svrsio sam joj po stomaku

JEBALI SMO SE NA KIŠI

Upoznavanje Srbija

Bio sam na nogometnoj utakmici našeg kluba za kojeg sam do nedavno i sam igrao ali zbog povrede jedne noge sam prestao. Bilo je vruće kao u paklu a igrala se neka Kup utakmica, dosta bitna, Znoj se cijedio sa sviju nas, gorilo je nebo i zemlja. Pored mene je stojala i gledala utakmicu jedna cura, Marijana, negdje 18 – 19 godina stara za koju se pričalo da se jebe s kim stigne i da je „laka roba“. Nisam ja baš previše vjerovao u te priče jer uvijek ima pretjerivanja u takvim olajavanjima. Iznenada se počmu skupljati tamni oblaci i u jednoj minuti se vrijeme promijenilo. Počeo je jak vjetar puhati i dizati prašinu i svaki čas je trebao početi pljusak.

svrsio sam joj po stomakuJako malo ima natkrivenih mjesta na tribinama i velika većina je krenila bježati kući pa tako i ja. Pored igrališta je jedna livada od nekih 300 i više metara preko koje je utabana staza i to mi je bio prečac do kuće Kiša je već počela i to dosta jako padati i začujem iza sebe da mi netko govori „Perice pokisnićemo do kosti“, okrenem se i vidim Marijanu na kojoj je majica, šorc neki kratki, i gaćice bili skroz mokri i ocrtavale su joj se grudi i nabrekle bradavice vjerojatno od hladnog vjetra i kiše. Odjednom grom udari negdje dosta blizu i ona vrisne, „jebem ti ,ubit će nas grom i uhvati se sa obje ruke meni za lijevu ruku, a pljusak još pojača i obadvoje smo bili potpuno mokri i ja joj kažem “ bolje da sjednemo dolje na travu da nas stvarno ne bi grom udario“.

Sjeli smo i ona se malo pribije uz mene i počme drhtati od zime a ja ju zagrlim i privučem bliže da se malo ugrije. Temperatura je sa 36 -37 stupnjeva naglo pala na možda 24 -25 stupnjeva. Držala se još za mene i drhtala a ja joj drugom rukom sklonim skroz mokru kosu iza uha. Samo je gledala u mene i nije ništa rekla. Odjednom smo se poljubili i onda je krenilo strastveno drapanje i ljubljenje i ja ju polegnem na livadu a kiša je padala baš jako po nama. Dirali smo se onako mokri svuda i ja joj zavučem ruku u gaće i uvučem joj prst u dobro vlažnu picu a ona se nije opirala ni malo.

Moj kurac je bio spreman za seks i ja joj skinem šorc i gaće uz njenu malu pomoć jer je izdigla guzicu malo u zrak da ju lakše skinem i odmah joj uguram kurac i počmem ju jebati a kiša je i dalje padala da sam imao osjećaj kao da sto vatrogasnih šmrkova iznad nas sipa vodu po nama. Jebao sam ju desetak minuta i onda joj svršim po stomaku a ona me je skoro sve vrijeme ljubila i u usta i po vratu i uzdisala dosta glasno, Ne znam da li je ona svršila ali kad sam sišao sa nje ona uzme svoj šorc i gaće iz lokve vode , ocijedi ih i obuče se a tako i ja uradim. Kiša je malo manje padala ali još dosta jako i još sam ju malo ljubio i dirao joj mokre sise.

Odjednom je prestalo padati i mi smo se ustali i krenili svojim kućama. Pitam ju „Marijana da li se ljutiš zbog ovoga“? – Misliš zbog jebanja, Ne. Da i ja to nisam htjela ne bih ti ni dopustila da me jebeš. I meni je došlo odjednom. Odlično, valjda ćemo ovo ponoviti kažem joj a ona odgovori “ nadam se u suhom krevetu a ne na najvećoj kiši. Ja joj kažem da sam sam večeras pa ako hoće mogli bi kod mene a ona odmah pristane i kaže mi “ večeras oko 11 kad se potpuno smrači ću doći“ Pojavilo se i sunce i počelo grijati a nas dvoje smo bili mokri kao da smo iz bazena izašli. Otišli smo svatko svojoj kući na sušenje a ja sam jedva čekao večeras 11 sati.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 1 Prosek: 5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!