supruga masturbira u kupatilu

Ispunjenje Fantazija 1. Deo

Evo ih opet, nasmeja se Sandra. Momcima očigledno nije trebalo dugo da počnu večeras, zlokobnoo je pomislila u sebi. Kontala je da će oboje odmah započeti provokativnim odabirom odeće za to veče. Jedva da su završili večeru pre nego što su je suprug Damir i njihov komšija Stefan po to zna koji put počeli zadirkivati da imaju trojku dok su sedeli za trpezom.

Momci su mogli bar da sačekaju dok se posuđe ne opere, nasmejala se Sandra u sebi, udobno na kauču su gledali neku utakmicu, pre nego što su započeli priču o trojki. Ubrzo je završila u sendviču između dvojice muškaraca na kauču, odbijajući se od njihovih ruku, jer su postali napadniji i uzalud pokušavali da predlože trojku.

Kada ih je utakmica omela u pokušajima, Sandra je dobila predah od njihove neprestane pažnje. Dok je sedela tamo tiho i kontemplativno, razmišljala je o tome kako su stigli tamo gde su bili sada.
***
Prošle su dve godine otkako se Stefan preselio u komšiluk i postali su sve bliskiji prijatelji. U to vreme Sandra je prestala da se nervira zbog nepristojnih predloga muškaraca, često im se rugajući i dobacujući im da „mogu samo da sanjaju“.

Sandra je imala troje starije braće dok je odrastala i odavno se navikla na koncept „boys will be boys“, dakle muškarci će uvek biti muškarci. Zapravo, s obzirom da je bila jedina devojka među svojom braćom, rano je postala pomalo muškobanjasta i naučila da daje onoliko koliko je i sama dobijala.

Sve je to bila bezazlena zabava, rekla je Sandra u sebi. A pored toga, oni su još uvek bili mladi i u najboljim godinama i malo zabave nikome ne može da škodi. A zašto se ne bi malo zaigrali? Oboje muškaraca bili su visoki i zgodni, a ona je znala da je i sama ekstra riba.

slatka pohotna suprugaSa svojih skoro 180cm i nekih 65 kilograma, bila je visoka za ženu i imala je duge oblikovane noge, kao i lepršavu figuru sa merama 38-25-36 i znala je da je opasna žena koju većina muškaraca ne bi moglo da “podnese.”

Sa sjajnom smeđom kosom koja joj je tekla do sredine leđa, besprekornom kožom sa zlatnom preplanulošću i prodornim zelenim očima, znala je da je muškarci žele i uživala je u njihovoj pažnji.

Sa druge strane, Damir je bio jak, građen poput trkača na duge staze. Njegove plave oči i surferska preplanula boja učinili su da izgleda mlađe od 31 godine. Damir je bio izuzetno uspešan agent za prodaju nekretnina. Ustvari toliko uspešan da Sandra više nije morala da radi.

Iako je Sandra zarađivala odlično radeći kao striptiz plesačica u jednom od najprometnijih klubova u gradu, bila je srećna da se odrekne tih gmizavaca koji su posećivali klub i straha da bi je neko od njih mogao uhoditi kući. Oduvek je radila u smenama i išla je pravo kući, nikada nije prihvatila životni stil i nikada nije prihvatila unosne „sporedne intimne plesove“ koje su se nudile devojkama. Damiru je laknulo kad se Sandra povukla iz svoje plesne karijere i srećan je bio što je mogao da joj to priušti.

Njihov komšija Stefan bio je generalni izvođač radova u svojoj maloj, ali unosnoj kompaniji. Stefan je bio nekoliko godina stariji i znala je da Damir gleda na njega kao na starijeg brata kojeg nikada nije imao. Sa takođe prodornim plavim očima, zaista bi mogli proći za braću.

Stefan je bio pravi primerak sa širokim mišićavim ramenima, dubokom preplanulošću i sve u svemu lepim izgledom. Nije ni Stefanova seksualnost zaobišla Sandrinu pažnju, a i sam Damir je bio svestan toga.

Bila je to neposredna tema razgovora između muža i žene nakon što su se njih troje prvi put sreli. Dok je Sandra sedela za stolom i razmišljala, odjednom je shvatila da pušta svoj um da odluta daleko.

„Zašto ne biste seli lepo i udobno i pustili tekmu“, rekla je Sandra dok je napuštala sanjarenje i ustajala od stola. “Očistiću sto i doneću nam pivo. Odmah dolazim.”

“Pa, požuri nazad lepojko”, rekao je Stefan dok je prelazio preko velike sobe prema kauču. „Možda ćemo večeras imati trostruku zabavu.“

Malo se zamislilapre nego je shvatila foru – “Ha… da da… u redu, shvatam. Maštajte vi o sportu!” sarkastično je uzvratila Sandra.

Svi su se nasmejali dok su muškarci zauzimali mesta ispred televizora, a Sandra se uputila u kuhinju. Sandra je bila ponosna što neće dozvoliti da je njen suprug Damir ili njihov komšija Stefan osramote ili da je postide dok su je neprestano pozivali da im se pridruži u trojci.

Sandra to nikada nije smatrala nečim više od dobroćudnog zezanja, čak iako je to bilo rizično i pomalo nepoštovanje prema njoj. Ali kako je vreme prolazilo, njih dvojica postali su mnogo otvoreniji u svojim predlozima i već odavno prešli dalje od nevinih nagoveštaja ….

Njihove lutajuće ruke sada su sve češće pronalazile željene delove. To je delimično bilo zbog toga što su postajali sve smeliji, a takođe i zato što je Sandra popustila i sada je pružala samo simbolični otpor. Stefanove seksualne uvertire izgleda nisu smetale njenom mužu, shvatila je Sandra. Ustvari, bilo je upravo suprotno.

Sandrinoj pažnji nije promaklo to što je izgledalo da je njen suprug Damir uzbuđen, sudeći prema ispupčenjima u pantalonama kada su se zajedno zezali na kauču. Istini za volju, Sandra je takođe uživala u uzbuđenju osećajući ruke muškaraca dok su od povremenog pogleda preko njenih grudi napredovali do drskog pipanja po bluzi i grudnjaku.

Takođe se više nisu zadovoljavali samo glađenjem njene butine. Sada su im se ruke sastajale na ušću njenih dugih nogu dok su joj milovali najosetljivije mesto kroz gaćice. Nastavili bi dok je ne nateraju da tiho zastenje, a ona bi se izmigoljila, a zatim povukla u kupatilo.

Uvek bi se vratila na kauč sa novom rundom piva i izgledala cool i sabrano, kao da se ništa nije dogodilo. Muškarci nisu znali da je u kupatilu Sandra spustila gaćice oko članaka dok bi se naslanjala na kadu i zabijala prste u mokru picu, tiho dovršavajući orgazam koji je počinjao dok su je mazili. supruga masturbira u kupatilu

Ovaj scenario se dešavao jednom ili dva puta nedeljno i iako se nije govorilo, svo troje su se radovali bezazlenom maženju i niko nije pokušao to sakriti. Niko od njih nije osetio sramotu ili krivicu, jer su i suprug i žena bili voljni učesnici, a takođe i zato što Sandra to nikada nije pustila da ode predaleko.

Sandra je bila prilično sigurna da će muškarci, ako ih ponesu pohota i alkohol, odvesti stvari koliko god mogu. Ali bilo joj je ugodno što je imala kontrolu i mogla je da okonča stvari kad su njen suprug i Stefan počeli previše da guraju stvari. Sandru je manje tešilo saznanje da je i sama puštala stvari dalje sa svakom novom seansom na kauču.

Maštarije koje su muškarci delili jedan sa drugim postale su izvor razgovora Sandre i Damira. A kad im se Stefan pridružio, samo je pojačao perverzne slike koje su ispunjavale Sandrine snove. Odavno su prošli tačku u kojoj su njihovi razgovori bili samo zadirkivanje i bezazlena zafrkancija, shvatila je Sandra. A kako su ruke muškaraca postajale sve avanturističkije, Sandrina volja da ih odbije izbledela je dok je rasla žudeći za njihovim dodirom.

Sandrine misli sada su bile ispunjene živopisnim slikama muških maštarija kao i njenih sopstvenih. Sa svakom novom seansom maženja na kauču, Sandra se mirila sa činjenicom da je samo pitanje vremena kada će njihove međusobne fantazije postati stvarnost. Sandrina strepnja i iščekivanje nikada nisu bili veći nego te noći, dok je završavala u kuhinji i iz dnevne sobe slušala muške zafrkancije i dobacivanja.

 

KRAJ 1. Dela

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

napaljene Milf zele seks

Don`t copy text!