mama između dve ćerke DP
Upoznavanje Srbija

Neko vreme sam samo zurila u mamu, dok mi je pica još uvek curila na lice moje sestre, a njeni prsti su mi još uvek zaglavljeni u anusu. Koliko god da mi je bilo napaljivo što je moja mlađa sestra Jelena molila za moju pičku, sada sam se osećala dvostruko neprijatno što me je majka uhvatila u ovoj situaciji. Međutim, iznenađujuće, ona nam se samo nasmešila, zatim stavila ruku na bok i pogledala Jelenu sa blagim osmehom.

„Izgleda da ti više nisam dovoljna“, rekla je sa lažnom strogoćom u glasu.

Sada sam zurila u njih otvorenih usta. „Šta… šta se ovde dešava?“ Konačno sam promucala.

„Pa, isto bih mogla da pitam i vas dve“, odgovorila je mama, polako zakoračivši u sobu ka nama.

„Ona me je naterala mama“, probrbljala je Jelena, brzo se povlačeći i ostavljajući moje dupe razjapljeno. „Nisam htela, ali ona me je naterala!“

Besno sam je pogledala „Šta?“ uzviknula sam. „Ti si ta koja mi je ukrala dildo, ti jebena lažljiva kučko!“

„Ššššš devojke“, rekla je mama stavljajući prst na usne. „Ne svađajte se. Svaka od vas može imati svoj dildo.“

Na trenutak sam je zbunjeno gledala dok je Jelena uzbuđeno pljeskala rukama. „O da“, uzviknula je. „Hoću plavi!“

„Opet si čeprkala po mojim stvarima, zar ne?“ pitala je naša majka drsko i onda me pogledala. „Pa, koju ti hoćeš Tanja?“ upitala me je. Zbunjeno sam odmahnula glavom, odjednom se osećajući veoma nepristojno. Ova situacija je dobila neočekivani preokret i nisam bila sigurna kako da se nosim sa njom. Niko od njih nije delovao ni najmanje posramljeno zbog čega sam se osećala još izloženijom i ranjivijom.

„Pa ali ja ne znam šta sve imaš.“

Nasmejala se i klimnula glavom. „Dođi da ti pokažem onda“, ponudila je i mahnula mi da je pratim do njene spavaće sobe. Otpuzala sam sa Jeleninog kreveta i krenula za njom, sa svojom mlađom sestrom u poteri, ne želeći da propustim da vidim mamine seks igračke. Kada smo stigle u sobu, mama je već otvorila fioku i sklonila gaćice koje su pokrivale veliki asortiman dildoa. Sve boje, oblici i veličine, čepovi za guzu, mnoštvo velikih i malih vibratora i neke čudne zakrivljene stvari koje nikada ranije nisam videla.

Odmah sam primetila plavu igračku na koju je Jelena mislila, debelu dugačku, realističnu. Činilo se da ima slabost prema velikim igračkama. Tada mi je pogled pao na glatku ljubičastu kurčinu sa kaiševima pričvršćenim za nju. Zanimljivo, izvadila sam ga i okrenula u rukama.

„On se veže oko struka i koristi na partneru“, neobavezno je objasnila moja majka, dok je Jelena to krajičkom oka posmatrala. Činilo se da je već upoznala ovaj alat. Mama je na kraju prišla bliže i uzela ga u ruke. „Dozvoli mi da ti pokažem“, namestila ga je oko mene. Zakopčala je kaiševe oko zadnjice i struka, dok je dugačka, ljubičasta kita virila napred. Bilo je čudno, ali istovremeno i osnažujuće, kao da imam pravi kurac. Kada je sve oko mene bilo čvrsto vezano, podigla je pogled i nasmešila se.

„Mmmh, izgledaš tako lepo“, gledala me ponosno, prstima polako milujući gumeni penis. „Snažna i samouverena, baš kao što želim da moja ćerka izgleda.“ Nisam baš znala kako da odgovorim, a ona je sigurno osetila moje oklevanje, jer je iznenada poljubila vrh dilda, a zatim pustila da joj sklizne u usta.

Njene usne su se otvarale, sve šire i šire, dok joj je ljubičasti penis ispunjavao usta. Jelena nas je obe posmatrala sa strane, ali je konačno prišla i počela da liže dildo sa strane, veoma dobro su se poznavale kao da su trenirale za ovo, strastveno se ljubeći između pušenja. Postajalo je sve jasnije da ovo nije njihov prvi susret i počela sam da se pitam šta sam još propustila u ovoj porodici.

„Hoćeš sada da jebeš svoju sestru?“ upitala je naša majka otrgnuvši me od misli. Jelena je bila pognuta, njena zadnjica prema meni. Mama joj je širila guzove za mene. Između guzova njen anus se otvorio kao mala tamna zvezda, a ispod njega je blistao njen crveni ulaz u pičku. Mehanički sam pomerila kukove napred, ciljajući između njenih nogu. Osećala sam se nervozno i čudno… ali u isto vreme… Da! Želim da je jebem! Želim da je jebem snažno, duboko i nemilosrdno! Otkud ove misli? Šta me je nateralo da se ovako osećam? strapon jebanje sestre

Konačno, zgrabila sam je za kukove i snažno gurnula napred. Strapon je bio nepoznata igračka i nisam baš znala kako da se nosim sa njom. Nisam imala dobre motoričke sposobnosti kao kada bih koristila prste, tako da su moji kukovi išli kroz čistu intuiciju. Duboko sam ulazila. Jelena je cvilila, možda od bola, možda od zadovoljstva, nisam znala. Gledao sam penis kako klizi u njenu crvenu pičku koja je curila, sve dublje i dublje.

Bila je neverovatno mokra,njena pica je ostavila kremaste mrlje po celom dildu, a ubrzo su mi kukovi udarili o njenu zadnjicu, kada sam gurnuo kurac ceo u nju. Mama je sela na krevet ispred nje i raširila noge, povukavši glavu na međunožje. Zajedno smo koristili moju mlađu sestru kao jeftinu kurvu, jebali je dok je lizala maminu pičku. I uživala je… Bože, kako je uživala. Stenjala je, stenjala, dahtala, cvilila, šaputala slatke male perverzije da me podstakne.

„O da, jebi mi pičku Tanja… nabij ga duboko ja sam tvoja kurva.“

Tucala sam je sve jače, želeći da joj pokažem koliko dobro mogu da jebem njenu malu pizdu. Kretala se napred sa svakim udarcem, sve dok se nije popela na našu majku i sisala njene teške sise. Naša mama je imala najveće grudi od svih nas, lepe, pune i okrugle, a Jelena je uživala u njenim tvrdim bradavicama. Moje sopstvene grudi nisu bile ni upola velike, i gledajući ih ovako, bilo mi je malo neprijatno zbog sebe, ali bilo je prelepo gledati kako se moja sestra igra sa njima, sisa ih, liže ih i miluje. jebanje mame u guzu lezbo

Na kraju je završila visoko na mami i ljubila je u usne. Raširila je noge iznad maminog međunožja. Mama je to sigurno osetila, jer između mojih udaraca, iznenada je zgrabila dildo i rekla: „Sad jebi malo i mene dušo“, prošaputala je, vodeći glatku, ljubičastu glavu između svojih nogu, ispod svog proreza, ciljajući pravo u njeno dupe. Uradila sam kako je tražila i gurnula lažni penis bez oklevanja, gledajući kako igračka buši njen šupak, ispunjavajući je duboko.

Kada sam ponovo počela da se zabijam, Jelena je opsela mamino lice, trljajući svoju sveže izjebanu pičku preko njenih usta, dok sam joj uzimala dupe odozdo. Još uvek neupoznata sa rukovanjem počela sam da ga zabijam u njenu guzicu baš kao što sam ranije jebala pičku svoje sestre, jebući je onako snažno, duboko i brzo koliko sam mislila da želi.

Tada sam primetila Jelenu koja silazi sa maminog mokrog lica i ide do druge fioke. Mala kučka je tačno znala gde šta stoji. Uzela je novi strapon prilično veći od mog, bio je monstruozan. Mama je ležala na leđima i dalje primajući moj strapon u guzu i navijala: „Da da… Jeco moja, dušice moja… ti znaš šta mami treba. Budi gruba dušo… blizu sam.. želim da vas okupam svojim sokovima!“ mama između dve ćerke DP

Jelena se ponovo popela na nju i strapon iskusno i žestoko nabila u njenu pičku! Mama je sada bila jebana u obe rupe! Počela sam da svršavam, na taj prizor iako nisam ni dotakla svoju pičku. Počele smo da nalazimo tempo i koristili smo mamu kao našu ličnu prljavu kurvetinu. Dvostruka penetracija iz raja!

Mamina pizda je počela da se trza, a onda je iz nje izbila fontana soka, pucajući u Jelenu i mene. Jeca je pohlepno počela da je hvata tečnost ustima. Nastavila sam da je jebem u dupe, navodeći mamu da šprica iznova i iznova, sve dok konačno nije opala od iscrpljenosti, potonula u krevet. Polako sam izvukla dildo iz nje, a onda smo je ostavile srećnu i iscrpljenu, dok sam ja svoju novu igračku odnela nazad u svoju sobu, zbunjena i uzbuđena novim iskustvima, mislima i osećanja koja su me obuzela. Nisam baš znala kako da se nosim sa ovom novom vezom, ali sam osećala da će stvari od sada biti drugačije.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 20 Prosek: 4.2]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!