crn seksi donji ves cipelice stiklice za seks

Uhvačena 4

Upoznavanje Srbija

Nikolina se donekle vratila normalnom životu,jer Rade se dugo nije javljao. No kao da je osjetio njene misli i stiže poruka. Alo,lutko večeras da se nacrtaš ,gdje smo se posljednji put vidjeli. Uzdahnula je,te ostatak dana provela u bunilu. U naznačeno vrijeme pojavila se i pogledom pronašla svog,,gazdu,,koji joj mahne da dođe. Pozdrav ljepotice. Nešto sam te se zaželio,ha ha,sjedi. Nastavio,je pričati a Nikolina je bez riječi slušala. Nešto su mi jaja puna,ha ha,treba to isprazniti.Nego imam zadatak za tebe. Sutra popodne idem u rodno selo,nekih sat vremena vožnje a ti češ samnom. No ima da se dotjeraš kako ti kažem,jel jasno. Samo je kimnula.Ajmo sad,Rade se ustane i ona krene za njim.

Kad su ušli u auto,rade otkopča hlače i malo ih povuče,pogleda Nikolinu uz komentar,ajde što čekaš,ha ha.Spustila je glavu i stavila u usta več uzbuđeni kurac. Rade je pokrenuo auto a Nikolina je sve jače nabijala glavu istovremeno mu mazeči jaja. Stvarno nije dugo trajalo i osjetila je mlaz toplog sjemena u ustima,uz pohvalu.Too kurvice,ljepo sve poliži,ha ha. Rekao sam ti da sam zagorio.Nakon par trenutaka,auto se zaustavio te podignuvši glavu,primjeti da nije daleko od kuče.Ajde,ajde sad kuči,poslat ču ti poruku kako da se središ sutra,ha ha.U večernjim satima stiže poruka,a Nikolinine zjenice su se jako raširile pošto je pročitala napisano. Crni donji veš,čipka,da bude skoro prozirno. Halteri i čarape,štikle naravno i to je to. Ako imaš baloner,može da se prikriješ,ako ne meni ne smeta ha ha.Sljedeči dan koračala je u bjelom baloneru,ruku čvrsto privijenih uz tjelo,jer se osječala,skoro gola.Ušla je u auto a Rade se kezio uz komentar,rastvori to da te vidim. Malo je rastvorila ogrtač i bljesnule su skoro gole grudi.halteri,…

crn seksi donji ves cipelice stiklice za seksSuper,čula je odobravanje,te krenu a vozačeva ruka joj se odmah nađe na nozi. Baš si dobra pička,zar ne bi bilo grehota da samo jedan čovjek uživa u tebi,ha ha.Šutjela je,no osjeti jak stisak na bedrima i pitanje, čekam odgovor. Da,prozbori. Šta da,podigne glas Rade. Bila bi grehota,začula je sama sebe. Nastavi,dalje,da te čujem i pojača stisak na bedrima. Da me jebe samo jedan,da ne uživaju i drugi u meni. Čudila se sama sebi,što priča.Ha ha tako je,zato imaš mene da ti to osiguram,ha ha. Ostatak puta je brzo prošao,naravno vozačeva ruka joj je ispitala cijelo tijelo,mazila joj mačkicu. Htjela priznati ili ne bila je vlažna. Auto je ulazio u neko manje mjesto,selo i zaustavio se u dvorištu.Moja rodna kuča,začuje,ajde izlazi da pozdravim starog.Kad su ušli u kuču,vidi starca kako sjedi i gleda tv.Sin i otac se izgrliše,pozdraviše a onda Rade pokaza rukom prema Nikolini i predstavi je.Moja jako dobra prijateljica. Starac je odmjeri te komentira,jako je ljepa sine jako a jel ti dobra sine. Ma najbolja,stari. Šta joj kažem to radi ha ha. Očeš da vidiš,ajde skini mantil Nikolina.

Bez riječi je ostala u donjem vešu,pred nepoznatim starcem.Auuu čula je,preljepa je,preljepa..A stari.sviđa ti se,ha ha piletina ha ha,smjeh se nije prekidao.Rade izvadi tableticu iz đepa,dade ocu. Popij a mi se vratimo za pola sata,samo da skoknemo do trgovine.Dođi mahne Nikolini.Brzo je obukla baloner i krenu do trgovine.Kad se zaustave,začu naređenje,rastvori to i da me takva čekaš.Sjedila je rastvorenog balonera i čekala. Primjeti dva vjerojatno lokalna tipa sa pivom u rukama kako se muvaju oko auta i ne vjeruju što vide. Rade se ubrzo pojavi ,pozdravi sa njma,te nešto pričaju,ali malo malo gledaju prema njoj. no Rade je ubrzo ušao i pokrenuo auto,te krenu natrag, Stari otac je sjedio gdje i prije,samo su mu se sad oči caklile. Rade jo otvorio pivo,dao jedno ocu,te sjeo i rukom joj pokaza prema ocu. Ajde draga,usreči starog ha ha.Skinula je baloner i stala ispred oca. Šta čekaš,začula je,nemamo cijeli dan. Kleknula je između njegovih nogu i otkopčavala hlače.Osjeti ruke kako joj ispituju tjelo,gnječe grudi,…

Oslobodi poludignut kurac te ga počne jezikom dirati, Ljubila je glavič a rukom mjesila jaja. Čuo se uzdah,tooo čerce i smjeh sa drugog kraja prostorije i ohrabrivanje. Ajde stari radi joj što hočeš,ha ha.Nikolina je sve dublje uvlačila starčev ud i ubrzo osjeti mlaz tople sperme u ustima. Sve je progutala,jezikom počistila i spremila ga natrag u hlače. UFF dobra si dobra,šteta što nisam malo mlađi da te izjebem,ali i ovo je super. Nikolina se malo dotjerala,dok su otac i sin pričali,a onda začuje. Ajde idemo,pozdrav stari.Auto krene i ubrzo opet stane ispred one trgovine. Ajde izlazi,začuje. Povede je iza trgovine,gdje se nalazilo skladište,za robu i gajbe sa pičima. Ušavši unutra,spazi onu dvojicu. Evo momci,vrhunska pica da vas počastim.Njemo su je gledali.Šta je,ne bojite je se valjda ha ha,cerio se rade.Evoda vam pomognem,skidaj baloner.

Nikolina pognute glave,skine.Ajde reci ovim ljudima,što si mi ti. Tvoja kurva i robinja,prozbori- Jeste čuli,ajde navalite nemam cijeli dan,ha ha.Oboje joj priđu i osjeti ruke kako je ispituju.diraju grudi,zavlače između nogu.Ajde ljudi ne žaliteju,jebite ju gdje hočete i koliko hočete,ajde više. jedan je primi za ruku i povede prema kartonskim kutijama,te legne na karton.Puši mi,čula je.spusti se na koljena izvadi mu kurac te počinje pušit. U isto vrijeme iza leđa osjeti da drugi razmiče gačice i ulazi u nju. Uuuu jebote kako je dobra,uuuu.čulo se.Ubrzo začuje ,ajde da se zamjenimo. NE pusti da mi sjedne na njega.

Sad je Nikolina bila na drugom tipu,koji se zabijao u nju,a sa strane je čula glas od radeta. No šta ti čekaš,zabij joj ga u guzu,ha ha.Ubrzo su je naizmjence punili i uživala je u tome.Sve glasnije su stenjali i komentirali kako je dobra.Nije dugo trajalo i osjetila je trzaje i urlike svršavanja i punjena svoje utrobe.Kad su se umirili,opet začuje.Momci jeste li zadovoljni,ha ha.Oda da i više od toga čulo se.Ubrzo su krenuli prema kuči Nikolina izmorena a njezin gazda sa osmjehom na licu.Rade,može pitanje.Može. Zašto mi to radiš,zašto me daješ okolo.hoče li to prestati više,molim te. Ha ha ha,čulo se. Zato draga moja,što si preljepa,jebeno dobra. Zato što volim kad te pretvaram u kurvu,što ti i jesi.Zato što vidim kako ljudima pružaš zadovoljstvo. Zato što ti se to počelo i sviđati,jel tako. Nije znala šta bi odgovorila,možda,možda je djelom i u pravu,….

Nastavak price: uhvacena 3

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 1 Prosek: 5]

2 komentara na “Uhvačena 4

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

licni oglasi

Don`t copy text!