klinci jebu milfaru DP anal

Mamina Prijateljica Vesna

Upoznavanje Srbija

Kada sam bio dete, odlazio sam kod naše prve komšinice posle škole u danima kada je mama radila smenu koja se nije podudarala sa mojom u školi. Zvala se Vesna. Vesna nije imala svoju decu a njen muž je bio u zatvoru. Nisam tačno znao zašto, pričalo se da je neki krimos ali ne znam detalje, barem ne provereno. Vesna je bila u kasnim četrdesetima i još uvek je izgledala odlično.

Otprilike je bila 165cm i srednje građe. Godine su učinile svoje, ali bilo je jasno da je u dvadesetima bila opasna ribetina. Najbolja stvar kod nje bila je veličina njenih sisa. Bile su masivne i kakvu god odeću da je nosila, one bi bile jasno vidljive. Kada ste klinac, videti pravu sisu izbliza je najuzbudljivija stvar koja vam se može dogoditi. Voleo sam da idem kod tetke Vesna, posebno u starijem dobu.

Sećam se, imao sam devojku sa osamnaest godina a najteže je imati devojku u tim godinama i naći pravo mesto za jebanje jer kod mene ili nje kući bi bio preveliki rizik od ukućana. Međutim, jedno veče sam čuo mamin i Vesnin razgovor telefonom o tome kako Vesna ima razne obaveze sledećeg dana. Savršeno, taman mogu dovesti svoju devojku tamo da se jebemo dok je Vesna bila napolju a mama kod kuće. Znao sam da Vesna ima ključ ispod jedne od saksija, tako da smo imali gajbu za sebe. uhvaćeni na delu u seksu

Izašli smo iz škole i počeli smo se jebati čim smo ušli na ulazna vrata. Bukvalno u ulaznom holu imao sam je nabijenu uza zid i jebao sam je žestoko, sve dok nisam čuo vrisak. Bila je to Vesna koja je zurila u nas i vikala da odmah prestanemo. Ispostavilo se da nije izašla taj dan i da je dremala u svojoj sobi. Čula je buku, došla da ispita i pronašla nas.

Moja devojka se uspaničila, munjevito povukla gaćice i začas izašla napolje ostavljajući me da stojim u hodniku sa pantalonama na podu i kurcem koji je želelo da pukne. Vesna je zbunjeno zurila u mene, a ja sam mislio to je to – reći će mami i najebao sam ga, ima da me kazni mesec dana.

Vesna je počela da ide prema meni govoreći „ti prljavi mali dečače“ iznova i iznova pre nego što je pružila ruku i zgrabila moj kurac! Kolena su mi zaklecala, odmah sam želeo pobeći, ali sam bio prikovan uza zid i nisam mogao da se pomeram bez da me povredi, toliko me je snažno stegnula.

Počela je polako da drka moj kurac, sa i dalje ljutitim pogledom. Zurio sam u nju, smrznut u mestu. Njen stisak je postao nekako opušteniji, više nije bio čvrst i strog. Njen osmeh se povremeno javljao a ja sam sve više uživao u njenom drkanju, iako sam podsvesno i dalje brinuo šta će biti ako mama sazna.

Bez daljih reči – pala je na kolena ispred mene i počela da mi sisa kurac! Bio sam na neki način izbezumljen, ali ona je bila tako dobra pusačica kurca da posledice više nisu zaokupljivale moj mozak. Tri devojke pre nje su mi pušile kurac i mislio sam da su sjajne, ali nisu bile ni do kolena iskusnoj komšinici Vesni. Stručno se kretala između lizanja, grickanja i sisanja. komšinica mu sisa kurac

Nikada nisam osetio ništa slično. Pokušavao sam da izdržim koliko sam mogao, ali ona to nije olakšavala. Kada je progutala moj penis celom dužinom i lizala mi jaja u isto vreme, svršio sam. Pucao sam joj u grlo i na moje divno čudo progutala je svaku kap! Prošle tri devojke koje su mi pušile grozile su se na ideju da uopšte svršim na njih, a kamoli u usta, a tek kamoli da progutaju!

Mislio sam da je to to, ali je nastavila da sisa. Sisala je mnogo jače i brže nego ranije. Za par minuta bio sam spreman da ponovo svršim. Osetila je da se naprežem i počela mi snažno drkati dok nisam svršao, ovaj put sve do poslednje kapi usmerila je na svoje lice. O moj Bože, to je bila najbolja stvar ikada. Isprskao sam maminu drugaricu i ženu koja me je čuvala kao klinca preko celog jebenog lepog lica!

Počeo sam da paničim jer nisam imao pojma šta dalje. Samo je ustala, pogledala me, nasmešila se i rekla „bolje da ideš kući na večeru“ a zatim me je mokrim licem od moje sperme ožvalila po sred usta i otišla u drugu sobu. Žurno sam podigao pantalone i skoro istrčao kroz vrata brišući sopstvenu spermu sa usana rukavom.

***

Naredne dve nedelje bio sam previše posramljen i izbegavao sam teta Vesnu koliko god sam mogao. Tako da možete misliti pod kakvim sam bio stresom kad me je mama pozvala i rekla mi da obavezno posle škole idem kod Vesne da joj nešto pomognem. Bio sam pod stresom ceo dan u školi, nisam mogao da se suočim sa njom.

U mojoj glavi je počeo da se stvara plan. Pozvaću svoje najbolje ortake Petra i Marka da pođu sa mnom. Na taj način ne bih morao da budem sam sa njom a ona neće imati načina da priča sa mnom o onome što se desilo. Stigli smo do nje i uputili smo se ka dnevnoj sobi samo da bi nas ono što smo videli zaustavilo na licu mesta! Vesna je bila na kauču gola sa najvećim dildom koji sam ikada video. Jebala se sa tim čudovištem ispred tri tek punoletna klinca.

Između jauka i stenjanja podigla je pogled prema meni i nasmešila se, iako je primetila dva moja druga sa mnom. Nije ni trepnula pre nego je rekla: „zdravo momci, uđite i jebite me svojim mladim kurčevima!“

Gledanje kako prima taj dildo u pičku je bilo sjajno i digao mi se kurac u sekundi. Mora da je isto bilo i za Petra jer je on bio prvi koji je strgao pantalone sa sebe. Uhvatila ga je za ruku i povela na kauč kako bi mogla da mu sisa kurac. Marko i ja smo požurili. Pao sam na kolena ispred nje i preuzeo rad dilda. Ona je kurčeve mojih ortaka zajednički sisala i drkala.

Počeo sam da se igram sa njenim klitorisom dok sam nabijao dildo u nju. Njeno stenjanje je postajalo sve glasnije, njena pička sve vlažnija i vlažnija. Gurnula je kukove napred u ritmu sa dildom sve dok nije došla do drhtavog vrhunca. Povukao sam je na njene ruke i kolena na pod i nabio svoj kurac u njenu picu. Jebao sam je dok je ona pušila kurčeve mojim drugovima. klinci jebu milfaru DP anal

Jebao sam je sve jače i jače sve dok nije rekla Marku da legne ispod i da zameni moj kurac a da joj ga ja nabijem u šupak. To je bio trenutak straha! Ja neiskusan, ona jebeno uska, kako ću? Srećom, bio sam toliko van kontrole da sam refleksno uvlačio kurac u njenu očigledno preiskusnu guzu. Marko se namestio ispod nje, a Petar ju je i dalje jebao u grlo.

Svršila je ko zna koliko puta. Nikada nisam jebao ženu u dupe, nisam imao pojma da je toliko zategnutija od njene pičke da je to bilo neverovatno. Od tada volim jebanje u guzu. Svršavali smo po njoj i u nju, koristili smo je kao kurvetinu iz pornića.

Jebali smo komšinicu Vesnu naredne dve godine. Nekada sam bio sam, nekada sa drugovima. Onda je jednog dana to prestalo, njen jebeni muž je dobio prevremenu uslovnu slobodu i pokvario nam zabavu. Sada imam dvadeset osam godina i nisam video tetu Vesna najmanje pet godina, ali nikad nisam zaboravio da nas je bukvalno pretvorila u muškarce. Svakim danom razmišljam da ponovo uspostavim kontakt sa njom.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 47 Prosek: 4.3]

1 komentar na “Mamina Prijateljica Vesna

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!