snajku jebe prstima u toplu pičkicu

Zet je tu da Pomogne

Upoznavanje Srbija

Moja snaja Vesna je nedavno došla u posetu. Bližio se rođendan moje žene i Vesna je želela da bude ovde da proslavi tu priliku i provede neko vreme sa svojim nećakom. Ona i njen muž već duže vreme pokušavaju da imaju sopstvenu decu, ali bezuspešno.

Bilo mi je odma jasno da je stres uzeo danak na Vesnu kada je stigla. Ona je privlačna plavuša, žena u kasnim tridesetim, lepog lica i lepog tela. Ona je samo nekoliko godina starija od moje žene, ali je izgledala prilično starije kada se pojavila. Izgledala je kao da je težina celog sveta na njenim ramenima. zgodna jebozovna snajka

Ali činilo se da je Vesnin izgled bio bolji za 180 stepeni nakon što je bila ovde svega nekoliko dana i njena prirodna lepota je počela da isijava u našem ugodnom okruženju. Jedne noći nakon što je moja žena otišla u krevet, Vesna i ja smo igrali neke kazino igre na mom sony-ju i pili rum kolu.

Razgovarali smo dok smo igrali i pojavila se tema njenog pokušaja da zatrudni. Ona je sve prošla. Bila je kod doktora, prošla sve testove, pa čak i razmišljala o skupim in-vitro sesijama jer ništa nije funkcionisalo. Rekao sam Vesni za teoriju koju lično imam već neko vreme. Smatrao sam da su se Vesna i njen muž previše trudili i da je stres koji su sebi stavljali negativno uticao na njihova tela, što je rezultiralo njenom nemogućnošću da zatrudne.

Takođe, pretpostavljao sam da više ne uživaju u činu vođenja ljubavi; samo su pokušavali da naprave bebu. Rekao sam joj da mora nekako da se opusti i priznala je da se oseća preplavljeno pritiskom koji su ona, njen muž i njegovi roditelji vršili na nju da ima decu. Počeo sam da govorim Vesni o mojoj ideji koja bi mogla da joj pomogne da skrene misli sa krajnjeg rezultata trudnoće dok su ona i njen muž imali seks.

Koliko god da je uživala u seksu, nisam verovao da se zaista prepuštala. Bila je previše zaokupljena trudnoćom. Rekao sam joj da ću morati da joj pokažem šta imam na umu kako bi se uverila da će to uspeti, ali joj nisam rekao šta je ideja. Vesna nije bila sigurna šta sam imao na umu, ali je bila očajna i bila je spremna da pokuša bilo šta.

Rekao sam Vesna da jedino što treba da uradi je da se opusti i veruje mi. Shvativši da nema šta da izgubi, Vesna je pristala. Ustao sam i zamolio je da uradi isto. Popila je poslednje piće i nesigurno je uspela da stane na noge. Vesna je nosila kratku haljinu koju sam odvezao i gurnuo na njena ramena.

Mogao sam da vidim njene pune grudi kako se njišu kroz svilenkastu tkaninu njene spavaćice dok je podigla ruke u znak protesta. Oklevala je, ne znajući šta ću, ali sam je uveravao da samo treba da mi veruje. Vesna je nosila dvodelnu spavaćicu od satena i čipke kestenjaste boje. Bilo je prilično konvencionalno, ništa divlje ili providno, ali je u njemu izgledala prilično seksi i mogao sam da osetim kako mi strast buja.

Odveo sam Vesnu do kauča i seo nazad u ugao gde se kauči spajaju. Zatim sam ispred sebe stavio jastuk na koji sam se oslanjao dok sam igrao sony, delimično kao jastuk, a delimično da pokrijem svoju sve veću tvrdoću. Naveo sam je da sedne između mojih nogu sa leđima okrenutim meni.

Naslonio sam se na kauč, sedeći uspravno, a ona se naslonila na jastuk. Pomerio sam joj kosu na jednu stranu, rekao joj da zatvori oči i nagnuo se da joj šapnem na uho. Umirujućim tonovima rekao sam joj da opusti celo telo dok sam nežno prelazio rukom preko njenih ruku i natkolenica. Nastavio sam da joj toplo šapućem na uho, pokušavajući da je opustim, podigao sam ruke do njenog lica i polako prstima pratio njene crte lica.

Vesna mi je rekla da se oseća potpuno opušteno. Nastavio sam nežno da prelazim rukama preko Vesninog lica, ruku, ramena i nogu dok sam šaputao da će mi trebati da iskoristi svoju maštu za ono što sam planirao. Rekao sam joj da kada vodi ljubav sa svojim mužem mora da se oslobodi, da se izgubi u žaru trenutka.

„Koja je tvoja omiljena fantazija? Šta te uzbuđuje samo kad pomisliš na to“, šaputao sam joj u uho.

U opuštenom stanju, njen um je bio prazan pa sam počeo da ispitujem dok sam nastavljao sa svojim umirujućim akcijama.

„Da li maštaš o vođenju ljubavi sa potpunim strancem?“

„Ne“, odgovorila je.

„A na vođenje ljubavi sa drugom ženom?“

„Ne, mog muža ne loži da imam seks sa drugom ženom, a i ja to baš i ne volim“, odgovorila je Vesna.

„Šta kažeš na trojku“, nastavio sam.

Oklevala je, a zatim tiho zastenjala.

„Izgleda da sam konačno dotakao nešto što ti se sviđa“, našalio sam se. „Da li te pomisao da vodiš ljubav sa dva muškarca u isto vreme napali“, upitao sam.

Vesna je odgovorila tihim, „Ooohh da…,“ i sada sam znao kuda da idem dok sam nastavio da joj šapućem na uho. „Da li si ikada ranije vodila ljubav sa dva muškarca u isto vreme“, pitao sam.

„Ne, ali često sam razmišljala o tome“, odgovorila je.

„Želim da zamisliš kako bi to bilo.” – tada sam se sagnuo i uzeo Vesnine ruke u svoje i počeo da vodim njene ruke preko njenog tela. „Četiri ruke se kreću po tvom telu, dodiruju te po celom telu, miluju te“, govorio sam dok sam pomerao njene ruke na njene grudi i hvatao ih kroz spavaćicu.

Pomerao sam njene prste da joj masiram grudi, dok sam nastavio. „Dvoje usana ti nanose meke , vlažne poljupce svuda po tebi. Ližu te, sišu te, kušaju te.“

Vesnino je disanje postajalo sve teže kako je postajala sve toplija. Ostavio sam njene ruke na grudima i ona je nastavila da ih masira, a ja sam je milovao po stomaku i nogama. „Potpuno si gola i oni ti polako rade po celom telu rukama i ustima. Da li to osećaš“, upitao sam.

„Oooh, da“, stenjala je dok je podizala gornji deo spavaćice kako bi se mogla igrati golim grudima. Gledao sam kako pipka svoje prelepe otkrivene bradavice, povlačeći i uvijajući ih. Moj sada besni kurac napeo se na jastuk dok sam se pitao da li Vesna to oseća. Ponovo sam stavio ruke preko Vesninih, osećajući meku kožu njenih grudi dok sam provlačio prste kroz njene.

Naše ruke su masirale njene brežuljke dok sam vruće disao na njen vrat, izazivajući drhtavicu niz njeno telo. Uzeo sam Vesninu desnu ruku sa njenih grudi i polako je vodio niz njen goli stomak. „Osećaš li da ti se jedan od njih kreće između nogu“, pitam dok zavlačim naše ruke ispod tankog elastičnog pojasa njenog donjeg rublja. „Praktično ga moliš da te dodirne dok su mu ruke blizu tvoje pičke.“

Naše ruke klize po njenom glatkom stidnom brežuljku, a ja klizim srednjim prstom niz njen mokri prorez. Vesna je veoma mokra i osećam kako njeni sokovi pokrivaju naše prste dok klize gore-dole po njenom otvoru. Vodim prste u malim krugovima oko njenog natečenog klitorisa svaki put kada stignemo do vrha. snajku jebe prstima u toplu pičkicu

Dok još jednom prelazimo preko Vesninog proreza, gurnem naše srednje prste u njenu picu i ona lagano uzdahne. Vratim joj ruku na klitoris i sklonim svoju ruku. Šapućem da mora da mi kaže šta se dalje dešava dok masira klitoris.

„Uhhhh, jedan od njih se spušta na mene dok sisam drugog“, stenje ona.

Vesna još uvek nije bila potpuno izgubljena u fantaziji jer nije bila previše opisna o tome šta se dešava. Ona je takođe zastala nakon kratkog opisa. Očigledno sam morao da je nateram da se potpuno prepusti. Pomeram prste ka ustima da ih navlažim i počinjem da klizim mokrim prstima preko Vesninih bradavica dok pitam: „Ima li on veliki kurac?“

„Mmm… tako je velik. Moja ruka jedva staje oko njega“, stenje ona.

Nastavljam da je vodim: „Šta radiš tom ogromnom, pulsirajućem kurcu?“

„Prelazim jezikom po njemu dok ga drkam. Onda ga uzmimam celog u usta i sisam.“

„Šta se dalje dešava?“

Vesna brže trlja klitoris dok govori. „Sisam njegov kurac dok mi ga nabija u usta, a onda se zamenjuju mesta i ja kleknem da popušim drugog momka…“ ona utihne.

„A onaj sa ogromnim kurcem se kreće iza tebe?“

„Ufff.. Da…“, odgovara ona.

„Trlja glavić svog debelog kurca gore-dole po tvojoj mokroj pički, ali ne ulazi unutra. Počinje da te zadirkuje, gurajući samo njegov vrh unutra. Reci mu šta želiš da uradi.“

„Ooohhh jebi me. Zabij taj veliki kurac u moju pičku“, stenje ona dok žestoko trlja klitoris.

Nastavljam, „Imaš dva kurca u sebi, jedan u ustima i jedan u pičkici. Pušiš tvrd kurac, dok ti drugi puni pičku od pozadi svojim velikom kitom.“

Uz to, Vesna podiže kukove sa kauča dok bez viče, „Da…da…oh daaaa“, i dovodi sebe do orgazma dok je povlačim za bradavice.

Njen orgazam jenjava kada se sruši na kauč. „O Bože, to je bilo tako neverovatno“, izgovara dok pokušava da dođe do daha.

Prestajem da joj masiram grudi i sklanjam joj ruku od pičke. Pomeram je do lica i uzimam njene prste jedan po jedan u usta, kušajući njene sokove i sisajući ih. „Vidiš, to je ono što treba da uradiš sledeći put kada budeš sa svojim mužem. Maštaj o nečemu što te toliko zagreje da ti ne pada pamet pravljenje bebe.“

Ona shvata da joj je gornji deo još uvek podignut i stidljivo ga povlači nazad. „S obzirom na to kako sam se izgubila u fantaziji da sam masturbirala pred zetom, pretpostavljam da je moguće da bi tvoj plan mogao da upali.”

Osećajući se iznenada umorno, snajka kaže da treba da ide u krevet. Okreće se i naginje se da me poljubi za laku noć i iznenađen sam kada ona otvori usta. Uzvraćam i ljubimo se strastveno, ali veoma kratko. Pre nego što se povuče, ona mi šapće na uho: „To je zato jer sam doživela najneverovatniji orgazam ikad.“

Gledam njeno dupe kako skakuće dok se udaljava prema hodniku i gubi se iz vida.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 2 Prosek: 5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Licni oglasi upoznavanje

Don`t copy text!