jahanje kurca svog dečka napaljenog

Pojačano Uzbuđenje

Upoznavanje Srbija

Momir se nagnuo prema meni, prebacujući svoju težinu napred na laktove. Sto između nas bio je dovoljno uzak da je njegovo lice sada zauzimalo većinu mog vidnog polja. Ovaj pokret je bio lagan s obzirom na broj ruma i koka-kole koji smo upravo završili.

„Prošlo je tako dugo. Čekala sam da se vratiš. Mnogo dugih, usamljenih noći“, zadirkivala sam ga zaigrano.

Oboje smo znali šta sam čekala. Ispružila sam ruku da naslonim vrhove prstiju na njegov levi lakat.

„Da znam, ovo bi moglo biti najduže što smo prošli a da se nismo videli.” Nastavio je, snizivši glas da šaputa. „Nedostajala si mi mnogo.“

Osmeh mu se polako prikradao licem. Gledala sam kako njegove oči nakratko prelaze niz moje telo, zaustavljajući se na stolu. Nagnuo se dalje napred da me poljubi. Pustila sam da mi njegov jezik nežno uđe u usta. Osetila sam na njegovim usnama mesec dana skupljene strasti. Prekinula sam poljubac, obavila prste oko njegove podlaktice i malo ga povukla.

„Dođi …“ Potapšala sam prazno mesto sa moje leve strane.

Bez oklevanja je iskliznuo iz separea, prešao na moju stranu i seo tako da su nam se butine po dužini dodirivale. Okrenuli smo se jedno prema drugom. Momir je stavio ruku iza mog desnog ramena i povukao me prema sebi. Toliko sam ga želela zbog osećaja njegovog toplog tela na mojim grudima. Sećanja na njega vratila su mi se dok sam ga mirisala.

Setivši se mirisa znoja na njegovom telu. On u meni. Potpuno ispunjena. Približila sam svoje usne njegovim i poljubila ga snažno. Mogla sam samo da razmišljam o tome kako me gleda u oči dok me tuca. Dok smo se ljubili, postajala sam sve više fiksirana ovom mišlju. Ponovo sam se povukla dahćući. Moje opojne misli o jebanju navele su me da ga ljubim do tačke kada mi je ponestalo vazduha.

„Idemo kući.“

Zajedno smo pali na krevet zaključani u poljupcu, bila sam mu opkoljena u krilu dok je on sedeo na ivici kreveta. Osetila sam kako me njegovi vrhovi prstiju gladno stežu za dupe. Zgrabila sam mu obe strane lica i vrhom jezika pratila presek njegove vilice i vrata. Dok sam lizala prema njegovom uhu, tiho je stenjao i prsti su mu se zarili dublje u moju zadnjicu.

Zavukao je ruku ispod moje majice i spustio ruku na moje grudi. Pipajući kroz tanku tkaninu mog grudnjaka, palcem je nežno protrljao bradavicu. Moje telo je odgovorilo talasom zadovoljstva, a usta su mi se lagano otvorila. Momir je počeo da me štipa za bradavicu dok mi je pažljivo posmatrao lice.

Nasmejao se dok me je posmatrao kako se sa zadovoljstvom previjam u njegovom krilu. Stavio je kažiprst u moja otvorena usta i polako ga izvukao. „Skini majicu i grudnjak“, šapnuo mi je u uho.

Odmah sam se povinovala. Svojim hladnim, vlažnim prstom nastavio je da pritiska moju bradavicu, lagano je povlačeći svakih nekoliko sekundi. Mogla sam da osetim kako se vlaga upija u moje gaćice. Nisam mogla dugo da izdržim. Momir je prestao da me štipa za bradavicu i počeo je da je sisa. Brzo je prešao jezikom preko moje bradavice, nateravši me da zabijem prste u njegova ramena dok je moje zadovoljstvo eskaliralo. liže sisu svojoj devojci

Istovremeno je počeo da me štipa za drugu bradavicu. Uzeo je većinu mojih grudi u svoja usta. Jezikom mi je lizao bradavicu, držeći mi leđa čvrsto da ne bih mogla da se izmigoljim. Bila sam ludo napaljena. Počela sam da ga molim. „Molim te, molim te, prestani da me zadirkuješ Hoću da me jebeš sada, ODMAH.“

„Popni se, želim da te gledam dok svršavaš.“

Odmah sam ustala i skinula pantalone i gaćice. Pogledala sam dole i videla da je moje intenzivno uzbuđenje ostavilo mokro mesto na međunožju mojih farmerki. Momir je pratio moj pogled nadole. Podigao je jednu ruku da mi miluje mokru pičku. Nasmejao se dok je povlačio mokri prst. Stavio je prst među usne i nežno sisao.

Nikada nije prekinuo kontakt očima sa mnom. Brzo je legao na naš krevet, a ja sam se popela na njega. Dok sam spuštala svoje telo na njegov kurac, osetila sam da mi vazduh napušta pluća. Žudela sam za ovom punoćom. Momir je stavio ruke na moje kukove i nežno me vodio gore-dole. Bio je nestrpljiv da svršim i znao je šta mi treba za taj čin. jahanje kurca svog dečka napaljenog

Pojačala sam tempo dok sam ga jahala. Moj donji deo tela se stisnuo oko njegovog kurca dok sam divlje podizala kukove. Mogla sam da osetim kako mi nadolazi orgazam. Počela sam da ispuštam tihe male jauke dok se moje zadovoljstvo povećavalo. Momir mi je jednom rukom zgrabio sisu, a drugom me je neprestano šamarao po guzici.

Dok su odjekivali šamari, pala sam u snažan orgazam. Ispustila sam mali krik i prstima sam se uhvatila za njegova grudi. Spustila sam se prema njegovim grudima i on me strastveno poljubio. Smejao se kada sam se povukla. Bio je red na njega da svrši.

Zabio se u mene. Osetila sam kako mu stiskam kurac u vrhuncu zadovoljstva. Znala sam da i on to može da oseti. Njegovi udarci su postali brži i počeo je ritmično da grca. Sa svakim udarcem osećala sam kako mi njegovi prsti čvrsto stežu kukove. U poslednjem pokretu, gurnuo se u mene i ostao tamo na sekundu.

Videla sam njegova usta širom otvorena i zadovoljstvo ga je prožimalo. Srušila sam se na krevet pored njega i on me je povukao u naručje. Prinela sam mu usne do uha i prošaputala, „nemoj se previše opuštati, uskoro ćeš mi ponovo trebati.“

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 2 Prosek: 4]

3 komentara na “Pojačano Uzbuđenje

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!