lizanje sočne nevine pičkice

Nepoznat Teren

Upoznavanje Srbija

Oboje su se smejali dok su prilazili ulaznim vratima njenog stana. Bilo joj je lako da razgovara s njim, fore su same nadolazile. Neprimetno je zastala na vratima, nesigurna kako će on reagovati kada vidi njen studentski stan. Bilo je dovoljno loše što je njena cimerka bila aljkavica, ostavljajući kuhinjske krpe na podu u kuhinji i posuđe u sudoperi, ali učinila je sve što je mogla da sredi stan pre odlaska.

Mogla se samo nadati da će njena cimerka ostati u spavaćoj sobi. Još jednom mu je uzvratila pogled kako bi se našalila, nešto o tome kako se nadala da ga neće progutati paučina pri ulasku. Bilo je lepo poznavati ga. Bio je velikodušan sa svojim smehom, i uvek sa osmehom. Otvorila je vrata i zagledala se u dnevnu sobu. Srećom, njene cimerke nije bilo nigde na vidiku.

Sigurnija u sebe, potpuno je otvorila vrata i pridržala ih za njega, pokretom ruke koji je bio sličan nečemu što bi batler uradio u starom filmu. Ušao je i počeli su da skidaju cipele. Napomenuo je da jedva vidi paučinu. Njena mačka je došla da ih pozdravi nakon nekoliko sekundi, glasno je mjaukala tražeći njihovu pažnju. Nakratko se sagnuo da je pomazi, izgledajući pomalo oprezno.

Nadala se da će njena mačka opravdati brojne priče koje je čuo. Topao osmeh koji joj je uputio dok je ustajao bio je sve što joj je trebalo. Nakon što ga je odvela u svoju sobu, pokazala mu je da sedne na njen namešteni krevet. Odmah je poslušao i nervozno se promeškoljio na krevetu, sa obe noge u čarapama i dalje čvrsto na zemlji.

Primetivši njegovu nelagodnost, spustila se na pod klečeći, sa oba kolena okrenuta prema njemu. Položila je levi dlan na tlo kako bi se učvrstila i izgledala ležernije. Nosila je crnu haljinu koja joj je padala tik ispod kolena i delikatno joj je ulazila u struku. Tkanina je bila dovoljno labava da privuče vaš pogled, a da ne otkriva previše. Osjećala se seksi dok je nosila haljinu i svidelo joj se kako se njegov pogled malo duže zadržava.

Njegov govor tela je neizbežno omekšao dok su nastavili da ćaskaju, pričali su o filmu koji su gledali ranije te večeri. Slagali su se veoma prirodno, a oboma je bilo očigledno da su zainteresovani jedno za drugo po načinu na koji im je osmeh lebdio na licima. Nije mogla a da se ne nasmeši dok se prisećala kako je posegnuo da je uhvati za ruku tokom filma.

Odmarala se sa levom rukom na njegovoj butini, a njegove oči nisu skidale pogled sa ekrana dok mu je ona pružala ruku da uplete prste sa njom. Osetila je nalet vrtoglavice dok je savijao prste da joj lagano stisne ruku. Dok ga je gledala, on se blago nasmejao u odgovoru, i dalje ne skrećući pažnju sa ekrana. Naslonila je glavu na njegovo desno rame i radosno uzdahnula. U ovom trenutku bila je veoma svesna njegovog govora tela.

U sobi, sedeo je prekrštenih nogu na krevetu naslonjen na dlanove. Bilo joj je veoma umirujuće što je on opušten u svom trenutnom stanju, na njenom krevetu, sam u sobi sa njom. Rekla je da se oseća malo ukočeno i ustala je da sedne na krevet pored njega, na dohvat ruke. Podigla je noge pored sebe i pokušala da izgleda ravnodušno, uprkos njenom stalno ubrzanom pulsu.

Njihovo ćaskanje se nastavilo, nekako vijugajući na temu maženja. Sa zadovoljstvom je saznala da voli da se mazi i prokomentarisala da je dinamika maženja veoma važna. Smejući se, stavila je ruku na njegovu podlakticu i nasmešila mu se. Uzvratio je širok osmeh, a ona je u vazduhu osetila da ceni njen dodir. Pretpostavljala je da će imati dobru hemiju u maženju, zbog njihove relativne visine i sklonosti ka pozi „kašike.“

On se složio, a ona je primetila da se lagano naginje prema njoj, a njegove oči prelaze nadole preko njene haljine i onoga što je bilo ispod nje. Nagonski je insistirala da moraju testirati svoju teoriju i ispružila se po dužini na krevetu, dok su joj stopala padala ispred njegovog krila. Još nije znala kuda vodi ovaj susret, ali se osećala uzbuđeno.

Pogledao ju je i nasmejao se dok se postavljao iza nje, po dužini, sa desnom rukom nehajno prebačenom preko njenog struka. Činilo se kao da je pazio da je ne opipa previše ili pusti da mu ruka luta po njenom telu. Leva ruka mu je bila uredno sklupčana ispod glave i čula je kako je malo uzdahnuo.

Ohrabrena ovim znakom, privila se bliže njegovom telu. Pogledala ga je preko svog desnog ramena da proceni njegovu udobnost sa ovim novim aranžmanom, a on joj se osmehnuo zauzvrat. Ispunjena zadovoljstvom, duboko je udahnula i uzdahnula, zatvarajući oči. Pomerila je desnu ruku tako da je ležala na njegovoj šaci, koja je još uvek bila zaustavljena u njenom struku.

Došao je red na nju da provuče prste kroz njegove, osetila je kako mu se noge lagano pomeraju iza nje, a njegov dah se iznenada pojavio na njenom potiljku. To je nateralo njene nožne prste da se saviju u iščekivanju daljeg istraživanja. Volela je što je izazvala ovaj odgovor u njemu.

Svojom rukom je povela njegovu prema stomaku, gde su se odmarali, spojeni. Preuzeo je inicijativu da se oslobodi njenog stiska i pustio prste da istražuju njen stomak. Za relativno platonski deo njenog tela, njegov dodir ju je veoma uzbudio. Nehotice je ispustila malo cviljenje dok su njegovi prsti počeli da puze nagore prema njenim grudima.

Pustivši da njeno uzbuđenje prevlada, prošaputala je promuklo, molim te. Osetila je kako mu vrhovi prstiju zastaju na ivici njenog grudnjaka. Uživao je u ovom trenutku kontrole. Ulegla je bokovima u njega kako bi oslobodila deo svog suženog iščekivanja. Ipak, njegova ruka je ostala tamo.

Ponovo ga je pozvala, molim te, nastavi. Nakon nekoliko sekundi bez odgovora, brzo se okrenula da se suoči sa njim. Imao je trijumfalni osmeh na licu, koji je ona prigušila strasnim poljupcem. Brzo je pritisnula prednji deo svog tela u njegovo, i podigla svoju ruku da obuhvati stranu njegovog lica. Još uvek zaključan u zagrljaju, desnom rukom je obuhvatio njen struk i privukao je ka sebi dok se prevrtao na leđa. maženje i poljupci u krevetu

Oslonjena na laktove, prekinula je njihov poljubac da bi se nagnula preko njegovih grudi i lagano ga poljubila u vrat, tik ispod njegove vilice. Njegova glava se polako nagnula unazad kako bi joj omogućio veći pristup. Pohlepno je uzela ovaj znak od njega i počela da spušta ruku prema dugmetu njegovih farmerki.

Ona je petljala dok je pokušavala da ih otvori, a on se nasmejao na ovu prepreku. Odmaknuo se od njenih usana kako bi bacio pogled na dugme. Spustio je obe ruke da ga otkopča i počeo da skida farmerke. Ukočili su se na trenutak u kontaktu očima, a ona je naglo uzdahnula. Nije želela ništa drugo nego da ga oseti u sebi.

Sledećih nekoliko pokreta bilo je zamućeno. Teško je disala dok je svlačila haljinu preko glave, otkrivajući donji veš. Primetila je njegove oči kako kliznu preko njenog otkrivenog tela. Ovaj pogled ju je podstakao da otkopča grudnjak i skine gaćice. Nakon što su se oboje svukli, nežno ga je uhvatila za potiljak i povukla na sebe, horizontalno. Direktnim i prodornim kontaktom očima razdvojila je noge i podigla kukove prema njemu.

Ona je žudela za sledećim korakom, a i on. Dok je ulazio u nju, istovremeno su ispuštali zvukove olakšanja i želje. Potpuno je pustio svoje inhibicije i zabio se u nju snažno i duboko, a njegov tempo je ostao stabilan. Ovo joj je bio nepoznat teren za nju i bila je preplavljena svim senzornim informacijama. Da, bila je nevina i on je to znao, pričali su o tome i on je smatrao da je zaista predivno da je u 19-oj godini života i dalje netaknuta.

Njegov dah na njenom vratu dok se naginjao nad nju, zvuci njegovog jecaja u njenom uhu, blagi miris njegovog znoja u vazduhu. Bilo je opojno. Primetila je ubrzanje njegovog disanja. Mogla je rshvatiti da se približava, a ideja o njegovom vrhuncu ju je izluđivala. Pička joj je imala u sebi mnoge manje i veće igračke, ali ovo je bio pravi kurac i celo telo joj je prolazilo kroz ogromne senzacije. lizanje sočne nevine pičkice

Dok je eruptirao, ispustio je tiho, sporo stenjanje i spustio glavu pored njenog vrata. S ljubavlju ga je milovala po kosi i ljubila u obraz. Promeškoljio se i šapnuo joj na uho, na tebe je red. To je u njoj probudilo toliko jaku želju da je sve što je mogla da uradi bilo da klimne glavom. Savijala je kolena i raširila noge, omogućavajući mu lakši pristup.

Obuhvativši njene bokove rukama, spustio je jezik prema njenom klitorisu.Uzahnula je kada je on stupio u kontakt, i osetivši njenu nestrpljivost, počeo je da je brzo miluje jezikom. Susret ju je toliko uzbudio da joj nije trebalo mnogo da je dovede do vrhunca. Gledanje u njega dok ju je milovao i lizao klitoris bilo je neverovatno seksi. Osećala se preplavljena pogledom na njega u kombinaciji sa zadovoljstvom koje je osećala.

Jednom kada je podigao pogled da joj se zagleda u oči, izgubila je svaku kontrolu. Pogled koji joj je uputio bio je mešavina tvrdnje i nežnosti, videla je koliko je silno želeo da joj ugodi. Ubrzo je glasno stenjala i celo telo joj se napelo. Kako se talas njenog orgazma raspršio, on je odvojio usne od nje i nasmešio joj se. Ona mu pospano uzvrati osmeh i pozove ga da priđe pored nje. Ugnezdili su se u položaj kašike sa zadovoljnim uzdasima i zatvorili oči.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 2 Prosek: 4]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!