Jebanje debele romkinje u pičku

Jebanje Romkinje Vračare

Upoznavanje Srbija

Zovem se Milanče, imam 39 godina, vozač sam kamiona iz Obrenovca sam. Imam 100 kila i visok sam 185 cm, krupniji sam i jak. Imam bradu i brkove. Moja priča se desila prošlog maja 2021. godine. Već 3 meseca sam imao neka sranja sa kamionom, te osovina, te guma, te ono te ono. Nisam znam šta ću. Što mi se to dešava.

Te čuoh od jedne komšinice, da postoji vračara romkinja u romskom naselju kod Makiša, kao vidi sve. I da mi kontakt i ja se čujem pozovem ženu i dogovorim se da dođem kod nje u sutra uveče oko 22h. Sredio se obukao crvenu košulju na kvadratice, crne farmerke i crne naočare za sunce, i uputim se ka toj ulici Bore Stankovića, na Makišu.

Stigoh parkiram kamion i uđem u romsko naselje. Pitam jedno dete ciganče u kojem kontejneru je ta ciganka Esmeralda mi rekla da se zove, i dete mi pokaže. Pokucam na vrata kontejnera i dočeka me krupnija žena u sa zelenom maramom, ljubičasto crnom haljinom i belom bluzom, cinilo mi se da ima oko 45 godina. Punija u licu, puniji obraz, crveni krem na ustama, crne oči, bila oko 160cm visoka, oko 90 kg, imala grudi 7ce, i baš veliku debelu guzu, dobra je za pod kurac to mi je bilo u mislima.

Imala je crnu kosu što videlo iz marame. Pozdravimo se i kažem joj moj problem i baksuzluk. Ona mi kaže: Dušo sad će da mi pogleda u dlan. Ja nisam obraćao pažnju šta mi priča nego buljio u njene grudi 7ce koje videle iz dekoltea bele bluzice. Nije joj bio taj kontejner bog zna koliko velik, bila kao kuhinjica, stočić, stari neki krevet itd skromno.

Tako suština problema videla da treba da se ženim, da ne idem po kafanama i zezam. Primetila je da joj gledam u grudi velike. Smeškala se. Rekla je Milanče da li si za kafu ja rekao da jesam. Imala je neku malu ringlu na podu, i stavila je džezvu. Natrtila se i baš joj se ocrtalo debelo dupe. Pomislih u sebi moram je jebati.

Ustao sam i prišao joj iza leđa i nežno sam joj uturio ruke u dekolte mešajući ih, takođe otkopčo sam rajfešlus svojih farmerki i izvadio moj dignut kurac od 25 cm, i prislonio i trljao u njenu guzu. Skinuo sam joj maramu zelenu i stavio na stolicu, takođe sam jednim trzaljem joj svukao suknju i gaće i skinuo sam svoju košulju. debela ciganka mu sisa kurac

Ona se nije bunila, počeo sam da joj ljubim vrat. Skinula je bluzu, i ja sam se skinuo. Rekao sam da je lepa i jebozovna, i ona je mene hvalila. Bili smo goli. Hvatali smo se ja nju za guzu i sise , ona mene za kurac. Debeli smo oboje, i moj stomak i njen je došao do izražaja, sve kiptilo. U jednom trenutku je čučnula i počela da mi ga puši, prvo ga je lickala po glaviću, pa lizala jaja pa ga gutala.

Kako se više dizao, bio sam odlučniji da ga što više proguta, i sve jače i jače sam njenu glavu primicao mom kurcu, kad sam osetio da ću svršiti, jako sam je povukao ka mom kurcu, baš ga dobro progutala, svršio joj skoro u grlo. Kad je progutala moju spermu, rekla je da se ne jebemo na krevetu nego smo dušek stavili na pod, i ćebe preko.

Legao sam na leđa na dušek, o ona je sela tik pored mog kurca, i drkala ga je ručno da bi mi se digao , ja sam se igrao sa njenom dlakavom ribicom. Kad mi se digao, stavila mi je kondom,čučnula na iznad mog kurca, i namestila se i počela da se nabija na nega, ja sam govorio da se nabija što jače i jače, ja sam joj i davao ritam tako što sam je nabijao na sebe, držeći je za guzu.

Dok se ona nabijava ja sam joj mesio grudi, stavljao moju glavu između njih, ljubio ih. Hteo sam da promenimo pozu, paa sam joj rekao da se natrti, i počeo sam divljački da joj ga nabijam u pičku, sve rukama pritiskajući njene guzove s njima gnječeći moj kurac, koji već duboko bio u njoj, brzo sam osetio da svršio. Pa ga izvedio iz nje i uzeo novi kondom, bršući papirnim maramicama kurac od sperme, legao sam na leđa i rekao da mi puši da bi mi se digao, da bi ponovo mogao da je jebem, pušila je mirno , a kurac se dizao i dizao. Jebanje debele romkinje u pičku

Kad se dobro dignuo rekao sam joj da legne na leđa da je karam u misionarskoj pozi, legla je na leđa , pomogla mi da naciljam njenu pičku, stavio sam njene noge na moja ramena i počeo da je punim, jače i jače nabijajući moj kurac u njenu dlakavu i debelu pičku, posle 20min sam osetio da ću svršiti skinuo sam kondom, rekao joj da čučne da joj svršim po faci, što sam i uradio. Pitao sam je da li ima negde da istuširam, imala je neko korito veliko mogli i ja i ona tu da stanemo.

Napunila ga je vodom, imala je flaše 20 30 njih pola njih sa ugrejanom toplom vodom, pola sa hladnom i sipala ih u korito, voda bila taman kako treba, ušli smo u korito seli jedno naspram drugog i počeli da se sapunjamo, ona mene napred stomak, i kurac, ja njene 7 ce grudi i butkice i picu. Čak u tom koritu mi se digao kurac, pa sam uzeo kondom stavio ga na kurac, i rekao joj da sedne na njega, što je i uradila.

I nabijala se baš žestoko, pljuskala je voda., vatao je za debele guzove, grudi joj vatao i ljubio. Vukao za kiku , kosu stavila u kiku, od svog njenog skakutanja po meni, bila je teška, ko i ja njoj, sam svršio. Kad smo se istuširali, legli goli na krevet i pričali, na moje iznanađenje mi rekla da ima 35 godina da je sama, malo se još mazili i ljubili. Obukao se i pozdravio, i dogovorili da se viđamo, da dođe i ona kod mene u moju malu garsonjericu na 5 spratu. I viđali se. Kupovao joj stvari, tangice, mini suknjicu. I onda mi merak kad tako debela obuče tangice pa je zovem da mi sedne u krilo , pa se slikamo goli, i svašta nešto.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 11 Prosek: 4.3]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!