tetka ga žestoko jaše

Sestra moje maćehe je boginja 2. Deo

Upoznavanje Srbija

Sa obzirom da sam se osećao odlično, počeo sam da se spremam za porodičnu večeru. Međutim, kada me je tata video da silazim dole, zaustavio me je. „Šta to radiš sine? Nisi bio u školi jer si bolestan, zar ne?“

Zbunjeno sam ga pogledao: „Znam, ali nakon što sam povratio, malo sam zadremao i više mi nije muka.“

Odmahnuo je glavom: „Ne zanima me, ne ideš sa nama. Treba da se odmoriš za sutra.“

Koji kurac? Više mi nije bilo muka, koji deo toga nije razumeo? Bojana se umešala: „Dušo, žao mi je, ali tata zna šta je najbolje za tebe. Ne brini, nadoknadićemo sledećeg vikenda, obećavam.“

Odmahnuo sam glavom u neverici i otišao gore. Zaista sam želeo da idem jer sam znao da i Sofija ide, ali jebiga. Posle nekoliko sati smaranja po internetu odlučio sam da je vreme za krevet. Oprao zube, piškio i skinuo sočiva. Taman sam izlazio iz kupatila kada sam čuo sam da se vrata otvaraju, a zatim je usledio Sofijin smeh.

Čim sam je video bilo je jasno da je popila koju više, Bojana je izgledala razočarano, a tata je delovao nezainteresovano. Uvek je bio veoma stoičan. Sofija je zapela i skoro pala kada me je ugledala: „Hahaha, zdravoooo!“ – Povikala je i zagrlila me. tetka u suknjici

Trudio sam se da joj ne dodirujem kožu jer se to činilo neprikladnim, iako na njoj nije bilo mnogo mesta koja su bila skrivena odećom. Takođe sam se osećao čudno pred tatom i maćehom. Pogledao sam Bojanu i pitao je: „Je li sve u redu?“

„Ma da, sve je u savršenom redu. Nažalost Danijelin je let odložen za nekoliko sati, možda i za ceo dan.“

„Oh, žao mi je“, rekao sam joj.

Sofija je pustila zagrljaj i zapevala: „Piiiićeee!“ i ušla u kuhinju.

„Dušo, verovatno bi trebalo da ideš u krevet, kasno je, ne želiš da zakasniš u školu.“ – rekla mi je Bojana.

Sofija je već točila piće kada sam krenuo nazad u svoju sobu. „Laku noć svima.“ rekao sam na putu do stepenica. Tata i Bojana su rekli ‘laku noć’, a Sofija je uzimala gutljaj vina i mahala mi.

**

Probudio sam se te noći oko 2 ujutru. Trebalo mi je par trenutaka da shvatim da su me zapravo probudili nečiji koraci. To je trajalo dovoljno dugo da sam odlučio da ustanem i provirim u hodnik. Ugledao sam Sofijino sisato telo. Tetka Sofija je haotično hodala jer je bila pijana, otvorila je Danijelinu sobu i krenula ka njenom krevetu. Nastavio sam da buljim u njeno dupe jer je bilo tako debelo i toliko se treslo dok je hodala.

Srušila se na njen krevet i znao sam da će Danijela biti ljut ako dođe kući ujutro i vidi tetku kako spava u njenom krevetu, pa sam odlučio da joj priđem. „Hej, tetka Sofija?“ Pitao sam, njene oči su bile zatvorene. „Tetka Sofija.“ Lagano sam je prodrmao za ruku, osećajući njeno toplo rame i meku kožu.

„Hmm..“ – škiljila je i malo otvorila oči. Kada je shvatila da sam to ja, otvorila je ruke. „Ohh moj Bože, to je moj veliki dečak! Dođi ovamo kod svoje tetkice.“

„Tetka, Danijela će doći sutra, možda čak ujutru, i sigurno će se naljutiti ako te zatekne u njenom krevetu.“ Rekao sam tiho.

Sofija je spustila ruke i odmahnula glavom: „Ma ne brini, samo lezi pored mene, želim da razgovaramo, nismo se mnogo družili danas“, promucala je tetka. Bio sam toliko uzbuđen njenim telom i njenim glasom. U toj spavaćici zaista sam mogao da uživam u njenim oblinama i neravninama.

Seo sam na ivicu kreveta: „U redu…“ rekao sam nervozno a ona se nasmejala.

„Ma lezi pored mene blesavko jedan.“ Polako sam se uvukao u krevet i legao pored nje. Znao sam da to nije u redu, ali sam bio tako nekontrolisano napaljen na nju. Legao sam na leđa i gledao u plafon. Okrenula se na stranu tako da je njeno neverovatno dupe bilo blizu moje butine.

„Dođi ka meni dušo.“ Sofija je zgrabila moju desnu ruku i praktično me pribila uz sebe, sa sve mojom rukom na njenoj brutalnoj sisi. Prvo sam pokušao da se istrgnem ali onda sam pomislio – kada ću ikada ponovo dobiti ovakvu priliku? tetka pajki

Njeno dupe se smestilo uz moje međunožje, gde je moj tvrd penis nestrpljivo čekao. „Uffff… uvek si tako uzbuđen?“ – pitala je zatvorenih očiju, usredsređena na osećaj mog penisa koji se pritiska u njeno dupe.

„Izvini tetka Sofija..“ – postiđeno sam rekao.

Ponovo se nasmejala, i dalje zatvorenih očiju. Moje lice je pocrvenelo kao ludo, srce mi je ubrzano kucalo dok je podizala svoju spavaćicu. Nisam znao da li da joj kažem da prestane, ili samo da ode… uostalom delovala je na mene i pre nego što je popila, pa je možda ovo bilo u redu? A i sve više mi se činilo da uopšte nije pijana, više pripita.

Otkrila je prelepe zelenkaste gaćice koje su jedva pokrivale njene intimne delove. Njeno dupe ih je u suštini pojelo i izgledalo je kao da ima malene tangice. Nosio sam pidžamu koja je bila veoma labava i udobna. Tako da je između moje kite i njene guze postojala samo tanka barijera. Moj kurac je pulsirao o njeno dupe, nabijajući se s vremena na vreme o nju, a njeno telo je reagovalo gurajući dupe nazad prema meni.

Ubrzo je nestala svaka kontrola koju sam imao nad sobom. Moja ruka koja je bila na njenim grudima počela je da je više istražuje. Shvatila je moje namere i skinula spavaćicu preko glave, oslobodivši svoje velike sise. Sada sam osetio njihovu čistu formu, kožu poput skakutavih, balona sa vodomo. Moji prsti su istraživali sve dok na kraju nisu pronašli njenu areolu, trljajući je ka centru gde je bila njena bradavica. Njene bradavice su bile ludo osetljive.

„Mmmmmmmmm“, zastenjala je.

Nastavili smo ovako nekoliko minuta, a ja sam u suštini na suvo jebao njenu guzicu i igrao se sa obe njene bradavice, dok je stenjala i uživala u osećaju. „Sofija, popila si, ne želim da te iskorištavam na bilo koji način.“ Rekao sam joj jer mi je savest proradila, iako nisam prestajao da je džaram.

Nasmejala se glasno: „Ne brini lepi moj, niti sam ja toliko popila, nisi slabo podnosim alkohol… znam vrlo dobro šta se dešava. Uostalom, da nije bilo moje sestre u kuhinji jutros, veća tada bih ti ispraznila jebena jaja.“ pušenje tetke

Na te reči sam pojačao stisak i jače naslonio kurac o njenu guzu. „Mmm, da, treba ti moja pomoć dušo, samo me pusti da preuzmem, ti samo sedi i opusti se.“ Rekla je i lagano me gurnula na leđa. Podigla se na ruke i kolena i spustila se do sredine mojih nogu i međunožja, okrenuta prema meni. Nisam znao šta da radim. Moj stomak se nekontrolisano trzao od stimulacije njenih dugih noktiju koji su nežno sleteli na mene. Njene oči više nisu bile uprte u mene, buljile su u moje međunožje dok je spuštala odeću.

Nasmejala se, obliznula usne i nakratko me pogledala u oči. „Ne brini, progutaću sve kako ne bi napravili nered na Danijelinom krevetu“, rekla je seksi glasom. Nasmejala se i stavila svoju toplu ruku oko moje oslobođene kite, lagano je pomerivši nekoliko puta gore-dole. Bila je to čudna, zastrašujuća i uzbudljiva stvar.

Opet smo sklopili oči, a ona je počela da liže moju kurčinu, njen meki topli mokri jezik kotrljao se po mom kurcu. Na kraju, ona se polako pomerila do vrha glave, ližući vrh nekoliko puta pre nego ga je obavila usnama i počela da ga guta i sisa. Bio je to tako neverovatan osećaj, ceo moj penis prekriven njenim ustima, njeno lepo lice gleda me zacakljenih očiju.

Začuđeno sam posmatrao njeno u suštini golo telo, svu njenu kožu i delove tela na otvorenom dok me uslužuje svojim ustima, jezikom i rukama. Pomerio sam kukove i ušao duboko u njeno grlo, držeći je za glavu. Nakon dubokog grla, počela je da ulazi u ritam, koristeći ruku u podnožju, i sisajući gornju polovinu, iznova i iznova, kao da prati ritam u svojoj glavi.

„Ja… ja ću..“

Ovo ju je uzbudilo i nateralo da reaguje. „Ne još lepi moj.“ – podigla se i iznenada mi sela vrelom pičkom na lice! Otvorio sam usta i lizao je preko gačćice sve dok ih nije sklonila u stranu i moj jezik je tada ušao duboko u ukusnu tetkinu rupu! Trljala se o moje lice, bio sam mokar od njenih sokova. Znala je šta radi, produžavala je moju izdržljivost. Dok sam se sladio njenom pičkom, čekala je pravi momenat da se spusti niže, zgrabi moju kitu i polako sedne na nju.

Čim je počela da me jaše ja sam krenuo da stenjem pa se spustila i ugurala svoj jezik u moja usta: „Ššššš… lepi dečače… budi tih dok te jebem. Tvoji bi me ubili da znaju šta radim sa tobom.“ – vratila je jezik u moja usta i počela još brže da me jaše. tetka ga žestoko jaše

Nisam mogao da kontrolišem šta moje telo radi u tom trenutku. Mogao sam da osetim kako moj penis reaguje i počinje sve više da povećava pritisak, taj poznati osećaj koji bih inače imao, što je obično rezultiralo vrelim neredom. Ali ovoga puta nisam morao ništa da radim. Imao sam Sofijinu pičku oko kite i sve što je trebalo da radim jeste da je ljubim i grabim joj sise dok ona pokazuje svoje znanje u jahanju kurca.

Mora da je osetila da će moj penis eksplodirati, jer se lagano pomerila, spustila se licem niže i rukom obuhvatila moja jaja. „Uuuuuhhhhh… tetka jebote….“ Moj penis je pulsirao u njenim rukama i ustima, dok su se debeli mlazovi tople sperme slivali u njena lepa usta. Još malo jače je stisnula jaja, što inače nikada ne bih poželeo, ali osećao sam se kao da izbacujem dodatnu količinu sperme, cedeći me više nego što je već prirodno izlazilo.

Sofija je prestala da pomera glavu kako bi se mogla usredsrediti na to da unese svu spermu u usta. Nastavila je lagano stiskati i okretati moj kurac sve dok posljednje kapi sperme nisu sletele na njen strpljivi jezik, a zatim se povukla i progutala sve odjednom.

„Da li je sada bolje dušo?“ Pitala me je.

„Da, bilo je predivno… hvala ti …“ – rekao sam tiho.

„Bilo mi je zadovoljstvo. A sad idi u krevet da ne zakasniš u školu dušo.“

Želeo sam da budem uz nju i dalje, ali znao sam da ne smemo… Tako da sam se sabrao, vratio u svoju sobu i onesvestio se za nekoliko sekundi.

KRAJ!

Kliknite OVDE za Prvi Deo!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 8 Prosek: 5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!