brat njenog muža joj puni pičku

Braća moga Muža

Upoznavanje Srbija

Kratka ali slatka i istinita priča. Nadam se da ćete uživati. Imena su naravno izmenjena.

***

Vlado i ja smo imali bračnih problema. To je čak dovelo do toga da se nismo jebali nekoliko meseci. Naših 7 godina braka bilo je na prekretnici. I iskreno, bila sam toliko jebeno napaljena da sam bila spremna da se pojebem sa bilo kim!

Da opišem sebe: Visoka sam oko 166cm sa kestenjastim očima, kosom takođe kestenjaste boje i lepom figurom sa izraženim oblinama, velikim grudima i velikom zadnjicom, mere u broj ne znam, ali sam svakako žena kod koje se ima za šta uhvatiti. Ne debela, samo popunjena na pravim mestima.

Uvek su mi se muškarci i žene nabacivali zbog mog tela, ali nikada nisam bila neverna prema svom mužu jer smo dobro komunicirali sa puno mašte primenjene na naš seksualni život. Razlog zbog kojeg su se stvari u poslednje vreme pokvarile bio je ili pritisak na njegovom poslu, ili prosto prirodni zastoj koja je deo svakog višegodišnjeg braka.

Njegova dva starija brata, Marko i Bojan, došli su nam u posetu i Vlado mi je rekao da ih zabavim dok on ode na poslovni sastanak. Marko je visok čovek snažne građe jer redovno vežba. Bojan je nešto niži, bucmastijeg i krupnijeg tela.

Bila sam toliko ljuta na muža da sam odlučila da zaista zabavim svoja dva zeta. Čim je Vladin auto otišao sa prilaza, zatvorila sam zavese, zaključala vrata i bacila se na sporo i seksi zavođenje koje je diskretno preraslo u striptiz ispred razrogačenih očiju i ispupčenih penisa dva brata mog muža.

Nije bilo klasičnog objašnjavanja niti preduge predigre, prosto sam želela kurac i bila sam spremna da učinim sve da ga dobijem. Oni su zbunjeno gledali dok nisam ostala gola pred njima, a onda sam se okrenula, sagnula i pogledala u njih kroz svoje razdvojene noge. Protresla sam kukovima, zbog čega su mi grudi zalepršale, kao i vibrirajuća guza.

Obojica su se brzo raskomotili, ne skidajući pogled sa mene. Čučnula sam na sredini sobe i igrala se sa svojom picom, vrteći prstima oko klita i nabijajući ih duboko u pičku. Svojim najseksi glasom, upitala sam. „Hoćete da jebete ono što vaš brat više ne želi da tuca?“ Zavalila sam se na pod, a Marko je legao na mene. jebe je mužev brat

Njegovi prsti su mi razdvojili usmine i žurno je nabio svoj tvrdi kurac u moju vruću i mokru pičku. Obmotala sam noge oko njegovih bokova i osetila kako se moja strast uzdiže, dok me je Markov penis duboko i žestoko probijao. Bila sam toliko napaljena da sam osetila ogroman orgazam koji se razvija u meni, skoro trenutno.

Nemoralnost onoga što sam radila me je još više napalila. Moja pička se divlje grčila. Svršavao je on u mene a ja na njega! Ali to nije bilo dovoljno… i dalje sam bila gladna za još. Marko je ustao a njegov brat Bojan je preuzeo njegovo mesto. Imao je debelu kitu od dobrih 18cm koja me je mogla podeliti na dva dela.

Bojan se nagnuo napred, prstima otvorivši moj sočni prorez. Njegov tvrdi penis lako je skliznuo u mene. Počeo je da gura kukove napred-nazad, zabijajući svoj penis u moju totalno mokru pizdu, duboko me bušeći. Moji sokovi su se kotrljali iz mene i dah sam gubila usled ogromne kurčine koja je bila duboko u meni… najdublje nego što je iko ikada bio.

Svaki udarac njegovog penisa oduzimao mi je dah. Nervi oko mojih usmina su peckali kao ludi. Bila sam apsolutno u plamenu i kretala se pravo ka još jednom orgazmu. Pre nego što sam stigla tamo, Bojan je počeo da prazni svoja jaja u mene. Njegova sperma je isprskala moju unutrašnjost, a onda je njegov penis omekšao. brat njenog muža joj puni pičku

Kada se otkotrljao sa mene, Marko je ponovo kleknuo između mojih nogu, a njegov penis je ponovo stajao uspravno. Marko mi je nabio kurac, a ja sam omotala noge oko njegovih bokova. Naprezala sam se i borila se da postignem orgazam, ali mi je trebalo neko vreme. Vrištala sam, stenjala, cvilela od napora i konačno svršila nakon petnaestak minuta mahnitog pumpanja.

Nakon par minuta, Marko je ponovo ispraznio svoja jaja u mene, bilo je to treće punjenje moje nezaštićene pičke.

***

Napokon obučeni, sedeli smo i razgovarali kada je Vlado stigao kući i naravno, niko od nas mu nije rekao za našu veliku ludu jebačinu. Pre nego što su Marko i Bojan otišli svojim kućama nedelju dana kasnije, obojica su me ponovo jebala. Osećala sam se tako sjajno da sam čak mogla da izdržim dok mi se Vlado ne izvini pre nego što sam osetila potrebu da ga ponovo pojebem. Kad bi samo znao šta su mi njegova braća uradila…

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 42 Prosek: 4.4]

3 komentara na “Braća moga Muža

  1. Bravo, tako treba! Kad već muž neće da tuca, ima ko hoće. Prava žena, da ne kažem ženKa, koja uživa u nemoralnosti! Najlepše je to što ih je pustila da špricaju seme u nju! To je vrh!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!