razvaljuju je dvojica u senu

Uh Kako me Rođak Prevario

Upoznavanje Srbija

Moj seks sa rođakom Marinkom tokom 5 letnjih dana je u meni srušio sve barijere. Postala sam žderačica kurčeva. Maša i ja smo koristili da se pojebemo i u toku dana, noću nije silazio sa mene. Bio je jako izdržljiv što je meni kurožderki odgovaralo. Noću bih oblačila seksi žensko rublje a Maša me tada zvao sestrice. A ja sam uživala da ga napaljujem jer sam postala nezasita. Otišla sam u grad kući i vrlo tužna sedela par dana ne izlazeći u grad. Nisam mogla zaboraviti Mašu i seks sa njim.

Osobni oglasi

Polovinom avgusta iznenada se pojavi ujak, roditelji su mi se za dva dana vraćali na rad u inostransvo. Došao je da vidi sestru i zeta pa naravno i mene. Dobih poziv od njega da dođem za tri dana u selo jer se skida seno sa livada pa da se nađem pri ruci. Ja puna sreće jer ću se ponovo voleti sa mojim Mašom. Roditelji otputovali a nana će doći za tri četiri dana pa se ja spakovah da krenem u selo.

najlonke seksi carape stiklice

Ubrzo se nađoh u busu, put traje četiri sata a meni se odužilo kao večnost. Kada sam stigla u selo skoro trčeći sam pošla prečicom ka ujakovoj kući. Tih četiri pet km sam pregazila za nepun sat vremena. Koje iznenađenje svi se obradovase a najviše moj dragi rođa. Kafa i rakija na stolu i njih desetak za stolom.

Tu su bili ujakova 4 sina i 3 sina ujninog brata. Smeh i zezanje dok ujak ne naredi pokret. Ja sam ostala sa dva ujnina bratića i rođakom Nenadom da pakujemo bale. Dan je bio sparan oko 38 stepeni ali posao se morao završiti do mraka. Sve vreme uz mene je bio Darko najbliži generaciski i najmlađi od tri sina ujninog brata.

Nakon dva tri sata stiže traktor sa balama i mi počesmo pakovanje u seniku. Ja kao najmlađa sam bila na vrhu bala i slagala ih dok su mi oni dodavali. U jednom momentu osetih nečiju ruku na mojoj guzi. Bio je to Darko, kada ga pogledah on se osmehnu i namignumi onako mangupski. Kada mu se ja osmehnuh to ga ohrabri i on se pope na vrh bala i povučeme u ugao gde nas niko nije video.

„Znaš čim sam te video kurac mi se udrvenio, tvoje dupe je kao kod curica.“ Nasmejah se uz – „ma daj nemoj me zezati“ – pođoh da siđem ali me on uhvati za ruku i stavi na svoj kao kamen tvrd kurac preko trenerke. Već sam bila gotova spremna da mu dopustim šta želi, ali se začu brujanje traktora i on skoči dole sav crven u licu. Nastavili smo sa poslom a ujedno su počele zajebancije na temu seksa. Momci su se prepucavali oko toga ko je kada jebao.

Nakon nekoliko minuta Nešo reče:“Ma možemo se ovde nadmudrivati ali gde naći šta da kresneš? Lako je mom rođi (mislio je na mene) u gradu ima cura dosta i tamo su one slobodnije. Ovde ako hoćeš da jebeš moraš da se oženiš.“

Sva trojica se složiše sa tim a Alija vozač traktora uz smeh dodade :“Ovde samo možeš prcati koze ili ovce, do duše naleti i po neka muška guzica. Ja tu mnogo ne biram. „Svi se nasmejasmo a Nešo dodade- „ko bi se jebo s tobom a kurac ko u konja“. Ponovo smeh i dobacivanja koliki je u koga. Tako ja saznah da Alija ima od 23 cm a Darko oko 19 cm samo nisu znali koliki je kod Neše.

Neša se smejao i videh da kada god se sagnem on blene u moje guzove i ne retko se hvata za kurac. Stigao je već u predvečerje i zadnji traktor a sa njim i moj Mašo. Brzo popakovasmo pa na rečicu da se okupamo. Bilo je mračno ali se još moglo videti da su momcima kurčevi polu dignuti. Seli smo za večeru i tek tada mnogo smeha ali o seksu ni reči jer su tu bile četiri žene.

Oko ponoći ujak reče momci uživajte a mi odosmo spavati. Još se pilo i videlo se da su pojedinci dobro alkoholisani. Ja pođoh da pišam i kada se okretoh iza mene je bio Neša. „Ja te moram prcati, vidi se kurac ti iz očiju viri. „Zamolih ga da ostavi pa sutra jer primetiće da nas nema. „Ne brini sve je to pijano čak je i Marinko otišao da spava. „Razočarah se jer sam jedva čekala da me on pojebe.

Neša to iskoristi ,zagrli me i povuče ka seniku. Iskreno nisam se ni branila jer meni je trebao kurac da me dobro napuni. Sve je krenulo mnogo brže da se odvija, nas dvoje na mirisnom senu. Prvi poljupci i žestoki ugrizi za moju guzu, bilo je bola ali i nekog čudnog užitka. Za tren je moj šorc bačen u stranu a njegov kurac kojeg tek sada osetih da je debeo poprilično. Bez pripreme i podmazivana njegov glavić me poče cepati. Stegla sam zube i stenjala što od bola ,što od užitka.

jebana u plastu senaKada osetih njegova jaja na guzovima on mi podiže noge na ramena i poče žestoko nabijati. Stenjao je i mumlao dok je prodirao u mene. U trenu zarokta i zacvile nabijajući se u mene do jaja . Drhtao je i ja osetih da me puni toplom spermom. Ja sam tek bila na putu da svršim ali on je bio prenadražen pa je brzo svršio. Sledih se kada začuh:“Ooooooo pa ovde se neko jebeeee,uuuuuuh moram i ja da ga umočim.”

Ja ustadoh a Darko nastavi:“Ako nećeš da razglasim svima onda ostani da ležiš. „To i učinih a on svuče šorc i ja na svetlosti mesečine videh lepo formirani kurac. Iza njega su stajala još petorica momaka. Tek tada shvatih da mi je rođak Nešo namestio redaljku. Darko se spusti i okrete me da klečim i bez pardona nacentrira svoj kurac i nabi mi ga do jaja. Sada nije bilo bola jer me Nešo napunio spermom koja se cedila i ovlažila moju rupicu.

Darko je bio nemilosrdan jebao je kao da seče drva, bez emocija samo mu je bilo bitno da svrši i isprazni muda. Ja tada osetih da mi se približava orgazam. Nezaustavljivo mi je drobio telo dok nisam vrisnula i tresući se svršavala. Tada i Darko ciknu i poče me puniti spermom. Ostali su se ređali a ja sam skoro u nesvesnom stanju svršavala po ko zna po koji put. Kao kroz crvenu koprenu videh da su svi izasli iz senika samo je Alija stajao na ulazu.

Malo mi se razbistrilo i ja ga videh kako me gleda i trlja se po međunožju. „Ne bih da te prcam a da ti to ne želiš, samo ja imam problem moj kurac je oko 23 cm. Nisam nista jebavo već 9 meseci pa su mi jaja puna. „Ja ga pozvah i on mi priđe ,uspravih se i lagano mu povukoh šorc na dole. Pred oči mrak kurac kao kod konja debeo ,veliki i obrezan. Uzeh ga u ruku a on tvrd ,vreo i pulsira. razvaljuju je dvojica u senu

Počeh ga lizati i kada proguta glavić Alija zaječa i povika:“Jooooooj šta jeeeee tooooooo ?!“Ali kada ga počeh sisati on je samo mumlao i teško disao. Osetila sam da će brzo svršiti pa ga pustih i legoh na leđa. Alija me prekri svojim telom ija pokušah da ga poljubim ali on verovatno iznenađen pomeri glavu u stranu. Tada ga ja obgrlih oko vrata podižući noge i šireći ih maksimalno da mu omogućim pristup mojoj maci.

Ponovih pokret ka njegovim usnama on ne pomeri glavu i naše usne se spojiše. Videh da je jako iznenađen ali istovremeno osetih da mu prija. Pogotovo kada ga uhvatih za kurčinu i primakoh mojoj već dobro razrađenoj rupici. On pokrenu kukove napred i glavić prodre a onda i polovina kurčine. Osetila sam svaki milimetar njegovog kurca sve dok ne osetih kakome njegova jaja udaraju po guzovima.

Uh kako sam uživala gubila sam razum a on je roktao i nabijao celu dužinu kurca u mene. Bila sam kao drogirana,gubila sam se negde u nekoj mekoti dok me Alija muški jebao. Bio je izdržljiv i non stop je pokretao kukove sabijajući me u mirisno seno. Tada je došlo do potpunog ludila,cikala sam tiho i mešala guzom dok je Alija šaputao:“Mmmmmmm kurvooooo mojaaaaa uuuuh kakosi doooobraaaaaa. To mešaaaaaj jaoooooooo kako mi je doooobroooo!“ pušenje kurca u senu

A ja sam već osetila da mi se bliži žestok orgazam koji mi razara telo. Cikala sam i mešala dok se nisam načisto izgubila u svršavanju. Ne znam kolikoje trajala ta opijenost i nesvestica ali tada začuh kako Alija mumla i puni me svojom spermom. Kada se probudih Alija je zavijao kao vuk pri parenju i tresao se puneći me spermom.

Ostala sam celu noć sa Alijom koji mi je sve nudio i obećavao. A onda je rekao nešto štome zadivilo:“Znaš 300 km nije problem možemose viđati i jebati dva tri puta mesečno. „Prihvatila sam to ne znajući daćemi Mašo predložiti to isto. A predložio je i ja prihvatila da živim u incestu sa rođom. A Alija je bio onaj pravi mužjak.

1 thought on “Uh Kako me Rođak Prevario

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

napajene nevaljale devojke

Don`t copy text!