grubo od pozadi

Vruć anonimni sex

Upoznavanje Srbija

Ponovo ispravljam i nameštam svoju odeću, nije da je postala izgužvana za pet minuta od kada sam to poslednji put uradila. Samo sam želela da budem sigurna da sve bude kako treba. Bila sam nervozna, naravno. Rekao je da ne nosim donji veš. Nema gaćica. Bez grudnjaka. Želim da ovo prođe dobro. Želim da to bude seks o kome maštam. Želim kurac.

Čarolija dugotrajne samoće, zajedno sa neočekivanom smrću partnera, samo malo starijeg od mene, napravila je prilično izraženo udubljenje u mojoj psihi. Naravno da nisam nevina, ali godine sivog seksualnog života sa mužem koji je izgleda smatrao da treba da budem zahvalna što se udostojio da se oženi sa mnom, uzele su danak.

On je sada otišao, zajedno sa nekim od mojih snova, ali još uvek imam svoj libido. Moja namera je da utolim tu žeđ. Dogovor je bio da ne smem da ga gledam u lice. To ću smeti tek kasnije kada pogledam snimak. Da, biće sve snimljeno, po dogovoru. Razmenjene su informacije, bezlične slike, uređeni hotelski aranžmani. Večeras je ostalo samo da se jebemo.

Krajnje je vreme da ispunim svoju želju. Želim da imam anoniman seks bez obaveza. Sa strancem. Znam, znam. Gledam previše pornića, ali samo ovaj put želim da imam seks samo zarad seksa. Trebalo bi da budem nagnuta preko ivice kreveta. Mislim da imam samo minut vremena da se namestim kada čujem vrata.

Razmišljam kako je prelepa bela posteljina kada ga čujem da ulazi. Smeštam se u poziciju. Blagi koraci se kreću ka meni. Lagani, čisti muški miris ispunjava mi nozdrve, a zatim osetim ruke. Niz leđa, preko guze, zatim istraživanje mojih butina. Miris počinje da se spaja, topao i seksi. Čujem kako odeća pada a zatim nešto što zvuči kao plkjesak dlanovima. Ulje slatkog badema, tako nešto miriše.

Ruke su tople, skoro vruće. Nalaze mi leđa, moj struk. Moje dupe. Nežna masaža sa sve više i više ulja. Postajem toliko opuštena da skoro ne mogu da izdržim. Kreće nežna masaža preko mojih ramena. Sad sigurno znam da ko god da je, ima velike, jake ruke. Moja mašta počinje da raste. Još jedan zvuk. Nežan udar na moje nauljene butine.

Zadrhtim i od udarca i od pomisli na moje drhtavo meso. Masira me i nežno mi razdvaja butine. Njegova ruka ide između mojih nogu. Drži moju pičku kao delikatan predmet umetnosti. Duva dah na moj vaginlni ulaz. Moj klitoris reaguje na način koji priliči takvom erogenom organu. Mazi me, trlja i stimuliše, igra se mojim klitom kao da je glavić.

Toliko želim da se okrenem da vidim ko je ovaj čovek koji me muči. Sada njegovi prsti otvaraju moje unutrašje usne i istražuju koliko sam mokra. Malo sam iznenađena. U mojim godinama biti mokar je luksuz koji se obično stvara uz pomoć neke viskozne supstance u lepo ukrašenoj flašici. Ali ne tog dana, jebeno sam mokra.

Čujem cepanje folije, što je olakšanje. Nije da bih ovo uradila bez zaštite, ali mnogo je bolje da se ne razmišljam posle svega. Tiho nameštanje lateksa, i ono što zvuči kao mazivo. Prilično sam sigurna da mi ne treba, ali je i dalje veoma pažljiv. Pomisao me uzbuđuje. On se kreće blizu mog lica. Još uvek ne vidim ostatak njega, ali ovaj pogled na njegov kurac je lep. Kondom izgleda netaknuto. lizanje pičke od pozadi

Debeo. Tvrd. Ukočen. Deluje da nije mlad. Odaje ga malo izlizana koža na nogama, ali ono što vidim odgovara svrsi. Opet nestaje iza mene. Ima topline, od njegovog daha verovatno. On me otvara i njegovo lice se susreće sa mojim telom. Liže me i guta, proždire me kao da sam najbolja, najsočnija breskva. Priznajem da nije baš ono što sam mislila da će se dogoditi, ali prihvatam sve.

Sjajan je u tome što radi, on je gladan.. on je žedan poput mene. Još uvek nismo razmenili nijednu reč. Otvara me široko, širi moje noge i duboko udahne. On se postavlja, barem mislim, teško je to reći iz moje poozicij ali osećam ga. Deblji nego što izgleda i tvrđi nego što sam mogla da zamislim.

Bez formalnosti, ovo dolazi do nivoa koji sam imala na umu. Nije to ni vođenje ljubavi, čak ni seks. Jebeno smo napaljeni, pomalo životinjski, sa samo usputnim poštovanjem prema uljudnosti. Želimo prvo da zadovoljimo sebe i da povučemo partnera na vožnju. Ko god da je, kakvo god da ima životno iskustvo, čini se da je veoma vešt u onome što radi.

Nikada nisam imala seks samo zato što se oseća tako dobro. To je uvek bila moja dužnost kao žene, devojke, bilo čega osim žene u potrazi za dobrim jebanjem. Danas je sve to samo za mene. Ne mogu više da se držim. Njegova želja je neobuzdana kao i moja požuda. Mi želimo istu stvar. Vuče me do ivice kreveta. Još uvek sam licem nadole, a sada moje grudi mogu da odahnu jer se blago podižu dok se nabija u mene.

On upleće prste u moju gustu kosu i vuče me gore. Moje sopstveno oslobađanje je počelo da uzima maha dok me čvrsto drži za kosu uz sebe i razvaljuje mi pičku. Moje bradavice su tvrde i jebeno osetljive. On sve kontroliše, on me pomera kao lutku, on me namešta grubo ali napaljivo. grubo od pozadi

Njegove noge su sada sa obe strane mene, držeći moje čvrsto zajedno. Potrebno je nekoliko pokušaja, ali on ulazi u mene. Želim da vrištim, želim da stenjem. Hoću da viknem njegovo ime koje ni ne znam. Spušta me i ja zarivam glavu u jastuk, guram se unazad i uzimam ga celog. Vodim ga dok puštam svoje fantazije da mi u glavi vrte filmove u kojima sam seksualna osoba NAPOKON. Slobodna sam.

Vratio se između mojih butina i privukao me k sebi. On me obavija rukama i drži me. Orgazam mi iscrpljuje svu snagu. Kontrakcije me teraju da ga čvrsto stegnem u sebi. Tada iznenada zavlači debeli prst u moje dupe. Ne mogu više da izdržim. Svršavam ponovo, zabijam se uz njega, stenjem ‘jebi me’. Dozvoljavam svom telu da reaguje i ne brinem o tome kako zvučim ili kako izgledam.

On usporava. Mislim da je i on tada svršio. Dobijam još jedan poslednji šamar po guzici, a onda se on odvaja i do mene dopire zvuk kako se oblači. Ostajem u istom položaju, puštajući ga da uživa u pogledu na jebanu ženu dok odlazi. Ovo – koliko god čudno zvučalo – mi je uspelo. Anonimni, vruć seks. Moj novi fetiš.

Sada da se vratim svom redovnom životu… sve dok ne dobijem snimak.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 4 Prosek: 4]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!