nabijanje na kurac tatinog ortaka

Tatin Šarmantni Prijatelj

Upoznavanje Srbija

Izgledam mnogo mlađe od svojih dvadeset i jedne godine koliko imam. Niska sam, tamna kosa i imam nešto što se smatra sitnom figurom. Moje male grudi ističu moje natečene ružičaste bradavice. Držim svoju picu sređenom i glatkom. Sad kad znate kako izgledam gola, mogu da nastavim.

Završila sam srednju školu pre koju godinu. Htela sam da studiram, ali nemam novca pa pohađam časove na kursevima i radim razne poslove da bih to plaćala. Većina mojih prijatelja je na faksu tako da svoje slobodno vreme provodim radeći ono što najviše volim – plesanje.

Momci mojih godina ne vole da plešu moderne plesove ali ih nateram da me vode ponekada na plesne podijume. Oni uglavnom piju pivo dok se ja motam okolo i molim za ples. Mlađi momci obično svi pokušavaju da mi uđu u gaćice. Ali ja uživam gledajući stariju gospodu kako plešu pošto su iskusniji.

Postoji jedan koji je redovan na tom mestu i koji mi je zapeo za oko. Visok je, stariji i doteranog tela. Pretpostavljam da je u pedesetim godinama, tu negde kao moj otac. Obično svaki put ima drugu ženu sa sobom i veoma je popularan dok klizi po podijumu dok mu partnerka lebdi u naručju.

Izgledao mi je poznato, ali sam mislila da je to samo od toga što sam ga viđala često u plesnoj dvorani. Dok sam sanjarila čula sam glas kako govori, „Zdravo Tina, da li bi volela da plešemo?“

„Vi… znate moje ime?“

„Ne prepoznaješ me… zar ne? Ja sam Mirko, prijatelj tvog oca… video sam te ranije ovde, ali nisam želeo da budem stari smarač koji se meša među tvojim mladim prijateljima.“

„Oh, izvinite, gospodine Mirko… Prošlo je mnogo vremena i…“

„Baš mnogo. Ti si odrasla u prelepu mladu damu… i prilično si dobra plesačica ako smem primetiti. Da li bi volela da igraš sa matorcem?“

„Da… da, ja bih… tako ste lagani na nogama i…“

Odvukao me je i plesali smo svaki mogući ples dok bend nije napravio pauzu. Šaputao je predloge i uputstva dok smo se kretali.. Učeći me novim potezima, koracima i stilu. Slušala sam muziku i pratila njegovo snažno i postojano vođstvo. Pozvao me je za svoj sto i upoznao me sa svojim prijateljima, svi njegovih godina. Bilo mi je neprijatno što sam najmlađa za stolom dok se nije vratio sa pićem. Tata bi me ubio da zna da pijem sa njegovim prijateljem.

Bend je ponovo počeo da svira i ja sam pitao, „Mirko… Da li bi me naučio još nekim pokretima… Tako si dobar učitelj.“

Uzeo me je u ruke i moja lekcija se nastavila. U sledećoj pauzi se vratio za sto, ali svi njegovi prijatelji su bili okolo po plesnoj sali, tako da smo imali priliku da razgovaramo. „Pa reci mi Tina, šta radiš ovih dana?“

Objasnila sam da pohađam kurseve i radim razne poslove. Objasnio je da je osnovao konsultantsku firmu za osiguranje i da traži nekoga sa kompjuterskim veštinama. Rekla sam mu da je moje zanimanje i informatika i da imam prilično dobro znanje.

„Vau, to je sjajno… ti si upravo ono što tražim… Možeš li doći u moju kancelariju sutra da razgovaramo o poziciji? Evo moje kartice sa adresom.“ Uzela sam karticu i rekla mu da ću doći ujutru. Upravo tada je naišao momak koji me je doveo i rekao da je spreman da idemo. Pozdravila sam se sa Mirkom.

***

Sledećeg dana sam se brzo istuširala i preko crnih tangica obukla odsečeni gornji deo i kratku suknju. Mirko me je dočekao na svojim vratima sa šoljicom kafe u ruci. Nosio je elegantne bermude i majicu.

„Ovde je svaki dan ležeran… Osim kada se sastajem sa klijentima“, rekao je uz osmeh.

Pratila sam ga u sobu pored kuhinje i to je bila potpuno opremljena kancelarija. Poseo me je za kompjuter i pitao da li sam upoznata sa programom koji je pokrenuo. „Da… Radila sam sa ovim softverom…“ odgovorila sam.“

„Dobro, zašto onda ne istražiš i upoznaš se sa ostalim programima koje imam dok ja popijem još malo kafe… Mogu li ti doneti nešto?“ Odmahujući glavom, primetila sam da gleda niz moj otvoreni dekolte dok je govorio. Pogledavši niže, videla sam kako se izbočina na njegovim bermudama povećava dok ju je pomerao rukom. Mirko je otišao u kuhinju i ja sam istražila softver.

Istražujući, slučajno sam kliknula na folder – „Moje slike.“

„O Bože!“ uzviknula sam preglasno tako da me je Mirko čuo.

„Šta nije u redu?“ viknuo je Mirko dok je jurio nazad.

Nisam stigla da promenim slike na monitoru. One su prikazivale njegovu kurčinu iz svih mogućih uglova!

„Oh, žao mi je… nisam trebala da klikćem i…“

„Tako mi je neprijatno dušo… Izvini ti… trebao sam da ih obrišem…“, rekao je.

„O ne… Bože, imaš baš veliki kur…“, izletelo mi je.

Tada je nastala pauza, tišina. Ja sam drhtala i crvenila se, a on je očigledno bio polaskan mojom reakcijom. Gledao me je, smejao se, i polako počeo da otkopčava šlic na bermudama. Izvukao je najlepši kurac koji sm ikada videla. Delovao je veći čak nego na slikama! Drkao ga je pred mojim licem polako i nežno, približavajući se sve više i više mojim vrelim usnama. Sisa ogroman kurac svom šefu

„Ja… ja…. nisam baš iskusna sa… Hoćeš li me i to naučiti?“

„Ohh tako si slatka… Hoću dušo… Pređi jezikom po mom kurcu… O dušo, oseti ga… popuši kurac svom novom šefu. Napravi pičku od svojih usta i jebi me njima…“

Lizala sam a potom i sala njegovu kurčinu! Bio je jebeno tvrd, ukusan, i ogroman! Jedva sam uspevala polovinu da uguram u usta. Gušila sam se u tom komadu mesa dok me je on mazio po kosi i usmeravao me je. Pička mi je curela a on se smeškao i uživao u mojim ustima.

Kada je krenuo da svršava ja se umalo nisam udavila u količini sperme! Gutala sam i gutala, delovalo je da nikada neće prestati da mi puni grlo svojom tečnošću. Bila sam na jebenoj ivici orgazma.

„Sedi na sto i raširi noge… Želim da poljubim tu tvoju lepu ružičastu pičkicu.“

„Poliži mi pičku… jebi me jezikom…“

„Ti si jedna zgodna mala devojka… Pička ti je jebeno sočna.“

Dok me je lizao ja sam uzdisala i držala ga za prosedu kosu. Bio je opasno iskusan, niko me nikada nije lizao kao on. Prstima je mučio moj otvor dok je grickao i pljuvao po mom klitorisu. Primetila sam da je usput drkao svoj kurac koji deluje da nikada nije izgubio na tvrdoći ni posle orgazma.

„O bože, kako si veliki… želim ga u sebi…“

„Naravno Tina… spreman je za tebe i ovu tvoju usku sočnu pičku.“

„Želim taj kurac u svojoj pički… želim da te jašem Mirko.“ nabijanje na kurac tatinog ortaka

Mirko se pomerio, seo u svoju kožnu udobnu stolicu, nadrkao kurac i gledao me. Bio je opasno napaljen a ja nisam mogla da prestanem da buljim u njegovu ogromnu kitu. Nagnula sam se, pljunula mu na glavić, a potom ga opkolila nogama. Držala sam kurac pri vrhu i polako se spuštala na glavić.

„Uffff kako si mokra i topla. Sedi na mene… zajaši me!“

Poslušala sam ga i nasela na njegov kurac. Vrisnula sam i odmah doživela prvi od nekoliko orgazama tog dana. Dlanove sam naslonila na njegove grudi i počela da uzdižem zadnjicu i da ga jašem. Osećaj ispunjenosti je bio neponovljiv i neopisiv.

Skakala sam kao u transu i nabadala se na divan iskusan kurac dok je on mesio moje sise i uzdisao. Bilo je kao u raju, bilo je savršeno za moj prvi radni dan. Ubrzala sam pokrete i molila ga da mi napuni pičku. Bila sam kao životinja puštena sa lanca… vrištala sam i nabijala se svom težinom svoga tela.

„Aaaaaaaaahhh….“ – zajecao je i počeo da mi puni pičku!

Sve reči su postale suvišne. Naslonjena preko njega dok mu se penis trzao u meni, on me je poljubio i rekao mi: „Sutra počinješ da radiš. Iscrpljena si, imaš slobodno do sutra.“

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 1 Prosek: 4]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Hotoglasi

Don`t copy text!