4sestra sa ciganskim kitama

Sestru mi izjebali ortaci

Upoznavanje Srbija

Bilo je leto i veoma toplo, a moja nadrkana sestra išla mi je samim time još više na živce. Bila je starija od mene i to mi je uvek nabijala na nos. Njene isto tako idiotske drugarice činile su sa njom kliku kvazi kučkica koje su počele sa izlascima, instagramom, fotkanjem i ponižavanjem svih koji nisu bili kao one.

Na mene je imala pik i pokušavala od mene da napravi svog slugu. Uvek sam ja bio taj koji je morao da ide po pivo i grickalice kada bi joj došlo društvo a kasnije i po sve skuplja pića pošto su počele da izigravaju fenserice. Bile su sve onako fit, mršave, kao što su gledale po raznim sajtovima i sranjima. Moja sestar se izdvajala po tome što je imala veće sise i šire kukove od njih a to uz ridju kosu, pa je to isticala i sebe postavila za kraljicu svojih podanica.

Ja sam odušak od kretenki nalazio u tome da se muvam sa društvom iz kraja. Kako sam gledao da što pre pobegnem od sestre upoznao sam se sa likovima koji su imali da mi ponude ono što mi je trebalo. Zezanciju, opuštanje, i najposle – vutru. Kao svaki klinac probao sam i svidelo mi se. Nisam preterivao ali sasvim mi je prijalo da se predveče skupimo dva ćoška od naše kuće u jednom velikom, zajedničkom dvorištu, u naj zabačenijem njegovom delu gde je bio kao neki mali plac, 4 sa 4 metra okružen žbunjem i zidovima, i nikaoko nisu mogli da nas ni vide ni čuju.

Moji drugari bili su tu iz kraja a neki baš iz tog dvorišta. Bili su iz romskih porodica, pa su uvek imali vremena za bleju i glupiranje. Preko njih sam i dobijao vutru. Tu bi smo na nekom starom madracu sedeli. Lažali, duvali, pričali i zezali se, šta bi drugo klinci i radili. Nekako sam uspevao da sakrijem svoje novo društvo od sestre inače bi me odmah ocinkarila kvi i ćaletu.

Problem mi je nastao veoma brzo jer je moja princeza od sestre nanjušila da mirišem na vutru. Prvo me je namrgodjeno gledala, posle počela da otvoreno njuška kao kakva kučka da bi na kraju provalila.

Povela me u svoju sobu, zatvorila vrata i rekla:
– Slušaj kretenu mali, znam da duvaš, samo mi nije jasno gde nalaziš. Ako nećeš da te prijavim kevi i ćaletu – a oni će da te odrobijaju, imaš da mi kažeš gde nabavljaš, jel ti je jasno?

Očigledno je htela da nabavim za nju i njene kretenke od drugariva, ali ja sam se vadio i pravdao kako sam znao. Jedva sam uspeo da joj umaknem tada. Istina je bila da nisma nikada plaćao, delili smo medju sobom kada smo duvali, drugarski. Znali su da budu drugovi, zaista.

Posle par nedelja, igrom slučaja, na ulici smo išli ja i moja sestra – nosili smo neku tortu kod kume na proslavu. Kako smi živeli u zgradi prelazili smo put do parkinga gde su nas čekali ćele i keva u kolima. I upravo u tom trenutku, prošao je Abaz, jedan od mojih drugaram skoro skroz crn i omanji. Pozdravio me je a ja sam se onako, zatečen pravio da gledam u drugu stranu jer se u toj milisekundi kučkica od sestre okrenula ka njemu, pa ka meni. Odmah je sve provalila. Njen predatorski i iskvaran, ali nažalost perfektan intelekt, sve joj je razjasnio.

Veče je prošlo kako tako. Ali sutra ujutru banula je u moju sobu i opet počela:
– Znači sa takvima se družiš! Pa tata i mama bi te ubili samo da znaju da se družiš sa Cigojnerima, a kamo da pušiš travu sa njima! Najebao si, mali ja ti kažem!

Branio sam se kako sam znao i umeo ali avaj.  Tražila je da joj donesem tri komada. Za nju i drugarice. Odakle mi, kada nisam ni ja uzimao već smo delili. Nisam to ni smeo da kažem jer bih priznao – a da donesem, još gore!

1sestra droljica

Popodne na viber mi stiže poruka „Ko ti je ona kučkica što smo te videli sa njom?“
Pogeldam, Abaz.
Jebiga sad.
– Ma niko
– Ajde ne laži nas, tu smo sva četvorica
– Ma nebitna neka
– Karaš li je? Ako ne, daj je nama da je karamo? Hahahaha
– Ma ne bre, odakle.
– Dobra je pičketina, majku joj jebem
Malo me je ovo zabolelo i zbog psovke a Lela mi je iako kretenka ipak bila sestra. Mada….dobio sam neko čudno osećanje u stomaku….
– Objasniću večeras kad se vidimo….

Stiglo je veče i kada sam došao do našeg skroveitog mesta, već su pustili sa bluetooth zvučnika jednu cigansku pesmu i naravno zapalili džoint.
– Ooo evo našeg jebača, ajde pričaj ko ti je kučka?
I ja sam seo, uzeo ponudjeni džoint i sve im potanko ispričao.

– Dakle, sestra ti je bomba, nema da se ljutiš. Abaz kaže da mu se digao na ulici kada ju je video – rekao je Mirsad, najstariji od drugova, dobar momak, malo žestok, ćelav i bronzane kože koji se uvek trudio da bude ugladjen, za razliku od drugih, a i bio nam je u neku ruku vodja društvanceta.

– Ma muči me mesecima i ucenjuje me.
– Slušaj nastavio je Mirsad dok su ostali ćutali – njoj treba jedna dobra kita. Jedan ciganski kurac da je smiri. Ja sam malo pocrveneo i počeo da nešto mucam.
On je spustio ruku preko mojih ramena, onako ortački i rekao:
– Slušaj, ona je žensko, sestra ili ne. Svima njima treba kurac inače će da izlude i sebe i druge.
Hajde reci da li se karala do sada?
– Ma ne znam…. Ne verujem…
– Nema veze. Slušaj. Mi ćemo tebi da pomognemo, ako i ti nama pomogneš. Nabaci nam sestru.

Ja sam je pobunio, ali Mirsad, prijateljski me prekide:
– Čekaj, polako. Neće biti ništa na silu. Ti joj reci da možeš da joj nabaviš vutru, ali da dodje sa tobom ovde. Razumeš. Sve fino, drugarski. Zapalićemo, zezačemo se, ponećemo i neko piće.
Posle ćemo tebe da pošaljemo po nešto, a nju ostavi sa nama…
– Kako da je ostavim?…
– Slušaj, nastavi Mirsad uz smeške ostalih oko njega – biće oraspoložena već tada. Pa ako prihvati nešto prihvati ako ne, nikom ništa. Ale evo garantujem ti da nećemo ništa da joj uradimo loše. Ako ona neće nećemo ni mi. Ali veruj sve su kučke takve.

Otišao sam kući to veče sa pomešanim osećanjima. Odvesti sestru kod nekih tek tako , ipak je nastrano a sa drueg strane bio sam i potajno srećan da joj se osvetim za sva ponižavanja….. i šta ako su u pravu? Šta ako se zaista smiri i svima bude dobro?
U džepu sam imao pola džointa. Namerno pola. Ušao sam u stan nakon nekih davdesetak minuta. Sačekala me je gotovo na vratima stana i odamh napala.
– Znam da si bio kod onih ciganskih propalica, i opet mirišeš na vutru. Slušaj ili da mi nadješ koamd ili si ga najebao.

Prekinuh je i u ruci joj pokazah pola džointa….
– Opaaa maliiii…pa kritika urodila plodom! Razvukla je usne u osmeh kao da je videla milion Evra – znači Cigani valjaju vutru. Zato ti tamo ideš stalno….. Ali malo je ovo treba nam bar nekoliko komada…

Počeo je vikenda, roditelji su otišli na selo. Ostali smo sami. Došle su joj drugarice, i zatvorile su se po običaju u sobu. Ovoga puta me nisu kinjile.
Posle oko sat vremena izašle su da idu u grad. Čak mi se jedna i nasmešila…..
Osetio se miris vutre a otvorile su prozor da se provetri.

Sutradan, sestra me je za vreme doručka pitala, da joj nabavim još. Ovog puta bila je gotovo uljudna. Sada smo delili jednu tajnu – potencijalno opasnu po oboje. Ispalo je nehotimice da su drugari bili u pravu. Odnos se promenio….Pitala me je, a ne naredila. Rekao sam joj da sam ovo uzeo i doneo što je bilo moje. I da momci ne valjaju, imaju po komad ili dva i da delimo. Ako hoće, mora da ode sa mnom do njih – kao što i ja radim u ostalom. Pa ako uspe da ih ubedi možda joj i daju. Ne znam ja.

Plan se polako odvijao.
Viberom su me pitali kako se odvija, i ja sam rekao da sam sve kazao kako smo se dogovorili. Da ona za sada ćuti.
– Zagrizla je ona mamac videćeš.

I bili su u pavu. Posle jednog dana, prišla mi je i onako gotovo tiho rekla:
– Ideš li večeras do njih?
– Idem.
– Mogu li i ja sa tobom?
– Naravno…samo oni su malo opasni momci
– Ne sviraj kurcu, i ja nisam klinkica.

Moram da priznam da se doterala. Krenula je sa namerom da ih šarmira. Izbacila je sise a guzu uvukla u neke helanke.

Bio sam ponosan na sebe što sam uspeo da joj stanem na kraj. U dubini duše dok smo išli kao našem skrovištu bio sam zadovoljan, onako djavolski.
– Kakva je ovo rupčaga, to je strašno- komenatrisala je kada smo ušli.
Čula se muzika iz dna dvorišta i mi smo došli. Bilo je predveče i lepo se videlo.
Sva četvorica su sedela i pričala.
– oooo evo našeg najbolejg drugara, a doveo nam je i sekicu da je upoznamo!
– Lela  – pružila im je ruku i bleskasto se nasmejala kao da upoznaje kakve prinčeve. To su kurvanjske fore…..

Pa sedite. Pa jeli ti, što nam nisi rekao da imaš sestru ovako lepu i finu damu, a?
I tako su išli komentari. Seli smo dole i počeli kakve glupave redovne priče. Na onom zvučniku su promenili pesme i sada je išao neki ex-Yu po. Namerno su pravili atmosferu. Pričali su sa njom, a ona je prihvatil arazgovor jer je bila veoma društvena. U ostalom uvek je bila predsednica razreda i raznih školskih sekcija. Ja sam primetio da su sve vreme gledali u Leline sise i butke, a kako je mrak počeo da pada, otvorila se flaša viskiha koja se tu našla. Bome, potegla je muški. Videlo se da je iskusna!

Krajičkom oka primetio sam da su poneki počeli kradomice da se hvataju za izbočine na trenerkama. Abaz je imao najveći problem jer je jadan – obukao šorc, a digao mu se do bola, samo što mu glavić ne izadje napolje.

I zapalio se prvi džoint. Pa drugi. Svi smo povlačili, a trojica cigana sela su tako da su opkolila Lelu, koja to kao da niej primećivala. Mirsad, koji je bio i najveći, sedeo je do  mene….verovatno da me pazi da ne napravim neku glupost. Kikotalo se, cerekalo, flaša je bila skoro prazna a počeli su i lascivni komnentari. Sestra se samo smejala na sve to.
– Pa ovo leto je pretoplo, zaš kako, sestro teško je nama ciganima, em smo crni em imamo velike patke pa je muka od toplote – rekao je čini mi se gagi- kojeg smo tako svali jer je brate bio crn kao crnac.
– Ma daj nemate baš takve velike hahahaha – upeca se Lela.
– Pa evo sestro muka me uvati – i Gagi ti lepo izvadi kurčinu od nekih 18 cm, ali debelu i dva povelik jaja
– Vidi moju muku pa da crknem na ovu toplotu!
On ga vrati u gaće a moja sestra sa zacereka i zabaci glavu unazad. Vidim. Abaz je stavio ruku oko njenog struka….ili ju je držao već neko vreme, ne znam.

2sestra guta tri ciganska kurca

Mirsad mi šapnu na uvo:
– Ti sada ideš, i ne vraćaj se više……razumeš?
– Hej, hajde da kupimo još jednu flašu viskija, malo je! – reče Mirsad
– Neeee….neću viski, hoću votkuuuu . Sestra je počela da glumi princezu……ali princezu koja se upecala…
– Dajte lovu, evo ja ću da idem! – uzviknuo sam
– Bravo! To je drugar- reče Mirsad uz veselo odobravanje
Ustao sam i uzeo pare iz Mirsadovih ruku. Sestra podiše pogled zamućen od vutre i alkohola i sa osmehom reče:
– To je moj poslušni bata
– Ne brini – samo mi tiho reče Mirsad dok sam kretao….

Kako sam odlasio glasovi u noći su nestajali, a muzika se sve slabije čula. Izašao sam i stupio na ulicu,. Glasovi, vrelina asfalta i buka ulice zamenila je onu intimnu atmosferu. Ostavio sam sestru četvorici cigana. Stomak me je boleo… neko čudno osećanje u dubini stomaka….išao sam kao pijan kući…iskreno i popio sam i povukao par …….

Legao sam. Nisam mogo da zaspim. Istuširah se da se malo primirim i onda je i trava i alkohol učinili svoje i ja zaspah….. Negde oko 3 ujutru probudila su me vrata. Sestra je ušla u stan. Odmah je otišla u kupatilo i istuširal ase…..psole sam čuo grgoljenje…prala je i zube…zaspao sam ponovo.

Ujutru nismo puno pričali, čak me je malo i izbegavala. Na stolu bila su dva džointa. Ne gledajući u mene, stavljajući kafu rekal je samo da je jedan za nju a drugi za mene. Imao sam pomešana osećanja. Ma nije se ništa dogodilo. Samo umišljam. Ma gde. Ali oko 11 sati stiže poruka na viber.

3sestra guta spermu

Abaz je bio
– Svima nam je pušila!
Otišao sam u sobu odmah.
– Ajde lažete
– Svima nam je blajvala bre kad ti kažem. Seka ti je ispraznila četri para ciganskih jaja
– Ajde lažete bre…..
– Priznaj jeli fina sa tobom jutros?
– Jeste..kako znaš?
– Progutala sperme pa se smirila hahahahah
– Ajde ako vam je pušila svaka vam čast ali ne verujem i dalje
– Majke mi, mirsad joj je čak nabijao glavu ka svoju karinu lagano
– Ne mogu da kuckam, čuće me. Pričamo večeras.

Stigla mi je slikovna poruka:
– Crni obrezani polu mlohavi kurac sa kog se cedila mešavina sperme i pljuvačke
– Ovo je moja kita ciganska što ju je tvoja sestra sinoć sisala.
Bio sam u šoku, ali pomalo i uzbudjen.
– pa što nisi slikao nju kako blajva, ili neki klip.
– Nije htela ni da čuje inače bi prestala da nam dudla. Drži nivo da se ne vidi da sisa ciganima kare
– Hahahahah – odgovorio sam iskreno jer sma i ja prasnuo u smeh.
Moja čistunica i kučkica od sestre sisala četiri ciganske kare…ajde videćemo večeras

4sestra sa ciganskim kitama

I jedva sam dočekao. Kada sam došao do našeg skrovišta dočekao si me uzvicima:
– Pa batice naš gde si nam tiii? Hahahahah
– I ja sam se smejao- Hajde priznajte da ste izmislili
– Nije brate stvarno nam je pušila svima, reče Mirsad koji je baš uvek bio ozbiljan i ne bi lagao. Kako si ti otišao ovaj ludi abaz joj uvali jezičinu u usta a ona prihvati- Nama kite da puknu od prizora, malo djubre joj izvadilo jednu sisu napolje. Auuuu bela sisa krupni krugovi oko bradavica!
. hahah pa jebi ga ne bih znao – rekoh
– E da znaš. Nastavio je Abaz sada :
– Sisala mi je jezik i ja ti sestru uvati za sisu i krenem da gnječim a ona mumla i mumla. Ali onaj blenta gagi ustade od iza nje i stade joj naspram lica i ponovo izvadi onu karinu.
– Hahah jesam vala već ga je videla, upoznali su se već – dobacivao je Gagi.
– I? Upitah
– ma osetila je kurac i okrenu glavu. Osavi se ljubljenja i pogelda ispred sebe veliki obrezani ciganski kurac. A majmunu počela vodica da curka sa vrha uzdignutog kurca. Ova ti ga pogleda u oči i uz osmeh mu vrhom jezika skide sluz a onda uze glavić u usta!
– Jaaaoo majko kako mi je zadudlala! Uzviknu Gagi
– Ja sam morao da ga držim da ne padne od strasti kolena su mu klecala dodade Sulja koji je bio najtiši u našoj grupi i pomalo priglup, sa klempavim ušima.
Abaz joj je sada izvadio obe sise i mesio ih, ljubeći je za vrat dok je sisala ovome. Medjutim nije on izdržao dugo i ispali prvi mlaz u Lelino grlo digekt, a onda se ona ozmaknu i nastavi da mu ga drka sebi po sisala i faci dok je svršacao. Stavrno su morali da ga drže jer su ga noge izdale.
– Hteli smo da je jebemo – ali nije htela bez kondoma. A mi Cigani, pa kad i kupujemo kondoma!

5cumshot za sestru od roma

Mirsad dalje krenu:
– Onda ju je Abaz okrenuo i stavio na ledja htede u pičku ali ne dade bez kondoma. Onda joj je stavio medju sise pa na posletku joj gurnu u usta a ja sam joj držao glavu da ima dobar ugao i da se ne umara ona previše
Posle nekoliko minuta i on izbaci seme, garant je i njegovo malo progutala.
Onda je uzela vlažne maramice i obrisala se. Potegla zadnju kap viskica i pozvala klempavog Sulju. Rekla mu je da legne i sisama mu prodrkala kurinu a mi smo je vatali za guzicu. Kako joj je ispala kroz one helanke njena pizda! Mesnata nebubrele….jooooj batoooo!

– E onda sam je ja uzeo. Podigao sam je i gurnuo joj jezik u grlo. Ljubio sam ti sekicu a ona me grlila kao zaljubljena. Sise su joj bile gole, majica negde na zemlji, a ja joj sise ovako hvatao i mesio – pokazivao je u vazduhu šakama kako joj je to radio.
– Auuuhhh…. Izgovorih
– Onda sam se sagao, zarolao joj helanke i jezikom po pizdi, onako dok je stajala. Kliću sam joj odnah našao ciknula je i stresla se od svršavanja, glavu mi je gurala dole. Onda ustadoh i nju gurnuh da čučne. Mislim da je zavukla ruku u gaće da se dovrši i li nastavi da drka
– Jeste, jeste drkla je, potvrdiše ostali
– Uzela mi ga je u usta a ja ti sekici stavio šaku na potiljak i davao ritam koji sam čuo iz zvučnika…. Radila je majstorski i da ti kažem zadržao sam je na kurcu dok sam svršavao…što je progutala, što je ispljunula…bilo je mnogo….

– Znači vama je bilo super sinoć – dodadoh
– Ali je uspelo, vidiš da smo je smirili…dodao je Abaz
Onda se sredila, obrisala vlažnim maramicama, obukla i otišla kući, na rastanku je dobila 4 džointa
– Četiri!? – bio sam iznenadjen – Kučka mu j e prijavila samo dva
Svi smo prasnuli u smeh…..

6sperma na sestrinim sisama

Da li je bilo sve ovako kako su ispričali ili su onako po ciganski doadavali i hvalili se, ko zna. Možda im je jednostavno popušila, bez ikakvih zavrzlama, a možda je i onako bilo. Ko zna…..
zapalili smo džoint i pustili veče da lenjo ide svojim tokom, prešavši u priči na sasvim druge stvari…..

Angel Of Lust

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 12 Prosek: 4.7]

18 komentara na “Sestru mi izjebali ortaci

  1. Svako pametan dečko ili muž treba da ženi dovede jednog da je jebe. Dama za svet a jebe se ciganskim kurcem. Vuk sit a ovce na broju

  2. Najbolja opcija. Beli švaleri iskomplikuju stvari. Ovi cigani lepo pojebu i ćute a i ako pričaju to je izmedju sebe, a i ko bi im verovao. Dobro jebu, žena se pojebe ciganskim kurcem a u porodici mir i harmonija.

 1. ne kontam jel on potajno zeli sestru da jebe, da li mu se svidja sto je kurvetina, ili je skenjan sto je takva kakva je?

  Svidja mi se 1
  Moze to i bolje 1
 2. Ja sam imala jako lepo iskustvo sa jed im lepim, crnpurastim dečkom Romom. Bila sam mu ljubavnica nekoliko meseci dok nije otišao u Nemačku. Bio je jako diskretan jer sam udata žena. Uvek bih ponovila.

 3. Moja drugarica je bila u dugoj vezi sa Romom. Meni je to bilo nezamislivo ali sam ih upoznala družeći se sa njom. Malo po malo su mi se svideli ali nisam imala odnose sa njima. Sa jednim sam se posle sedeljke kod nje ljubila a on mi lizao macu jako lepo. Dala sam mu da izdrka na moje sise.

 4. Treba što više propagirati ovakve afere i vezice. Jedini način da se žena izjebe a da sačuva kuću. Još dobro da se stiče seksualno iskustvo pre braka.

 5. @Goran
  I ne samo pre braka nego i u braku treba propagirati ovakva jebanja pogotovu sa Romima i crncima ako ih ima jer neće se ruštit brak i razvoditi a biće seksa i namirenih pičaka

  1. Jos ako je zena mediteranskog tipa, a neki rom se isprazni, lako moze da prodje kao opcija za sirenje porodice. Znao to neko ili ne. A sigurno da romi jedva cekaju tako nesto.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!