jahanje kurca sestrinom dečku

Nevaljala seka moje Devojke

Upoznavanje Srbija

Moja devojka ima sestru. Prelepu zgodnu sestru. Ovo je naša priča. Imena su promenjena.

**

Ona je godinama bila san za svakog momka u kraju. Imala je lepo lice i neverovatno telo koje je ponosno prikazivala u svojoj uskoj jebozovnoj odećiu. Praktično čim je napunila osamnaest godina, više od deset momaka se vrzmalo u i oko njene kuće tražeći svoju šansu. Imala je dugu plavu kosu i seksi plave oči koje su bile u stanju da vam sa jednim pogledom zaustave srce. Ali ona nije želela bilo koga. Ne hvalim se, ali bilo je očigledno da je zainteresovana za mene.

Kad god sam bio u blizini, bila bi svuda po meni, dodirivala me i razmetala se svojim živahnim sisama i preslatkom guzom. Nisam ni ja bio ravnodušan, i ja sam flertovao sa njom kada god moja devojka Tamara nije bila u blizini. Tog dana, sećam se kao da je juče bilo, odlučila je da me zadirkuje čipkastom majicom bez rukava sa mnogo dekoltea, kao i belom mini suknjom. Oči su mi puzale gore-dole po njenom ukusnom, mladom telu kada je ušla u sobu i slatko mi se osmehnula.

„Hej Slobodane!“ rekla je i zagrlila me oko vrata a potom me slatko poljubila u obraz. Uzvratio sam poljubac i zagrljaj, sa rukama tik iznad njene guze.

„Hej mala. Gde ti je sestra? Rekla je dođem.“ Pitao sam.

„Hm… Mislim da je otrčala u prodavnicu. Brzo će ona“, odgovorila je.

Srušio sam se na kauč. „Okej, tu ću je sačekati.“

„Smem da ti se pridružim?“ upitala je slatko.

Pozitivno sam potapšao mesto pored sebe na kauču. „Spusti tu slatku guzu pored mene.“

Nasmejala se i sela blizu mene, naslonila glavu na moje rame.

„Stvarno to misliš?“

„Mislim šta?“

„Pa da je moja guza slatka?“

„Da li mislim da…? Naravno…“ odgovorio sam kroz smeh.

„Slobodane… Ozbiljna sam! Da li je prevelika?“

„Prevelika? Naravno da nije. Ko ti je to rekao?“

„Ma… Neki momak u školi.“

„Ma zaboravi tog tipa. On te želi ali ne zna kako da ti priđe i kaže. Klasika.“

Činilo se da je zadovoljna, ali je nastavila. „Ali… ko ima bolje telo, ja ili Kristina?“

„Slušaj, ne mogu da odgovorim na to…“

„Ma daj! Neću joj reći!“ devojkina seka u tangama

„Teško je reći. Morao bih dobro da ga vidim da bih mogao da uporedim.“

Ona se koketno osmehnula i ustala. Naguzila se pokazujući mi svoju okruglu zadnjicu i polako podigla suknju. Nosila je crvene tange, ne ostavljajući mnogo mašti.

„Šta misliš…?“

„Još uvek ne znam… protresi je malo za mene, vrckaj“, tražio sam i oblizao usne.

Ona je radosno udovoljila. Razmakla je noge i počela da twerkuje. Bisam treptao… ali potom je sela u moje krilo i trjala dupetom o moju rastuću izbočinu. „Da osetim…“ promrmljao sam ošamućen. Kliznuo sam rukama na njene guzove, nežno ih udarajući. „Šta se bojiš? Jače Slobodane! Možeš ti bolje od toga.“

„Vidi malu… voliš grubo? Hajde se onda smesti preko mog krila?“ Odmah me je poslušala, legla preko mojih nogu i pritisnula svoje živahne, mlade grudi uz moje koleno. Zakikotala se i vrckala nogama u vazduhu dok sam je šamarao po guzici. S vremenom, moje ruke su počele da lutaju sve dok jedan od mojih prstiju nije okrznuo njenu toplu picu. Izvijala se u mom krilu i postala je sve zadihanija.

Video sam da joj se sviđa pa sam prstima klizio između njenih vlažnih usmina osećajući kako joj celo telo drhti. Posle nekoliko minuta sam popustio i ona je ustala na noge. Uhvatila je moj pogled i sugestivno oblizala usne. „Slobodane…“ prošaputala je. Ustao sam i suočio se sa njom. Podigla je pogled i zagledala se u moje oči. „Gde ovo vodi?“ upitala je tiho.

Privukao sam njeno lice uz svoje, sklonio joj kosu i pomilovao je po obrazu. Zatim sam se nagnuo da joj poljubim usne. Nije bunila, naprotiv, otvorila je usta, dozvoljavajući mi da uđem jezikom unutra. Dok smo se strastveno ljubili, uhvatio sam jednu od njenih sisa i stisnuo je.

„Hoću da te jebem…“ uspeo sam da izgovorim kada su nam se usta razdvojila.

„Uffff… Želim da ti popušim kurac…“ devojkina sestra mu ga sisa

Slobodnom rukom sam petljao po dugmetu i rajsferšlusu, na kraju otkopčao pantalone i izvukao kurac napolje. Ona je pala na kolena i buljila u moju erekciju, grizući donju usnu u iščekivanju. Moj pulsirajući kurac na samo nekoliko centimetara od njenog lica. Zgrabio sam ga snažno i mrdao ga ispred njenih usta. „Otvori usta“, naredio sam.

Nasmejala se i otvorila usta kao poslušna kučka. Nekoliko puta sam je udario po njenom vlažnom jeziku, a zatim ugurao prvih nekoliko centimetara između njenih mekih usana. Držala ga je u toplim ustima i snažno sisala. Jednom rukom mi je masirala jaja, a drugom je bila zakopana između svojih nogu.

Gutala je moj kurac bez problema i stenjala usput. Izbacila ga je iz usta na trenutak i nastavila da ga drka. „Bolje ga pušim od moje sestre?“ – pitala je slatko.

„Videćemo…“ odgovorio sam, srušio se na sofu i gurnuo njenu glavu nazad u svoje krilo. Srećno je gutala svaki centimetar. Već tada ja sam znao da ima duboko grlo i tehniku mnogo bolju od Tamare ali nisam želeo još uvek da priznam. Jebao sam je u usta i držao je za kosu, osećajući arome njene pičke koja je sada bila gola i vlažila je pod njenim prstima.

„Spremna sam za tebe“, izjavila je i opkolila me.

Postavljajući moj penis ispod svoje pice, polako mi je sela u krilo, otvorenih usta i zatvorenih očiju dok se spuštala na mene. „Jeboteee…“ zastenjala je kad sam počeo da pomeram kukove nagore, gurajući kurac duboko u nju. Zaista sam želeo da je uporedim sa njenom sestrom koju sam redovno tucao u toj pozi. Smirio sam se i čekao da vidim kakva je kad preuzme kontrolu. jahanje kurca sestrinom dečku

Osmehnula mi se, mala je tačno znala šta radi. „Volim tvoj kurac… jebeno je seksi i debeo… i ukusan… nadam se da ga moja seka koristi svaki… jebeni… DAN!“ počela je da se nabija na njega kao porno zvezda. Jahala me je i mrdala glavom kako bi joj kosa letela na sve strane. Uzela bi moju ruku i sisala moje prste dok se odbijala od mog krila i jahala me sve žešće. Bio sam na ivici ambisa posle nekih 10ak minuta.

„Blizu sam…“, upozorio sam je i skinuo sa sebe. Kleknula je preda mnom, uhvatila mi oba kolena i otvorila usta dok sam ja besno drkao kurac. „Hajde, svrši za mene! Hoću tvoju vrelu spermu svuda po mom…“ Nije imala vremena da završi tu misao. Pucao sam joj vrelo seme ma lice i u otvorena usta. Za nekoliko trenutaka, njeno celo lice je bilo obloženo debelim slojem sperme.

Kad sam završio, ona je prešla jezikom po celom sluzavom kurcu usled čega sam zadrhtao od zadovoljstva. „Ti si jedna perverzna jebačica.“ Auto se zaustavio na prilazu baš kada sam navlačio pantalone. Seo sam i pokušao da izgledam što je moguće normalnije.

„Hej, stigo si!“ rekla je Tamara kada je otvorila vrata. Podigla je naočare za sunce na glavu, prišla kauču i nagnula se da me poljubi. „Hej Tami“, povikala je njena seka iz kuhinje.

„Nadam se da te nije previše smorila“, šapnula mi je Tamara.

„Ma jok…“

„Dobro, jer prošli put kada sam je ostavila samu sa jednim mojim kolegom posle predavanja, mala drolja ga je pojebala. Možeš li to da zamisliš? Kučka.“

„Ma nije moguće?!“ – rekao sam u neverici….

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 14 Prosek: 4.9]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!