uspavana bebisiterka izjebana

Uspavana Dadilja

Upoznavanje Srbija

Tek što je napunila osamnaest godina, Tijana je zamoljena da preko noći čuva decu za Karla i Andreu. Tijana ih je veoma gotivila i nikada ranije nije imala problema sa njima. Već je nekoliko puta čuvala decu za njih preko noći. Ona je odmah pristala na ponudu. Stigla je na vreme i pozdravila je decu.

Karlo i Andrea su krenuli svojim putem, a Tijana je odlučila da zabavlja decu par sati dok ne bude vreme za spavanje. Nisu joj klinci pravili probleme i bili su u krevetu u dogovoreno vreme, a ubrzo su i zaspali.

Tijana se potom smestila da gleda malo TV. Ponoć se otkotrljala i Tijana je sedela, shvativši da je počela da se uspavljuje ispred televizora. Ustala je, protegla se i otišla u gostinsku sobu da legne u krevet. Noć je bila topla. Malo previše topla za Tijanin ukus. Presvukla se u svoju pidžamu, bacivši svoj ogrtač preko drugog kraja kreveta.

Ako bi se deca probudila tokom noći, trebao bi joj taj ogrtač. Ne bi se šetala po kući u svojoj malenoj pidžamici. Zabacila je pokrivače i spustila se na krevet. Ako bi postalo hladnije i ona se probudila, tada bi uvek mogla da zgrabi pokrivače i pokrije se. Pospano se promeškoljila, polu otvorenih očiju. Ubrzo je zaspala.

***

U jednom trenutku, ni sama ne zna kada, još uvek je bio mrak i bila je polu svesna senke koja se nadvijala nad njom. Šta on to radi, pitala se? Osećaj hladnog materijala koji je dodirivao njene noge dao joj je nagoveštaj. Čak i dok joj je pospani um davao odgovor, donja polovina njene pidžame bila je navučena preko stopala i bačena u stranu. To nije u redu, pomislila je. Nije nosila gaćice. To je značilo da je polu gola.

Pre nego što je ispustila tihi maleni zvuk, prst joj je lagano pritisnuo usne. „Šššš… Tiho devojko“, začu se glas. „Samo se opusti.“

Ležala je tiho i zbunjeno, boreći se da se probudi, ali ju je obuzela neka vrsta letargije. Ništa se nije dešavalo i oči su joj se zaklapale. Međutim, otvorile su se posle nekog vremena kada je nešto počelo da se dešava. Prsti su se lagano vukli duž unutrašnje strane njenih nogu, samo su klizili, jedva je dodirujući. A onda se ruka zatvorila preko njenog brežuljka, obuhvativši je. jebe prstima bebisiterku

I dalje je ruka bila veoma meka i nežna, ali je sve jasno osetila. Mogla je da oseti kako joj toplota iz prepona zrači na tu ruku i odbija se na nju, povećavajući toplotu. Ponovo je pokušala da protestuje, da sazna šta se dešava. Taj prst je ponovo lagano pritiskao njene usne, utišavajući je.

„Opusti se“, čuo se taj tihi glas. „Nastavi da sanjaš.“

Ja sanjam, pitala se? Da li samo sanjam? Ruka na njenim preponama nežno se trljala o nju. Bilo je lepo, ugodno. Zatvorila je oči, zadovoljna što oseti taj lep umirujući pokret. Ruka koja ju je trljala je usporila i ostavila je. Tiho je zastenjala, želeći još. Činilo se da se krevet pomerio ispod nje. Ruka je bila nazad na svom mestu, pritiskala je uz nogu, pomerala je.

Upravo je otvarala oči kada se to dogodilo. Ruka se vratila između njenih nogu, razdvojila joj usmine, prsti su ušli u nju. Oči su joj se raširile, zureći uplašeno u mrak pred sobom. Bilo je previše mračno. Sve što je mogla da vidi bio je oblik koji se nadvija nad njom. Ne samo preko nje, već i u njoj. Tada, kurac je zamenio prste! Divan veliki penis je klizio preko njenih lepljivih mladih usmina. Bila je uplašena kada je otkrila da je mokra, što je olakšavalo njegov ulazak. Nije imala priliku da vrišti ili protestuje. Ruka joj je zatvorila usta kad je počela da reaguje.

„Tiho sada ljubavi“, zapeva glas. „Ne želiš da probudiš decu i da ih uznemiriš. Samo se opusti i kreći se sa mnom.“

Imala je veliki kurac duboko u sebi, Tijana je morala da se složi sa glasom koji joj je govorio. Ništa što je mogla da kaže neće ukloniti taj pulsirajući penis iz nje. Da li je to bio Karlo? Morao je biti on. Ko bi drugi bio u kući? Njegove prepone su sada bile čvrsto pritisnute uz njene, a njegov penis potpuno zaboden u nju. Sada su mu ruke bile na njenom stomaku, potom klizeći preko njenih grudi i stežući ih. Lagano ih je masirao.

Imao je prilično ugodan dodir, morala je to sebi da prizna. Njene bradavice su bile stimulisane i osećala je kako se ukrućuju i ističu. Sada je krenuo na posao. Osetila je kako njegov penis klizi unazad, vuče se uz nju, ostavljajući joj osećaj kao da nešto nedostaje. Zastao je pre nego što se još jače i grublje nabio. uspavana bebisiterka izjebana

„Ahh!“ Tihi krik je nehotice izleteo sa njenih usana dok se on snažno zabijao u nju, dok joj se celo telo treslo od snage njegovih udaraca.

Čvrsto se držao u njoj sekund-dve pre nego što se ponovo polako povukao. Osećajući kako se povlači, uspela je da duboko udahne, samo da bi izgubila dah čim bi se nabio nazad u nju. Celo njeno telo bilo je potrešeno od njegovog energičnog udara, čak je i krevet izgledao kao da se ljuljao od snage njegovih pokreta.

Ruke na njenim grudima, lagano masiranje, dok se njegov penis povlačio i ona je hvatala dah. Onda je ponovo gubila sav dah. Jedina žurba koju je čovek pokazivao bila je kada je zabijao, ulažući sav svoj trud da uđe što dublje može u njeno mlado vrelo telo. Sve ostalo je bilo u usporenom snimku.

Zastaje pre nego što se polako povlači. Pauza pre nego što se žestoko nabije. Njegove ruke su uvek nežne na njenim grudima. Tijana je otkrila da se njen svet sastoji od napetog perioda čekanja praćenog nevoljnim dahtanjem i penisom koji je tresao od glave do peta prekrivenih čarapama. Možda je trebalo da ih skine pred spavanje – prazna misao prošla joj je kroz glavu tokom jedne od tih bezvremenih pauza.

Zar taj čovek nije nikada čuo da koristi malo finoće? Tako ju je grubo tucao da je bila sigurna da će izleteti sa kreveta. Uskoro će joj glava udarati o vrh kreveta. „Ah!“ Još jedan potisak i još jedan oštar izdah. Tijana nije bila sigurna koliko bi još ovoga mogla da podnese a da ne vrišti.

Ona je takođe bila jebeno opasno uzbuđena i napaljena. Nikada je niko nije jebao na ovaj način. Bespomoćna pod napadima ovog čoveka, njeni kukovi su se automatski podigli da ga susretnu dok je on ulazio, otkrila je da je svaki potisak gradio njeno uzbuđenje.

Znala je da će dostići vrhunac prilično brzo. Ali on je nastavio da se zabija, snažno i bez milosti, a zatim bi kratko zastao dok mu se baterija punila. Tijana je imala osećaj kao da je ležala ispod njega pola noći. Želela je da ovo prestane, ali je želela da završetak bude uz prasak, a ne cviljenje. Kada je konačno odlučio da to okonča, promena je bila toliko iznenadna da je Tijana skoro vrisnula. Jebanje uspavane dadilje

On je dramatično povećao brzinu. Nije dobila drugu priliku da duboko udahne jer je dostigla vrhunac, srećom nečujno, zahvaljujući nedostatku daha. Zajedno sa njom i on je počeo da svršava duboko u njen vaginalni tunel.

Ležala je nemo, dahćući, gledajući kako se njegov tamni lik udaljava od nje. Videla je njegovu senku kako prolazi kroz vrata i čula kako se vrata tiho zatvaraju. Ležala je tamo, pokušavajući da dobije energiju za kretanje. Ležeći tamo, sklopljenih očiju, mlada dadilja je zaspala.

***

Oči su joj se otvorile. Bilo je jutro. Gledajući dole u sebe, videla je da je polu gola, a njen donji deo pidžame ležao je na krevetu pored nje. Nije bio san. Sigurno nije bio san. Tijana je navukla pidžamu na sebe i otrčala do glavne spavaće sobe. Zalupila je vrata, spremna da iskali svoj bes, ali iznenađeno se zaustavila.

Soba je bila prazna.

Krevet još uvek namešten.

Karlo i Andrea nisu bili tamo.

Polako se vratila u svoju sobu. Nazovi Andreu, odlučila je. Podigavši telefon, videla je da poruku od Andree – „Ostaćemo preko noći. Bićemo tamo rano ujutru.“

Nisu se vratili kući. Ko je onda…..?

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 13 Prosek: 4.2]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!