jebanje u guzicu

Naučio sam ženu pameti 1.dio

Upoznavanje Srbija

Bilo je poslije 3 sata noću. Bila je na proslavi mature. Čim sam otvorio vrata stana bilo mi je jasno da je mortus pijana. Uhvatio me napad cereka dok sam je vodio do kreveta. Teturala je mrmljajući. Položio sam je na krevet izuo štikle i svukao joj svečanu haljinu. Cijelo vrijeme je. polurazgovjetno mrmljala kako nije u redu ali ona ništa nije mogla. Nisam obračao pažnju sve dok mi pogled nije pao na poderane gaćice. Kad sam bolje pogledao zastao sam iznenađen i zatečen Pažljivo sam pogledao poderane ženine gačice. Nije bilo sumnje bile su mokre i žute isto kao i njene butine sa unutarnje strane. Bila je jebena puna sperme koja se sušila. Polako sam joj skinuo gaćice. Dlake na njenoj pički su bile sljepljene od sperme. Pička joj je širila miris jebanja. Ni
sam ne znam zašto nisam bio iznenađen ali sam bio ljut. Ne zato šta je jebena nego zato šta nije dala da je ja jebem. Sjedeči na rubu kreveta iz misli me trglo pijano mumljanje
– . . . Moram. . . otiči . . da nas ne vide. – Legao sam mozgajući kako dalje. Zaspao sam. Kad sam otvorio oči instiktivno kao uvijek bacih pogled na sat. Gotovo podne Ustao sam nemajući pojma šta dalje. Pošto sam se sredio ušao sam u dnevnu sobu. Ona me pogleda ispod oka ništa nisam rekao.
– Ručak . . će brzo. . – čekala je na moju reakciju. Ništa nisam odgovorio. Pogledao sam je. Srednje visoka debelih guzova ogromnih sisa. Zabrinuto me motrila preko oka Skinuo sam gaćice uzeo kurac u ruku i gledajući je rekao:
– Sjedi u fotelju – pokazao sam joj fotelju preko puta.

Bila je u šoku ali je brzo poslušala uplašeno gledajući u mene.

– Raširi noge – odmah ih je raširila.

– Još raskereči ih –

jebanje u guzicuPoslušala je. Lagano sam drkao potpuno mlohavi kurac dok je ona buljila u njega a ja u njenu nabreklu pičku u gaćicama.
– Digni se. . tako. skini haljinu. Njena haljna pala je na pod. stajala je ispred mene golih stvarno ogromnih grudi
samo u crnim gačicama koje su joj nabrekle od debelih butina.

– Okreni se skini se. . Poslušno je skinula gaćice okrenuta mi leđima. Drkao sam na njenu ogromnu debelu guzicu. Pogledala je preko…. čekajući ramena zbunjeno tiho upitala
– Šta ću sa sad?!
– Okreni se sjedi. Sad raširi noge i digni ih!

– Učinila je tako. Sa obe ruke uhvatila se ispod koljena raširila noge.
Drkao sam polako gledajuči je raskerečenu i golu. Ubrzano dišući gledala je u mene kako drkam na nju.
– Dođi ovamo. Brzo se digla i gola mi prišla ne skidajući oka sa mog kurca dok sam drkao.
– Očeš li me. . . – zastala je očekujući da ču je jebat.
– Sjedi do mene sjela je.

– Drkaj mi. . uzela je moj kurac i počela mi drkati.

– Da svršim u tvoja usta pričaj mi kako si se sinoč izjebala. .

– Zastala je ukopana brzo počela plakati pravdajući se.
– Drkaj mi pričaj. . pošto je shvatila da se neće izvuči kroz plač je počela svoju priču –
. . . Nisam kriva. . Nisam. Uletio je za mnom u wc. . zaključao vrata. . . i. – zastala je. Netko je… pokucao na vrata. Dao mi je znak da kažem da je zauzeto. . . a – – onda
– – a onda – nemoj stajat drkaj. .
– . . . A onda mi je rekao da šta me prije jebe. . prije će izači ili će svima reč da sam ga zvala. . ponovo je zaplakala.
– . . i dalje. . – zastala je za trenutak. . . a. . onda mi je naredio da se sagnem na kadi. . . ponovo je zastala ali mi je i dalje drkala ne stajući…
. . i. . onda mi je strgnuo gačice grubo zgrabio me za pičku. . . jednom rukom je držao kurac drugom mi raširi pičku i zaboja mi ga je. . . Navalio je ko lud nije me jebao ni minut odmah je svršo. . Puno je napalje žena mu je u 7 mjesecu. . eto. Zastala je sa pričom.
Koja mu je žena?
– Ma znaš ona ogromna guzata Vesna. .
. I ona je debela. . Nemoj stat još malo uzdahnu sam gledajući joj među raširene noge. Brzo je došlo svršavanje zabio sam joj glavu prema kurc počeo sam drkati dok sam joj kuraac uvalio u usta stenjući svršavao dok se ona zagrcnula punih usta. Mirovali smo tako dok sam skovao plan osvete. Slušala me negodujći a onda oprezno rekla.
– Mi smo dobre. Znam da se žali da nije jebena od kada je njen muž saznao za to. Ženska traži nekoga da je izjebe.
Prošla su dva dana. U tom periodu prvi put sam je jeba u debelu guzicu jer prije nije dala a sad je morala pristat znala je da je to kazna . Kad sam joj ga prvi put zabio u guzicu cvilila je stenjala i puhala.
Nisam se uopće obazirao na njeno stenjanje nabija sam je ne žaleći je. Stenjući dok sam je jebavao na moj zahtjev detaljno mi je opet pričala kako je jebena.
Kako je rekla ona i Vesna su došle zajedno. Veliko žensko ogromno sa trbuhom. Zbunjeno je zirkala naokolo.
– Pa. . znaš ne znam. . kako ću. . . – upao sam
– Slušaj tvoj muž je jebao moju ženu – ostala je zapanjena bez teksta. – Tebe niti jebe niti pipa nju je nategao. .
Zbunjeno je zurila u moju ženu. Ova joj je sve ispričala. Bila je u šoku. Ostala je bez teksta.
– Jeben mu mater kurva. . . mene neće ni da pogleda. .
– Jesi li ti pokušala?
– – Pokušala sam mu pušit drkat nudila da me jebe u guzici. . odgurnuo me kao krpu. . Bilo mi je za poludit. . – razmišljajući je napokon donjela odluku – Tako je svaki put bilo i mojo mater. . isto jebanje trudniceona je našla jebače. I meni je isto savjetovala. . Otišli smo u sobu. Sa leđa sam joj drpa nabrekle sise. Uzdisala je a kad sam joj podigao trudničku haljinu bila je gola Na moj prvi dodir po njenoj pički stresla se ječeči. Onako sa nogu zabijajući joj prste u mokru željnu pičku počela je svršavati. Moja žena je uspaljena pogleda sve gledala. Lagano sam je odgurao na krevet. legla je na leđa podigla se i uvalila mi poludignuti kurac u svoja usta. Pohlepno ga je pušila i lizala. Dosta dugo moja žena je to uzbuđeno gledala i dirala svoju pičku. Lagano sam je gurnuo na krevet sa obe ruke joj raširio noge dobro joj. pogledao obrijanu pičku stavo joj noge na ramena. Ubrzano je disala podignuta na laktove trudeći se da vidi preko trudničkog stomaka kako će joj ući kurac. Kad sam joj ga gurnuo u vruću mokru pičku jaukala je. Jebao sam je navlačeči za sise stalno gledajuči u ženinu pičku.
Bio sam iznenađen svršila je za minutu a onda se trzala tresla jaukala vrištala vičuči.
– Š šta je. . šta je svršavam u valovima. . puknut če mi glava. . – zabadao sam kurac sve do momenta dok mi nije počelo dolaziti da svršim. Brzo sam ga izvadio i jako stisnuo da sperma ne izleti
– Klekni – brzo je poslušala Stenjući iako . gotovo pred porod onako teška brzo se naguzila maksimalno koli
ko je god mogla raskerečila noge sa obe ruke šireči pičku.
– Zabodi mi jebi. :me jebi me. Utirao sam joj kurac ona se nabijala stenjala sve do iznemoglosti.
– Svrši mi unutra svrši mi. . . – Dok sam stenjući svršavao ona je vrištala i jaukala a moja žena u licu crvena od trljanja svoje pičke uzdišući je prošaptala.
– Jako sam svršila.
– Ovo ti je kazna – nasmijala se.

– Kazni me ovako svaki dan
– Kazna ti nije istekla ima još – prišla mi je dok sam rukom trlja Vesninu pičku koja je još bila nagužena.
– Imaš li još kazne?! – . ovo je naglasila – baš me zanima kakva je iduća kazna – provocirala je.

Vesnu sam jebavao nekožliko puta sedmično sve do pred sami porod. Nju poslije podne uz obavezno ženino gledaje. Sad bi se bila jebala o oko. Stalno me ispitivala kako sam jebavao na brodu i to svaki put kad je htjela bit jebena. Palila se na to tražila da je jeben u guzicu dok joj pričam. Ženu sam poslije je
banja Vesne guzio ujutro prije posla. Kad je Vesna rodila nije dolazila dugo. Moja potpuno neprepoznativa uspaljena žena mi je stalno turala pod nos da čeka još kazne. I dočekala je.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 4 Prosek: 4.3]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!