misionarska poza žestoka

Susret sa Psihijatrom 2. Deo

Upoznavanje Srbija

Kada su ušli unutra sipao joj je hladnu čašu slatkastog suvog vina. „Otvori usta“, rekao je, naginjući se blizu i stavljajući malu kocku sira na njen jezik. „Sjajno ide uz vino…“, objasnio je, i, dok je uživala u njegovoj kremastoj teksturi, složila se sa zadovoljnim osmehom.

Razgovarali su i smejali se tokom večere, Đina se osećala kao da su godinama zajedno. Napetost u prostoriji je, međutim, rasla, i kako su se povukli u dnevnu sobu, oboje su znali da ova noć neće biti obična. Goran je uključio tihu, senzualnu muziku i seo pored Đine, prebacivši ruku preko nje i zagrlivši je.

Đina je sedela ukočeno uspravno, ne znajući tačno šta da radi. Osećala se kao tinejdžerka na svom prvom sastanku. Leptirići u njenom stomaku bili su nemirni: s jedne strane je želela da vodi ljubav sa ovim čovekom, sa druge… nije želela da taj čin uništi potencijalno neverovatno prijateljstvo.

Goran je osetio njeno oklevanje i nagnuo se, okrećući je ka sebi. „Đina…“ njegov glas je bio hrapavi šapat, „Mnogo sam razmišljao o tebi otkako si prestao da dolaziš na sesije. Danas sam shvatio koliko si mi nedostajala. I koliko bih voleo da… “ nežno je uzeo njeno lice u svoje ruke i privukao je blizu, dotaknuvši je nosom pre nego što je čedno okusio njene usne.

Pogledao ju je u oči, tražeći znakove oklevanja… znakove da ona to možda ne želi. Ali nije našao nijednu, samo oči pune čežnje, pa je ponovo privukao njeno lice svome uhvativši njena usta svojima, provlačeći jezik između njenih usana. Njegove ruke su se spustile na njene grudi privlačeći njeno savitljivo telo u zagrljaj.

Osetio je kako njene ruke konačno dodiruju njegova ramena, a kako je poljubac napredovao, prešla je na njegov vrat, a njeni prsti su se igrali njegovom kosom. Uživao je, osećajući kako njena toplota zrači kroz njega kao saharski vetar. Pomerio je šiške sa njenog lica, čekajući da se pobuni, da kaže NEŠTO, ali ona je samo dahtala u njegov vrat.

„Reci nešto… bilo šta… stani… ne staj… dosta je… želim još.“

Privukla ga je bliže, stavljajući usta nekoliko centimetara od njegovog uha… njen vreli dah ga je naveo da zadrhti dok je tiho šaputala: „Ne staj… želim još.“ i stavila je usta na njegov vrat, osećajući kako vibrira na usnama i jeziku dok stenjao.

Pažljivo se odvojio od nje i ustao, podigavši i nju na noge. Pokorno ga je pratila niz hodnik pre nego je otvorio vrata svoje spavaće sobe. Upalio je svetlo i setio se nekih stvari koje je rekla tako davno, okrenuo se prema njoj i stavio joj prst na usne, pokazujući da će se odmah vratiti. Kada se vratio, zapalio je nekoliko mirisnih sveća i ugasio svetlo u sobi. lizanje pičke na kolenima

Svetlost sveća dala je sobi blagi sjaj i on ju je povukao u svoje snažne ruke. Znala je da on zna sve o njoj i to joj nekako nije smetalo; zapravo, činjenica da je i dalje želeo da vodi ljubav sa njom dala joj je krila. Počeo je da je svlači, uživajući u svakom deliću kože koji je otkrio: ljubeći, uživajući u svakom njenom delikatnom zalogaju.

Kada ju je potpuno skinuo, podigao je pogled na nju iz svog klečećeg položaja, osećajući njene ruke u svojoj kosi i posmatrajući njene grudi kako se podižu pri svakom otežanom udahu; ali najbolje od svega, mogao je da oseti njen miris. Mirisala je i na sapun, i na jorgovan, i na… ženu. Zario je lice u nju, a jezik mu je plesao uz njen klitoris i dozvolio mu da uživa u njenom bogatstvu.

Rukama joj je zgrabio guzove, stabilizujući je uz svoje lice. Grickao je i sisao njenu picu sve dok nije osetio da je počela da drhti u njegovim rukama, a zatim je stao i ustao, povlačeći je do kreveta. Položio ju je na leđa i još jednom zaronio u njenu vlažnu pičku, osećajući kako se njeni mišići stežu i oslobađaju oko njegovog jezika.

Njeni zvuci su mu rekli da je blizu, pa je gurnuo jedan prst u nju, savijajući ga uz vrh zida njene vagine da pronađe njenu g-tačku. Njegov jezik je tada ozbiljno počeo da radi, osećajući kako njeni unutrašnji zidovi pulsiraju i otiču na njegovom prstu, njeni bokovi počinju da se dižu i spuštaju, a njen glas… oh, taj slatki glas… počinje da ga moli.

Izvukao je prst iz nje i uživao u njenom ukusu, a zatim ga dublje nabio dok je sisao njen klitoris. Njeni bokovi su se podigli iz kreveta a on je podigao lice da je posmatra dok doseže vrhunac. Shvatio je da mu nikad ne bi dosadilo da je gleda kako svršava.

Goran je ustao i skinuo se, dajući Đini trenutak da ponovo dođe do daha. Video je da vidno drhti, i nije bio sasvim siguran da li joj je hladno (ipak je bilo prohladno veče), ili nešto drugo nije u redu. Kliznuo je svojim toplim telom pored nje, prstima je ocrtao lagani trag uz njen stomak do grudi i preko bradavice.

Okrenula je lice prema njemu, a on je primetio njen zajapureni osmeh. „Da li si dobro?“ upitao je. Đina je duboko udahnula i izdahnula… tiha buka koja je uzburkala Goranov kurac. „Da“, odgovorila je, „više sam nego dobro. Samo… prošlo je mnogo vremena…“

Goran je zaronio licem u udubinu na Đininom vratu i ispunio njenu neizrečenu želju, grickajući je i silazeći niže da joj posisa dojku. Privila je njegovu glavu uz sebe, osećajući meku vlažnost njegovog jezika, oštrinu njegovih zuba i toplinu njegovog daha. Bio bi nežan, pa grublji gurajući skoro pola njene sise u svoja žedna usta, a potom se igraom sa jezikom pljuvačkom preko njene preosetljive bradavice.

Osećajući priličnu vrtoglavicu, Đina je ustala i rekla: „Jebeno me ložiš! Ja sam sada na redu…“ zgrabila je Gorana za ramena, gurnula ga na leđa na dušek, opkolila njegov srednji deo i nagnula se da ga duboko poljubi. Ovaj put je njen jezik zaplesao u njegovim ustima, a zatim je svojim punim usnama kliznula preko njegove brade do njegovog grla, uživajući u ukusu njegovog znoja i mirisu losiona posle brijanja.

U jednom trenutku njegov penis se udarao o donji deo njene brade kada se dovoljno približila. „Jedva čekam da osetim ovog nestrpljivog momka dole…“ uz te reči je uzela Goranov kurac u ruku i kliznula jezikom niz veliku venu zbog čega je Goran prilično glasno uzdahnuo i savio se u leđima. sočno pušenje kurca

Đina je obavila usne oko glave Goranovog kurca i počela nežno da ga ćoćka: mekano, toplo, nežno trčeći rukama, vlažeći ga sopstvenom pljuvačkom, gore-dole je sisala. Slušala ga je kako joj priča dok je ovo radila: slušala ga kako stenje i zove je „bebo“ i „dušo“, i osetila kako je počeo da pulsira u njenoj ruci i ustima.

Htela je da ga dokrajči, da popije njegovo telo kao što je on pio njeno, ali odjednom je Goran ustao i gurnuo Đinu na leđa pre nego što je shvatila šta se dešava. Našao se preko nje u bljesku, povlačeći njene kukove uz sebe dok je njegov penis ulazio u njeno telo. Gurao je polako… tako sporo… a Đina je cvilila.

„Dozvoli mi da te volim…“ – rekao je tiho.

Đinino telo je reagovalo na Gorana kao na nijednog drugog ljubavnika sa kojim je delila telesnu ljubav. Pošto je znao toliko o njoj, znao je kada da se pomeri, kada da je pusti da se kreće i kada da mirno leži sa njom. Bio je to najintimniji ples koji se može zamisliti, a muzika je dolazila iz njihovih srca.

Biće vremena za istraživanje fantazija, fetiša, vremena za prelaženje granica, ali ovaj prvi put nije bilo to. Želeo je da je zadrži, da joj se pridruži. I Đina je to takođe želela. Želela je to od prvog trenutka kada ga je pogledala u oči. Želela je to sa svakom tajnom koju mu je otkrila, sa svakim trenutkom provedenim u agoniji želje. Vreme za izlečenje pre nego što Đina ponovo bude otvorena za pravu ljubav.

Goranov penis je počeo da putuje napred-nazad u njenom tako osetljivom ljubavnom kanalu. Đinini jauci postajali su sve glasniji, a Goran je osetio kako njeni mišići počinju da se skupljaju oko njegovog kurca.

„O Bože!“ Đina je progunđala i savila se prema njemu.

Goran je duboko nabio svoj kurac u nju, dodirujući njenu g-tačku i njene prelepe dubine. Osećao je svaki talas njenog orgazma dok je koncentrično putovao niz njenu vaginu, i osećao je kako njegova sopstvena potreba raste. Jednom kada je Đinin orgazam popustio, Goran je osetio kako se njegov penis širi i počinje da bljuje njegovu spermu duboko u nju.

„Oh, Đina, dušo…“ misionarska poza žestoka

Đina je ljuljala karlicu uz njegov kurac, pomažući mu da izbaci poslednje kapi u njeno telo. Goran je mlitavo pao na nju, držeći je u naručju dok je njena pičkica izbacivala njihove pomešane sokove u spoljašnji svet. Kada je došao do daha, otkotrljao se i povukao je preko sebe i pokrio ih jorganom kako bi joj bilo udobnije.

Đina je podigla glavu, a oči su joj blistale od suza zahvalnosti. „Gorane, ovo je bilo neverovatno…“ rekla je, „… Nisam verovala, nakon što sam tog dana izašla iz tvoje kancelarije, da ću te ikada više videti…“ Suza je skliznula niz njen obraz.

Goran ju je obrisao palcem i rekao, „Dušo moja, ne plači…“ i poljubio je u čelo „… Uvek sam znao, verovao sam da ću te ponovo videti, samo nisam bio siguran kada. “

Goran ju je privukao bliže, osećajući kako njen mekani dah mrsi dlake na njegovim grudima. Oboje su znali da je ovo početak nečeg magičnog jer među njima nije bilo tajni. Pošto je sudbina umešala prste i dala im drugu šansu, bilo bi ludo da to odbace. Čeka ih toliko avantura da ni sami nisu svesni. Ali upravo tada, u zagrljaju jedno drugog, san je bio prvi korak u daljoj budućnosti.

KRAJ!

OVDE kliknite za 1. Deo!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 3 Prosek: 4.7]

1 komentar na “Susret sa Psihijatrom 2. Deo

  1. Zanimljivo. Neko bi rekao da je on iskoristio njenu slabost i ranjivost, ali ovo je obostrana romansa. Lepa pricica.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!