tucanje s guza sa učenikom

Moj Slatki Mršavi Učenik

Upoznavanje Srbija

Moje ime je Aleksandra i predajem muzičko na maloj privatnoj akademiji. Imam 43 godine, ali mi svi kažu da izgledam barem 5 godina mlađe. Držim svoju dugu plavu kosu podignutu ili ponekada spuštenu kada nisam na poslu, uglavnom oblačim košulje i suknje do nivoa kolena. Predajem u odeljenju gde su većinom 18-šnjaci.

Posle predavanja predajem muziku privatno i imam nekoliko učenika koje sam stekla svakodnevnim poslom. Imam četiri učenika, dve devojke i dva momka. Ali ova priča je o jednom drugom momku kojem sam predavala na akademiji. Prilično sam se zbližila sa njim, Nikola mu je ime, i on je bio veoma oduševljen svojom veštinom za muziku, ali je imao mnogo privatnih problema.

Bio je onako slabije razvijen mladić, nije imao puno prijatelja i valjda mi ga je bilo žao. Živeo je sa tetkom i to me je uznemirilo jer ovo je mali grad i poznavala sam njegovu tetku za koju sam smatrala je da je pomalo ekscentrična i nije baš tip osobe koja bi mladom čoveku obezbedila dobar život. Što se tiče mene ja sam živela sa mnogo starijom tetkom i tečom u prelepom velikom domu.

Jedne večeri rekla sam im za Nikolu i o tome kako želim da se više lično zainteresujem za njega i da bih mogla da mu pružim dodatnu pomoć oko muzike. Dali su mi veliku podršku. Sledećeg dana sam razgovarala sa Nikolom i ponudila mu privatne časove, a on je razgovarao sa svojom tetkom i nije joj bilo svejedno, ali je nekako prihvatila.

Odredila sam raspored i Nikola, iako je bio pomalo zabrinut, složio se i činilo se da mu se ta ideja dopala. Prvih nekoliko nedelja prošlo je bez problema i postalo mi je prilično prijatno sa Nikolom. Čak ću biti toliko otvorena da kažem da smo postali prijatelji. Već posle neka dva meseca počeo je da dolazi svaki dan. Plivao bi u bazenu i često bi ostajao na večeri. A onda su se jednog petka uveče stvari definitivno promenile. napaljena milf u džakuziju

Bilo je oko deset sati uveče, moji tetka i teča su otputovali za vikend. Napolju je padala kiša, a ja sam bila gola i brčkala se u džakuziju na kiši. Popila sam nekoliko čaša vina i osećala sam se usamljeno pa sam masturbirala u toplini kade kada sam iznenada videla Nikolu kako stoji sa druge strane bazena i samo me gleda.

Iz nekog razloga umesto da uradim ono što bi svi drugi uradili i pokrili se, pa čak i izgrdili mladog momka… ja sam se osmehnula i pitala ga da li želi da mi se pridruži. Znala sam da je to što radim opasno, ali mi ga je bilo toliko žao da jednostavno nisam mogla da se zaustavim. Nikola se brzo skinuo i uskočio u vodu sa mehurićima.

Prišla sam mu i proučavala njegovo malo telo… jedva da je bio veiši od mene. Bio je visok samo oko 165 i sigurna sam da nije imao više od 50 kilograma. Nagnula sam se i nežno ga poljubila u usne, a on mi je stidljivo uzvratio. Počela sam da ga ljubim sve više jezikom i ubrzo mi je ponudio svoj i sisao moj. Njegov dodir je bio tako lagan i nežan. Obuhvatio je moje grudi i stezao mi bradavice dok ih je istraživao.

Bila sam u plamenu. Uzela sam ga za ruku i izvela iz vode. Dok smo goli šetali kućom, samo sam zurila u njegov prelepi tvrdi kurac. Bio je savršen, ne mnogo debeo, ali je bio veoma dugačak i malo zakrivljen sa ružičastom glavom. Mogla sam da vidim kako me proučava. Imam čvrste grudi sa ružičastim bradavicama koje su do tada bile veoma tvrde i osetljive i gledao me kako hodam ispred njega tako da je znao da imam zgodne bokove i sočnu guzu.

Povela sam ga pod tuš sa sobom i zatvorila staklenu pregradu. Tuš kabina je bila prilične veličine i pustila sam vodu da teče preko nas. Njega i sebe sam sapunjala pa smo postali klizavi i smejali se dok smo klizili jedno o drugo. Spustila sam ruku i pomilovala mu kurac i on je odmah počeo da pravi zabadajuće pokrete u mojoj šaci. Držao se pravo uz moj stomak i sve vreme bio je tvrd. sisanje kurca svom studentu

Pre nego što bi se predomislila, pala sam na kolena i primila ga u usta, snažno ga sisajući. U ustima mi je bio topao i prilično nabreknut, a Nikola je skoro vrištao koliko mu se svidelo. Drkala sam mu kurac i gutala ga što sam dublje mogla. Počeo je da gura kukove i jebe me u usta dok su mu dlanovi počivali na mom potiljku. Gurnuo je još nekoliko puta ispunio mi zadnji deo grla toplim semenom.

Naravno da sam sve u slast progutala… toliko je mnogo prošlo od kada sam poslednji put imala čast da gutam nečiju spermu. Isprali smo se, a zatim osušili. I dalje je bio tvrd ali sada je izgledao mnogo hrabriji nego što je bio ranije. Valjda je osetio da je postao čovek. On je preuzeo vođstvo i počeo da sisa moje grudi i da ih gricka. Nikola je bio toliko nežan da ga skoro ni osetila nisam dok se spuštao i širio mi noge.

Njegov jezik se osećao tako dobro u meni. Pomerila sam prst nadole i pokazala mu gde da liže i on je ubrzo sisao moj klitoris kao i moje prste. Bila sam u ekstazi. Povukla sam Nikolu na sebe i nastavila da ga ljubim. Probio se kurcem između mojih nogu. Lako je uklizao i po prvi put sam osetila tako mlad nevini kurac i bilo je tako dobro. Polako i nežno je održavao konstantan ritam. tucanje s guza sa učenikom

Čak i nakon mog glasnog svršavanja Nikola je nastavio sa stalnim milovanjem i sa svakim ubodom u mene mogla sam da osetim kako njegov penis ide do kraja. Ne znam kako, ali on je tako nastavio skoro pola sata. Tucao me je u svakom položaju i imala sam orgazam za orgazmom dok konačno nisam klonula na njega i jednostavno nisam mogla više da izdržim. Ali on je bio na ivici.

Tucao me je polako dok nisam osetila poplavu vrućine u meni, a njegov penis se trzao i pulsirao i činilo se da će trajati zauvek to šikljanje vrele mlade sperme u moju pičku. Nikola me je napunio svojom spermom. Povukla sam se i njegov kurac je izašao iz mene. Reka lepljive sperme potekla je iz mene i niz moje noge.

Naglo sam tuš bateriju zabila u pičku i gledala kako Nikolina sperma odlazi u odvod. Očistila sam se najbolje što sam mogla. Nikola i ja smo otišli u krevet i prespavali ostatak noći, a ujutru je otišao kući.

Nekoliko dana kasnije dobila sam menstruaciju i to više nismo radili bez kondoma. Ali… naše avanture su trajale veoma kratko….

Nikola se odselio sa svojom tetkom nekoliko meseci kasnije i izgubili smo kontakt. Mnogo mi nedostaje vreme koje smo proveli zajedno. Čula sam da je promenio fakultet i da će postati učitelj. Očigledno sam mu pokazala sve o prednostima profesije.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 49 Prosek: 4.5]

3 komentara na “Moj Slatki Mršavi Učenik

    1. Čak bi ti se i javila, ali zadnji put sam za oproštaj Nikoli dala bez kondoma da mi napuni pičku spermom, ali ovaj put su se potrefili plodni dani.

      Puno sreće u daljnjim pokušajima 🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!