suza voli s guza

Suza voli s guza

Upoznavanje Srbija

Pošto sam elektromehaničar dosta u fušu popravljam veš mašine, hladnjake , nekada i mijenjam stare osigurače za nove automatske i još koješta. U Ulaz pored moga u istoj zgradi doselila se prije pola godine izuzetno zgodna, rastavljena mlada žena po imenu Suzana. Svašta se pričalo, uglavnom da je nezasitna, da se jebe za lovu i ne znam šta sve ne ali nije me to zanimalo. Jedan dan me na parkingu ispred zgrade pitala bi li joj htio po stanu malo elektro-instalacije srediti jer joj pola utičnica ne radi i da ima one stare ružne osigurače pa da joj to sve izmjenjam i još dodam nekoliko utičnica.

suza voli s guzaKada bi vi to radili – pitao sam ju a ona je rekla što se mene tiče može i sutra, kad god vi možete. Otišli smo do nje i ja sam popisao sve što treba kupiti i dao joj neke prijedloge koje je prihvatila i dogovor je pao za subotu pošto je neradni dan a i treba mi barem 8 do 10 sati da sve završim, U subotu ujutro je sve bilo kupljeno i kada sam joj pozvonio oko 7 45 ujutro sa alatom u rukama otvorila mi je vrata još vidno pospana, malo čupava u nekom kratkom kućnom ogrtaču do pola guzice, u gaćama i rekla mi – oprostite ja sam zaspala, unesite vi alat a ja ću pristaviti kavu dotle. Kakvu pijete. Gorku, bez šećera joj kažem a ona se nasmiješi i kaže kome je život sladak taj pije gorku kavu, Ako vi tako kažete odgovorim joj a ona se i dalje smijala i rekla kažem. dok sam ja donio još jednu turu alata ona je stavila na stolićkavu sebi i meni i ja sam dodao malo mlijeka a ona skoro pola mlijeka i pola kave je sebi napravila i sjela preko puta mne a bijele gaćice su se vidjele sa obrijanom pičkom ispod ali nije joj bilo ni malo neugodno.

Prvo sam pomislio da hoće seksom platiti posao i odlučio da neće moći. Ubrzo sam joj isključio struju i počeo sa radovima a ona se u sobi obukla i rekla da ide do trgovine i da u hladnjaku ima vode, soka piva, žest pa da se poslužim ako budem htio i otišla je. Posao mi je baš išao od ruke i već do 12 sati sam pustio nove osigurače u pogon i ona je u međuvremenu servirala marendu na stolić u boravku (salama, sir, jogurtt, mlijeko) i zvala me da malo prezalogajim. Imala je čisto bijele tajice na sebikoje su ocrtvale predivnu guzicu i nabreklu pičku u tangicama. Zamolila me da joj najprije sada sredim sve u vezi kupatila da može početi sa glancanjem .

Ja sam pristao i mislio da je glancanje čišćenje stana i pranje jer je bilo i prašine od radova iako ja nagrubo uvijek za sobom očistim. Kad sam izmjenjao sve u kupaonici i prekidače vani na zidu za bojler, svjetlo itd. ona je otišla u nju ali nisam čuo da se zaključala pa sam mislio da čisti prvo kupaonicu jer je šuštala voda. Izašla je nakon više od pola sat i kad sam ju vidio sa ručnikom na glavi i u kućnom ogrtačuali ovaj je bio malo duži i pokrio je guzicu bio sam iznenađen, Pitala me koliko još imam vremenski posla da zna opet pripremiti kavicu i što želim popiti. Rekao sam još pola sata a kad bude gotov posao da može nešto ljuto.

Rekla je ok i otišla u kuhinju, i kad je sve bilo gotovo i kad sam sav alat odnio dolje do auta i vratio se pozbala me u dnevni boravak a na stolu je bila koverta i postavljena kava i neko žestoko piće. Rekla je da je novac u koverti i da prebrojim, Uzeo sam kovertu i osjetio novčanice u njoj i spremio u džep uz komentar da joj vjerujem. Podigla je svoju čašu i nazdravila a kad sam otpio pola pitala me da li je dovoljno ljuto, ako nije da ima nešto još ljuće. Pitam ju št je ljuće od viskija a ona kaže popi to prvo pa ću ti pokazati i ja odmah popijem ostatak a ona ustane , dođe do mene i kaže odvezavši pojas na ogrtaču koji je odmah pao sa nje evo ovo, želiš probati.

Uhvatio sam ju za guzicu i privukao sebi a ona mi odmah pokaže da ustanem i polako mi skine radne hlače na tregere i kad ih je svlačila sa mene odmah uhvati i bokserice i sve povuče do dolje a ja samo iskoračim iz toga i sam skinem majicu sa sebe i ona mi se približi usnama na poljubac. Nismo se dugo ljubili jer mi se kurac digao za pola minute u njenoj ruci a ja ju popipam za pičku i vidim da je spremna i ona mi okrene leđa, klekne na fotelju i raširi naoge a predivna guzica i totalno izdepilirana ili obrijana pička se pokažu u punoj ljepoti. Priđem joj i naslonim kurac na ulaz u picu a ona se sama nabije do više od pola dužine mog kurca od 19 cm i počme vrtiti guzicom malo da se bolje namjesti. Ja ju uhvatim za kukove i počmem ju jebati ali onako lagano a ona mi nakon pola minute kaže “ de guzi me kako treba, nemoj brljati“, ja ju nabijem na kurac do jaja i počmem ju jebati, brzo, žestoko i duboko a ona se počme uvijati pa stenjati i ubrzo je cvilila, uzdisala i nabijala se uhvativši ritam sa mnom .

Nakon 4 -5 minuta je svršila skoro vrišteći i to dobro, Sve joj se cijedilo po nogama i po meni a ja ju nastavim i dalje nabijati istim ritmom. Za nekoliko minuta je opet bila u transu i nabiijala se kao luda. Opet sam osjetio da me steže pičkom oko kurca i opet je počela svršavati a i ja sam bio pri kraju a ona samo prostenje „ne vadi ga, hoću da me napuniš“ trzao sam se i punio njenu pičku dugo a ona se skroz umirila i uživala očigledno dok sam ju punio spermom. Nakon nekog vremena ja se izvučem iz nje a ona podvuče neku krpu pod guzicu i sjedne na fotelju i kaže mi “ dobro jebeš, mogli bi ponoviti sad za par dana ako se slažeš“ – Naravno – kažem joj i obučem se a u hodniku me uhvatiza ruku i kaže mi „nadam se da si diskretan“, Ja ju samo pogledam i kažem joj – oženjen sam i meni odgovara diskrecija. ona me kratko poljibi i lagano me pljesne po guzici i kaže idi dok te nisam silovala i otvori mi vrata. na stepeništu od mojeg ulaza otvorim kovertu u kojoj je bilo još 100 kuna više od dogovorene cijene i pomislim – baš dobro ideš kuči punih džepova love i praznih jaja, Gdje ćeš bolje. Šadne mi kasnije misao „susjeda Suza voli ga s guza“ i nasmijem se pomislivši da joj idući put utjeram u guzu jer moja žena to ne voli i neće.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 5 Prosek: 4.6]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

erotski oglasi

Don`t copy text!