Moj sin i ja

Upoznavanje Srbija

Davno sam ostala bez muža tako da sam ostala da živim sa sinom.Bio je vreo latnji dan ja obukla tanku kućnu haljinu i bila sam bez gaca.Umorna od kućnog posla i sela na stolicu nedugo zatim dođe mi i sin i sede naspram mene.Dok smo ćaskali tako vidim on sve više gleda u mom pravcu nisam ni primetila da mi se vidi moja mačkica kroz raširene noge.Ustala sam da odem do kuhinje da nešto završim kad eto njega zamnom pridje mi od pozadi i čvrsto me obavi oko struka i osetih njegovu batinu čvrsto dignutu na mojoj guzi.

Šta radiš to dali si normalan ja sam ti majka.?

On se na to nije obazirao čvrsto me je držao tako da nisam mogla da se odvojim od njega odigrao mi je kućnu haljinu i počeo da ga ubada među guzove amaterski izgleda da sam mu ja prva posle par uboda našao je put do moje mackice.

Nemoj to je greh ja sam ti majka.

Nije se obazirao već je sve jače počeo da nabija i da me vata za grudi. Nesvesno počela sam i ja da vlazim dok je on govorio kako me već dugo želi i ubrzavao je ritam govoreći svrsavam ne vadeći ga svršio je sve u mene.Odmah je otišao ostavivši mene dok sam ja ostala u čudu šta me snašlo.Razmišljajući o svemu osećala sam grizu savesti a i onako nebi mogla da se odbranim mada iako sam na kraju počela i ja da vlazim jer nisam dugo imala sex.

Ujutro sam ga pitala da doručkuje on mi reče ne treba meni doručak već ti i blago me gurnu na krevet koji je bio u kuhinji.Šta to radiš to je pogrešno? On se nije obazirao odigrao mi suknju gaćice nisam imala jer ih leti retko kad i nosim obuhvati me rukama za moje noge i poče da mi liže mackicu tako me je čvrsto držao i da sam htela da se odvojim nisam mogla. Nemoj sine ja sam ti majka nije se obazirao već je počeo sve brže da mi liže mackicu. Meni je to počelo da prija i počela sam da vlazim stavio je dva prsta u mackicu i ubadao ih polako dok je lizao jezikom vrh mackice.

Odlagala sam orgazam krijući da se to počelo i mani svidjati nisam mogla više izdržati počela sam da svrsavam kao nikad do tad.On zatim presta sa tim izvadi svoju batinu i poče polako da ga nabija pa sve dublje i dublje jako mi je to prijalo da sam zaboravila na sve što je to greh što mi je on sin.Nije mi dugo trebalo ponovo sam počela da se grcim i da svrsavam jako glasno .Nabijao me je kao lud još par minuta nisam stigla ni da mu kažem da ne svršava u mene on ga ne vadeći svršio u mene dosta sperme. Posle toga onako vlažnog stavio mi ga u usta da mu pušim i nabio mi glavu u njega ubrzo je počeo da se diže postavio me u dogi stil i Nabijao ga u mene do kraja pa me okretao na leđa noge na ramena kad sam osetila da će da svrsi rekla sam mu ne u mene izvadio ga je ubacio u usta i svršio svu tekućinu u grlo.Od tad jebemo se gde god stignemo kao da nismo majka i sin.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 56 Prosek: 4.5]

7 komentara na “Moj sin i ja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!