tucanje ortakove mame u pičku

Online upoznavanje – Poznata Dama

Upoznavanje Srbija

Upoznavanje online je bilo čudno, a izlazio je on sa mnogo čudnih cura… baš čudnih… Tu je bila jedna riba sa lutkom od čarape. Da, jebena lutka od čarape. Susret je počeo prilično dobro, smejali su se, šalili i on je bio prilično siguran da će je kresnuti kada ga je pozvala u svoj stan na „kafu“. Onda negde između maženja i spavaće sobe, baš kada su stvari krenule u pravom smeru, naišla je jebena lutka od čarape.

Čak je napravila ludi glasić kao da čarapa govori. Ono što je bilo gore od pokušaja da ga natera da poljubi čarapu bilo je kada je želela da mu lutka popuši. Iako je kontao da bi to zapravo bio ručni rad, poenta je bila da je to bilo previše jebeno čudno. Uspeo je da se brzo povuče, a ona je delovala zbunjeno i ljuto što je nije pozvao na drugi sastanak…

Zatim je tu bila riba sa mačkama, njih 50, naguranih u jednu malu kućicu. I ona je delovala kao tiha, prizemna devojka, sve dok nisu stigli kući i ona je pustila mačke. Ta kuća je zbiljno smrdela. Iako da budemo pošteni, on ju je i dalje jebao, mada je bilo čudno sa toliko mačaka u istoj prostoriji… ali ona je ipak insistirala. Nije je pozvao za drugi sastanak…

Počeo je da gubi veru. Svaka devojka koju je upoznao imala je neki problem. Mada se povremeno pitao da li to možda govori o njemu koliko i o njima… U svakom slučaju, sve o online upoznavanju i problemima delio je sa svojim najboljim ortakom. Bili su prijatelji od kada su bili u pelenama. Čak su im i mame bile prijateljice. On je bio jedina osoba kojoj je mogao sve da kaže. Jedina osoba kojoj je verovao više nego bilo kome drugom na svetu. Hvalili su se jedno drugom svojim prvim ženskim osvajanjima. Uvek su bili zajedno.

**

Jednog petka uveče, kao i uvek, odlučili su da se druže i da malo igraju video igre. U sred igre, dok je njegov ortak bio na redu da ubija zombije, počeo je malo da surfuje aplikacijom za online upoznavanje koju je najčešće koristio. Svidelo mu se jer je dobijao obaveštenje svaki put kada bi neko pogledao njegov profil, iako je jedina slika u tom trenutku bila slika njegovog kurca. Koristio je ovu sliku delimično zato što je bio ponosan na svoj kurac, ali uglavnom zato što trenutno nije tražio vezu već jedno veče strasti.

Tada je video da mu je stigla poruka. „Sviđa mi se tvoj kurac…“, pisalo je u poruci, praćeno namigujućim smajlijem. Bio je zaintrigiran. Ušao je na njen profil da je proveri. Prvo što je video da je starija od njega… mnogo starija od njega. Do te mere da bi mu ona bukvalno mogla biti majka. Izgledala je pomalo poznato na svojoj profilnoj slici, ali je imala kosu preko lica i prilično velike sunčane naočare pa je bilo teško da je drugi identifikuju. milf sa ekstra sisama

Međutim, ono što je zaista privuklo njegovu pažnju je to što je imala najsavršeniji par sisa koje je ikada video. One su bile izložene da ceo svet vidi na njenoj profilnoj slici. Jedva da joj je i gledao u lice, koliko je bio opčinjen njenim grudima.

„Hvala, prilično si zgodna.“ vratio je poruku.

Ono što se potom dogodilo mu je ledilo krv, čuo je zvuk mobilnog telefona iz susedne sobe. Hajde što je zvonio nečiji mobilni telefon, već je ton bio jedinstven za aplikaciju koju je koristio. Čuo ga je dovoljno često da ga prepozna. U početku je sve negirao, pokušavajući da ubedi sebe da je to morala biti slučajnost. Brzo se vratio na njenu profilnu stranicu i pažljivije se zagledao u njenu sliku profila. I tada je shvatio. Ona nije bila samo poznata – bila je to najbolja drugarica njegove mame i naravno mama njegovog najboljeg prijatelja!

Pravi prijatelj bi zatvorio aplikaciju odmah. Ona svakako u tom trenutku nije znala ko je on, pa je mogao da je blokira i nikom ništa. Ali bio je previše uzbuđen. Bio je naravno i prilično šokiran što je ona uopšte bila na tom sajtu, jer je bio poznat po tome što su ljudi dolazili isključivo zbog seksa a oduvek je mislio da je ona konzervativna.

Pregledao je nekoliko njenih drugih slika i one su se sastojale od još nekoliko slika njenih sisa i krupnog plana njene pičke, koja je bila doterana do savršenstva. Znao je da je zainteresovana, iako ona još nije znala ko je on. Ali bio je odlučan da pokuša. Takođe je bio odlučan da njegov prijatelj to nikada ne sazna.

Njegov telefon je ponovo zazvonio kada je stigla još jedna poruka. „Hvala 😉 Hoćeš da se nađemo nekad?“

Nije mogao da laže. Morao je odmah da otkrije ko je, dok ne bude prekasno. „Teta Jelena… ja sam… Stefan“, napisao je. Puls mu je ubrzao dok je čekao njen odgovor, a sekunde kao da se vukle u večnost.

„Znam Stefane… Dođi u dnevnu sobu…”

Tada je pomislio kako je sreća što u njegovoj porodici nisu nasledni srčani problemi, jer da jesu verovatno bi pao mrtav na licu mesta! Nije bio siguran kako je znala da je to on, iako je pretpostavio da je to možda i ona shvatila po tonu telefona, baš kao i on.

„Hej, idem da nam spremim nešto za klopu, ti igraj, odmah se vraćam.“

Krenuo je u dnevnu sobu. Umalo nije izgubio pamet kada je mama njegovog prijatelja potapšala jastuk pored sebe u znak poziva da joj se pridruži na kauču.

„Kako ste… znali da sam to ja?!“ Nervozno je uleteo u tišinu.

Osmehnula mu se mirno, neometana njegovom očiglednom uznemirenošću. „Misliš osim činjenice da je ime tvog profila isto ime koje si koristio za sve žive od svoje desete godine?“ odgovorila je.

Mentalno se bičevao što nije povezao. Svako ko ga je poznavao duže od nekoliko minuta bi shvatio jer je za sve koristio isto ime tj nik. U pitanju je bio neki super heroj iz stripa koji je čitao još od malena. Točkovi u njegovom mozgu su se stalno okretali i on je shvatio da ako je govorila istinu, onda je morala znati ko je on i pre nego što mu je poslala poruku.

„Stefane, opusti se. Zar stvarno misliš da nisam primetila da žudiš za mnom sve ove godine?“ Pitala ga je. Kada on ništa nije rekao, ona je nastavila. „Do sada sam to ignorisala… ali usamljena sam otkako je moj muž otišao. Većina momaka koje sam upoznala na internetu su bili gubitnici. I biću iskrena, kada sam videla tvoju sliku… bila sam impresionirana. Nisam ja bila sigurna sto posto da si to ti, nadimak ko nadimak. Ali sumnjala sam.“

On je pocrveneo kao paprika.

„Hoćemo li sada da uradimo ovo ili šta?“ ortakova mama mu sisa kurac

Kada nije rekao ništa da prigovori, ona se spustila na kolena ispred njega i spretno oslobodila njegov kurac. Nasrnula je na njega kao što bi izgladneli muškarac nasrnuo na zalogaj hrane i on je ostao zaleđen od iznenađenja. Odmah je gurnuo penis toliko daleko u njena usta da je proizvela nehotični zvuk gušenja. Bio je zabrinut da bi njegov prijatelj mogao čuti nešto u susednoj sobi, ali njena usta su se osećala tako dobro oko njegovog kurca da je prestao da brine šta bi se sledeće moglo dogoditi i predao se trenutku.

Stavio je ruku na njenu potiljak i gurnuo kitu dublje u njena usta, ali Jelena nije protestovala zbog grubog korišćenja njenih usta. Srkala je i sisala njegov kurac sa vrstom majstorstva koje se može steći samo nakon bezbroj godina iskustva. Kada više nije mogao da izdrži, podigao ju je na noge, a zatim je odmah savio preko kauča.

Skidajući joj pantalone i gaćice jednim brzim pokretom, razotkrio je njenu picu, već mokru od njene želje. Iako je želeo da je okusi, da je dodirne, da se igra sa njenom savršenom pičkom, njegova požuda ga je nagnala dalje i nije gubio vreme da gurne svoj kurac u njenu rupu. Ugrizla se za usnu kako bi suzdržala jauk dok je on klizio duboko u nju. Njena pica je bila vlažna i topla i prihvatila je njegov kurac bez otpora.

Mišići u njenoj vagini uhvatili su i stezali njegov penis. Uhvatio je njene kukove i grubo ju je povukao uz sebe, a njegov neoprezni potisak je napravio mokri udarac a njegova jaja su udarila o njeno golo meso. Žestoko ju je karao u toj prostranoj dnevnoj sobi. Nikada nije bio sa ženom poput nje, i iako je bila decenijama starija od bilo koje žene sa kojom je bio, njena pica se osećala kao komad raja.

Skinula je majicu oslobađajući svoje ogromne grudi dok se podizala, dajući sebi polugu da se odupre njegovim strastvenim napadima. Radili su u tandemu, ona se gurala unazad dok je on gurao napred, a zvuk njihovog vođenja ljubavi brzo je ispunio prostoriju. Iz zadnjeg dela kuće mogao je da čuje kako se zvuci nasilja iz video igrica ne stišaju.

Odjednom se oklembesila, pokrivši usta jednom rukom kako bi ugušila zvuk svog stenjanja. Ritmički niz pulseva oko njegovog penisa signalizirao je njen orgazam. Ali iako ona možda jeste, on još nije svršio. Prevrnuo ju je i naredio joj da raširi noge, naredbu koju je ona poslušno poslušala. Ispružila je noge koliko je mogla, potpuno razotkrivši svoju picu pred njim. Uhvatio ju je pogledom na trenutak, njene savršene grudi, obrijanu pičku i telo zrele boginje. tucanje ortakove mame u pičku

Njihove oči se nikada nisu odvojile jedna od druge dok je ona nastavila da čeka, poslušno raširenih nogu za njega. Tiho je zastenjala, njen mali krik joj je pobegao iz usta pre nego što je imala priliku da ga obuzda dok se njegov penis zabio u nju, a on se široko nasmešio. Veći deo njegove želje bio je zadovoljen njihovim ranijim aktivnostima, pružajući mu uzdržanost da radi polako, odvajajući vreme da je zadirkuje i izvlači njen drugi orgazam.

Jedna od njenih ruku je skliznula između njenih nogu kako bi pronašla klitoris, i počela je da ga trlja. Uz kombinovanu stimulaciju njenih ruku i njegovog kurca, izdržala je samo kratke trenutke pre nego što je ponovo podlegla svom zadovoljstvu. Dok su je talasi orgazma zapljuskavali, položila je glavu na kauč, a oči su joj se zakotrljale u glavu.

Nije bio siguran koliko bi još mogao da je tuca pre nego što njegov prijatelj počne da postaje sumnjičav. Znao je da sada mora da bude brz, i tucao je sa besnom namerom. Učinio je sve što je mogao da što pre izazove svoj orgazam. Igrao se njenim grudima zamišljajući njenu pičku punu njegove sperme. Stenjala je i izvijala se pod njegovim dodirom, svršavajući nekoliko puta pod njegovim brutalnim napadom, ali on je ignorisao njene zvuke, fokusirajući se na njeno telo, na način na koji su joj grudi poskakivale i ljuljale se dok je njegov penis udarao u nju.

„Svršiću.“ reče Stefan bez daha. isprskao spermom lice ortakove mame

Izvadio je svoj kurac iz njene pice, a ona je pala na kolena ispred njega. Drkao je kurac dok kroz njega nije prostrujao slatki osećaj oslobađanja. Sperma je eksplodirala iz njegovog penisa na njeno lice koje je čekalo. Pokušao je da što više svoje sperme uperi u njena usta, ali bilo je teško naciljati. Sve joj je teklo niz obraze i na grudi.

Trudio se da ne razmišlja o tome kako se ona brinula o njemu kao dete, kako se družila sa njegovom mamom, mislio je samo na to kako su joj savršene grudi, koliko joj je bila sočna pička i kako je poslušno sve prihvatala… posebno njegovu spermu.

Pomislio je, dok su skupljali odeću i žurno se oblačili, bilo mu je drago što ju je našao na tom sajtu za upoznavanje. Žurno se obukao i vratio svom prijatelju, tiho se nadajući da je njegov prijatelj ostao nesvestan mirisa seksa koji ga je pratio u sobu…

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 11 Prosek: 5]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!