tata tuca ćerku misionarski

Planinska Idila sa Ćerkom 4. Deo

Upoznavanje Srbija

„Oh!“ Dajana se smejala dok ju je Željko uneo unutra i bacio na krevet.

Stajao je iznad nje, nazeći njeno lepo, preplanulo čisto telo. Nasmejala se, pružila ruku, povukla ga do kreveta i otkotrljala se na njega. Njegove ruke su kliznule dole da joj obuhvate dupe. Gledala je u njegove zelene oči, srećna što je videla da je nestao i poslednji delić stresa. Igrala se njegovom kosom i prelazila dugim noktima preko njegovih usana.

„Tako si jebeno zgodan“, rekla je, nasmejavši ga.

„Jel jesam?“

„O da. Volim tvoj osmeh.“

„Pa to je zbog tebe.“

„Hmmmm…“ Nežno ga je poljubila i šaputala uz njegove usne. „Hvala ti.“

„Mmmmm“, zastenjao je Željko. Njegove ruke stegoše njen struk.

„I šta želiš za uzvrat što si učinio da nam bude ovako savršeno?“

„Ništa“, rekao je, pomerivši joj kosu sa lica. „Došla si. To je sve što sam želeo.“

„Ali nisam ti ništa donela.“

„Ne budi blesava.“

„Pa… kako bi bilo da se samo… opustiš. Da me gledaš. Može?“

„Uhhh, nemaš pojma koliko bih to voleo…“ rekao je Željko.

Zavalio se na jastuk. Prozori su bili otvoreni pružajući im pogled na ponoćno plavo nebo puno zvezda, oivičeno tirkiznom svetlošću. Soba je bila mračna, osim nekoliko sveća, a spolja je dopirao miris lavande.

****

Oduvek su njih dvoje imali sjajan odnos – lak, razigran i privržen. Ali kada se Dajana iselila iz kuće, ona se promenila, na . . . zanimljiv način. Bio je iznenađen, ali veoma srećan, kada se jednog dana iz vedra neba pojavila u kancelariji, samo da porazgovara. Imali su divan, dug ručak.

Nekoliko dana kasnije, odlučio je da svrati kod nje u galeriju. I ubrzo je to postalo redovna stvar. Viđali su se najmanje jednom nedeljno. Nikada nisu razgovarali ni o čemu ozbiljnom. Samo su se dobro provodili. Ona je ćaskala i nasmejavala ga, on ju je zadirkivao i zezao zbog posla. Nikada nije pomislio na nju na neprikladan način. Samo su se „ponovo povezivali“.

Tek mnogo kasnije je video, ili priznao sebi, da su njihovi dugi, ležerni ručkovi polako postajali sve koketniji i intimniji, da je počeo da zavisi od njih mnogo više nego što je trebalo. Prišunjalo mu se, potpuno nesvesno. Za sve te mesece, nikada nije bio istovremeno tako srećan i tako zbunjen.

Njegova veza sa Dajanom polako je postajala centar njegovog emotivnog života, a svaki susret sa njom bio je uzvišen. U međuvremenu, ostatak njegovog života se raspadao. Nije mogao da spava, postao je depresivan i anksiozan. Kada su tog leta konačno otišli na Kopaonik, bio je u haosu.

A onda, nekako. . . nakon stalnog druženja i na posletku te šetnje i planinarenje . . . nikad nije bio siguran kako . . . ali našli su se jedne noći, na mesečini. . . i on ju je poljubio. Nisu imali pojma do čega će ih taj jedan poljubac dovesti, niti šta će otkriti o njima. Njihova veza ih je iznenadila više nego ikoga i nastavila je da ih iznenađuje.

****
Gledao ju je kako sedi na njemu, sva preplanula, plava i zlatna na treperavoj svetlosti.

„Neverovatna si“, šapnuo je.

Dajana je uzela njegove ruke i stavila ih na bokove, a zatim se naslonila, raširenih kolena. Dijamantska ogrlica ljuljala se između njenih grudi, mlečno bela na njenoj preplanuloj koži, a njene ružičaste bradavice kao dve meke, natečene lepotice. I dalje ga je posmatrajući, stisnula je svoje grudi zajedno.

„Raširi noge“, prošaputa Željko hrapavim glasom. „Molim te… još …“ Dajana je raširila kolena malo šire.

„Tako sam vlažna . . .“

„Pokaži mi.“

Raširila se još. „Ohhhhh bože“, uzdahnuo je Željko.

Video je lepotu mokrih, glatkih i sjajnih nabora, sa malim kapljicama boje meda koje su se prilepile za njuo, hvatajući svetlost. Njen klitoris, ukočen i ranjiv, molio je za njegov dodir. Posegnuo je i stavio dlanove na njenu unutrašnju stranu butina, šireći je. Dajana je zastenjala i pala unazad, na laktove. džara ćerkinu pičkicu

„Da li ti se sviđa?“

„Uhhh… Da li voliš da mi se pokazuješ? Pusti me da te vidim?“

Trzaj je prošao kroz njegov penis kada je video kako se osetljive usmine njene pice širom i otvaraju kao odgovor na zvuk njegovog glasa. Dajanina bedra su počela da se tresu pod njegovim pogledom, znajući da je gleda. Poljubio je naviše, i svojim toplim rukama smirio njenu drhtavicu.

„Tako si lepa“, promrmljao je. „Tako slatka . . . “

„Tata… Popni se na mene. Želim da te posmatram…“

Njegove ruke su pronašle njene bokove, i on ju je čvrsto vodio unazad, a njegove oči nikada nisu napuštale njenu spremnu, mladu pičkicu. „Želim da gledam kako uzimaš moj kurac, lepo i sporo…“

Dajana ga je čvrsto uhvatila u podnožju, držeći ga mirno dok je postavljala kukove na svoje mesto, šireći svoj ležeći stav. Želela je da oseti kako se snažno gura u nju, ali se uzdržala, nežno klizeći klizavim glavićem do svog otvora. Otvorila mu je svoju picu, jednom rukom raširila usmine kako bi on mogao da posmatra razvratni čin, znajući koliko ga je uzbuđivalo saznanje da je to ona, i da je ona to želela koliko i on. Vrućina njihove incestuozne želje, maskirana ispod nežne površine njihovih reči, rasplamsala se u intenzivnu stvarnost koju su mogli da posmatraju samo sa fascinacijom bez daha.

„Poako. . . Polako . . .“ prošaputa Željko, držeći joj kukove mirno.

Mali uzdasi i cviljenje pobegli su joj iz grla kad ga je osetila, naprežući se tako snažno, i zabacila je glavu sa stenjanjem dok je ulazio, uzimajući ga, preplavljena osećanjima koja su se širila poput vatre. Zatvorila je oči, koncentrirajući se na zadovoljstvo, puštajući ga da dođe, znajući da i on to oseća.

Pratila ga je u sebe, u dubinu, sve dok ga nije izgubila iz vida, a onda je njegov pogled prešao na njeno lice i zadržao se na njenim očima. Nasmejala se, a on je posegnuo za njenim rukama.

“Moja dobra devojka“, rekao je Željko.

„Sada me samo jebi, polako…“, rekla je Dajana uz osmeh. “Da.. samo tako.”

Ubrzo je bio obliven njenom vlažnošću koja je tekla niz njegova jaja i na čaršave kreveta. Držali su se za ruke i Željko ju je posmatrao dok se nabijao, opčinjen pokretom njenog tela i saznanjem da je njegov kurac tako duboko usađen u nju. . . tata tuca ćerku misionarski

Noć je bila tako tiha i mirna, jedino svetlo sada je bio odraz sunca u mesecu. Cvrčci su cvrkutali ispred prozora, divljina je jedini svedok njihove želje.

„Mmmmmm…“ Dajana je stenjala, dok je on pumpao kukove u sporom ritmu. Njegov pogled je ostao prikovan na njenom licu dok se stezala oko njegove kurčine. Znali su da se suzdržavaju i samo kruže oko tajne istine svoje strasti. Još uvek je bilo tamo, u sećanjima koje je Kopaonikd držao i čuvao.

To veče je bilo dovoljno samo da svojim telima daju ono za čim su žudeli. Ljuljanje Dajaninih kukova postajalo je sve divljije i nesigurnije dok se gubila u zadovoljstvu koje se širilo u dubokim talasima iz njegovog penisa koji je udarao u najosetljivije mesto duboko u njoj. Željko je video kako se oblila znojem; zatvorila je oči, skoncentrisana, zadihana, ozbiljnog i napetog lica.

„To je to, to je to“, prošaputa Željko.

„… nemoj stati tata…“

“O, Bože… dolaziš dušo, svršavaš…” prošaputao je kada je osetio njene grčeve.

Držao je njeno trzajuće telo dok se nabijao u nju, želeći da u susret sa njim dođe i njegov snažan orgazam, što se ubrzo i desilo. . . Dajana se pribila uz njega sa snažnim jecajem, držeći ga čvrsto dok ju je ispunjavao svojom spermom, pucajući mlaz za mlazom semene tečnosti u dubinu svoje zaljubljene kćerke… tela su im drhtala zajedno, i dalje se držeći za ruke.

KRAJ 4. Dela

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 12 Prosek: 4.8]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!