ćerka i tata se kupaju i diraju

Planinska Idila sa Ćerkom 3. Deo

Upoznavanje Srbija

Dajana je pogledala na sat u galeriji. Imala je još sat vremena do kraja, a onda bi morala da ostane i počisti posle otvaranja. Njen posao je bio kombinacija kancelarijskog roba i slatkice za oči. Za izložbe je morala da se obuče u štikle visoke kilometre i uske haljine, da se našminka i flertuje sa potencijalnim kupcima. Ipak, izgledati prelepo nije bio toliki zahtev što se tiče posla, a upoznala je sve vrste ljudi, uključujući grupicu poslednjih nekoliko momaka.

Neprestano su je napadali umetnici, pisci, kolekcionari i bogati biznismeni. Bilo je to beskrajno more muškaraca na raspolaganju. U ovom trenutku ju je saterala u ćošak zvezda izložbe, izvesni Karlos Abrarka, vreli, dobro poznati latino fotograf. Imao je jednu ruku oslonjenu na zid iza nje i pokušavao je da je natera da pođe kući sa njim.

Prešao je očima gore-dole po njenom neverovatnom telu. Nosila je belu haljinu koja je pokazivala njen tamniji ten.

„Voleo bih da te slikam… dođi u moj studio, mogao bih toliko da uradim za tebe.

„Hmmmm…“ Gledala ga je svojim velikim smeđim očima kao da je razmišljala o tome, ali je bila miljama daleko, pitajući se da li je Željko već u kući u planini. Zamišljala je kako se mazi s njim na balkonu sa pogledom na jezero. Možda bude i mesečina. Ona bi se privila u njegov zagrljaj. . . mmmmm . . . Toliko je vremena provela pripremajući se tog dana, pripremajući se i mazeći se spremajući se da ga vidi. . . cela dva dana koja bi imali zajedno. . .

Što se više približavala odlasku, postajala je sve uzbuđenija i nervoznija. Kada je pomislila da će biti sama sa njim, niz malih eksplozija prostrujao je njenim telom. Čim je završila, bacila je štikle, obula sandale na bose noge, sela u auto i otišla. Vozila je u stanju uznemirenosti. Jedva je primetila planine ili zvezdano nebo, samo je mislila na njega.

Željko je stajao ispred kuće koračajući i zabrinuto vireći uz cestu, čekajući je sa istim nervoznim uzbuđenjem koje mu je treperilo u stomaku. Nasmejao se kada je video njen auto kako se zaustavlja. Odmah je otišla do njega, a on se duboko nasmejao kada mu je skočila u naručje i zagnjurila lice u njegov vrat, sa nogama obavijenim oko njegovog struka.

Dajana se divlje kikotala dok ju je okretao, a zatim ju je odneo na balkon sa pogledom na jezero i stavio je u svoje krilo, čvrsto obavijenih rukama oko nje. Jednom rukom je uhvatio njeno lice, okrećući je da ga pogleda. Milovao joj je obraz, gledajući je u oči.

„Bože, nedostajala si mi“, rekao je tiho, dok se naginjao da je poljubi.

„Mmmmmm…“ stenjala je dok joj je otvarao usta, polako uživajući u njenim usnama, i njenom jeziku. „Jesam li ti nedostajao“, šapnuo je. „Reci mi da ti je tata nedostajao…“

„Uhhhh! . . .“ Dajana je uzdahnula. Bila je toliko uzbuđena da je jedva mogla da govori. „Da, ja…“

„Šta?“ usne su mu se spustile do njenog vrata.

„Molim te“, molila je, gurajući sise prema njegovim rukama. „Molim te tata . . .“

„Opusti se, samo se opusti…“ rekao je, dok je pronašao njene grudi, i nežno milovao njene bradavice. „Imamo vremena.“

Dajana je uzdahnula i privila se bliže njegovim snažnim, širokim grudima. Neko vreme su ćutali dok se noćna tišina spuštala oko njih, jedino se čulo nežno udaranje čamca o mol i povremeno hukanje sove.

„Možeš li da veruješ da je prošlo godinu dana?”

„Ooohhh, oprezno samo… tako“, njegova erekcija je pulsirala snažno uz njeno bedro dok su razgovarali.

„Da, to me podseti…“ Posegnuo je i uzeo kutiju umotanu u plavi papir i pružio joj je. „Ovo je za tebe.“

Dajana se duboko osmehnu, a oči su joj vragolasto zablistale. „Šta je to?“ upita ona uzimajući paketić od njega.

„Ma jedna sitnica za tebe…“

Odvojila je vreme da ga odmota, dok je on pažljivo gledao u nju. „Oh!“ viknula je kada je otvorila.

„Sviđa ti se?“ prošaputa Željko.

Podigla je delikatnu zlatnu ogrlicu sa koje je svetlucao sićušni dijamantski kamenčić. Bila je to upravo ona vrsta stvari koje ona voli.

„Sviđa mi se“, prošaputala je, uz njegove usne.

„Hteo sam da ti nabavim nešto što možeš da staviš bilo kada… i samo mi to znamo…“

„Da li voliš da razmišljaš o tome?“

„Itekako.”

“Stavi mi je.“ Okrenula se i podigla kosu.

Prsti su mu petljali po kopči dok nije uspeo da je zakači. Okrenula se da bi mogao da vidi. Zabacio joj je kosu, a ona je dodirnula dijamant, tačno preko svojih grudi, dok mu je gledala u oči.

„O čemu razmišljaš?“ upitao je.

„Razmišljam o vožnji kući, prošle godine.“

„Oh?“

Dajana je počela da skida gornji deo haljine dok je pričala. „Mama je sedela na prednjem sedištu, a ja sam ležala pozadi.”

Željkovo disanje je postalo duboko dok ju je posmatrao kako podiže grudnjak, a njene grudi su se pojavile na vidiku. Bile su tako savršene, tako pune i bujne, njene ružičaste bradavice stršile su čvrsto na hladnom noćnom vazduhu.

Dajana je prošaputala: „Gledala sam te kako voziš, znajući da još uvek imam tvoju spermu u sebi.“

„Uffff… jebote“, dahtao je Željko, „O, dušo…“

Dajana je polizala prste i prešla njima preko vrhova bradavica. Skupila je svoje grudi, nudeći mu ih, kao poklon, dok je dijamant blistao između njih. „Svršila sam… ponovo, baš tamo na zadnjem sedištu“, prošaputala je. „Gledajući tvoje ruke, ramena, potiljak, sećajući se stvari koje si rekao… a ona je bila tu pored, nesvesna.“

Dajana je dodirnula zlatnu ogrlicu, a zatim se nagnula da ga poljubi. „Tako je savršena. Hvala što si isplanirao ovaj izlet za nas dvoje.“

Željko je kliznuo rukama do njenog struka, obujmivši njene bokove, i privukao je bliže. Dok je razmišljao o tome kako će da je jebe, ceo vikend, a talasi želje i požude tako lako, savršeno i prirodno strujali su njegovim telom, jedva je mogao da shvati svoj život bez nje, pre ovoga. Nagnuo se napred, a usta su mu se zatvorila oko jedne od njenih ukočenih, bolnih bradavica.

„Kada si prvi put pomislila na mene — na nas?“

„U vožnji kolima, sa mamom na prednjem sedištu, na putu ka ovde prošle godine.”

„Stvarno?“

„Pa… I pre. Ali mislila sam na seks.”

“Ali.. Bila si tako tiha u autu. Mislio sam da si ljuta na mene.“

„Ne, nikako. Samo sam uživala u tome kako je lepo ovde gore. Gledala sam kroz prozor, zamišljajući da dolazim ovde sa ljubavnikom, i kako bi to bilo savršeno.“

„I šta, ja sam slučajno bio muškarac koji se tu našao?“

Dajana se ponovo nasmejala. „Ne, ne, to mi je već bilo na umu… a da nisam tačno znala… čim sam te tog dana videla u kući.”

„Oh, znači te misli… sa nama… to je bilo ranije?“

„Da“, rekla je Dajana, dok je uzimala njegovo lice rukama. „Znaš… Mislim da je to bilo usled iseljenja, i to što sam bila sama. To se sve desilo a da ja toga nisam bila svesna. Svi ti naši mali ručkovi i sastanci… To mi je omogućilo da te zaista vidim.“

”A šta si videla?

„Tebe“, rekla je, naginjući se da ga poljubi. „Sve. Celog tebe. Ne znajući, znala sam…“

„Znala šta?“

„Pa… Zbog tebe sam bila tako nesrećna. Zato što si ti bio taj kojeg sam želela, a nisam mogla da imam. Ali… ja nisam znala da znam. Bože ala se gubim. Ima li to smisla?“

„Da dušo, ima savršenog smisla. Ali ti si se zatekla da razmišljaš o ‘ljubavniku’.“

„Ne mogu da verujem da o ovome ranije nismo razgovarali. O tome kako je sve ispalo ovako kako je ispalo.”

„Da li ti to smeta?“

„Ne! Želim da znam… kada si pomislio na mene? Da li je i to bilo u kolima?“

„Neeeee. Ne, ne, ne. Uffff… To je teško pitanje…“

„Reci mi“, zahtevala je, gurnuvši se dublje u njegove grudi.

„Zašto to ne bih sačuvao za kasnije…? Zar ne želiš da uđemo unutra?“ Njegovi prsti su lagano pomazili zadnju stranu njenih butina. Dajana je iz jezera čula kako neko veliko stvorenje pravi zvuk dok je ronilo ispod površine. Drveće oko njih šuštalo je na vetru. Odjednom je bila intenzivno svesna njegovog tvrdog kurca, naslonjenog između njenih guzova.

Željko je posmatrao njeno lice, videći zajapureno uzbuđenje i čuvši kako joj zastaje dah. Podigao ju je i odneo unutra u glavnu spavaću sobu, gde su veliki prozori bili širom otvoreni prema noćnom nebu. Na noćnom ormariću bio je buket crvenih ruža. Spustio ju je, a Dajana je gledala kako on pali sveće. Stvarao je pravu romantičnu atmosferu. ćerka u krevetu sa ružama

“ Ako ćemo ovo da uradimo, trebalo bi da to uradimo kako treba, zar ne?“ rekao je.

„Svakako“, promrmlja Dajana. „I volim to, osim…“

„Šta?“ pitao je Željko razočaran, pitajući se da li je nešto zaboravio. Obavila je ruke oko njegovog vrata, gurajući se celim telom uz njegovo.

Dajana je mogla da oseti svaki detalj njegovog penisa – debelo, dugačko telo i izbočenu glavu, toplotu i pritisak njegovih jaja, i gurnula se uz njega. „Ne bi trebalo… ne bi smeli da budemo zaljubljeni…“

„Ah da… tačno. To …”

“…je pogrešno.“

“A možeš li da veruješ koliko sam bio glup, koliko slep?”

„Ne krivim te. Oboje smo bili.“

„Znaš li lepa – nije mi palo na pamet, ni jednom?”

„Stvarno? Ni malo?“

„Ne. Samo smo se ‘skontali’, to je sve.“

„Da, osim… stalno si pronalazio razloge da me izvedeš na ručak.“

„Da, istina“, nasmejao se. „Nisam mogao da izdržim dugo bez tebe.”

“Bilo je jednom… htela sam da ti pošaljem poruku, samo da kažem ‘laku noć’, ali nisam.”

„Verovatno dobra ideja.“

„To bi bilo ipak… čudno.“

„Pa, kad bolje razmislim, postojala je jedna stvar. Samo jedna. Tvoja majka je pitala za tebe jednog dana. Znaš, samo, ‘Pitam se kako je Dajana.’ I nisam rekao ni reč. Čuvao sam našu vezu od nje u tajnosti.“

„A zašto? to je bilo potpuno…“

„Potpuno nevino? Da. Zato je teško reći tačno… kada sam ‘znao’. Na nekom nivou, mnogo duže sam ja to ‘znao.’ Ali, naravno, sve se promenilo prošlog leta.“

„Da, jeste“, rekla je nestrpljivo, „molim te… hajdemo pod tuš“.

„Naravno, draga. Dođi…“ Željko ju je uzeo za ruku i odveo je u veliko kupatilo, gde je brzo skinula ostatak svoje odeće.

„Požuri“, prošaputala je Dajana dok mu je pomagala da skine košulju i izvuče farmerke.

Ispustila je uzdah kada je oslobodio svoj prelepi, tvrdi kurac, tako natečen da se izvio u debelom luku.

„Toliko si mi nedostajao…“, rekla je, sklupčavši se u njegov vrat.

Dajana je nežno obavila ruku oko njegove tvrdoće, lagano dodirujući, prelazeći mekim prstima gore-dole, kao da ga prvi put dodiruje. Prvi put da nisu žurili. Njeni prsti su kliznuli dole do njegovih jaja, nežno se hvatajući, pipajući, istražujući svaki centimetar, uživajući dok ga gleda kako se napreže.

„Oseti ovo“, prošaputala je.

Uzela je njegovu ruku, prinela je svojoj pički, i nasmešila se kada je videla njegovu reakciju. Klizila je uz njega, trljajući se o njegovu ruku, želeći da oseti koliko ju je navlažio.

„Oh… ok…“, rekao je Željko, lagano je povlačeći. „Mislim da bi trebali… doći ovamo… ok, tako je bolje…“ Stao je iza nje pod vrelim, jakim tušem, čvrsto je držeći za struk. Dajana se malo sagnula, raširivši noge, kako bi on mogao da joj provuče kitu između nogu. Glava joj je virila kroz bedra, a natečena osovina joj je čvrsto pritiskala klitoris. Pomicala se kako bi svoje dupe čvrsto uklopila u njegove bokove dok nisu bili čvrsto spojeni.

„Mmmmmm…“

Počeo je da joj kupa celo telo, počevši od njenih stopala i krenuvši prema gore. Dajana se sagnula, naslonila ruke na tuš kabinu, puštajući ga da vidi, prepuštajući mu se. Polako je pumpao svoj penis između njenih klizava butina, zabijajući se o njen klitoris, dok nije zastenjala.

„Oh, prerano je… nateraćeš me da svršim. Željko je utišao svoje pokrete, samo je pustio da pulsira vrelo i snažno dok se ona sagnula da ga nežno protrlja svojim sapunjavim rukama. Pratio je njena glatka bedra i široke, prelepe obline njenih kukova dok se igrala sa njegovim kitom, prelazeći njegovim rukama preko mokrih guzova svoje kći. ćerka i tata se kupaju i diraju

„Znaš o čemu razmišljam? Razmišljam o onom pešačenju. Pešačenju iz pakla.”

Dajana se smejala na glas.

„Da li znaš koliko si seksi izgledala? Da li si to namerno uradila?“

„Šta to tatice?“ Dajana se izvijala uz njega.

„Oh… ne znam. Na primer tvoje dupe, u tom oskudnom šortsu, ispred mene celim putem…”

„Bože tata, šorts ko šorts.“

„Nosila si ih za mene.“

„Ne . . .“

„Vala jesi. Da me mučiš. Toliko sam se trudio da ne gledam, ali… oh jebote“, dahtao je Željko, gledajući njeno savršeno, zategnuto dupe ispred sebe, i sećajući se njenih nogu, penjući se, stežući se, savijajući, dok su se penjali po obroncima planine. „Imala si na sebi par rozih… gaćica, tange… nemaš pojma šta mi je to uradilo…“

„Ali svi ostali su bili tamo.“

„Bio sam toga svestan. I ti si to znala. Znala si šta radiš.“

„Nemam pojma o čemu govorite gospodine.” – zezala ga je.

„Ključao sam! Prestravljen da će svi znati zašto.“

Željko je uhvatio za kukove, čvršće, raširivši je šire, savijajući je. Njegova ruka je skliznula na njenu unutrašnju stranu butina, ali se uzdržala da je dodirne. „Pokušavam da izbacim sliku tvoje pičke iz moje glave. Bilo je nemoguće…“

Dajana se nagnula, stenjajući, i raširila se za njega. „Molim te…“, preklinjala ga je.

Željko je uvukao tri prsta u njen mokri, otvoreni prorez, gurajući se prema gore, milujući je palcem.

„Ššš…“ šapnuo je, kada je čuo njeno stenjanje od zadovoljstva. Gurnuo je, jače, dublje, u njenu vaginu, nakrivio dlan da bi stigao do njene G-tačke, i pritiskao je u ritmičkim pokretima, tačno tamo gde je znao da joj se sviđa. Dajana se izvila unazad, ljuljajući kukove kako bi se suočila sa blagim pritiskom. Željko je utišao njene uznemirene pokrete čvrstom slobodnom rukom na njenim leđima.

„U redu je… prepusti se…“ prošaputao je.

„Aaaahhhh . . . “ Dajana je povikala dok ju je prvi orgazam prošao.

Uhvatila se za šipku tuša kako bi se održala, dok se grčila i tresla u njegovim snažnim rukama. Željko ju je poljubio u leđa, a zatim u vrat, pomerajući joj kosu. Završio je sa nanošenjem pene milujući njene mokre, sapunaste grudi, njene bradavice, dok je njegov penis dodirivao njeno telo. I dalje opijena od orgazma, tata i kći su se osušili i došli sebi.

KRAJ 3. Dela

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 9 Prosek: 4.4]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!