napunio sam njezinu picku

Uhvačena 2

Upoznavanje Srbija

Sljedečeg dana u svom odjeljku,naime Nikolina je radila u banci,sred svoje smjene dobila je poruku. Idi u vc skini grudnjak i otkopčaj dugmič,dva. Naravno od Radea. Nije znala šta joj je činiti pa je ignorirala poruku. No pred kraj smjene,u poslovnici se pojavio Rade prišao joj te prokomentira. Nisi me poslušala. E sad češ tek najebat.Okrenuo se i otišao. Natalija se pribrala,nastavila raditi ali riječi su joj zvonile u ušima.

napunio sam njezinu pickuSljedeči dan prije samog polaska na posao dođe poruka a onda i poziv. Naravno Rade. Slušaj droljo,jučer si zaboravila ko je gazda. Rekao sam ti da češ sad najebati. Vidiš ova nova slika koju sam ti poslao a i one otprije,vidjet če svi u mojoj ali i tvojoj firmi ha ha. Pa ti razmisli i to brzo ha ha. Dobro slušat ču,prošaputa Nikolina. Na novoj poruci se ljepo vidi kako mu puši u onoj zapuštenoj zgradi. Netko je očito snimao.

E sad ovako kurvo. Danas ideš na posao od kuče bez grudnjaka jel jasno.Da čulo se. I kad dobiješ poruku da slušaš jel jasno, Nikolina je krenula na posao bez grudnjaka,primječivala je da pogotovo muški kljenti ne odvajaju pogled sa njenih grudi. Tanka bijela tkanina košulje nije mogla sakriti crvene areole i uzbuđene bradavice. Taman se malo oslobodila da joj bulje u grudi,stiže poruka. Otkopčaj dugmič. Sad je pokorno izvršila naređeno.Još u dva navrata u razmacima stizala je ista poruka.Košulja je sad dobrano bila otvorena za poglede. U svakom okretu ili sagibanju mogla se vidjeti dojka.Pred kraj smjene,poruka. Idi u vc i skidaj gačice čekam te vani poslje.

Učinila je traženo i nakon završenog posla spazi malo dalje Radeta kako joj maše rukom da dođe.Prišla je a on joj otvori vrata svojeg auta uz sjedaj. Nisu daleko otišli,a za to je vrijeme istraživao njeno međunožje. Mumljao je kao za sebe. Vidiš kako možeš biti dobra kurvica,haha. Jebeno dobra treba te puno koristiti,razumiješ me haha. Treba te puno jebati i to u sve rupe ha ha,Ubrzo su stali u nekom parku,te joj naredi. Izlazi. Došao je do nje te je grubo presavije preko haube auta zadigne suknju i ubrzo Nikolina osjeti kako ulazi u nju. Zabijao se sve jače rukama se držeči za njene grudi.

Nikolina je imala glavu priljubljenu uz hladan lima on ju je doslovno zakucavao, cijelo vrijeme je mrmljao,kurva ma jebaču te ja na sve načine. Bila si ohola prema meni a vidi sad moja drolja ha ha.Šta si ti da čujem. Kurva.tiho je prozborila.Osjetila je jak stisak na grudima te jauknula. Pitam ponovo,Šta si ti,sad je bio glasniji. Tvoja drolja ,prozbori ona. Ha ha čulo se,tako je ima da to kažeš uvjek kad te pitam. Osjetila je grčenje i tople mlazove u svojoj utrobi. Punim te pičko,ahhh,dajem ti sjeme kurvoo. Onda se smiri. izvuče iz nje navuče hlaće i reče. Ajde da te vratim na posao do auta.

Nastavak price Uhvacena

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 6 Prosek: 4.8]

1 komentar na “Uhvačena 2

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!