seks sa cd transicom

Almir je postao Almira

Upoznavanje Srbija

Almir je bio nesretan u svom tijelu dok nije odrastao. došao u Hrvatsku iz Bosne i počeo raditi kao turistički djelatnik na recepciji jednog hotela. Tu se pokazao jako vješt i sposoban jer je odlično govorio nekoliko stranih jezika, Mama mu je bila Talijanka pa je znao dobro govoriti talijanski, engleski, solidno njemački i francuski. Kad se snašao i zaradio neke novce odlučio je uraditi ono što je oduvijek želio a to je da postane žena jer se tako osjećao. Godinama je nosio žensko donje rublje i zimi je čak nosio njlonke ispod odore u kojo je radio. Upoznali smo se slučajno preko jednog konobara iz hotela gdje je Almir radio kao recepcionar. Čim sam ga vidio shvatio sam da je drugačiji od ostalih. Nisam odmah znao kako ali sam osjetio da je drugačiji. Jedno večer sam obavljao svakodnevnu rutu trčanja uz more i zaobišao sam mladića koji mi se učinio od nekud poznat Stao sam i on je mene također prepoznao pa smo se pozdravili rukovanjem. Njegov stisak ruke nije bio jak. Šake i prsti su mu bili relativno mali za odraslog muškarca. On je šetao uz more i bio je u trenirci zakopčan do grla i tenisicama. Pitao sam ga da li samo šeta ili trči i šeta. Odgovorio je da samo šeta jer da nije ljubitelj trčanja. Šetao sam uz njega i pitao ga kako se snašao i da li mu se sviđa u našem gradiću sad zimi kad nema turista. Rekao je da je mjesto lijepo i da će mu biti još bolje kad se upozna sa više domaćih stanovnika koji su tu cijelu godinu. Na pitanje da li ima nekakvog prijatelja mi je odgovorio sa protu pitanjem
– Kakvog prijatelja misliš. U kojem smislu.
– Pa znaš valjda što znači prijatelj?
– Znam ali to je riječ koja može imati više značenja. Na primjer prijatelja na poslu, prijatelja za šetnje, kartanje,
zabavu i slični i intimnog prijatelja.
– Hm, dobro. Hajdemo redom: Prijatelja na poslu pretpostavljam da imaš jer nas je upoznao naš zajednički
prijatelj Marin, konobar u vašem hotelu.
– Marin je samo radni kolega, znači ništa više od toga. Nije u kategoriji prijatelja. Imam jednu prijateljicu s
posla sa kojom mogu slobodno razgovarati a da ta priča ne bude sutra javna.
– Ok, šta je bilo drugo, a da. Prijatelja za šetnju i zabavu u slobodno vrijeme vidim da nemaš jer sam šetaš ili se
varam. Možda samo danas sam šetaš.
– Ne varaš se. Uživam u ovim šetnjama i mirisima borova, čempresa, ružmarina, mirisu morske soli . Uglavnom stalno sam šetam.
– I treće. Da. Intimni prijatelj. Imaš li intimnog prijatelja. Jesam li možda predrzak sa pitanjima? Ne moraš mi odgovoriti na ovo pitanje ako ne želiš.
– Nemam ni intimnog prijatelja. Nije da ga ne želim imati ali preko sezone nema previše vremena a zimi nema baš puno ljudi koji bi mogli biti u toj kategoriji. Zašto misliš da si pre drzak sa pitanjima. Razgovaramo i uživam u razgovoru jer nemam baš puno prilike za razgovarati o nečemu što nije vezano za posao. Vidim da si i ti sam . Ni ti nemaš prijateljicu ili prijatelja?
– Naravno da imam prijatelje i dosta poznanika osim ove tvoje zadnje kategorije. nemam intimnog prijatelja ni prijateljicu već neko vrijeme.
– Prijatelja ili prijateljicu. Zanimljiv odgovor. Preferiraš li prijateljice ili prijatelje.
– Sad ću i ja malo filozofirati. Nije li to isto. Prijatelj može biti i prijateljica ili obrnuto. Ovisi da li misliš samo u seksu? U životu imam prijateljica a u seksu imam i prijatelja i prijateljica. Ne znam zašto sam ti to rekao ali uvijek nastojim biti iskren kad sa nekim razgovaram. Može li jedno pitanje da ti postavim ali mi obećaj da se nećeš ljutiti.
– Pitaj. Neću se ljutiti. Mislim da znam što ćeš pitati ali da čujem. Obećavam da se neću ljutiti. Evo nas na kraju staze, hoćemo nazad u šetnju ili negdje na piće ali moram do sobe po novčanik.
– Ne moraš. Idemo nazad do onih klupa sjesti ako nemaš ništa protiv.
– Može i tako. Sad da čujem pitanje.
– Jesi li gej ?
– Očekivao sam baš to pitanje. Ovako . Nisam gej ali ne volim ni žene.
– Ništa ne kužim.
– U skoroj budućnosti bih volio postati žena. Znači nisam klasični peder već više recimo kao osoba u tranziciji ili trans osoba. Kužiš sada.
– Kužim. Zanima me kako se trenutno sada osjećaš dok razgovaramo jer ja sam već imao nekakva iskustva sa CD i trans osobama.
– Stvarno. Ti si prvi koji mi je u ovome gradu to rekao. Inače je to teški tabu. Razumijem da se nitko u ovoj sredini sa time ne izjašnjava jer malo je mjesto i vjerojatno se većina dobro pozna međusobno.
– Nisam ja baš starosjedilac ovdje. Isto sam doselio prije desetak godina.
Sjeli smo na jednu klupu i razgovarali smo o tome kako on to planira izvesti, gdje i koliko to sve košta. Čak mi je rekao da je imao samo jedno seksualno iskustvo i da nije bit u tome da se može seksati sa muškarcima kad bude žena već da je bit u tome što se on osjeća kao žena. Malo sam ga promatrao i kad me pitao što ga tako promatram sam mu rekao
– Sad kad bih te poljubio kako bi reagirao
– nemam ništa protiv ali ne ovdje na javnom mjestu
-Želiš li poći sa mnom do mene doma?
– Koliko si daleko?
-Manje od 5 minuta laganog hoda odavde do moje kuće.
– Pa ne činiš mi se kao nekakav čudak i zašto ne. Za sada imam o tebi dobro mišljenje
Putem smo tiše razgovarali jer bilo je još prolaznika na ulici i dosta njih me je i pozdravljalo u prolazu. Kad smo ušli u moju kuću i sjeli u dnevnu sobu ponudio sam mu više vrsta pića ali je uzeo samo čašu vode obične i ne hladne. Sjeo je na trosjed. a ja na dvosjed pored. Kad sam na m stavio piće nastavili smo razgovor i rekao mi je da se točno vidi po kući da sam samac jer nema nigdje cvijeća, nekakvih stolnjaka i slično.
– Želim te poljubiti ako nemaš ništa protiv?
– Nemam, ali nemam ti ja nekakvog iskustva pa nemoj biti razočaran ako ti se ne svidi.
Sjeo sam pored njega i prislonio sam usne na njegove. Početak je bio filmski poljubac a kad je osjetio da pokušavam ući u njegova usta jezikom je polako rastvorio usne i kad je osjetio moj jezik na svome se opustio i prihvatio pokrete jezicima . Ljubio se za početnika solidno. Poljubac je trajao oko pola minute. Vidio sam po njemu da je malo napet. Objasnio sam mu da ne očekujem seks i da ga želim opuštenog kao kad smo razgovarali uz more.
– Jesi razočaran što se ne znam baš dobro ljubiti? Nisam imao prilike ni uvježbati ljubljenje sa nikim.
– Nisam razočaran. Čak mislim da si dosta dobar za početnika. Poljubac je najslađi kad je spontan i kad se ne zamaraš da li je dobro ili nije već se samo trebaš opustiti. Da li ti se penis diže kad se uzbudiš?
– Ponekad ali rijetko. Ne volim taj dio svog tijela ali moram imati nešto zbog mokrenja.
Prebacio sam mu ruku preko ramena i polako mi milovao vrat, predio glave oko uha i lice. Gledao me malo iznenađeno i prislonio usne na moje. Odmah je rastvorio usne i započeli smo jezicima kružiti a onda sam ga malo približio sebi i uhvatio ga za guzicu. Opet je bio malo napet i odmah sam stao sa pipanjem. Pitao sam ga
– da li ti je neugodno ?
– Malo. Znaš što? Ja sam već godinama u ženskom rublju i u njemu se osjećam dobro. Neugodno mi je zbog toga jer ne znam što misliš o tome.
– Ustani se i skini donji dio trenirke da vidim. Nemoj se stidjeti. Želim te vidjeti u ženskom rublju.
Povukao sam ga da se ustane i polako sam mu svukao donji dio trenirke i vidio da ima crne najlonke ispod trenirke. Svukao sam mu trenirku do poda i on je iskoračio iz nje. Okrenuo sam ga da mu vidim guzicu u najlonkama i svidjelo mi se što vidim. Imao je okruglu ali ne preveliku guzicu. Bila je izbočena i kad sam ju uhvatio rukama bila je čvrsta. malo sam ju rukama pritiskao i gnječio. Čuo sam da je uzdahnuo. Rekao sam mu da je baš zgodna pičkica i da mi se jako sviđa što vidim. stao sam iza njega i otkopčao mu gornji dio trenirke. Ispod nje je imao majicu a ispod majice grudnjak. Provukao sam ruke ispod majice i gnječio mu grudi nježno. Opet je uzdahnuo i okrenuo sam ga prema sebi i poljubio ga. Ovaj puta se totalno opustio i ljubio me nježno a usne kao da su mu postale mekše i podatnije. Doka sam to sve radio kurac mi se dobro digao i kad sam ga prislonio uz njega samo je pogledao i pitao me
– Što sada trebam uraditi. Ne želim da učinim nešto pogrešno.
– Želiš li da se skinem da ga vidiš
– volio bih ga vidjeti i dirati.
Skinuo sam sve sa sebe i sjeo na trosjed a on je gledao u mene i pitao da li očekujem da se i on skine.
– Jedino ako želiš. Ako ti je neugodno nemoj. To će doći samo od sebe.
Sjeo je uz mene i namjestio se opet za ljubljenje. Pitao sam ga da li mu se sviđa ljubljenje jer ako mu se ne sviđa da ne moramo. Nije obavezno. Odgovorio je da mu je za sada super i da se osjeća baš kao prava žena kad ga ljubim onako erotski , sa jezikom. Ljubio sam ga i rukom mu masirao guzicu jer je sjedio više na boku . Malo kasnije sam zavukao ruku ispod najlonki i gaća i dirao ga za golu guzicu. Nije se uopće bunio i kao da mi se još više približio. Prestao sam mu ljubiti usne i počeo sam mu vrat jezikom obrađivati a rukama sam mu skinuo majicu i otkopčao grudnjak. Sam ga je skinuo sa sebe i stavio svoju ruku meni na kuk. Imao samosjećaj da mi želi uzeti kurac u svoju ruku ali da se malo ustručava, primio sam ga za ruku i milovao ga po noj. Isprepleli smo prste i ja sam ga polako spustio u ležeći položaj. Legao sam na njega i ljubio mu malo usne malo vrat pa se polako spustio na njegove grudi. Imao je lijepe sisice koje su reagirale na dodir i bradavice su mu se ukrutile. Uzdisao je . Vidio sam da je spreman za skidanje štrampli i gaća i polako sam mu ih rukom počeo svlačiti . Podigao je guzicu u zrak i olakšao mi posao da ga skinem.
– Slobodno me zaustavi kad god zaželiš. Idemo samo do granice do koje si spreman ići.
– Samo nastavi. Sve mi je ovo do sada dobro i uživam. Želiš li ići do kraja može ali molim te polako jer bol baš ne podnosim.
– Samo moraš biti opušten i prepustiti se svojim osjećajima.
Ljubio sam mu opet usne i on je konačno dirnuo rukom moj kurac. Oslobodio se i polako ga drkao navlačeći mi koživu preko glavića. Postepeno se spustio i metnuo mi glavu na stomak a rukom mi ga polako drkao. Nakon minutu dvije je liznio jezikom glaić pa opet takoi onda se potpuno oslobodio. Lizao ga je sa svih strana i uzeo ga usnama . U ustima mu je bio samo glavić. polako ga je pušio i sve više ga uvlačio u usta. zaustavio sam ga jer sam bio blizu orgazmu. Rekao sam mu da je super i da ću brzo svršiti ako nastavi. Pogledao me i rekao da bi volio vidjeti kako špricam spermu. Stavio je glavu iznad i rukom mi ga polako drkao pa je onda opet spustio usne na njega i počeo ga pušiti. Sperma je krenula i kad je osjetio mlaz u ustima skupio je usne oko kurca i čekao da završim. Bilo je puno sperme jer desetak dana nisam praznio jaja. Gledao je zadivljen i sav nekako uzbuđen i pičkast u mene i gutao spermu. Povukao sam ga gore i polegao na bok. poljubio sa ga jezikom u usta i shvatio da od tog trenutka imam kraj sebe poslušnu kujicu sa kojom mogu raditi sve. lLjubio sam ga i dirao mu guzicu. Prošaptao je tiho
– volio bih da me izjebeš.
ustao sam i otišao u sobu po lubrkant kremu. Namazao sam mu ulaz u guzicu dobro i utisnuo malo i unutra lubrikanta. Stavio sam kondom na kurac i namazao i njega lubrikantom. Kad sam stavio glavić na ulaz u njegovu guzu stisnuo se vjerojatno iz straha da će ga boljeti. Trljao sam polako glavić po ulazu i kad se guza rastvorila sam lagano gurnu samo glavić u njega. Stao sam i čekao malo da mu se čmar privikne na širinu glavića. nagnuo sam se i ljubio ga da mu skrenem misli. Jezikom sam kružio po njegovim ustima i polako se počeo gibati u njemu kurcom. Malo po malo i relativno brzo sam ušao cijelom dužinom u njega. Pitao sam
– boli li te ?
– ništa, samo me polako jebi
seks sa cd transicomJebao sam ga polako i ljubio ga povremeno a onda sam ga izvadio cijelog i legao pored njega, Rekao sam mu da sad on ide gore i da se nabija koliko hoće duboko i kojom god brzinom želi. Nasmješio se i polako se nabio na kurac i to cijelu dužinu je primio bez nekih problema. Malo je mirovao i onda je počeo polako gibati se gore dolje. Ispuštao je uzdahe užitka i samo je govorio „što je ovo fino“ ili „uh , baš je dobro“. Gibao se on tako i nakon nekih desetak minuta se nagnuo nad mene da me poljubi. Uhvatio sam ga rukama za guzicu i nabijao kurac odozdo u njega. Uživao je i uzdisao baš kao prava pičkica. Kad sam bi blizu orgazmu izvadio sam ga iz njega, skinuo kondom i opet mu samo vrh glavića stavio u guzu i počeo ju puniti spermom. Mirovao je i očigledno mu je prijalo tuširanje guze sa spermom. Kad sam završio polegao sam ga na bok pored sebe i poljubio ga. Pitao sam ga kako mu je bilo.
– Bilo mi je fenomenalno. Stvarno sam uživao. Kako si me dobro obradio. Uopće me nije boljelo ništa. Super si.
Hoćemo se još jebati?
– Hoćemo, ako ti želiš. Samo mi treba sad malo odmora. Bitno je da je tebi bilo lijepo.
– Sad ću ti priznati nešto. Još onaj dan kad smo se upoznali sam te poželio i pomisli da bih volio imati takvog muškarca kraj sebe. Ja sam sad baš kao prava žena kad je izjebana i tako se osjećam. Od sada ću tako i govoriti o sebi. Za tebe sam sad tvoja Almira. Slažeš se ?
– Kako god tebi odgovara meni isto štima. Ako hoćeš zvat ću te i ja tako.
– To bi mi baš godilo. Joj kako si super.
Naslonio je usne do mojih i počeo me ljubiti svojim jezikom kružeći po mojim ustima. Opustio se totalno. Uzeo sam njegove sisice i obrađivao ih jezikom a on mi je drkao kitu i kad ju je učvrstio pitao me da li iam još kondoma.
– Imam ali sad si razrađen i probaj bez kondoma samo ga dobro smoči.
Pušio je i namočio ga slinom pa se polako nabio na njega. Govorio je da mu je ovako još puno bolje i da je zadovoljna sto posto. Gibao se gore dolje i onda malo sjedio kad si ga je nabio cijelog u guzicu. Nije ga boljelo0 nego je uživao što je ispunjen i što ga osjeti dobro. Fino mu je klizio po guzici jer je očigledno da je njegova guza poput pičke vlažila. Malo poslije sam ga namjesti na koljena i guzi ga doslovce mu ga zabijajući do samog kraja a jaja su mu udarala po guzici. Cvilio je i stenjao od užitka. Nabijao se i vidjelo se da je naučio kompletnu lekciju jebanja odmah iz prvog pokušaja. Završili smo za to večer tako da sam ga na kraju jebao u misonarskoj pozi a svršio sam po njemu. Malo prije mene je i on svršio nekoliko kapi iz svoje male kite. Lubili smo se i mazili uz razgovor kako je šta doživio. Priznao je da je u početku osjećao sram i strah ali da sam ga tako lijepo opustio da se osjeća potuno zadovoljena.
– Želim da ovakav seks ponavljamo još. Želim biti tvoja pičkica i tvoja cura. Za tebe ću oblačiti potpuno žensku garderobu jer se i osjećam tako. Rano je za bilo što ali ako se ovako nastavi bit ću tvoja dok me god želiš.
– Samo polako. Kontroliraj emocije i poslije orgazma se izgovori svašta a kasnije možda tako i ne misliš. Puštaj malo kosu. Ne mora biti dugačka ali da je bar malo duža. Može?
– Naravno, rekla sam ti da mi je u lanu preobrazba u ženu samo to je jako skupo i još moram štedjeti. Sad pogotovo poslije ovog jebanja sam još sigurnija da ću kad tad biti prava žena.
Obukao se i otišao u hotel gdje je imao svoju sobu. Dogovorili smo se da se vidimo opet sutra i da želim prvo razgovarati sa njom jer ne želim da se osjeća iskorištena.
Sutra dan smo vodili dugi razgovor i samo se poljubili jer smo odlučili da se malo poželimo obadvoje jedno drugog a i zamolio -la me da joj dam još jedan dan da si kupi garderobu. Za početak si je kupila i periku a od robe je nabavila gotovo sve. Suknjice, suknje do koljena, haljinu dugačku, minić, tajice, uske traperice sa lateksom. Oblačila se za mene i uživa sam gledati ju kako je postaa za početak prava CD ili transica. Zračila je zadovoljstvom i nakon dva mjeseca se još viđamo. Minimalno jedno tjedno se dobro izjebemo. Ponekad mi zna poslati poruku da me „želi duboko“ i slično. Za sada sam prestao tražiti bilo što drugo sa strane i zadovoljan sam kako mi prazni jaja i Almira. Nisam siguran što osjećam. Nije to ljubav ali neka privrženost jeste. Poželi se nakon nekoliko dana bez nje da smo zajedno i da se ispraznim u njenu oblu i podatnu guzicu.
Pričala mi je da je sa doktorom razgovarala o promjeni spola i da joj je objasnio neke korake i dao joj nekakvu literaturu ali da je to sve već proučila preko interneta. Sam postupak zna trajati po pet godina a u najboljem slučaju tri godine. Terapija hormona je prva na redu da se zaustavi rast dlaka i još neki hormoni koji potiču rast grudi malo tek toliko da se stvori prostor za silikone. Pitala me što mislim kolike bi trebala imati grudi i moje je mišljenje bilo da su manje, umjerene grudi puno prirodnije nego ogromne sisetine za koje se iz aviona vidi da su silikoni. Složila se sa mnom. Za nagradu mi je što sam joj dao koristan savjet tako lijepo popušila da sam joj štrcao pravo u grlo. Izvježbala se u oralno seksu tako dobro da je to radila izuzetno dobro.

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 0 Prosek: 0]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

licni oglasi

Don`t copy text!