poza 69 sa drugaricom lezbo

Nevine Najbolje Drugarice

Upoznavanje Srbija

Moja najbolja prijateljica Lola je oduvek imala teško detinjstvo. Često bi nakon škole dolazila kod mene kući u poplavi suza, a ja bih je držala uz sebe zagrljenu dok zajedno be bismo zaspale. Bile smo zaista bliske i naravno da mi je ona bila najbolja drugarica na svetu – godinama.

Negde tu nakon što smo postale punoletne, stvari u njenom porodičnom životu krenule su nagore i Lola se preselila kod moje porodice i mene. Živeti sa mojom najboljom prijateljicom je bilo ostvarenje sna. Doduše, malo smo se i svađale kao što to prave sestre i rade. Ali, gledajući unazad, možda smo se čak svađale i kao par jer smo obe, duboko u sebi, bile potajno privučene jedna drugoj i pokušavale da se izborimo sa tim osećanjima.

Bila sam onaj nevini povučeni tip devojke bez ikakvog iskustva! Lola je, sa druge strane, imala dosta iskustva u zabavljanju sa momcima, ali ni jedan nije bio onaj pravi sa kojim bi se duže zadržala. Zanimljivo da uprkos tome što je imala nekoliko momaka i ona je bila nevina. Jednom je pokušala da ima seks sa starijim momkom, ali to nije uspelo. Bio je takođe devica i imao je veoma velik kurac, ona je bila uska, delovalo je bolno i nisu se kresnuli.

Na sestrinski način, Lola me je zadirkivala jer nikad nisam poljubila momka i govorila mi da treba da vežbam na njoj da bih znala šta da radim. Svako malo je to predlagala, ali sam ja uvek odbijala jer nisam želela da se sećam celog života da je moj prvi poljubac bio sa mojom drugaricom. Želela sam da bude posebno i romantično kao u bajkama.

Međutim, jedne noći, na vikendu kod bake i dede, bila sam ušuškan u bračnom krevetu sa Lolom i predomislila sam se. Odjednom sam znala da je želim i da moj prvi poljubac baš treba da bude sa njom. Lola me je praktično molila da je poljubim u njene prelepe, pune usne. Obe smo bile u ružičastim pidžamama koje nam je tetka kupila za Božić. Mislila sam da Lola izgleda mnogo lepše u svojoj nego ja u svojoj. Imala je pune, okrugle grudi, čvrste i živahne, a bradavice su joj virile ispod tankog materijala.

Ja sam bila skoro dečačke figure, i sanjala sam da imam neverovatne sise poput Lolinih. Dok je mesečina sijala kroz prozor, osvetljavajući njene oči boje lešnika, preplavio su me sjaj njene maslinaste kože i obline. Ipak, još uvek sam bila veoma nervozna, pa je Lola predložila da to prvo isprobam na njenoj šaci. Ljubila sam joj dlan i prste, a ona je rekla da sam se dobro ljubim, što mi je dalo veće samopouzdanje. liže sisu svojoj drugarici lezbo

Zatim je Lola predložila da vežbam tehniku ljubljenja na njenim bradavicama. Mislila sam da je poludela i da me zajebava! To bi me više učinilo lezbejkom nego da sam je ljubila u usne – pomislila sam. Ali kada je podigla njen ružičasti gornji deo pidžame da otkrije savršene sise – ja sam izgubila pamet. Prišla sam veoma uplašeno, zatvorila oči, i poljubila joj bradavicu.

Njene prelepe grudi su poskakivale na mesečini. Želela sam da je proždrem. Sisala sam jako njene bradavice, zadirkivala ih jezikom i malo grizla, osećajući kako postajem sve vlažnija i vlažnija. Bilo mi je neprijatno zbog ovoga pa sam prestala da sisam njene slatke sise i legla sam pored nje. Mora da sam pocrvenela od sramote koliko sam se napalila na svoju drugaricu.

Ali izgledalo je da Lola nije marila. Još jednom me je zamolila da je poljubim i konačno jesam. Strastveno smo se ljubile bez prestanka, jezici su nam se vrteli oko usta i nokti su se zabijali jedno drugoj u kožu, ostavljajući mini ogrebotine po celom našem telu. Do sada je bilo jasno da smo obe bile veoma uzbuđene i da smo obe želele ovo.

Nisam mogla da verujem da me Lola želi. Zapaljena od strasti, povukla sam njenu odeću, prvo njen gornji deo, a zatim donji deo pidžame. Ostale su joj samo bledo plave gaćice. Pomerila sam je na bok i snažno udarila u to slatko dupe. Ona se zakikotala i ugrizla za usnu. Ali pre nego što sam uspela da se spustim do njene pice, Lola me je prikovala, gurajući mi svoje sise u lice, gušeći me njima, dok je skidala i moju odeću sa mene. lizanje pičke drugarici lezbo

Ljubile smo se i valjale po krevetu, a onda sam, konačno, uspela da se popnem na Lolu i počela da je ljubim po vratu, pa sve niže niz njene grudi i niz njen tanki stomak sve do gaćica. Rukama sam joj raširila noge, razdvojivši ih tako grubo da je ona uzdahnula. Odmah sam zakopala glavu između njenih nogu, upijajući slatki miris njene nevine ribice. Počela sam da joj ližem gornji deo butina, oko linije njenih gaćica, a zatim sam polako počela da guram njene gaćice u stranu, malo po malo, da bi mi jezik prišao zabranjenom voću.

Na moje zadovoljstvo, Lola je dole bila temeljna u negovanju, ne ostavljajući ni jednu dlaku oko svoje ružičaste pice i izgledala je apsolutno neverovatno, blistavo mokro. Počela sam da ližem i sisam njenu savršenu pičku. Bila je to najlepša mala stvar koju sam ikada videla i tako slatko je mirisala i bila je preukusna.

Lola je stenjala i bila sam sigurna da će nas moji baka i deda čuti, ali sam znala da oni nikada neće posumnjati da njihova nevina, mala unuka jebe jezikom svoju drugaricu. Osećala sam se tako nestašno što radim nešto tako šokantno i zabranjeno. Volela sam da kršim sva pravila sa Lolom.

Moji prsti su refleksno skliznuli u nju dok sam nastavila sisati njen klitoris. Njena nevina pička se osećala tako usko i toplo iznutra. Zakopala sam svoje prste duboko u nju, dajući joj pravi žestoki seks prstima dok sam još uvek tresla njen klitoris vrhom jezika. Lola se migoljila, dahtala i stenjala sve glasnije i glasnije, dostižući vrhunac sa potresnim orgazmom koji ju je naterao da drhti nekoliko minuta. poza 69 sa drugaricom lezbo

I sama sam bila na ivici tako da sam se izokrenula i sklopile smo se savršeno u pozi 69. Moji sokovi su curili u njena usta a ona je odmah počela da me napada prstima i jezikom. Ja sam uglavnom u tom trenutku stenjala i ljubila njenu osetljivu ribicu dok je ona mene jebala prstima, jezikom, usnama i zubima! Zlostavljala je moju picu i nije prošlo ni 5 minuta kada sam svojoj najboljoj drugarici svršila u usta.

„To… je bilo…. Neverovatno!“ – rekla sam zadihano.

„Da sam znala da ti je pica ovako fina.. i da tako dobro ližeš… jebala bih te odavno!“ – rekla je Lola i počele smo se smejati.

Čvrsto smo se privile jedna uz drugu i zaspale jedna drugoj u zagrljaju. To je bilo sve što se dogodilo između nas te noći. Ali, suvišno je reći, kada sam jednom doživela ovu prelepu, lepotu, definitivno sam želela još. I dobila sam! Mnogo toga! Čak i kada su je moji roditelji pravno usvojili, mi smo nastavile da se volimo i da vodimo ljubav.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 7 Prosek: 5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!