pusenje u kupatilu

Uhvačena 3

Upoznavanje Srbija

Narednih dana ništa se nije dešavalo. Nakon nedjeljnog ručka, Nikolini stiže poruka. Alo mala dođi na ovu adresu trebam ljepo društvo. Nemoram ti reči,ljepo haljinica,dekolte,…i čim prije. Nikolina se sredi te požuri na naznačenu adresu. Iako je bila rana jesen sjedilo se vani na terasi kafiča. Pojavivši se,opazi Radeta koji joj mahne da dođe kako sjedi sa još dvojicom njoj nepoznatih ljudi. kad je prišla,dobije kompliment od njih,da je predivna. Rade ju predstavi uz smješak,moja prijateljica.Sjela je do njega a on je ubrzo ne skrivajuči to od ove dvojice stavio ruku na njeno koljeno i mazio je.Dok su pričali njegova ruka je klizila sve više i sad joj je prstom dirao gačice na ulazu njene mačkice.Bila je pomalo odsutna i polako ju je i palilo to draškanje. No prenu se na riječi jednog od dvojice. Pa lako tebi Rade.pričamo a ti uživaš u tako ljepoj dami,ha ha. Na to se raade naglo ustane i reče mu.

pusenje u kupatiluNisam ja škrt za prijatelje,ajde sjedni na moje mjesto,ajde.Čovjek ga u nevjerici gleda,no na još jedno ajde šta sad,digne se i zamjene mjesta.Nastavili su dalje neku priču,a odjednom če Rade.Pa dobro zašto smo se promjenili,ruke su ti na stolu pobogu. Ajde lijepo miluj joj nogice,ha ha a ja sam prije tebe bio skroz do gačica,ha ha. jeli tako Nikolina. Da čulo se tiho.Ohrabren čovjek rukom je šarao po nogama,stigao do gačica,malo ih odmakao i prstom pronašao procjep. Nikolina je postajalo sve toplije mada nelagodno. Počela se paliti i mrzila se zbog toga. Situaciju prekine tip koji ju je mazio uz obrazloženje da nemože više mora na vc. Kad se ustao ,Rade se obrati Nikolini,ajde sa čovjekom i pomozi mu vidiš da ima problem.Nikolina ustane a Rade napomene čovjeku,sve ima da ti pomogne,i to glasnije da i Nikolina čuje. Čovjek uđe u muški vc i ona za njim. Kad su ušli on se okrene i pogleda ju. Nikolina priđe otvori hlaće našto se on usmjeri i poteče mlaz mokrače. kad je završio opet je pogleda.a kad ga je htjela spremiti vrtio je glavom uz ne ne komentar.

Znala je šta to znači spustila se na pod i uzela ga u usta.Več dosta uzdignut,oblizivala je glavič i počela sve dublje gutati. Uz njegovo stenjanje znala je da uziva.Pokušavala ga je cijelog progutati uz istovremeno masirajuči mu jaja. Osjeti da joj je primio glavu i nabijao sve jače na svoj kurac a zatim i tople mlazove sjemena u svojim ustima.Uhh dobra si jako dobra čula je komentar dok je navlačio hlače. Krenuo je iz vc a kad je htjela i nikolina reče joj . Ti pričekaj i mom kolegi se piški.Otišao je a ona je znala šta to znači. Ubrzo se pojavio i kolega i bez riječije okrenuo ,zadigao haljinicu,te potrgao tangice.Rukom ju je savio da se morala primiti za vc školjku i osjeti kako ulazi u nju.Bez i jedne riječi zabio se u njenu picu i počeo je žestoko rasturati.Tad je tek komentirao.uuu kako si uska mala.mmmm jebena si. Treba to razraditi uuu da . Šteta da propada tooon treba djeliti. Čulo se žestoko pljeskanje jer se svom silinom zabijao u nju a najgore i ona je uživala. Punim teee čula je,punim ko kurvuuu uu jebote što si dobra.Kad se smirio okrene je i reče. Dobra si jako dobra,te je poljubi i ode. Malo se sredila i krenula prema stolu,no osjetila je kako joj se cijedi sjeme po nogama. Kad je sjela muškarci su veselo pričali i smijali se. Tad ju Rade upita,Nikolina dušo reci mojim prijateljima šta si ti. Tvoja kurva tupo je odgovorila. Nisam dobro čuo smijao se Rade. Tvoja kurva i drolja rekla je glasnije. Opet smjeh a zatim tapšanje rukom uz komentar,tako je kurvo. Možeš sad doma

Nastavak price Uhvacena 2

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 5 Prosek: 5]

1 komentar na “Uhvačena 3

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!