Ispunjenje Fantazija 2. Deo

Upoznavanje Srbija

„Počinje kiša“, rekao je Stefan. „Misliš da će ipak biti utakmice?“

Osobni oglasi

„Ne izgleda da je oluja još stigla“, odgovorio je Damir. „Dolazi se sa severa. Verovatno ih neće pogoditi još sat vremena. Ali ovde zaista udara.“

najlonke seksi carape stiklice

„Šta ćemo oke se tekma prekine?“ – upita Damir.

„Nemam pojma“, odgovorio je Stefan oponašajući Damirov ton.

„Siguran sam da ćemo nešto smisliti“, uzvratio je Damir. „Jesi li video kako je Sandra večeras obučena?”

„Misliš na gornji deo i mini suknju umesto bluze i helanki?“ odgovori Stefan.

„Da, gornji deo s onim bratelama koje jedva zadržavaju sise“, rekao je Damir.

„Da, primetio sam vala“, reče Stefan.

„Takođe, ne nosi ni gaćice“, dodao je Damir.

„Misliš li da nam šalje poruku?“

„Pretpostavljam da ćemo saznati.“

„Ako stvari budu jeli, napredovale, da li si siguran da to želite da sprovedeš sa suprugom? Ne želim zbog toga da izgubim svoja dva najbliža prijatelja.“

„Da, naravno“, odgovorio je Damir, koji nije bio baš uveren da će njegova supruga to ikada zaista prihvatiti.

Damir je imao osećaj da Sandra voli zadirkivanje i pipkanje, ali da će se povući ako stvari postanu preozbiljne. Sa druge strane, Stefan je bio mišljenja da bi se pod pravim okolnostima bilo koja žena mogla pretvoriti u slobodniju jebačicu tj drolju. Damir je sumnjao da je to izvodljivo na njegovoj ženi.

„Mislim da nam način na koji je odevena ili tačnije na način na koji nije odevena“, primećuje Stefan, „šalje poruku“.

„Može biti buraz“, rekao je Damir, pre nego što je brzo dodao, „ali treba da preuzmeš vođstvo“.

„Zašto ja?“ upita Stefan, nesiguran na šta Damir tačno misli.

„Jer ako ja preuzmem vođstvo i ona nas odjebe, među nama će biti pakao “, rekao je Damir, pre nego što je dodao, „i nikada mi neće dopustiti da to proživim. A ako tebe odjebe, to se samo završava i sve je po starom. “

„A zašto bih želela da odjebem Stefana?“ pitala je Sandra, glasom punim lažne radoznalosti. „Da li je učinio nešto loše?”

Muškarci su se pogledali u fazonu: „Koliko dugo ona stoji tamo?“

„Da li je uradio nešto zločesto o čemu ja ne znam?“

„Ne, ne, ne“, odgovorio je Damir, pre nego što je dodao, „bar ne još“.

„Ahaaaa!“ odgovori Sandra oprezno sagnuvši se, stavljajući sveže pivo na stočić i vodeći računa da obojica dobro pogledaju njene čvrste, gole grudi dok su se njihale amo-tamo ispod labavog haltera. supruga prkosi kurcu sa dekolteom

„Patite momci, patite!“ pomislila je u sebi. „Na mene je red da ja vas zadirkujem večeras.”

Dok je zaobilazila sto sa Stefanove strane da bi sela između njih, Stefan je iznenada povukao Sandru na krilo, zbunivši je, jer je to bio hrabar potez koji nikada ranije nije pokušao.

„Istini za volju, upravo sam rekao Damiru da želim detaljnije da pogledam ljupki dekolte koji si nam priuštila ove večeri“, rekao je Stefan dok mu je iznenađena i uznemirena Sandra sedela u krilu. „Veoma je primamljiv. Zaista ističe tvoju … hmmm … imovinu.“

„Humm“, promucala je Sandra, pokušavajući da se pribere. „Mislila sam malo da promenim i večeras obucčem nešto drugačije. Sviđa li vam se momci?“

„Da, oh da, sigurno“, bio je njihov kolektivni odgovor dok je Sandra ustajala iz Stefanovog krila da bi sela između muškaraca. Ponovo, pokušavajući da se pribere, Sandra je na trenutak pogledala u televizor na kom je utakmica tek počela pre 15ak minuta.

Sandra je takođe primetila da je napolju postalo mračnije i da je kiša počela jako da pada dok su se grmljavina i munje približavali. U isto vreme, pokušavajući da bude što nonšalantniji, Stefan je posegnuo da prilagodi uzbuđeni penis, gurajući ga niz butinu duž unutrašnjosti šorca. Takođe je samosvesno povukao šorc niže kada je video kako nabrekla ljubičasta glava njegovog kurca viri iz njega.

Stefanov se mišić još više stvrdnuo kad je ugledao veliko vlažno mesto na šortsu i shvatio da je i Sandrina gola pička bila mokra i uzbuđena. Kada je videla da se Stefan uzvrpoljio, Sandrina uznemirenost i uzbuđenje još su više porasli i na tren je ugledala kako krupna glava Stefanovog penisa izvire ispod njegovih gaća i pulsira pre nego što je Stefan uspeo da je pokrije. Sandrino srce je ubrzalo.

„O Bože!“ pomislila je u sebi: „Ta stvar mu seže skoro do kolena!“ Sandrino disanje na trenutak je postalo plitko kad joj je srce ubrzalo, a grudi se dizale i spuštale. Ta velika ljubičasta kugla bila je negde između veličine golf i teniske lopte, začudila se dok se fiksirala na njen opseg i dužinu.

Morala bi da preispita svoje fantazije, pomislila je Sandra nestašno dok joj je srce i dalje pulsiralo. Damir je zabavljano posmatrao Stefana i Sandru. Sa njegovog stanovišta, stvari su postajale zanimljive. Levom rukom posegnuvši za Sandrinim dekolteom, Damir je lagano stisnuo nabreklu levu bradavicu svoje supruge između palca i kažiprsta, dok ih je lagano kotrljao i naginjao se da joj šapće na uho dok je sklanjala njegovu ruku.

„Pa, sad kad si ga videla, kako ocenjuješ Stefana na skali od jedan do deset“, vragolasto je šapnuo Damir.

Polako okrećući glavu da pogleda svog muža, Sandra mu je dobacila zli osmeh i nagnula se da mu šapne u uho pre nego što ga je poljubila. „Oh, prema onome što sam videla, mislim da ćemo morati da ga ocenimo na skali od 18 do 23… odokativno“, uzdahnula je Sandra u uho svog muža dok mu je stiskala kurac kroz šorc.

„Ali nemojmo da trčimo pred rudu, ipak je utakmicu u toku. Momci, morate da popijete pivo pre nego što se ugreje.“

Oboje su se nagnuli napred i podigli pivo sa stolića i uz glasan udar groma popili nekoliko gutljaja.

“Auh kako je ova tekma… zanimljiva i… opasna…“, rekao je Stefan kad je preuzeo vođstvo, posegnuo ispod Sandrinog haltera, zaokružio joj Bradavicu i šapnuo joj u uho. Sandra je zastenjala, ošamućena Stefanovom smelošću i ushićena kada je osetila kako muževa ruka mesi i maltretira drugu njenu dojku.

„Oh, molim te! Uspori stvari“, dahtala je Sandra. „Još uvek nisam sigurna dokle sam spremna da idem. Ja, .. znam da oboje ovo toliko želite, ali molim vas, budite strpljivi sa mnom. To je … to je za mene kao ženu tako veliki korak , za moj brak. To me plaši … “

Damir je skratio Sandrine reči dok je posezao levom rukom, nežno je hvatajući za sisu i okrećući joj glavu prema sebi dok joj je gurnuo jezik niz grlo u dugom strasnom poljupcu. Jednom kada je uzvratila kiss, on se povukao, okrenuvši je prema Stefanu, pozivajući ga da poljubi njegovu ženu, zainteresovan da vidi koliko će daleko ići Sandra.

Još jednom je Sandrino srce ubrzalo kad je otvorila usne i osetila kako Stefanov jezik upada u usta u još strasnijem poljupcu.

„O Bože!“ zastenjala je Sandra kada su muškarci počeli zajedno da je ljube i ližu gore-dole po stranama grla dok su joj se dojke dizale i spustaše, svaka u čvrstom stisku ruku muškaraca koji su ih gnječili i mazili.

„Molim vas, molim vas, usporite“, molila je Sandra. „Ovo je za mene prebrzo. Nikad nisam mislila da večeras ide ovako daleko.“

Iznenada je večernji suton koji je ispunjavao sobu zamenjen iznenadnim bljeskom jakog svetla i gotovo je trenutno praćen snažnim udarom groma. A onda su tama i tišina ispunili prostoriju dok se televizor ugasio sa svim ostalim električnim uređajima u kući.

„Dovraga, nestalo je struje zbog oluje“, rekao je Damir.

„Nema više utakmice”, rekao je Stefan ironično dok je ljubio Sandrin vrat. „Šta ćemo sad?“

 

KRAJ 2. Dela

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nevaljali oglasi

Don`t copy text!