zena uhvacena sa susjedom

Uhvačena

Upoznavanje Srbija

Primjetivš na poslu da sam zaboravio papire koji su mi sad trebali,uzdahnuo sam i krenuo kuči. Sreča bio sam udaljen par minuta autom. Stigavši doma,začude ne zaključana vrata,jer Nikolina ,moja žena je radila popodne. Otključam i uđem te me iznenade čudni zvukovi. Tiho prišavši boravku zatekne me prizor od kojeg jedva ostanem na nogama. Moja draga ženica usred sobe na sve četiri a susjed joj kao kuji ritmički ubada ribicu. Gnječi joj grudi,stenje i zabija se žestoko u moju ženu.Suknja joj je bila zadignuta,majica samo podignuta a susjedu hlače samo spuštene. Znači na brzinu se spetljali. Gledao sam još neko vrijeme i iz bijesa počelo se rađati i neko uzbuđenje. No nakon nekog vremena sam se glasno zakašljao,našto su okrenuli glave prema meni.

Izraz nevjerice im se ocrtavao na licu.a susjed se ukočio,uspravio,navukao na brzinu hlače i projurio pokraj mene,uz tiho, oprosti. Žena je ostala i dalje na sve četiri i tupo me gledala. Okrenuo sam se i izašao napolje,nisam mogao pričati. Stotinu pitanja mi se vrtjelo u glavi a odgovor nije bilo. Sljedeča dva dana nisam ni došao doma,spavao sam u hotelu,ona me zvala no nisam se htio javiti. Počela je pisati poruke. Dragi volim te,oprosti mi molim te. Žao mi je mili oprosti. Nečeš me više vidjeti,očajna sam reci kako da se iskupim. Nakon dva dana pošaljem poruku. Koliko to traje? Njen odgovor je bio,oko dva mjeseca. Ali zašto stariji je od tebe dvadeset godina,kako ču mu pogledati u oči. Oprosti,ona če oprost molim te sve ču učiniti dase ne ljutiš. Navečer sam sjedio u našoj kuči kad se ona vratila nakon popodnevne smjene. Lice joj se ozari i krene da me poljubi,no zaustavim ju govoreči joj.

Znaš da te moram kazniti,moram. Spustila je glavu i rekla,dobro zaslužujem kaznu. Imao sam plan osvete . Idi sad u sobu i obuci onaj sexy crni čipkasti veš,haltere i štikle. U redu,te ode u sobu. Spremna sam dragi čulo se nakon nekog vremena. Izađi pozovem je. Pojavila se na vratima kao boginja,crni tanki čipkasti grudnjak,nije mogao sakriti bradavice koje se probijaju iz njega. Tangice su jedva pokrivale njezin trokutič a halteri sa crnim čarapama naglašavali njen sexipil.Štikle su joj produžavale noge,sve u svemu čarobno. Uzeo sam mobitel i počeo je slikati,sad ljepo izvadi malo jednu sisu,takooo. Razmakni gačice i igraj se sa mačkicom. Sve vrijeme sam okidao,a sad si stavi prst i uvlači ga, bez pogovora je sve prihvačala.Dobro,gotov sam možeš se obuči. Nije mogla sakriti iznenađenje ali izgubi se u sobi. Ja sam listao u moru slika i kovao plan.

Sljedeči dan pozovem u kancelariju,Radeta koji je radio u istoj firmi kao i ja i dam mu papirič sa brojem. Nazovi moju ženu i reci da me danas nema doma.U čudu me gledao,a ja sam samo prozborio,problemi u raju i otišao.Kasnije navečer Nikolina se obraduje kad me ugleda uz komentar,ma netko mi je poslao poruku da ne dolaziš. Rade,odgovorih joj. A onaj ljigavi što mi se vječito upucava. Da baš taj,sjedni Nikolina. kad je sjela poslao sam joj par poruka na mobitel. Kad je otvorila slike vidjela je sebe u sexi izdanju sa prstom u pici i obnaženom dojkom.Gledala me otvorenih usta a ja joj odgovorim. Sad to pošalji Radetu. Progutala je knedlu i molila,nemoj znaš da je ljiga,ne volim ga. Samo sam je njemo gledao pa onda uzme mobitel i pošalje slike.Sjedili smo neko vrijeme u tišini,a onda joj natuknem.

Sad mu napiši jojj krivo, krivo bilo je namjenjenu suprugu.Učinila je i to, Od sad ima da mi kažeš sve što se zbiva,te odem u sobu.Sljedečeg dana na poslu stiže mi poruka od žene,pajoš jedna. Dragi javio mi se Rade. A pisalo je Zašto bi brisao tako ljepe slike,baš su prekrasne. Nakon njezine molbe,da izbriše dobila je odgovor. Pa brisanje takve ljepote ima cijenu,ako hoče platiti ok,ako ne malo če se pohvaliti slikama prijateljima. Šta da radim pitala je,a neznam dogovori se ili neka pokazuje slike. Nazvala je Radeta,a on joj objasni za vrijeme gableca dodi tu i tu onako obučena i rješit čemo. Nikolina se dovezla autom na dogovoreno mjesto a na ulazu u trošnu zgradu čekao je Rade,mahne joj rukom.

Ušla je u oronuli i zapuštenu zgradu a nasred prostorije on joj pokaza da priđe, Kad se približila,bez giječi počeo je otkopčavati njezin baloner,te ga rastvori i zadovoljno promumlja. Oooo dobra si,ma predobra.Uhvati joj rukom dojku i počne grubo mjesiti,drugu ruku joj spusti među noge i odmah ubaci prst u njezin procjep.Dobra dobra uu prava pica i još grublje stisne dojku.Molim te boli me prošapta Nikolina.Pa neka boli ha ha ajde na koljena i puši. Spustila se na koljena i izvadila balav od sokova več uzdignuti ud. Šta čekaš,pauza ne traje dugo ha ha, čula je kako joj naređuje.

Strpala ga je u usta,počela prstima maziti jaja,da čim prije to završi. U ušima joj je odzvanjalo,tooo kurvice,dobra si mmmm puši puši,ooo nisam mislio da si takva kurva. Uz još puno sočnih pohvala osjeti toplo sjeme a on joj uhvati glavu i još jače se nabije.Morale je sve progutati a onda se izvuče iz njenih usta zakopča hlače i bez riječi krene prema izlazu. Nikolina još uvjek na koljenima mu vikne,a slike. On samo mahnete odgovori,a vrijede one puno više od pušenja,te izađe.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 12 Prosek: 4.7]

1 komentar na “Uhvačena

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!