jebanje u usta masaža

Neprofesionalna Masaža

Upoznavanje Srbija

„Da li si spremna?“ Podigla sam pogled sa telefona i videla svog fizio-terapeuta, Damira, kako stoji na vratima i gleda u predvorje. Gurnula sam telefon u tašnu, ustala i krenula prema njemu. Nasmejao se i pokazao mi da uđem. Bio je visok i nisam mogla a da ne pogledam njegove ruke dok je držao vrata — bile su velike i jake. Iako je bio dobrih 10 godina stariji, imao je taj seksi muževan izgled, a burma na njegovoj ruci samo je pojačavala taj osećaj.

Dok sam ulazila u prostoriju, pitala sam se gde gleda, da li gleda napred ili u moju guzu koje se njihala dok sam hodala u haljinici. Ušla sam u slabo osvetljenu sobu i našla stolicu u uglu. Spustila sam tašnu i okrenula se. Zatvorio je vrata za nama.

„Dakle, na čemu radimo danas?“

„Stresna nedelja je iza mene, treba mi samo da se maksimalno opustim.“ Bila sam veoma napeta u poslednje vreme.

„U redu, razumem. Raskomoti se, tu su čisti peškiri, smesti se licem nadole. Vraćam se za minut.“ Ponovo se nasmejao i izašao iz sobe.

Oduvek je bilo pravilo da ostanem u donjem vešu ali kada sam došla do gaćica, oklevala sam. Iz nekog razloga, u poslednje vreme nisam uspela da izbacim Damira iz uma. Odlučnim pokretom sam skliznula gaćice nadole a sa njima i brus. Postavila sam ih na vrh odeće kako bi mogao da ih vidi.

Postavila sam mekani peškir preko donjeg dela tela i legla na sto za masažu. Ubrzano sam disala, čekajući da ponovo čujem otvaranje vrata, nesposobna da smirim otkucaje srca. Pokucao je na vrata i pomislila sam da će mi srce iskočiti iz grudi i da sam napravila veliku grešku skidajući donji veš.

„Slobodno!“ Rekala sam.

Čula sam kako se vrata otvaraju i dala sve od sebe da se fokusiram na muzikicu koja je svirala preko zvučnika u sobi. Odjednom su njegove ruke bile na mom telu, osećajući moje mišiće na ramenima. Uživala sam u toplini njegove kože. Čula sam ga kako uzima bočicu sa uljem, a onda su mu ruke ponovo bile na meni. masiranje masaža

Osećanje njegove kože na mojoj je bilo električno. Kada sam nesvesno zajecala njegove ruke su zastale na trenutak, a moje oči su se otvorile. Da li sam to zaista uradila? Nakon kratke tihe pauze, ruke su mu se ponovo pokrenule. Počela sam da se opuštam kada sam osetila da je prišao mom struku. Pomisao da me tako drži dok me jebe otpozadi prošla mi je kroz misli.

Ne znam zašto se to dešavalo. Imala sam desetina masaža kod Damira i uvek je sve bilo striktno profesionalno sa obe strane, ali u poslednje vreme nešto se dešavalo u meni. Tada sam osetila kako mi iz pička klize sokovi.

Radio mi je leđa sve niže i niže, dok vrhovi njegovih prstiju nisu bili ispod čaršava na mojim bokovima. Uvek sam nosila gaćice tokom prošlih masaža i bio je ovo potpuno nov osećaj za mene. Podigao je peškir gore kako bi prekrio moju guzu a on se bacio na moje butine. Osećaj je bio predivan, razbijao je tenziju u unutrašnjim delovima mojih butina i jedva sam uspevala da se suzdržim od stenjanja.

„Vreme je da se okrenemo.“

On je izdigao peškir i pomerio glavu u stranu dok sam se ja okretala na leđa, a potom je prostreo peškir na taj način da prekrije mojee grudi i picu. Na trenutak sam ga pogledala i nešto mi je privuklo pažnju pre nego sam čvrsto zatvorila oči. Da li je to bila izbočina na njegovim belim pantalonama?

Mogla sam da ga osetim i čujem dok se kretao po sobi, ali nisam otvarala oči. Lagano sam spojila noge jer sam osetila kako mi sokovi cure iz ribice. Tada su njegove ruke bile na mojim nogama tik ispod peškira. Malo mi je razdvojio noge i ja sam se ugrizla za usnu. Oklevao je samo trenutak pre nego što je počeo da masira moje prepone. Nisam mogla da vidim ali sam osetila da se peškir pomerio previše i da je deo moje pičke verovatno bio vidljiv.

Ali kada sam osetila dašak vetra preko pice znala sam da je otkrivena! Da li se ovo zaista dešava? Otvorila sam oči veoma diskretno i primetila da je gledao u moju pičkicu sa očiglednom erekcijom u pantalonama.

„Uffff..“ – zastenjala sam kada mi je prstima očešao spoljne usmine.

„Šššš… Moraš biti tiha“, rekao je i sada svesno prešao prstima preko moje ribice.

Zatvorila sam oči i blago razmakla noge što je on iskoristio da mi gurne prst u pičku. Kada ga je izvadio osetila sam kako me dodiruje po ustima. Otvorila sam oči i shvatila da pokušava prstom da mi uđe u usta. Otvorila sam ih i posisala mokar prst kada se on sagnuo i šapnuo: „Nisi svesna koliko si mokra.“

Raširila sam noge još šire i peškir je tada završio na podu. Usta su mu se malo otvorila i ovaj put je uvukao dva prsta u mene i počeo polako da me jebe njima. Lice mu je postalo zajapureno dok je uvijao prste u meni, udarajući moju g-tačku. U trenutku sam bila na ivici, zinula sam i krenula da vrisnem u orgazmu, ali njegova ruka se pojavila i zatvorila moja usta dok sam svršavala.

Noge su mi drhtale. Snažno sam ih savijala, svršavajući uz njegovu ruku, stežući njegove prste svojom pičkom. Talasi zadovoljstva ljuljali su moje telo od glave do pete. Konačno sam mirno ležala, a on je izvukao prste iz mene i maknuo ruku sa mojih usta. Nakratko sam zatvorila oči, a kada sam ih otvorila, nisam ga odmah videla. Tada sam shvatila da se premestio uz vrh moje glave.

Raskopčao je pantalone i izvukao kurac i jaja kroz šlic. Ne znam da li me je ugao prevario ili je zaista imao najdeblji penis koji sam ikada videla, ali kako god želela sam ga. Otvorila sam usta, a on se snažno zabio unutra. Nisam to očekivala ali se nisam budila, želela sam da mu pokažem da imam duboko gladno grlo. jebanje u usta masaža

Držala sam ga za guzu i terala ga da me jebe dublje u grlo. Nagnuo se napred, hvatajući moje sise svojim velikim rukama, dok mi je klizio kurcem u usta. Počeo je da pomera kukove, koristeći moje lice kao da je pička za jebanje. Osećala sam kako mi suze teku iz očiju od dubine jebanja u grlo. Njegova jaja su se pritiskala uz moje lice svakim udarcem.

Sa grudi jednom rukom se spustio niže i trljao mi je klitoris brzo. Raširila sam noge koliko god su mogle da idu. Zaljuljala sam kukove prema gore, pritiskajući njegovu ruku. Bila sam blizu i baš kad sam želela da svršim povukao je kukove unazad i izašao iz mojih usta.

Obrisala sam suze sa lica i podigla se u sedeći položaj. On je zakoračio u stranu da potpuno skine pantalone. Popeo se na sto između mojih nogu i spustio se. Uzeo je svoj kurac u ruku i polako ga trljao po mojoj pički. Izvijala sam se, savladana potrebom da koristi moju pičku kao jebenu igračku.

„Rekao sam sebi da ću uvek biti profesionalan… ali tvoja pička je tako jebeno željna…“ šaputao je dok je gurao svoj kurac u mene. Zatvorila sam oči i zabacila glavu unazad. Ponovo sam osetila kako mi njegova ruka stiska usta. Zastenjala sam nečujno i obuhvatila ga nogama. Počeo je jako da me jebe. Snažno, sirovo! Sa svakim udarcem, sto bi se tresao pod nama.

Tucao me je kao životinja, kao da je znao da mi treba snažna jebačina. Uvrtao je moje bradavice, grickao moje usne i sisao moj jezik dok me je bez smanjenja tempo karao u sobi gde smo mnogo puta bili krajnje profesionalni i formalni. Ujela sam ga za rame i grebala noktima po leđima ne želeći da ovaj trenutak prestane.

„Gde želiš da svršim?“ – upitao je kroz uzdahe.

„U moju pičku… naravno.“ – kakvo suludo pitanje, pomislila sam. Svaka prava žena najviše voli da oseti spermu u svojoj napaljenoj pički.

On se nasmejao: „Da madam.“

Pritisnuo je svoje telo uz moje, stavljajući svu težinu na mene. Bio je toliko visok da su mi se usta poravnala sa njegovim ramenom. Gledala sam njegov mišićav vrat na kojem su se pojavile kapi znoja. Prišla sam i počela da ga sisam po vratu.

„Samo pazi da ne ostaviš trag.“

Zakikotala sam se na te reči, setivši se da je on srećno oženjen čovek. Ali uprkos tome, ja sam sve jače počela da ga ližem i sisam po vratu. „Jebote… kako si moćna.“ Počeo je da me jebe jače, njegova jaja su me lupila po guzici pri svakom udarcu.

Nabio mi je kurac duboko i zabio dva prsta u moja usta. Stenjala sam oko njih dok smo zajedno svršavali! Ili je bio medicinski fenomen ili nije svršio nekoliko nedelja pošto je količina sperme bila komično velika. Osetila sam dobrih 10 mlazova kako me ispunjavaju i prepunjavaju. Spustio je usne na moje i prvi put me nežno poljubio. Iskliznuo je iz mene i sišao sa stola a ja sam ležala i gledala u plafon dok sam hvatala dah.

„Hej“, rekao je i on mi je dobacio peškir da se obrišem. „Nadam se da niko neće saznati za ovo? Moj posao i brak su u pitanju.“ – pomalo uplašeno je upitao.

„Ne brini. Ja znam da čuvam tajnu.“

„Hvala ti.“ – osmehnuo se radosno i počeo da se oblači.

„Dakle sledeće nedelje u isto vreme?“

Zbunjeno je podigao glavu: „Molim? Jesi sigurna..?“

„Ne boj se. Biću fina.“ – namignula sam mu.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 4 Prosek: 5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!