razvaljuje babu komšinicu

Jebao sam Babu

Upoznavanje Srbija

To nezaboravno popodne se dogodilo pre dan, dva. Sedeo sam kući i gledao nešto na kompu kad zazvoni kićni telefon i  čujem dobro poznati glas. To je bila baka Mira sa trećeg sprata (odma da se ogradim nikada je nisam gledao kao seksualni objekat). Zvala me je da joj popravim komp jer neće nešto monitor da se upali. Odem ja do nje odmah zazvonim i ima šta da vidim. Baka Mira u bade mantilu koji više otkriva nego pokriva, a meni se digla patka samo što ne pukne.

Ništa, udjem u stan, naravno pre svega pozdravim se sa Mirom i odem da odma pogledam monitor. Gledam ja onaj monitor, a Baka Mira ode do kuhinje da nam skuva kafu. Popravim ja monitor i odem u trpezariju da popijemo kafu. Pili smo kafu i pričali neobavezne teme, dok ja nisam u jednom trenutku krenuo da joj dodeljujem komplimente: kako se i dalje drži, kako je sve lepša i bolja kad je starija, a ona samo što ne propadne u zemlju od stida. razvaljuje babu komšinicu

U jednom trenutju uhvatim sebe kako ja njoj mazim koleno, a ona ništa … ali u sledećem trenutku ona skupi hrabrost i poljubi me. A meni se digla patka opasno. Ljubili smo se nekih dva minuta dok nismo otišli u sobu. Kako smo došli u sobu odma sam je skinuo i imam šta da vidim: ogromne sise, dlakava pička i velika bulja.

Ona legne raširi noge, a ja joj gurnem pitona ona vrišti sve dok nisam svršio. Kad sam svršio samo sam se obukao i otišao. Posle dva sata me zove na kafu jer će biti i njena drugarica. Svi znate šta to znači.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 24 Prosek: 4.2]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!