jebanje na plazi

Seks u četvero nakon upoznavanja na nudističkoj plaži

Upoznavanje Srbija

U do sad objavljenim pričama opisao sam istinite događaje seksa moje supruge sa drugim muškarcima i jedno moje voajersko iskustvo. Ova priča plod je moje mašte, ali iako izmišljena ima veze sa mojom suprugom. Velika mi je želja, naime, da se bar neki dijelovi ove priče ostvare. Ovdje opisani događaji nastavljaju se na one opisane u priči „Snimali su ju golu na javnim mjestima“.
Poslije doručka odlučili su autom otići na nudističku plažu na kupanje. Ponijeli su nešto hrane i pića, jer je tamo vrlo skromna ponuda s obzirom da se plaža nalazi na dosta izoliranoj lokaciji. Plaža je većim dijelom bila kamenita sa dosta ravnih ploča. Na manjem dijelu bio je sitni drobljeni kamen pogodan za djecu. Bilo je tu dvadesetak kupača, uglavnom mlađi parovi, kao i nekoliko vrlo mladih solo dečki. Po godinama odskakao je jedan stariji par od oko pedesetak godina. Stjepan i Danijela smjestili su se upravo pored tog para, jer su se nalazili na velikoj kamenoj ploči na kojoj je bilo još dovoljno mjesta.
Skinuli su se i smjestili na svojim ručnicima i pozdravili se sa svojim susjedima. Gospodin, a posebno gospođa pored njih izgledali su prilično dobro za svoje godine. Gospodin je bio proćelav, sa povećim trbuhom i solidnim alatom i prilično velikim jajima. Na gospođi se moglo vidjeti celulita, ali joj tijelo još nije potpuno izgubilo formu iz mladih dana. Velike grudi, impozantna guza i ogromna pička koja je bila poluotvorena s obzirom da je gospođa raširila noge i sunčala macu. Zračila je seksom što je Stjepan odmah primijetio kad se zagledao u njezinu pičku. Od tog pogleda digao mu se kurac što su susjedi sigurno primijetili, ali nisu to ničim pokazivali. Danijela ga je šapatom ukorila,
jebanje na plazi– Daj se kontroliraj! Nisi klinac.
– Jebote koju pičku ima ova žena. Uvjeren sam da se jebe kao zvjer.
– Ti ju sigurno nećeš jebati, zato ukroti svog macana da nas ne blamira.
Stjepan je pokušavao poslušati Danijelu, ali je u tome samo djelomično uspio. Bacili su se u more da se osvježe i da Stjepan riješi svoj problem. Bio je zapažen kad je s dignutim kurcem išao u more. Hladna voda ipak je djelovala i od toga je izgubio erekciju.
Nakon nekog vremena spontano su započeli razgovor sa susjedima i predstavili se međusobno. Tako su saznali da se njihovi susjedi na plaži zovu Elvira i Petar. Elvira je imala 51 godinu, a Petar 53. Teme su bile klasične za nudističku plažu tipa od kad su nudisti, gdje su prakticirali nudizam i sl. Susjedi su ih pozvali na piće u brvnaru koja se nalazila pored plaže. Tamo su mogli ići goli, ali ponijeli su ručnike da ne sjednu na gole klupe. Nakon nekoliko alkoholnih pića razgovor je krenuo na teme o seksu.
– Jeste kad vidjeli nekoga da se ševi na nudističkoj plaži, – upitao je Petar.
– Ja nisam, – odgovori Stjepan.
– Nisam ni ja, – odgovori Danijela i nastavi, – najviše što sam vidjela bilo je kad je muškarac milovao macu svojoj partnerici ili u drugom slučaju kad je dama drkala svojem partneru.
– Vi znači niste bračni par.
– Nismo, mi smo ljubavni par, – odgovori Danijela.
– Jeli bi vas smetalo da vas netko gleda za vrijeme seksa, – zanimalo je Petra.
– Ne, ni najmanje. Već smo se tucali pred drugim ljudima, – odgovori Stjepan.
Vratili su se na svoja mjesta na plaži i zajedno krenuli u more. Poslije kupanja Stjepan se opet zagledao u Elviru. Petar je primijetio,
– Vama se sviđa moja žena?
– To se lijepo moglo vidjeti malo prije, – ubacila se Elvira.
– Pa vaša supruga je vrlo lijepa i privlačna žena, da budem iskren jako je seksi, – odgovorio je Stjepan.
– Vaša partnerica je dosta mlađa od moje žene pa ju odlikuju atributi koje žena više ne može imati u našim godinama, – dodao je Petar.
– Pozivamo vas da večeras dođete do nas da još malo popričamo i zabavimo se, – nastavio je Petar.
Stjepan i Danijela su sa zadovoljstvom prihvatili poziv.
– Mi imamo kuću malo izvan naselja. Ja bi autom došao po vas u vaš hotel oko 21 sat ako vam to odgovara.
– Odgovara potpuno, – odgovori Danijela.
– Naručit ćemo da nam donesu nešto za prigristi, a pića imamo dovoljno u kući. Zamolio bi vas da ne bude nikakvih večernjih toaleta već obična dnevna ili sportska odjeća.
Time je dogovor bio završen. Preostalo vrijeme proveli su u kupanju i čavrljanju. Po povratku u hotel malo su se odmorili, a onda se Danijela krenula uređivati za posjet Elviri i Petru. Odlučila je odjenuti bijelu ultra kratku haljinu od čipke s golim leđima gotovo do guze, koja je doduše za dnevni izlazak, pa ispunjava uvjet da nije večernja toaleta. Obukla je i tange. Mislila je lako će ih skinuti ako bude trebalo, a i malo je nezgodno proći kroz aulu hotela bez gaćica, jer haljina je pokazivala grudi poprilično, a jasno se moglo vidjeti ima li gaćica ili ne. Stavila je i malo šminke, tek toliko da naglasi oči i usne. Mučilo ju je što se očekuje od njih u kući domaćina pa se zato obratila Stjepanu.
– Što misliš očekuju li oni od nas da se upustimo u seks tamo.
– To je sigurno, samo ne znam u kojoj sve kombinaciji.
– Ne razumijem ovo o kombinacijama.
– Pa da samo ja jebem tebe i da Petar jebe Elviru, jedni pred drugima ili da dođe i do razmjene partnera, a možda da i vi žene napravite show.
– Kako si tako siguran da oni računaju na jebačinu ove ili one vrste?
– Zar nisi primijetila da su nas ispitivali o našim stavovima o seksu pred drugima. Kad smo rekli da to prihvaćamo pozvali su nas da ih posjetimo.
– Imaš pravo. Nisam obratila pozornost na tu činjenicu.
– Mislim da bi bilo dobro da uzmeš malo onoga mog stimulativnog sredstva da se opustiš i lakše prihvatiš seks pogotovo ako to bude s Petrom.
Danijela je prihvatila prijedlog i stavila si malo stimulativnog sredstva u čašu vode koju je odmah popila. Petar je bio točan. Stjepan je uputio Danijelu da sjedne na prednje sjedište do Petra kako bi mu pokazala svoje noge kad se već kratka haljina još podigne pri sjedanju. Petar se dobro zagledao u njezine sise i noge. Dobila je kompliment da je strahovito seksi, usudio se čak reći da je jebozovna. Danijela je osjetila da će ju taj čovjek jebati tu večer. Krenuli su. Petar je često bacao pogled na Danijelu pa se ona plašila za sigurnost vožnje.
Nakon petnaestak minuta stigli su pred jednu veću kuću na osami okruženu zelenilom. Dočekala ih je Elvira u potpuno prozirnoj haljini i bez gaćica. Sve se vidjelo kao da je gola. Krenuli su na terasu iza kuće gdje je bila pripremljena hrana i piće. Terasa je bila okrenuta prema šumi i zaštićena od pogleda sa ceste. Dame su se zato mogle slobodno kretati u izazovnima da ne kažem golišavim toaletama. Nakon nazdravljanja žestokim pićem navalili su na hranu. Pilo se vrlo kvalitetno crno vino. Ubrzo su ispraznili nekoliko butelja što je poprilično podiglo atmosferu druženja. Razgovori su postali mnogo otvoreniji.
Danijela se nagnula prema Stjepanu i šapnula mu u uho,
– Ono malo tvoga praha strahovito djeluje, Ja ne mogu izdržati više. Ja bi se jebala.
– Skini onda tange prvo da si oslobodiš pičku.
– Je li znaš gdje je ovdje toalet da ih skinem.
– Ne budi smiješna, skini ih ovdje. Vidiš da domaćica ne nosi ništa ispod haljine.
– Misliš ovdje, pred svima.
– Upravo tako.
Danijela je podigla haljinu i skinula tange. Nastavila je razgovor sa domaćinima. Stjepan ju je uhvatio za guzu ispod haljine pri čemu je otkrio dio njezine guze. Zadovoljno je uzdahnula. Gnječio joj je guzove i sve više klizio među noge. Ona ih je malo raširila da mu olakša put. Stresla se kad joj je dodirnuo klitoris. Malo joj je milovao usmine, a onda gurnuo dva prsta u pičku i jebao ju prstima. Domaćini su naravno primijetili što se dešava i to je i na njih djelovalo. Strastveno su se poljubili.
Stjepan je povukao Danijelu na fotelju, spustio svoje hlače i šorc i spremno joj prišao straga te joj stavio tvrdi kurac u uzavrelu picu. Jebao ju je tako da ju je držao za bokove i navlačio na svoju batinu. Bila je to jebačina u psećem položaju. Ona je glasno uzdisala kod svakog uboda, a onda se prelomio glasan krik, svršavala je strasno i glasno. Zadržala je još nekoliko trenutaka Stjepanovu kitu u sebi, dok joj se nisu prestali grčiti svi mišići u tijelu, i onda ga je nježno izvukla van.
Potaknuti strastvenim seksom drugog para Elvira i Petar su odbacili svu odjeću i onako goli odali su se seksualnim užitcima. Elvira mu je kratko pušila kurac, ali požudno i s uživanjem. a onda je legla na leđa i raširila noge. Petar joj je prišao i zabio se u nju do jaja. Pogled na drugi par koji se žestoko jebe djelovao je na njih i Petar je ubrzo napunio Elvirinu pičku što je ona popratila jecajem. Domaćini su pokazali Danijeli i Stjepanu put do kupaonice u prizemlju, dok su oni otišli do one na katu da se urede poslije seksa. Danijela je još pod tušem uhvatila još uvijek tvrdi Stjepanov kurac i lagano ga prodrkala.
– Bilo mi je fantastično. Nadam se da će toga biti još.
Oba para su druženje nastavili goli. Malo su se okrijepili hranom i pićem kako bi skupili snagu za nove napore, seksualne naravno.
Vidjevši da ni nakon nekog vremena Stjepan ne pokazuje neku inicijativu Elvira mu je prišla, uhvatila ga za jaja i udijelila mu strastveni poljubac. To je ohrabrilo Stjepana koji je uhvatio i mijesio njezine velike sise. Počeo ih je ljubiti i lizati. Elvira je duboko disala.
– Liži mi pičku! Želim tvoj jezik na klitorisu, – prošaptala je Elvira, popela se na stol i raširila noge.
Stjepanov kurac stajao je kao jarbol samo od pogleda na raskrečenu Elviru sa jakim bedrima i ogromnom sočnom pičkom. Uhvatio se lizanja, a nosom je istodobno rovario po klitorisu. Elvira je glasno uzdisala. Kad je osjetila da je pred svršavanjem odmaknula je Stjepanovu glavu i rekla,
– Ako nastaviš ovako svršit ću ubrzo. Želim svršiti sa tvojim kurcem u sebi. Jebi me sad žestoko!
Stjepan je sa svoji tvrdim kurcem naciljao pičku i svom se snagom zabio u nju. Elvira je vrisnula. Nastavio ju je jebati žestokim ubodima što je bilo popraćeno njezinim vriskovima. Nakon par minuta Elvira se počela tresti i urlati. Svršila je. Nakon još dva uboda i Stjepan se počeo prazniti u njezinu pičku te ju je ubadao sve sporije. Smirili su se, a njegov kurac je još bio u pički. Ostali je u istom položaju. Elvira je željela što duže zadržati kurac u sebi, sve dok Stjepan nije splasnuo i iskliznuo iz nje.
Danijela i Petar su u početku promatrali parenje svojih partnera. To ih je jako uzbudilo, Danijelu posebice, jer je bila i pod djelovanjem stimulirajućeg sredstva. Petar ju je nježno uhvatio za pičku i gurnuo dva prsta u nju. Lagano ju je mazio.
– Hoćemo li se i mi pojebati, – upitao je tiho.
– Jako to želim. Uzbudila sam se strahovito gledajući ono dvoje kako se divno tucaju, – odgovorila je.
– Kako želiš?
– Ja bi rado došla na tebe. Tako najviše volim. Želiš li da ti ga popušim prije toga?
– Pusti sad pušenje i druge predigre. Hajdemo se jebati odmah. Želim te.
Petar je legao na leđa. Kurac mu je bio potpuno napet. Danijela je još jednom ispitivački promotrila tu debelu kurčinu prije nego se pažljivo namjestila na vrh kurca. Rukom ga je naciljala na pravo mjesto i, uz jaki uzdah, sjurila se sve do korijena. Ostala je tako neko vrijeme, uživajući u ispunjenosti koju je osjećala, a onda se počela polako dizati i spuštati. Mišićima mu je stezala kurac, a lagano rotirala guzom lijevo desno… Uživao je u njenom jahanju. Petar je spustio sam ruku na njen klitoris i počeo ga masirat dok se ona vrtila po njegovom kurcu. Ubrzavala je ritam dok sam ju masirao. Znao je da joj se bliži vrhunac koji je eskalirao nekoliko trenutaka poslije. Oboje su bili mokri od njenih sokova, ali jebačina nije prestajala.
Odjednom je osjetila nečije prste oko svoje guze i podmazivanje lubrikantom. Jedan prst joj je ušao u guzu. Istodobno su joj ženske ruke milovale grudi. Stjepan i Elvira su se priključili. Elvira joj je ljubila sise što ju je izluđivalo. Stjepan je prislonio svoj kurac na njezin šupčić i počeo ga uvlačiti u dobro podmazan otvor. Nakon početnog otpora, opustila se dok je on sporo počeo prodirati u tu slatku guzu. Ušao je skoro do korijena kite i zastao. Danijela je počela stenjati i sama pomicati bokove u nekom svom ritmu, lagano se nabijajući. Tada se Stjepan potpuno oslobodio, i zgrabivši je za kukove, počeo uvlačiti i izvlačiti kurac, te ga ponovo uvlačiti u njezin uski čmarić, što je ona popratila uzbuđenim disanjem. Onda je ona počela svoj vrtoglavi ples. Očito je bila totalno uspaljena i željna jebačine. Obojica su se svojski trudili da ugase vatru koja je plamtjela među njenim nogama. Glasno vičući čitavo vrijeme, svakih nekoliko minuta je zastajala da joj se smire grčevi orgazma, a onda bi nastavila još jače. Stjepan je sve glasnije stenjao i ubrzo se praznio u njenu guzu. U trenu su i Petru popustile sve kočnice i snažno je svršio duboko u njoj. Svi su krenuli na tuširanje.
Bili su poprilično iscrpljeni od prethodnih napora pa su odlučili završiti s druženjem uz dogovor da tako nešto ponove koji put. Petar je autom vratio svoje goste u njihov hotel. Sad su se svo troje u autu slobodnije vladali nego kad su dolazili na druženje. Danijela je proždrljivo pušila kurac Petru tijekom vožnje. Pri tome je isturila svoju golu guzu prema prozoru auta, jer Stjepan joj je podigao haljinu kako bi joj prstima mogao stimulirati pičku. U ovo kasno doba, a bili su već jutarnji sati, nije bilo baš ljudi na ulicama koji bi ih vidjeli. Ako ih je netko od rijetkih prolaznika i vidio, pa što, žensko dupe kao dupe uvijek je lijepo pogledati pogotovo kad je golo. Po povratku u hotelsku sobu brzo su zaspali.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 11 Prosek: 4.7]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!