boginja tetka pipanje

Sestra moje maćehe je boginja 1. Deo

Upoznavanje Srbija

Svako ima svoj tip žene, nekome je Boginja ona starija zrela žena, nekome ona mlada i energična. Ali znate kako se kaže – o ukusima se ne raspravlja. Zato ne želim mnogo da dužim nego se odmah bacam na temu svoje priče. Sve se dešavalo tokom moje poslednje godine u srednjoj školi.

Maćehin rođendan je te godine padao u utorak, tako da tata, naravno, nije mogao da bude od početka tu jer je morao da radi. Danijela (moja polusestra) je otišla na neko veliko putovanje sa prijateljima i svojim novim dečkom. Što se mene tiče, otišao sam u školu tog jutra, ali sam počeo da osećam veliku mučninu i povratio sam u toaletu. Medicinska sestra je pozvala mog tatu na poslu, a on je pozvao moju maćehu Bojanu da dođe po mene.

Stigla je brzo, za 10 minuta. Imala je na sebi plave farmerke i crvenu majicu, a dekolte njenih velikih grudi izazvao je poglede svih u školskom dvorištu. Delovalo je kao da je upravo ustala iz kreveta. „Baš mi je žao što se ne osećaš dobro.“ – rekla je i stavila svoj dlan na moje čelo da se uveri da nemam temperaturu.

„Izvini što si morala da dođeš po mene na svoj rođendan, nisam bio siguran da bi mogao da prepešačim“, odgovorio sam.

„Ma nikakav problem dušo.“ Zvučala je iskreno tužno zbog svega, a ja kao da sam nakon povraćanja osetio olakšanje i već mi je bilo bolje.

Kada smo stigli kući stavila mi je hladnu oblogu na potiljak, baš kao što je i moja mama radila kad sam bio mali i kad smo živeli zajedno. Svidelo mi se, ali u početku je bilo zaista čudno. Bili smo u dobrim odnosima ali ne preterano bliski. Međutim, kao da je njen majčinski instinkt preuzeo i znala šta da radi.

Veoma brzo sam došao sebi i smestio sam se u svoj krevet da igram video igrice. Posle sat vremena kao da nikada nisam ni imao mučninu, čak mi se i apetit vratio. Šta god da me je poremetilo, očigledno je napustilo moj sistem. Ali to nikome nisam želeo da kažem u slučaju da moram da se vratim u školu. Sve ocene su praktično već bile zaključene i mogao sam da dam sebi par dana odmora pre velike mature.

Sofija je izgledala kao boginja.

Oko podneva sam ogladneo, pa sam odlučio da siđem dole da uzmem nešto za jelo. Nosio sam staru majicu nekog rok benda i sivu pidžamu dole. Međutim, kada sam silazio, začuo sam ženski glas koji nikada ranije nisam čuo. Ušao sam u kuhinju i video sam maćehu Bojanu i još jednu damu.

„Zdravo dušo, izgledaš mnogo bolje. Inače, ovo je moja sestra Sofija.“

„Ti si Milan, zar ne? Ja sam Sofija… tehnički tvoja tetka. Tako mi je žao što si se osećao loše.“

Bio sam zapanjen. Tetka Sofija je bila neverovatna ribetina. Prilično niska, imala je svetlo plave oči, dugu smeđu kosu i sise od od kojih pamet staje. Očigledno su grudi bile genetička stvar u familiji moje maćehe. Izgledala je veoma vitka, osim grudi i guze. Glas joj je bio malo viši, na trenutke je zvučala kao da nikada nije potpuno odrasla. boginja maćehina sestra

Ono što me je takođe privuklo jeste ono što je nosila. Sofija je na sebi imala zelenu košulju sa dubokim V-izrezom. Njen bebi-plavi grudnjak je virio ispod košulje. Košulju su držala samo dva velika zelena dugmeta u sredini. Mogao sam da vidim deo njenog stomaka koji je izgledao idealno: ne previše mršav da se vide kosti, nedovoljno velik da bi se videle rolnice, zategnut ali ne mišićav, savršen.

Dok se pomerala i košulja se podizala, video sam i dva pirsinga na pupku, plavi dragulj direktno na pupku, a odmah iznad njega bio je mali srebrni pirsing. Ispod stomaka je nosila ekstra kratak šorts. Takođe sam mogao da vidim tetovažu leptira koji počinje sa desne strane njenog struka i ide levo i dole… Stajao sam skamenjen. „D-drago mi je… izvinite me, mislim da sam nešto zaboravio.“ Rekoh i vratih se brzim korakom prema stepenicama, dovoljno da se sakrijem iza zida, trudeći se da prikrijem sve veću erekciju.

Bio sam crven u licu i tada začuo Sofijin glas: „Nisam očekivala da je tako visok i razvijen.. očekivala sam nekog malog osamnaestogodišnjaka.“

Nisam čuo da je maćeha odgovorila. Pokušao sam da sačekam još koji minut, pre nego sam se vratio u kuhinju, pokušavajući da se ponašam nonšalantno. Otišao sam i zagrejao u mikrotalasnoj ostatke pice od prošle noći.

„Milane, ja i Sofija smo upravo pričale o tome da cela porodica večeras ode na večeru. Jel se osećaš dovoljno dobro da pođeš sa nama?“

Nisam želeo da napuštam kuću, ali iskreno, ne bih imao ništa protiv da idem ako bi to značilo da mogu da posmatram Sofiju. „Nisam siguran, ali javiću vam uveče.“ Odgovorio sam.

Mikrotalasna je zapištala, zgrabio sam hranu i krenuo gore… ali sam zastao i okrenuo se. Sofija je bila melem za oči i želeo sam da ostanem dole. „Da li je problem da sedim sa vama dok jedem?“

Mirisala je božanstveno!

Sofija je bila ta koja je odgovorila, izgledala je veoma fokusirana na mene. „Slobodno Milane, evo možeš tu do mene.“ Sofija je pomerila neke papire koji su bili na stolici pored nje. Seo sam pored nje i pokušao na trenutak da pogledam niz njenu košulju, diskretno da me ne primeti. Malo se nasmejala pa sam se brzo vratio svom obroku. Ako je primetila, mora da ima neverovatno dobar periferni vid, jer nije ni gledala u mom pravcu.

„Da li imaš neke hobije Milane?“ upitala me Sofija.

„Hm, svirao sam gitaru neko vreme. Bio sam prilično dobar u tome, svirao sam čak i u nekom kao bendu, ali kad sam se selio kod Bojane i tate morao sam da promenim školu i društvo. Dosta je tu bilo prilagođavanja, bend se raspao…“

„Oh, to je zanimljivo. Svirala sam flautu u srednjoj školi. Sećaš se seko?“

„O da, bila si užasno loša.“ – sestre su se smejale i kikotale a ja nisam mogao a da ne zamislim vrelu, mladu, sisatu Sofija, kako drži malu flautu svojim sočnim usnama.

„Jesi li ti nešto svirala Bojana?“ Pitao sam i uzeo griz pice.

„Ne, nikad nisam osećaja za muziku“, rekla je maćeha.

„Da… Bila je previše zauzeta igrajući se sa svojim momkom-igračkom“, rekla mi je Sofija polu tiho.

„Sofija pobogu! Prestani. To nije razlog. Jednostavno nikada nisam imala vremena da se posvetim učenju nekog instrumenta.“

„Kako da ne… Poznajem te više nego bilo ko drugi. Bila si do ušiju naložena na tog VELIKOG momka.“

Bojana je pogledala Sofiju ljutito: „Možeš li, molim te, prestati. To nije tema koju treba otvarati pred Milanom?“

Nisam ništa rekao i nastavio sam da jedem. Sofija se zaigrano narugala svojoj sestri. „Što? Pa i Milan je takođe odrastao i veliki dečko, sigurna sam da razume. Mislim da je sasvim prirodno da tinejdžerka malo poludi za dobrim kurcem.“

„SOFIJA!“ Bojana je glasno uzviknula i podigla se sa stolice. boginja tetka pipanje

„Šta ti je? To je deo života. To je normalno i prirodno. Posebno danas… živimo u modernom dobu sestro. Milan verovatno zna više o tome i od tebe i mene.“

Bojana je ponovo sela i bes sa njenog lica polako je utihnuo. „Ma znam, slažem se sa tobom. Ali ne želim da sa tim gnjavimo Milana. Osećao se loše danas, ne treba mu još i to da pomisli da smo neke ludače.“

Odmah nakon što je moja maćeha to rekla, Sofija se okrenula prema meni i počela da me mazi po kosi. Imao sam malo dužu plavu kosu u to vreme. „Milane, ti ne misliš da smo Bojana i ja ludače?“ Pitala me je umirujućim glasom.

Usta su mi bila puna pa sam samo odmahnuo glavom. Sofija se nasmejala i nastavila da me mazi. „I ne smeta ti ako razgovaramo o tim stvarima?“ Upitala je. Ponovo sam odmahnuo glavom. „Eto. Vidiš seko? On je sada i tvoj sin na neki način i treba da ga pitaš i da pričaš sa njim o svemu, a posebno o tim stvarima.“

Bojana je zakolutala očima. „Mislim da je ipak prerano za te teme, on je tek nedavno postao punoletan. A sada me izvinite, idem do toaleta, odmah se vraćam.“ Bojana je ustala i otišla.

Hteo sam nešto da pitam Sofiju da bih izbegao neprijatnu tišinu, ali nisam imao pojma šta da pitam. Srce mi je brzo kucalo samo sedeći blizu nje. Bila je tako droljasto obučena, imala je neverovatno telo i lepo lice, bila je ljubazna prema meni i pričala je o prljavim stvarima. Ona je posle samo par minuta razgovora postala moja fantazija. Čak je imala i parfem koji izaziva zavisnost.

Zgodna boginja je buljila u moj kurac!

Završio sam poslednji zalogaj, popio malo vode i tada sam primetio da Sofija bulji u mene. Ali ne u moje lice. Naslonila je glavu na ruku, osmehujući se i gledajući dole u moje međunožje. Nisam bio u punoj erekciji ali u tankim pidžamama bilo je lako razaznati moju uzbuđenu kitu. Razmišljanje o njenom mirisu i slušanje kako govori stvari kao što su ‘veliki momak’ i ‘kurac’ držalo me je u polu erekciji sve vreme dok sam jeo.

Prilagodio sam majicu da pokrije barem struk. Sofija je podigla obrve, skrenula pogled i uzdahnula, gotovo kao da je razočarana. Nakon što je uzdahnula, Sofija se ponovo okrenula prema meni. „Evo ovako, da ti dam svoj broj dušo. Mislim, očigledno je da sa Bojanom nećeš moći da pričaš o svemu. U slučaju da ikada trebaš neki savet, slobodno me pozovi.“

Na papiriću je napisala svoje ime kao ‘tetka Sofija’ i svoj broj mobilnog telefona. Sklonio sam papirić kada se Bojana vratila iz kupatila. Stavio sam tanjir u sudoperu i vratio se u svoju sobu. „Bilo je zaista lepo upoznati te Sofija!“ boginja drka na tetku

Ona se zakikotala: „Molim te, zovi me tetka Sofija. Takođe Milane“ – namignula mi je pa sam pocrveneo i krenuo gore.

„Javi nam ako ti nešto zatreba! A ako budeš bolje večeras, idemo na laganu večeru svi zajedno.“ Bojana je rekla.

„Naravno… i srećan rođendan Bojana.“

Čim sam stigao gore, počeo sam da drkam kurac! Te sise, debelo dupe i njen pogled koji je bio zalepljen na moj kurac su me tako napalili. Način na koji je bila obučena i način na koji se ponašala sa mnom. Nisam osećao da mogu da joj udovoljim dovoljno, jer je njeno telo bilo kao telo boginje, a muškarac koji je odgovarao njenoj privlačnosti i koji je imao božju hrabrost trebalo bi da joj pruži ono sve što je želela i zahtevala.

Takođe, nisam video sebe kao velikog momka, ako ništa drugo, mislio sam o sebi kao o prosečnom. Kako god, svršio sam posle svega par minuta drkanja, razmišljajući o tome da prekrivam Sofijine sise i lice svojom spermom, a ona sve liže, dajući mi taj osmeh i gledajući me tim plavim očima.

Kraj 1. Dela

Kliknite OVDE za Drugi Deo!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 7 Prosek: 4.6]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!