vezana i analno jebana

Anina Analna Lekcija

Upoznavanje Srbija

Anino telo je lelujalo na ivici iscrpljenosti, iako se nije pomerila ni za centimetar otkako je Nikola otišao. Pre nego što se udaljio, podario joj je nežan poljubac u slepoočnicu, šapnuvši da će se uskoro vratiti. To bi mogao biti sladak gest da joj prethodno nije stavio povez na oči, začepio usta i vezao je raskrečenu na krevetu usred popodneva.

Kao poklon za rastanak, aktivirao je vibrirajući analni čep. Njen voljeni muž je bio pravi perverznjak i cenila je svaki minut njegove podle pažnje.

***

Nekoliko nedelja ranije, Nikolin kurac je prvi put prodro u Aninu ranije neisprobanu analnu rupu. Seksualni procvat epskih razmera usledio je kada je otkrila da su analni orgazmi više od običnog mita. Nije bilo sumnje; analni seks ispunio je ranije neotkrivenu potrebu u njenoj duši i odmah je postala zavisna od sirovog osećaja dobrog jebanja u dupe. Od tada, Ana je dočekala analni užitak Nikolinih prstiju, jezika i njegovog velikodušnog penisa.

Tog popodneva, Nikola je prvi put predložio korišćenje analne igračke i Ana je odgovorila sa entuzijazmom. Brzi pogled je ipak otkrio da novoj igrački nedostaju Nikolin obim i dužina. Zapravo, tokom umetanja bila je potpuno razočarana. Međutim, nakon što je aktiviran, njeno telo je odmah poskočilo od šokantnog naleta analnog zadovoljstva.

Ne samo da je vrh vibrirao u njenom sada drhtavom rektumu, nego se i vrat igračke nezavisno rotirao oko njenog osetljivog analnog oboda. Neprestano vibrirajući, silikonska igračka izazvala je analni orgazam svega nekoliko sekundi kasnije.

Ana se potpuno pokorila, dok su grčevi mišića zračili iz središta njenog tamnog nabora. Ubrzo, cela njena karlica je bila zahvaćena grčevima, snažno ljuljajući njeno sićušno telo. Ne popuštajući u intenzitetu, vibrator ju je više puta slao preko ivice. Brzo je postalo očigledno da nakon ovih analnih orgazama nema pauze. analna robinja

Vremenom je očekivala sve manje ekstaza, međutim, jedan vrhunac je jednostavno prešao u drugi, što joj je otežavalo da izračuna broj orgazama. Neprekidno oticanje analnog zadovoljstva bilo je drugačije od bilo čega što je ranije iskusila. Da je bila slabija žena, možda bi bilo previše. Ali za Anu, ovo je bila analna nirvana.

Ipak… nešto nije bilo u redu. Osećajući se usamljeno, pitala se da li je Nikola zaista napustio njihovu spavaću sobu. Možda je stajao na vratima i posmatrao svoju hiperseksualnu ženu kako obrađuje beskrajne talase analnog zanosa. Mogla je samo da zamisli kako njegova erekcija besni usled prizora pred njim i nadala se da je tako. Baš tada, Ana je osetila kako joj prsti miluju obraz.

„Dosta ti je bilo malena?“

Mogla je samo da mrmlja bez razumevanja usled gega u ustima, uživajući u osećaju njegove težine dok se spuštao na njeno telo. Nije iznenađujuće što je njegov penis bio u punoj snazi i brzo se smestio između njenih nogu. Bez oklevanja, Nikola je zabio kurac u njenu pičku koja je curila dok je vibrator nastavio da radi svoju analnu magiju.

Slatki dodatak u vidu njegovog penisa prisilio je dodatni pritisak na Anin rektum i povećao snagu njenog seksualnog napona. Savijajući leđa, navikla se na dvostruku penetraciju dok je Nikola počeo da je još žešće tucaa. U znak pažnje, skinuo je povez sa njenih očiju dok joj je nemilosrdno zlostavljao pičkicu.

Gledajući u oči svoga mučitelja, Ana je prenela ljubav i želju za više. Osetivši njenu potrebu, Nikola se izvukao i ponovo kleknuo na kolena. Brzo je uklonio igračku, ostavljajući je sa depresivnim osećajem praznine. Srećom, odmah je zamenio vibrator svojim kurcem prekrivenim njenim sokovima i počeo da preuzima ulogu koju je do malo pre imala ta vibrirajuća analna igračka.

„Uhhhh… Tvoja guza je stvorena za moj kurac.“ vezana i analno jebana

Ana je mogla samo da klimne glavom u znak slaganja. Trenje njegovog pulsirajućeg kurca, dok je ulazio i nadraživao njeno visoko stimulisano analno tkivo, zadovoljilo ju je na način na koji vibrirajući dildo nije mogao. Još bolje, dok se približavao svom vrhuncu, Nikolino lice je savršeno odražavalo njegovu neobuzdanu požudu.

Gledati ga kako gubi kontrolu dok ju je sodomizovao bilo je emocionalno neprocenjivo. Ana je svršila kada joj je Nikola uhvatio butine, glasno izdahnuo i upucao svoju vrelu spermu u njen rektum.

On se izvukao a ona je odmah stegnula analni otvor, pokušavajući da što duže u sebi zadrži zasluženu nagradu. Nakon što ju je odvezao, srušili su se zajedno, potpuno potrošeni. To je slatka analna lekcija za njegovu slatku analnu kučku.

Vibrirajući analni čepovi su bili zabavni. Ali, analni seks je najbolje kada je u glavnoj ulozi topao, tvrd kurac koji uvek iza sebe ostavi slatki, gusti, lepljivi podsetnik na zajedničko seksualno zadovoljstvo.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 7 Prosek: 4.7]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!