izjebana drolja

Redaljka posle Razvoda

Upoznavanje Srbija

Marija je kurva, ona to zna i to nikada nije krila. Trinaest godina je bila okovana u vezi bez ljubavi. Možda „bez ljubavi“ nije prava fraza. Možda je tačan opis „bez požude“. Njen bivši muž je u početku brinuo o njoj, isprva bi joj kupovao poklone, slatko razgovarao sa njom, nazivao je „bebo moja“ ili „dušo“, ali joj nikada nije dao ono što joj je zaista trebalo – Da se koristi za jebanje, da bude razvaljena, da je naziva „drolja“, „kurva“ i sličnim prljavim imenima… jer sve te stvari su je palile.

Molila bi ga da je davi, jebe je u grlo ili je lupa po guzici, ali on nikada nije pristao na to, govoreći da ne želi da je ponizi. Nakon nekoliko takvih rasprava on se totalno udaljio, nije hteo ni da je dotakne. To je naravno dovelo do njihovog razvoda.

Svega tri nedelje nakon razvoda, klečala je okružena sa petoro kolega svog bivšeg muža. Njene zelene oči skenirale su sobu dok su je muškarci okruživali. Njene bujne grudi su ponosno stajale i čekale. Leđa su joj se izvila, isturujući sise i njeno debelo dupe. „Jeste li vi muškarci spremni da iskoristite svoju drolju?“

Muškarci su klimali glavom, očiju uprtih u ženu koja kleči okružena obdarenim muškarcima. Jedan posebno agresivan tip kojeg su zvali Zoki, visok momak, kreće napred i hvata Mariju za potiljak. Ona širom otvara usta, prihvatajući ga. „Progutaj ovaj jebeni kurac.“ On naređuje, gledajući kako se njene usne stežu oko njegovog ogromnog kurca. Ona vrti jezikom u smeru kazaljke na satu, njene oči gledaju u njegove. kurva među kurčevima

Marija ubrzo oseća dva druga kurca. Bane, mlađi student od 22 godine koji je stažirao u firmi njenog bivšeg, i Luka, 43-godišnjak fakultetski obrazovan intelektualac. Hvata ih i drka im kurčeve dok se guši u debeloj alatki Zokija. „Ova kučka tako dobro sisa kurac!“ – Zoki stenje od zadovoljstva.

Njene ruke sada brže drkaju čvrste ukočene penise dvojice muškaraca sa njenih strana. Njene velike sise poskakuju i vibriraju. Denis, 41-godišnji kolega koji jedini od cele ekipe nije bio u braku niti u vezi, hoda iza nje i ljubi je u vrat. Njegove ruke hvataju njene grudi i grubo ih gnječe.

„Onaj tvoj bivši nije normalan što te je napustio. Ti si ubedljivo najveća droljetina koju sam ikada upoznao.” Sve vreme snima kamera koja je postavljena na svoj stalak, tako da se svi trude da pričaju glasnije kako bi kamera sve uhvatila.

Marija uživa maksimalno! Lice joj postaje crveno, a oči suze. Osećaj Denisovih ruku koje čvrsto trljaju njenu bradavicu i pičku izaziva glasno stenjanje oko penisa koji joj je zaglavio u ustima. Jauci šalju vibracije niz njegov kurac. Zoki takođe glasno stenje. On je oslobađa iz svog stiska dajući joj privilegiju da udahne. Dugačak trag pljuvačke povezuje njene usne sa njegovim vrhom penisa.

Ona kašlje i udiše duboko. Denis je gurne na kolena i njeno dupe je visoko u vazduhu, sočno i ponosno. Zoki je tada udara kurčinom po licu. Mateja koji je bio zadužen za kameru, zumira njeno lice, crveno i iscrpljeno sve dok ona ne podigne pogled u kameru, nasmeši se, namigne i uputi poljubac.

„Izgledaš tako seksi.“ – kaže Mateja i uzima kameru, spušta se niz njeno telo do njenog dupeta. On snima izbliza njenu pičku i šupak, i klizi sa dva prsta u njenu vrelu pičku. Ona stenje od zadovoljstva zabacivši glavu unazad. Mateja se povlači i prebacuje kadar na Luku. „Luka, uzimaš li ovu prljavu pičku?“ – pita i udara njeno debelo dupe, tresući ga i ostavljajući crveni otisak ruke.

„Ooo da! Jesi li spremna kurvo?“ Luka trlja svoj debeli penis preko njene mokre pičke. „Znam da jesi, ti živiš za ovo, zar ne?“ Pita je udarajući je po guzovima.

„Da gospodine, iskoristi me kako god želiš. Volim kada sam okružena velikim kurčevima.”

Luka se namešta iza nje i nabija joj kitu u masnu pičku. Ona uzvikuje od zadovoljstva koje je odmah utišano Denisovim penisom koji joj prodire u usta. „Oh, jebote! Bio si u pravu, ova kučka je stvorena da sisa kurac.”

Zoki je i dalje šamara po obrazu svojim mokrim, ispljuvanim kurcem. Ona pruža ruku, oslanjajući se na jedan slobodni lakat. Luka udara svoj masivni kurac napred-nazad jebeći njenu natopljenu pičku. Dok je Luka jebe, radoznali Bane prilazi i prstom zadirkuje njen čvrsti šupak, pripremajući ga za svoj kurac. Luka joj drži kukove dok je nasilno buši.

Mateja se povlači u želji da uhvati dobar kadar drolje Marije. Njene velike sise se ljuljaju, Luka je jebe duboko, dvojica muškaraca je jebu u usta. Tada se Luka pomera kako bi Bane prišao da joj da svoju kitu u guzu. Marija vrišti i grči se, ali se brzo prilagođava mladoj kurčini u svom šupku. izjebana drolja

„Da! Jebi me! Jebi prljavu kurvu! Nabij mi ga u dupe!” Ona vrišti nasilno zabacivši glavu unazad, leđa joj se izvijaju. Njen čvrsti šupak prilagođava se a Bane počinje da povećava ritam. Denis se spušta ispod nje i smešta se tako da gurne kurac u njenu pičku. Veoma lako Denis i Bane pronalaze ritam, usklađujući se.

Marija je gurnuta preko ivice i šprica dok svršava. Bila je deo gangbang-a samo jednom pre toga, u mladosti na fakultetu, ali to nije bilo ništa u poređenju sa ovim, i to iz dva razloga. Prvi: tada su je jebali neiskusni studenti koji nisu umeli da joj pruže savršeno zadovoljstvo. Drugo: Ložila ju je činjenica da se sve snima na kameri.

Denis i Bane nastavljaju da je tucaju u obe rupe, veoma agresivno. Mateja, Luka i Zoki stoje pozadi i u čudu posmatraju ženu ispred sebe dok drkaju kurčeve. Kako njen intenzivan orgazam dostiže vrhunac, ona se sruši na Denisa pognute glave, a njene velike sise lupaju mu po licu.

„O jebote… Ohhhh momci, ovo je bio najjači orgazam do sada.“ Marija kaže smešeći se u kameru. Njeni sokovi prave lokvu pod njima. „Želim ponovo da koristim ta usta.” Zoki naređuje pokazujući na sto za večeru u drugoj prostoriji. Marija sluša, ustajei i malo se klati dok ide do stola. Mateja fokusira kameru na nju dok se ona njiše, pa čak i trese dok hoda.

„Mateja, uzmi pičku svoje kurve.” – kaže Marija zavodljivo. Ona se penje na sto, sa dupetom visoko u vazduhu, protrese ga za kameru, a zatim ošamari svoje crveno, izgrebano dupe, pre nego što namigne kameri. Ona polaže glavu na sto, raskrečena nagužena i spremna.

Mateja prilazi njenom licu, zumirajući, a zatim polako prelazi kamerom niz telo prelepe milfice. Svuda je pkrivena vrelom lepljivom spermom svakog muškarca. „Ti prelepa igračko za jebanje.“ Mateja stenje raširivši joj noge, koje ona podiže visoko u vazduh i oslanja se na ruke.

„Mmmm, hvala gospodine…“ Marija zavodljivo stenje.

Mateja usmerava kameru ka njenom licu baš kada se pojavljuje Zokijeva kita. Ona klizi jezikom po telu njegovog kurca. „Uffff jebote… jedva čekam da me pokrijete svojom vrelom spermom. Da popunite moju pičku. Da mi sklizne niz grlo.” Ona zavodljivo stenje dok širom otvara usta.

„Hajde da pokrijemo ovu kurvu sa spermom.“ Luka stenje, podiže kurac i drka ga svom silinom. „Ona je takva jebena kurva. Sviđa mi se.“

„Ona žudi za kurcem i spermom. Njoj je to potrebno svaki dan, ceo dan.” Denis stenje udarajući kurac po njenim mekim grudima.

Zoki koji joj klizi niz grlo počinje da jebe njena usta kao da je pička. Mateja čeka da svi muškarci počnu da je koriste pre nego što vrati kameru na postolje i počne da zabija svoj veliki debeli kurac duboko u njenu natopljenu picu. On gura silovito, ne dajući joj vremena da se prilagodi njegovoj veličini.

Svi muškarci okružuju svoju milf igračku. Denis je prvi koji je svršio, šaljući mlazove sperme koji joj pokrivaju obe dojke. Ona stenje od oduševljenja znajući da je jedan od muškaraca zadovoljan njenim učinkom. Sledeći je Zoki, neočekivana navala njegovog vrućeg semena teče niz njeno grlo čineći da njena pička još jednom procuri. Ona guta što više može, ono što ne proguta curi iz njenih usta i niz vrat.

Zoki se povlači gledajući drolju uz zvukove Mateje koji je udara i razvaljuje najvećom kitom od svih momaka. Njene sise prekrivene spermom odbijaju se od siline. Sledeći muškarac koji će pucati na nju je Bane koji pokriva lice boginje seksa. Uzima korak unazad, ceneći svoj rad. Marija grize i liže usne uživajući u ukusu njegove sperme koja se meša sa Zokijevom.

Luka je sledeći koji je svršio, prekrivajući sve „čiste“ delove njenog tela. Mateja grabi kameru da snimi kako njegov kurac buši njenu kurvanjsku pičketinu. „Svrši za mene dušo… Molim te… Svrši duboko u moju pičku gospodine. Treba mi… Napuni moju mokru pičku.” Marija stenje, bokovi joj se kotrljaju u krug, muzeći njegov tvrdi penis. gangbang

Njeni napori su naišli na vulkansku erupciju sperme koja je šiknula u njenu picu. On glasno stenje dok sperma šiklja u Mariju. Ona stenje od zadovoljstva osećajući toplinu u sebi. Mateja se izvlači i odstupa, zumirajući kamerom na pičkicu ispunjenu spermom. Na trenutak se fokusira na to i ceni sopstveni rad, pre nego što pokaže drugu umetnost koju su muškarci napravili, koristeći Mariju kao platno.

Dok kamera dolazi do njenog lica prekrivenog spermom, ona se smeje i šalje poljubac u kameru. Mateja završava video, a Marija se podiže i seda na sto. „Mmmmm, da li ste vi momci uživali?“ pita ona i svi klimaju glavom uz jak aplauz za nju.

„Onaj tvoj je bio idiot što te je napustio.“ Luka kaže, znoj mu curi niz čelo.

Marija se kikoće i sleže ramenima, skidajući spermu sa svojih sisa i kušajući mešavinu. „Dakle, u ponedeljak mu recite šta ste mi radili, a posle posla mu pokažite snimak. Neka kreten vidi šta je propustio, kakvu divlju kučku je mogao da ima.“ Kaže ona sa nestašnim osmehom.

Dan posle razvoda ona je kontaktirala kolege bivšeg muža i sve im je rekla. Šta je pokreće, šta je loži, šta joj je potrebno. Rekla im je da ih je oduvek smatrala zgodnima, na svakom okupljanju ili na zabavama ona bi kući maštala i masturbnirala. Želela je da je svi jebu, i oni su sa osmehom to prihvatili, iako su skoro svi bili u braku.

Dok muškarci pomažu Mariji u čišćenju, ona u mislima ponavlja veličanstvenu jebačinu i zamišlja reakciju svog bivšeg. Zatvara oči, osmeh joj se pojavljuje na licu jer konačno oseća zadovoljstvo za kojim je tako dugo žudela.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 4 Prosek: 5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!