laku noć. Ne smeta ti, zar ne?“

Nagnula sam se, moje grudi su bile direktno u liniji sa njegovim očima, spustila sam ruku na njegov čvrsti stomak i pomazila ga. Mazeći ga, moja dojka je očešala njegovu bradu, zatim sam ga poljubila u čelo. Nisam znala šta tačno radim, ali pretpostavljam da sam želela da ga vidim uzbuđenog. Njegove oči su sada direktno bile na mojim grudima.

„Da li ti se sviđaju?“ nisam bila pijana ali jesam bila opuštenija. „Želiš li da ih dodirneš? Hajde.“ Podigla sam njegovu ruku i stavila je na dojku. „Hajde, oseti ih.“ Ležao je nepomično, dodirivao mi sisu i čvrstu bradavicu kroz svilu. Njegove oči širom otvorene. Povukla sam jednu stranu spavaćice, otkrivši mu dojku i pomerila je prema njegovim ustima. Zatvorio je oči i prešao jezikom po mojoj bradavici, a zatim po ostatku dojke, spuštajući drugu stranu spavaćice, a moja ruka se spuštala do njegovog penisa, trljajući ga kroz čaršav i bokserice.

Nisam mogla da verujem koliko daleko je sve otišlo. Zavela sam ga. Povratka nije bilo. Bio je potpuno uspravan i tada sam sklonila posteljinu i bokserice sa njega. Mogla sam da osetim zadovoljstvo kako juri kroz mene, njegov jezik je tako bio nežan na mojim bradavicama. Onda sam rekla nešto što možda nije trebalo, ali bi mu to moglo pomoći da shvati šta se dešava.

„Prava stvar je mnogo bolja od fantazije, zar ne?“ mama guta debeo kurac

Zastao je na trenutak i pogledao me, munjevito shvativši sve što se dogodilo, spustila sam usta na njegova, naši jezici su se zapleli, njegove ruke su jurile preko mojih leđa, dole do mojih bedara. Poljubila sam mu bradavice, stavila jezik u njegov pupak, a zatim njegov kurac u moja usta. Snažan ukus njegovog penisa je ispunio moja usta. Ja sam napunila usta pljuvačkom i gutala debeo kurac, bila sam ispunjena požudom.

Sisam mu kurac a njegova ruka miluje moje butine i zadnjicu, prstima mi trlja anus. Bilo je tako zabranjeno, tako prljavo… tako napaljivo. Koristila sam svoju najbolju, najsporiju metodu, trljajući mu testise dok sam vrtela jezikom oko glave njegovog penisa. Osećala sam kako se napeo, i prvi slani mlaz mi je dopreo do zadnjeg dela usta, zatim snažnije prskanje, gutala sam dok je on stenjao i trzao se.

Ustala sam, ugasila svetlo i pokrila ga. „Dušo, ovo mora da ostane između nas… ne smeš nikome ništa reći. Obećaj mi bebo.“

„Obećavam mama.“ Poljubila sam ga u čelo i izašla iz sobe da sebi piće dok sam imala ukus sperme mog sina u ustima.

**

Sledećeg jutra čula sam ga kako ustaje, ali nisam imala hrabrosti da se suočim sa njim. Provela sam ceo dan tako nervozna, izbegavajući ga. Kada je izašao iz kuće laknulo mi je, ali kako se bližilo 19h počela sam da razmišljam šta da obučem. Ozbiljno sam mislila da gubim razum. Šta sam to uradila? Uradila sam sve što majka ne sme – ali želela sam još. Verovatno sam mu nanela veliku traumu, ali onda sam pomislila – možda će to biti dobro za njega, uliti mu samopouzdanje. I sa tom mišlju, dugo sam se tuširala, prisećajući se prethodne noći.

Obukla sam kratku, do butina, ružičastu haljinu i bele štikle. Ključ se začuo u vratima tačno u 19:05. „Zdravo mama.“

„Ćao dušo.“ izbegao je moj pogled i otišao je u svoju sobu. Sada sam bila kao jebena olupina, možda sam mu zaista nanela ozbiljnu psihičku štetu! Nakon pola sata kada je izašao, bila sam naslonjena na kuhinjski pult i tražila tanjire i escajg. Tada me je udario rukom po guzi a ja sam zastenjala od zadovoljstva. Zgrabio me je od pozadi, otkopčavao haljinu, ljubio mi leđa, grabio mi sise. lizanje mamine ribice

Okrenula sam se, samo u grudnjaku i gaćicama i počeli smo da se ljubimo. Odveo me je do kauča, spustio mi gaćice i nabio jezik duboko u moju pičku koja je ceo dan bila mokra. Čupala sam ga za kosu dok je jezikom kupao moj klit a prstima grubo jebao moju ribicu. Jeo me je i nije se zaustavljao sve dok nije osetio da svršavam u njegova usta. Podigao se i tako musav počeo da me ljubi a ja sam mu lizala usne i obraze.

„U pravu si mama… mnogo je bolje u stvarnosti nego u fantazijama…“

Gledajući me u oči, nabio je svoj organ duboko u mene. Nisam bila svesna kolika se snaga krije u mom sinčiću. Celo telo zategnuto i napeto sudaralo se sa mojim telom dok me je tucao na kauču dnevne sobe. Štipao me je i grickao za bradavice a njegova kita se zabijala oštro i diboko u moju vaginu. Bilo je to kao na porno fimu samo što je ovo bila stvarnost!

Onda se iznenada zaustavio, okrenuo me, i jezikom i prstima napao moj šupak! „Aaaaahhhhhh…“ kao da je znao da sam tamo jebeno osetljiva. Pljuvao je na moj anus i rastezao ga … znala sam šta se sprema. „Daj mi ga sine… jebi me u guzu…“

„Sedi mi na kurac mama.“ – rekao je i namestio se tako da mogu da nasednem na njegovu kitu.

Mogla sam da osetim divan osećaj dok sam se spuštala guzom na njegov tvrdi penis. Uvek sam uživala u analnom seksu ali ovo je bilo jače od svega jer je to bio moj sin. Nakon par minuta napokon sam mu sedela u krilu, njegova kita cela u mom šupku, uživala sam u jedinstvenom osećaju.

„Mogu li da svršim u tebe mama?“ mama anal sin

„Da, da dušo, slobodno. Svrši u mene.“ govorila sam dok sam se ludački nabijala na sina, jašući ga i vrišteći od užitka.

Nije bilo teorije da dugo izdrži ali ja sam bila gore, ja sam imala kontrolu i išla sam tako da mu što duže odložim orgazam. Nabijala sam prste u pičku dok me je sin ispunjavao u guzu, bilo je to najjače seksualno isksutvo koje sam ikada imala.

Trzao se grčevito i odjednom izgubio kontrolu. Njegova vrela sperma prskala je u moj rektrum a ja sam i dalje jahala i jahala… želela sam da ga iscedim. Onda sam iscrpljena pala pored njega. Zapalila sam cigaretu a on je naslonio glavu na moje grudi.

„Dušo, jeste pogrešno… ali nemoj se osećati krivim. Ovo je nešto predivno, samo nemoj nikome reći. Razumeš, zar ne?“

„Znam. Sve razumem. Volim te mama.“

„Volim i ja tebe sine moj.“

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 84 Prosek: 4.5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!