erotske price

Zabuna

Upoznavanje Srbija

Kao i obično po svom običaju tiho sam otključao ulazna vrata stana ušao u hodnik tiho zatvorio vrata za sobom. Po običaju izuo cipele i krenuo prema predsoblju da operem ruke u kupatilu. Na povratku iz kupatila pogled mi pade na odškrinuta vrata naše sobe. Unutra je bio gotovo mrak ali sam vidio kako sam tada pomislio da moja žena leži. Za trenutak zastao sam neodlučno a onda sam odlućio. Žena nije bila za sex. uvjek je odbijal izmišljajući milione razloga ali je zato trošila sate i sate ležeči na telefonui olajavajući sve i svakoga. Ali odlučio sam pokušati. Tiho sam prišao. oči su se navikle na polutamu i vidio da leži na desnom boku meni okrenuta leđima. Stojeći pored kreveta zavukao sam ruku ispod podignute haljine. Trgnula se. Trenutno sam pomislio da će sad kao po običaju početi negodovati i odbijati me. Ali ostao sam u čudu ne samo da nije bilo odbijanja i negodovanja nego je pomakla ljevu nogu nprijed i gore tako da sam js punom rukom zgrabio za pičku. Njena reakcija me iznenadila ali kurac mi se počeo dizati dok sam joj trljao pičku kroz gačice. Sa obe ruke sam joj počeo skidati gaćice. Iako je i dalje ležala na boku podigla je svoje velike debele guzove da mi olakša. Brzo sam joj skinuo gačice još brže svukao farmerke i jednom rukom drkao da mi se kurac još bolje ukruti a drugom rukom joj zabio prste u mokru pičku i zabadao ih unutra. Brzo je počela uzdisat i puhat držeći lice dolje na jastuku. Uzeo sam jastu stavio ga u visinu njenih guzova lagano sam je počeo podizati na jastuk i na moje čuđenje sama se naguzila. Guzovi su joj bili podignuti ležala je ravno potrbuške. Kleknuo sam iza nje. Raširila je noge. U trenutku sam se začuđen upitao. „Šta joj je?!“
Ali ma koliko bio ugodno zatećen nastavio sam je dirati po pički. Klečeći između njenih raskerečenih nogu ljevimkažiprstomi i srednjim prstom uhvatio sam je za. mokri klitoriska palcom joj ga trljao. drugom rukom sam sa svom prstoma milovao pokretima od dolje na gore ulaz u pičku. Stresla se. ječeči. još više je zabila lice u krevet stenjuči. Kako sam te pokrete ritmički ponavljao ne prekidajuči trljanje klitorisa. Polako pa sve brže joj se tijelo napinjalo a prigučeno vrištanje ppostajalo jače kad je vrisnula tijelo se naglo opustilo svršila je.
Sa obe ruke sam joj skupio drhtave noge ona je i dalje puhala tresući se. Bila je zapuhana i znojna. Kad su joj noge bile skupljene još sam joj malo pogigao jastu raširio joj pičku sa obe ruke lagano namjestio dobro dignuti kurac koji joj je uletio u mokru pičku do jaja Opet je prostenjala. Zabadao sam joj do jaja. „Evo ti sad –  mislio sam- za sve ono. .

erotske price„Jebao sam je ne stajuči. Puhala je i stenjala. I onda sam osjetio da ču svršit. gotovo da sam ga izvadio da joj ne punim pičku iz opreza ali iznenada ona je sa rukom onako koliko je mogla povukla moj bok.
– Svrši u mene svrši- šaptala je nekim čudnim promuklim glasom. Svršio sam i sam pušući i stenjuči. Sve sam joj istresao u pičku. Držao sam je sa obe ruke nategao joj bokove na kurac i tako ostao i poslije svršavanja u nju. Tako sam stajo sve dok ga njena pička pulsirajući nije izbacila van. Ostao sam u istom položaju gledajuči joj raškerečenu pičku koju sam otvorio sa obe ruke.
– Idem da neko ne naleti. – Brzo sam se digao bacio pogled na veliku guzicu brzo skupio odjeću. oprezno proviro u predsoblje brzo ušao u kupatip preko puta. oprao sam se sredio a pred očima mi je stalno bila pička u koju sam maloprije svršio. Prekoravajući sebe da sam idiot ako je napumpan stigao sam u dnevnu sobu. Iza zida netko je poslovao po kuhinji.
– Pozdrav- pozdravio sam a onda sam zamalo doživio infarkt
– Gospodin se napokon vratio. . iz kuhinje je izašla moja žena nabusita po običaju. Ostao sam ukopan. Trebalo mi je još par trenutaka da shvati Jebao sam njenu mamu svoju punicu?! Stajao sam kao kip.
– Ajde skuvaj nam kavu. – iza mojih leđa dolazila je punica. Mirno je prošla pored mene
– Zete sjedi ukipio si se kao spomenik- zbunjeno sam sjeo u fotelju zureći u oba dvije.
– Jesi li odspavala?- upita je moja žena- dok si ti plandovala i spavala sredila sam ti sobu
– Da si pametna i ti bi ovako- posebno je to naglasila ipogledala me ozarena lica dok joj je iz očiju virio kurac
i ti bi ovako plandovala. . .

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 2 Prosek: 5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!