orgije sa dve lezbejke

ORGIJE SA 2 LEZBE I TRANSICOM

Upoznavanje Srbija

Almira, kako se sama zvala, u stvari Almir, transica sa silikonskim grudima i fantastičnim tijelom je kod mene živjela već skoro tri mjeseca. Upoznali smo se i na prvu kliknuli. Od kad je prenijela svoju robu kod mene i uz posao na recepciji jednog hotela ostatak vremena provodila je u glavnom sa mnom u svakodnevnici. Vrijeme je prolazilo izuzetno brzo i kad se primakao kraj ljeta znali smo da je i njezin ugovor o radu pri isteku. Ja nisam želio o tome razmišljati dok ne dođe taj trenutak a čini mi se ni ona. Ako je imala slobodan dan provodili bi ga uglavnom uživajući u svakom pogledu. U moru se kupala isključivo uvečer jer nije željela da cijela plaža bulji u nju i gleda dobre sise i kitu u gaćama mada je imala struk i guzu kao malo koja žena. Odlazili smo na plaže koje su bile diskretne i provodila je jako puno vremena u vodi. Kad bi izašla uvijek sam joj odmah dodavao ručnik da se obriše, skine sa sebe mokar kupaći kostim i na golo tijelo bi samo haljinu obukla. Znali smo se u vodi dobro pohvatati i nadražiti tako da smo jedva čekali da uđemo u kuću i bez tuširanja se odmah bacali jedno drugome u zagrljaj i odlazili u krevet već potpuno spremni. Toliko je dobro vlažila u guzici da smo stalno prakticirali seks bez lubrikanta. Jedan dan me je pitala imam li kakav plan za sutra jer ima slobodan dan i voljela bi ga kvalitetno potrošiti.
– Nema plana. Pokušajmo spontano provesti cijeli dan. Što nam se bude u tome trenutku htijelo to će i biti.
– Ok ljubavi. Voljela bih da uživamo bez granica, bez kočnica, potpuno slobodno. Znaš li možda gdje ima plaža za gej i trans osobe.
– Znam. Na otoku _________. u mjestu___________. Čitao sam negdje o toj plaži. Proguglat ću pa provjeriti sve. Sutra ujutro smo obadvoje spavali dosta dugo jer smo večer prije, poslije redovitog seksa, još gledali neki film na tv-u. Vjerojatno bih spavao i duže ali me probudila sa napola dignutim kurcem u svojim ustima. Htjela mi je za dobro jutro priuštiti oral ali to je kod mene ujutro jako dugotrajno i najčešće odustane od pušenja pa se namjesti guzicom i dovede me do orgazma. To jutro je nekako bila izuzetno raspoložena i pušila ga je i drkala neumorno. Poželio sam se da ju nategnem onako žestoko ali mi je rukom pokazala da ležim.
– Utrnut će ti usta, nećeš moći jesti. Bolje mi daj guzu da ju popunim
– Prvi mlaz ide u usta a poslije ćeš dobiti ljubavi guzu koliko god želiš. Želim ti isprazniti jaja da na plaži ne skače mališa na druge guze.
orgije sa dve lezbejkeStvarno ga je sa puno strasti pušila, lizala i ljubila . Palacala je jezikom po glaviću i lizala ga od korijena, trpala si jaja u usta i drkala ga dok nije dobila puna usta sperme. Kad je završila sa gutanjem ustala se i krenula prema kupaonici. Naravno da sam išao za njom. Zajedničko tuširanje je bilo normalno. Dobro smo se nasapunali i otuširali . Poslije brisanja je počela pranje zubi. Nagnula se kod umivaonika i nisam odolio a da ne stanem iza nje i primaknem joj guzicu svome kurcu. Malo je zavrtila u krug „prkoseći “ mi. Milovao sam joj guzove i kleknuo dolje. Lizao sam joj ulaz u guzu. To je obožavala i kad god bih joj lizao guzu i jezikom ju rastvorio je počela uzdisati i stenjati. To je opet mene ložilo i kurac mi je bio potpuno spreman za još jednu turu jebanja. Uspravio sam se i stao iza nje a ona ga je sama namjestila na ulazi nabijala se lagano dok nije došla guzicom do kraja. Jebao sam ju desetak minuta tako i kad nam je obadvojima dosadilo izvukao sam ga i sjeo na wc školjku a ona me objašila i sjela na njega. Tako smo malo odmarali noge ai ja sam imao izbor da li da joj ljubim grudi ili usne . Poljubila me nježno u vrat pa je počela jezikom kružiti po mom uhu. Kad se do kraja nabila ustao sam se i držao ju tako nakurcu a sama se gibala gore dolje držeći se za moj vrat. Nasađenu na kurac sam ju odnio do sobe i polegao na krevet. Jebao sam ju u misionarskoj pozi i ljubio sve vrijeme. Kad sam svršio još me je držala stisnutog nogama i rukama na sebi.
– ostani unutra dok skroz ne padne
– ili dok se ne digne opet
– mmmm, i to bi bilo dobro. Ljubila me kružeći jezikom po vratu, usnama ušima. Leđa mi je milovala rukama i stvarno se opet počeo ukručivati u njenoj guzici. Kad je to osjetila još je bila strastvenija i kad sam ju počeo ubadati mi je uz smješak rekla
– kako te volim! Ovo je nevjerojatno da se diže još jednom u ovako malo vremena. Jebao sam ju tako pa ju poslije okrenuo na koljena i guzio ju. Uživala je i sama se nabijala. Nagnuo sam se iznad nje i ljubio joj vrat pa joj poslije dirao grudi. Mislio sam da neću uspjeti svršiti ali kad se spustila na stomak i u toj pozi je kurac bio prilično stisnut njenim guzovima i kad ga izvadim iz šupka. Tu sam pozu obožavao jer bi ona obično nabijala odozdo guzicu na kurac a ja bih ju držao za ruke i ubadao što mogu žešće. Uspio sam svršiti i treći puta. Nakon cjeđenja i kraćeg odmora smo otišli na ručak u jedan restoran. Obukla je usku suknju do koljena, bijelu bluzicu kratkih rukava ispod koje se lijepo ocrtavao čipkasti grudnjak. Uz malo šminke bila je nevjerojatno lijepa i zgodna. Poslije ručka smo se vratili doma i pokupili sve za plažu. Odvezli smo se na plažu za gey i trans osobe. Našli smo mjesto jer nije više bila špica sezone. Otišli smo plivati i roniti a kad smo izašli iz vode smo legli na ručnike i uživali u suncu. Većina oko nas su bili gej muškarci. Neki su nas pohotno gutali očima a malo dalje je bio jedan lezbo par. Kad se Almira okrenula na leđa i pokazala lijepe sise a među nogama joj se nazirao kurčić jedna od lezbijki se ustala i došla do nje i rekla
– oprosti ali ne možemo ja i cura nadiviti se vama dvojima. Bez ljutnje, ako želite mogli bi se lijepo zabaviti u četvero.
Almira ju je pogledala , pa je promatrala moje reakcije i rekla joj
– ja sam ti ljepotice pasivna pa ako očekuješ od mene penetraciju ništa od toga. Ne preferiram žene, bez ljutnje. Jedino ako moj dečko želi za promjenu malo pičku ja ću vam se pridružiti. Što ti kažeš ljubavi?
Zamolio sam djevojku da nam da nekoliko minuta da se dogovorimo. Vratila se do svoje cure i razgovarale su. Ja sam pitao Almiru da li ima ikakva iskustva sa ženama. Rekla mi je da ima i da je to prije povremeno prakticirala sa prijateljicom ali samo da njoj udovolji. Kad joj je prijateljica pušila bilo joj je dobro ali najdraže joj je kad ga prima.
– Nemam ništa protiv ako misliš da ćeš moći nas sve tri zadovoljiti poslije onoliko jebanja danas. Čak ti se od kako smo na plaži nije ni digao.
-bio sam u svakakvim kombinacijama ali sa dvije lezbijke i transicom u četvorci nisam nikada. Da im predložimo za večer kasnije dok mi se kurac oporavi malo.
– Sve za tebe ljubavi. sad ćemo ih pozvati u vodu i tamo im objasniti pa ako žele, a sigurna sam da žele neka dođu sa nama večeras.
Pokazala im je da dođu u vodu i otplivali smo svi četvero malo dalje pa smo im u kratkim crtama objasnili da smo sinoć i danas ujutro imali seks maraton i da do večeri trebamo vrijeme za oporavak ako se slažu sa tim. Pogledale su se i naravno da su se složile. Kad smo izašli iz vode skinule su se obadvije potpuno gole i sunčale se . Jedva sam nagovorio Amiru da skine gaćice i ona. Svi smo spojivši naše ručnike bili potpuno goli i ugodno razgovarali i upoznavali se. Njih su dvije iz Zagreba i žive zajedno već godinu dana ali vole eksperimentirati sa drugim parovima svih vrsta i sa svim pomagalima ali bez grubosti. Često su se znale poljubiti. Jedna se zvala Anđela a druga Maja. Anđela je bila visoka skoro 180 , zgodna i imala je skromne sise ali odličnu guzu i lijepu potpuno depiliranu pičku. Maja e bila dosta niža. Maksimalno 165 cm, malo šire bokove i dobru guzu a sise sigurno broj 4 – 4,5. Pička je bila djelomično depilirana jer je iznad bio lijepo oblikovan trokutić od dlačica crvenkaste boje. U licu je bila prava ljepotica i vidio sam da više pažnje posvećuje Almiri nego meni. Poslije završetka kupanja i sunčanja smo se dogovorili da odmah krenemo do nas doma i da ćemo tamo nešto naručiti za pojesti. Čim smo krenuli Almira je naručila dostavu 4 pizze za sat vremena. Anđela je bila vozačica i vozila je za mnom i parkirala se pored mene u dvorištu. Kad su ušle u kuću razgledale su malo i čekale tko će prvi učiniti prvi korak i početi. Za divno čudo Almira mi je rekla
-Ljubavi nemoj pod tuš prije nego ti poližem sol sa kurca.
Poljubio sam ju za kratko a Maja je rekla Almiri da bi voljela i ona kad bi joj Almira polizala sol sa pičke. Almira ju je zagrlila i poljubila isto na kratko u usta. Ja sam privukao Anđelu i rukom joj podragao guzicu i rekao da kad je tako ja ću polizati sol sa njezine pice. Nasmijala se i poljubila me ali odmah sa jezikom u usta i ne baš kratko. Almira je rekla da je gladna i da bi rado pričekala dostavu jer će doći uskoro. Tako je i bilo. Za par minuta je dostava stigla i večerali smo. Tih par minuta prije dostavesmo se ja i Anđela ljubili i vatarili a Maja je Almiri milovala grudi i ljubila ju.
Kad smo završili sa papanjem krenulo se odmah žestoko jer se Maja opasno ložila na Almiru. Svlačile su se i Almira je rekla da prvo mora polizati sol sa moje kite što je i učinila a Maja se do tada skinula skroz i čekala da joj poliže pičkicu. Primila se Almira lizanja i mislim da joj se svidjelo jer je zabijala jezik u njenu picu i prstima joj milovala klitoris. Anđela je uzela moj kurac i lizala ga i pušila prilično iskusno. Nije izgleda bila totalna lezba jer ovako strastveno pušiti karu može samo ona osoba koja ju voli primiti. Uspjela je bez ikakvog problema progutati ju cijelu nabijajući usta i grlo na nju. Nakon nekoliko minuta sam ju polegao na leđa i kratko joj lizao picu. Almira i Maja su bile u pozi 69 i Maja je pušila solidno ukroćen kurac Almiri a ova ju je lizala i prstima ju jebala. Liznuo sam šupčić Anđeli i trgnula se malo ali nije se izmakla. Nastavio sam i očito joj je godilo. Poslije sam joj zavukao prst u guzu a nastavio sa lizanjem pičke dok me nije zalila sa svojim sokovima. Svršila je prilično obilno. Uvukao sam joj dva prsta u guzu a pičku joj ubadao sa jezikom. Kad sam vidio da je na granici još jednog orgazma sam joj uvukao kurac odjednom u pičku i počeo ju jebati dosta žestoko. Vrisnula je kad joj je ušao ali je započela sa ljubljenjem. Ljubila me i sisala mi jezik a kad je uspjela uhvatit ritam sa mnom i nabijala se na kurac odozdo. Uzdisala je dosta glasno i uživala. Šapnula mi je na uho tiho da one ne čuju
– Kako si dobar, morat ću te jednom potrošiti sama, bez njih. Poljubio sam ju i nasmijao se. Maja je odjedanput počela vrištati dok je svršavala na Almiri i dok joj je drkala kučić. Kad je svršila nabila si ga je u picu i gibala se na njemu ali nije mogla baš uživati jer je bio mali. Bez obzira na to trljala si je picu i gibala se na Almiri a onda je Almira zastenjala i svršila u Maju. Ljubile su se i pogledavale povremeno u nas. Kad je Anđela opet svršila Preuzeo sam Maju da ju izjebem do kraja. Almira se odmah namjestila do Anđele i promatrao sam ih kako se ljube i kako se Almira spušta do Anđeline pičke da ju poliže. Maja je čim sam joj ga zavukao vrištala i zabacivala glavu lijevo desno . Uživala je sa kitom u sebi. Jako brzo je svršila i opet je vrisnula. To je vjerojatno bila njezina nesvjesna reakcija svaki puta kad svrši. Okrenuo sam ju na koljena i uvukao joj kurac otozada. Mrmljala je nešto nerazgovjetno i cvilila a kad sam ju primio za kukove i počeo žestoko nabijati je neprestano vrištala i odjednom je sva drhtala i svršavala. U to vrijeme je i Anđela svršila pa smo opet napravili rotaciju i Prišao sam svojoj Almiri i ljubio ju nježno. Šapnula mi je na uho
– želim kurac u sebi
Raširio sam joj noge i polako joj ušao a onda joj pustio noge i nagnuo se nad nju. Ljubila me strasno i govorila mi da čuju i njih dvije
– Zabijaj se još jače ljubavi. Trpaj ga cijelog. Volim te. Volim tvoj kurac.
Na trenutak su Anđela i Maja zastale sa maženjem i milovanjima i posmatrale su nas kako se jebemo. Malo kasnije sam ja legao na leđa a Almira se namjestila odozgo i nabijala se na kurac. Očigledno je uživala i nije se ustručavala to pokazati. Govorila mi je da joj je lijepo i da ga obožava jahati. Maja i Anđela se više nisu mazile nego su se trljale pičkama i stenjale. Dok me Almira jahala Anđela je žmirila i nabijala pičku na Majinu i uzdisala a Maja je bila u nekom transu jer nas je vidjela i mogla je pratiti kako Almiri kurac ulazi u guzu i kako se izdiže. Kad sam osjetio da ću svršiti Almiri sam rekao da sam uskoro gotov a ona je lakomo nastavila jahati na meni i nije željela dijeliti spermu sa njih dvije. Svrđ-šio sam joj u guzicu i dirao ju za sise. Nagnula se poslije i ljubila me ali nije silazila sa mene dok nije vidjela da su njih dvije završile i da su se umirile. Svi četvero smo ležali i Anđela je pitala nas troje da li nam se svidjelo. Ja sam pričekao da dame prve kažu svoje utiske. Almira je rekla da je njoj bilo lijepo sa njima ali ipak da je ona pasivna i da je najsretnja kad je na kurcu. Maja je rekla da joj je bilo super jer su ju jebali njezina cura, trans cura i pravi veliki kurac od muškarca. Svršila sam više puta i meni je bilo OK.
-Anđela ti si na redu
rekao sam joj i zanimalo me što će reči jer mi je šaptala za vrijeme jebanja da me želi jednom samo za sebe.
– Fenomenalno mi je bilo. Ovo je najbolje jebanje u mome životu. Predivni ste vas obadvoje i ti Maja. Sve mi je bilo lijepo.
– Sad sam ja na reu. Meni je ovo doživljaj jer sam jebao dvije lezbijke i svoju curu transicu koja ima nevjerojatnu guzu. Ovakvu kombinaciju nisam nikada još probao. Zašto ste vas dvije htjele baš sa nama. Bilo je još parova na plaži.
Anđela je odgovorila.
– Pa logično je bilo da probamo sa vama jer čisti gej muškarci se ne pale na djevojke a ti nisi gej iako jebeš transicu ne znači da ti se ne bi digao na nas. Drugi razlog je bio što je i Maja rekla za vas dvoje da ste baš lijepi i da bi bilo zanimljivo trošiti se sa vama.. Ti si Almira sretna što imaš ovu komadinu na raspolaganju stalno. Jeste vas dvoje u nekakvoj ozbiljnoj vezi, Nas dvije smo u vezi ali si dozvoljavamo povremeno slobodu.
Almira joj je rekla da u stvari ne zna kud vodi ova veza ali da je ona definitivno zainteresirana za dugotrajnu vezu jer se zaljubila kao klinka od 15 godina.
Još smo tu večer imali sve moguće kombinacije koje su nam padale na pamet i lezbe su svršavale na kurcu uz vrisak a Almira je bila oduševljena kad joj je Maja lizala guzu a ja ju poslije popunio sa kitom, Jedno vrijeme sam guzio Almiru a ona je lizala pičku Anđeli koja je ležala na leđima i lizala Majinu pičkicu koja je bila iznad njene glave. Predivan prizor je bio. Kasnije kad su otišle i kad sam svoje džepove pregledavao jer sam šorc planirao metnuti na pranje sam u džepiću vidio papirić sa brojem mobitela i slovo A napisano. Ispod je pisalo „nazovi sutra točno u 9 ako možeš“. Izgleda da je Anđela to imala pripremljeno i uspjela mi neprimjetno ubaciti ga u džep. Sutra ujutro Almira ide raditi a ja mogu neometano razgovarati sa Anđelom. Jedino ne znam gdje će Maja biti u to vrijeme. Hoće li slušati razgovor ili je to vrijeme kad imaju svaka svoj trenutak slobode. Volio bih trošiti Anđelu jer je visoka i lijepo se zna jebati. Njezine dugačke noge na ramenima. Mmmmm.

Osobni oglasi
Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 2 Prosek: 3]

About Post Author

1 komentar na “ORGIJE SA 2 LEZBE I TRANSICOM

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Erotski Oglasi

Don`t copy text!