ORGIJE SA 2 LEZBE I TRANSICOM 2. dio

Upoznavanje Srbija

Dan poslije orgija sa dvije lezbijke, Anđelom i Majom, i svojom partnericom transicom Almirom sam trebao u 9 točno nazvati jednu od lezbijki, Anđelu jer mi je dok smo orgijali šaptala da me želi jedan puta samo za sebe i dala mi papirić sa brojem mobitela i vremenom kada da ju nazovem. Nazvao sam ju i odmah se javila. Rekao sam joj
– napisala si u 9, reci što si smislila
-iskreno nisam još ništa smislila ali sad je Maja u dućanu i danas ona do podne priprema ručak a ja sam sama na plaži pa mogu slobodno razgovarati. Voljela bih da se izjebem sa tobom ali da smo sami. Ne bih te dijelila sa nikim. Bilo je ono zajedničko jebanje super ali ti i tvoja palija ste me oduševili. Smislit ću nešto da se nađemo. Ne bih voljela Maju povrijediti. Ja nisam čista lezbijka već sam biseksualna i voljela bih te trošiti još.
– i ti se meni sviđaš. Volim visoke cure sa dugim nogama i tako lijepim tijelom. Smisli nešto da moraš hitno za Zagreb jedno do podne i javi mi da znam isplanirati gdje i kako ćemo se naći.
– dobra ideja ti je ovo sa hitnim odlaskom u Zagreb. Kad razradim priču javim ti.
Isplanirali smo da se nađemo oko 10 sati sutra kod mene doma i da može ostati do 3 poslije podne najduže. Ona je za svoju curu smislila priču a ja sam Almiri rekao da ću sutra malo sa društvom iz svog rodnog kraja biti u gradu pa da je moguće da se malo i cugne. Nije ništa sumnjala. Nisam ju želio povrijediti ali nisam želio ni propustiti priliku i visoku Anđelu dobro izjebati.
Sutra oko 10 sati sam vidio kako Anđela dolazi obučena u uske traperice i bijele tenisice na nogama a gore je imala samo pamučnu majicu i grudnjak. Čim je ušla u hodnik smo se počeli ljubiti i skidati. Čim sam se skinuo kleknula je i počela mi pušiti već ukrućen kurac. Sa lakoćom ga je primala cijelog u usta i u grlo. ubrzo sam ju odveo u sobu i polegao na krevet. Odmah mi je rekla da ne želi liz jer to ima stalno već da ga želi odmah u pičku. Uvukao sam joj ga i započelo je njezino uzdisanje pa poslije jecanje i cviljenje da bi ubrzo dok je svršavala vrištala. Kad se malo smirila opet ga je uzela u usta i pušila ga jer izgleda da se nije mogla odlučiti gdje ga više želi. Uhvatio sam ju za glavu i zabijao joj ga u grlo. Kad god sam joj ga zabio do kraja zadržao sam ga nekoliko sekundi u njenim ustima pa ga vadio da može udahnuti zraka. Ubrzo sam joj svršio u usta. Kad je progutala sve sam ju pozvao da ju malo ljubim. Rekao sam joj da uvijek volim ljubiti usta koja su ljubila moj kurac na što me je gledala malo čudno ali mi se potpuno prepustila i ljubio sam ju a ona mi je rukom drkala da ga što prije podigne. Malo sam ju zadržao i tiho ju pitao zašto toliko žuri. Zamolio sam ju da se opusti i da samo uživa a meni prepusti dominaciju. skupila se uz mene maksimalno koliko je mogla i ljubio sam ju dosta dugo a ona mi je nježno i polako drkala kurac. To je već bilo puno bolje i ubrzo se ukrutio potpuno. Legao sam na leđa i rekao joj da sad ona nastupa. Objašila me i namjestila ga pa se nabila na njega i krenuo je njezin ples na mom kurcu. Vrtila je kukovima u krug i pomjerala se naprijed nazad. Rekla mi je da nikad nije bila ovako dobro popunjena i da uživa biti na njemu.
– Samo uživaj lutko. Tvoj sam još nekoliko sati.
Poslije se sve odvijalo kako treba. Započela je sa pokretima gore dolje i opet se njezino glasanje pretvorilo u jecanje i cviljenje. Kad je svršavala dugo se tresla cijela i drhtala a pička joj se stegla i stisnula nekoliko sekundi toliko da nisam mogao ni pomaknuti se u njoj. promjenili smo pozu i rekao sam joj da obožavam lizati pičku i da ću to brzo obaviti. Spustio sam se do njenog međunožja i prvo sam joj usnama uhvatio klitoris i sisao ga a sa dva prsta ju ubadao u pičku, Kad se dobro uzbudila istovremeno sam joj gurao jednom rukom dva prsta u picu a drugom rukom joj polako trljao guzu i ušao jednim prstom u nju. Uživala je i nabijala se cijelom zdjelicom na moje ruke i lice. izvukao sam prste iz pice i počeo ju lizati i jezikom joj kružiti po njoj i ubrzo je svršila. Još se nije dobro ni smirila od orgazma kad sam joj uvukao kurac i jebao ju brzo i žestoko. Malo poslije sam joj stavio noge na svoja ramena i opet ju nabijao svom snagom na kurac dok nije počela glavu zabacivati lijevo desno i na trenutke kao da je ostajala bez zraka jer je samo zijevala bez ispuštanja zvukova. Trudio sam se držati jak tempo i jebati ju žestoko i duboko. Kad je svršila to je bilo predivno. Iz njezine pice se preljevalo kao iz fontane a plahta ispod nas je bila potuno mokra. Kad se malo pribrala sam ju okrenuo na koljena i jebao ju od pozada u dogy pozi. Dok sam ju jebao sam joj opet ušao prstom u guzu i jebao joj obadvije rupice, Nisam imao namjeru jebati ju u guzicu jer mal te ne svaki dan jebem guzicu. Sama je rekla da ga želi u guzi. Kad sam joj ušao do pola rukama me zadržavala da ne ulazim dublje. Polako sam ju jebao i unatoč njenim rukama ulazio sam polako sve dublje dok god nije cijeloga primila. Uhvatio sam ju za kukove i jebao ju umjereno brzo a sama si je trljala klitoris dok ga je primala u guzicu. Ovaj puta je i ona izdržala prilično dugo i tek nakon dvadesetak minuta, možda i više je svršila. Namjesti sam ju da leži na stomaku i nastavio ju jebati ali sam ga sad vratio nazad u pičku i jebao ju još nekoliko minuta. Svršavao sam dugo a ona je mirno ležala i primala spermu. Kad sam završio sa cijeđenjem sišao sam sa nje i ona se okrenula na bok prema meni. Ljubila me non stop. Malo mi je uvlačila jezik u usta, malo sa njime po uhu kružila, malo po vratu a ruke su joj non stop milovale moja leđa, vrat, guzicu. Voljela se maziti poslije jebanja i dirao sam ju svuda. Sisao sam joj bradavice i povremeno joj se spuštao među nge i ljubio ih skroz do stopala
– sviđaju ti se izgleda moje noge
– obožavam žene sa dugim i ovako lijepim nogama a i pička ti je prva liga.
– igraj se i sa njom kad ti se sviđa
Lizao sam joj butine pa se „ljubio “ sa njenom picom gurajući jezik u nju. Opet je počela stenjati i moj se kurac počeo dizati pa sam se pomaknuo gore i stavio joj ga između sisa. držala je skupljene sise dok sam ju jebao a usta je namjestila tako da je svaki puta kad ga provučem između njenih sisa liznula glavić. Kasnije sam ju doslovno jebao u usta. Sama je to tražila. To je trajalo nekoliko minuta jer nije više mogla toliko dugo držati usta otvorena. Okrenula se u pozu 69 i ja sam bio dolje i lizao joj pičku i guzu a ona ga je ljubila, lizala, pušila i gutala cijeloga. Vidjelo se da ona nije stvorena za lezbijku već za kurac jer baš je uživala igrajući se sa njim i pušeći ga. Predložio sam joj da siđemo sa kreveta i da ju jebem stoječki. Odmah je ustala i podigao sam joj jednu nogu pa joj uvukao kurac odozdo. Držala mi se za vrat. Kasnije sam ga izvukao iz nje i okrenuo ju pa ju nastavio jebati stoječki ali sam ulazio u nju ozada. I ovo joj se svidjelo . Uživala je. Kad je svršila rekla mi je da ne može više i da će mi ga pušiti dok ne svršim. Kleknuka je i pušila ga i drkala si dok joj nisam svršio u usta.
– ovo ja zovem jebanje a ne ono mrljanje sa malim kurčićem ili jezikom. S vremena na vrijeme se poželim dobrog kurca ali volim i lizati lijepu picu.
– I ja obožavam lizati lijepu pičku kao što je tvoja ali volim ga zavući i u lijepu guzu.
– Primjetila sam i mogu t reći da mi se svidjelo.
– Nemoj se ljutiti ali nešto bih ti savjetovao.
– Neću se ljutit, reci slobodno
– Nisi ti lutko lezba. tvoje tijelo je stvoreno za kurac kao što je moje tijelo stvoreno za pičku. OK je malo eksperimentirati ili ako nema ono što voliš bolje jebati išta nego ništa . Mislim da ti ipak više voliš kurac nego pičku.
– Znaš da i sama o tome razmišljam u posljednje vrijeme jer svršim ja i u lezbijskom jebanju ali duboko oranje je duboko oranje i pička je namjenjena za kitu i obrnuto.
– Šteta što smo daleko. volio bih te trošiti redovito
– Mmmm. kako bih i ja to voljela. mogli bi barem jednom mjesečno organizirati dobro jebanje.
– Ajd da riješimo što ćemo sa sadašnjim partnericama pa ako raskinemo obadvoje sadašnje veze nije ni Zagreb preko svijeta. Dogovorit ćemo se za seks barem jednom tjedno.
– OK ja sam za a da si mi blizu Maja bi već danas bila bivša
Još smo malo pričali i otišla je sa dogovorom da ćemo se čuti slijedećih dana kad malo ohladimo glave

Nastavak price: ORGIJE SA 2 LEZBE I TRANSICOM

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 4 Prosek: 3.8]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

licni oglasi

Don`t copy text!