polusestra poza 69

Polubrat me je probudio

Upoznavanje Srbija

Prošle su dve godine otkako sam poslednji put videla svog tatu i njegovu novu porodicu. Završila sam sve na prvoj godini faksa, položila ispite i leto je bilo pred nama. Izlazim iz studentskog doma u svojoj roze-beloj haljini dugoj do kolena i sa koferom u ruci. Čim sam izašla videla sam kako se moj tata zaustavlja u svom crvenom karavanu. Spustila sam kofer, nasmešila se i pritrčala tati, snažno ga zagrlila i poljubila u obraz.

Žurim na drugu stranu auta, pozdravljajući i svoju maćehu i njenog sina Darka. Darko mi pomaže da stavim stvari u prtljažnik i svi ulazimo u auto da krenemo ka kući. Darko je, kao i uvek, zurio u moje telo od glave do pete i nazad. Nisam više ona ‘slatka, nevina’ mala sestra kakva sam bila kada smo se poslednji put videli. Nekada sam bila prilično niska sa malim grudima i bez prave figure, ali sada sam se razvila.

Umesto da ga prozivam, što sam bila u iskušenju da uradim, laskalo mi je i pustila sam ga da bulji dok sam gledala kroz prozor, nastavljajući razgovor sa roditeljima. Čim sam se okrenula prema njemu on je brzo skrenuo pogled. Počinjemo razgovor o životu i studiranju sa osmehom na licu.

Posle duge vožnje automobilom, svi smo ušli u kuću i ručali. Kako je razgovor zamro, požurila sam u Darkovu sobu da uzmem njegov XBOX a on je bio na svom kompu igrajući druge igrice. Posle nekoliko sati igrica pustila sam “Finding Nemo“ crtani i u roku od 15 minuta bila sam gotova, zaspala sam na Darkovom krevetu.

Kada sam se probudila bio je mrkli mrak, verovatno oko 2 sata ujutru. Jednostavno sam ponovo zatvorila oči da bih ponovo zaspala kada sam osetila lagani dodir na butini. Ukočila sam se na mestu, pitajući se šta se dešava. Moja haljina se pomerala nagore. Premestila sam se, pokušavajući da obeshrabrim uljeza, sve vreme se pretvarajući da spavam.

Dodir nestaje, ali se ubrzo vraća, ovaj put na mojim grudima. Sa svakim udahom koji udahnem, ruka sve više klizi ispod haljine. Otvaram oči tek toliko da vidim Darka sa njegovom rukom koja mekano klizi u moju haljinu, na moje grudi. Ponovo sam promenila svoju poziciju, ali to je bila greška jer sam se još bolje namestila da može da me dodirne.

Bila je na butini moje noge koja je sada visila sa kreveta, čineći moju pičku mnogo dostupnijom. Osećam kako mi usmine pulsiraju dok njegova ruka klizi sve više uz moju nogu. Zašto sam bila oduševljena ovim? Znala sam da je to Darko, bukvalno moj polubrat koji je stajao iznad mene, i znala sam da je to njegova ruka koja se penje uz moju nogu. Zašto sam bila toliko oduševljena time?

Suzdržavam želju da se ugrizem za usnu dok razmišljam o svim mogućnostima onoga što bi se moglo dogoditi. Njegova ruka se sve više približava mojoj pulsirajućoj, vrućoj, mokroj pički i osećam kako se njegovi prsti šetkaju po ivici mojih gaćica. Oh, kako bih volela da ih nisam imala na sebi. hvata polusestru za picu

Dok njegovi prsti plešu na ivici mojih gaćica pokušavajući da manevrišu ispod njih, očajnički se odupirem želji da se pomerim i da mu se raširim. Uvlači prst u moje gaćice polako da me ne ‘probudi’, oseća kako mi teku sokovi i ne može a da ne provuče prst između mojih usana. Jedva sam uspevala da se ne trgnem i da ne vrisnem. Klizi prstom po mojoj mokroj pički i kada me pomazi po klitorisu, ja se malo trznem od zadovoljstva, a on se ukoči na mestu, buljeći u moje lice tražeći bilo kakav znak da sam budna.

Onda razmišljam o tome kako ljudi hodaju u snu i kreću ka svojim snovima, pa se ponašam kao da se njegovi postupci odražavaju na dobar san koji sanjam. Krećem se kao da se ponovo postavljam, ali Darko je znao da će me ‘probuditi’ ako povuče ruku. Spuštam se malo na krevet, a njegov prst sklizne duboko u moju picu, a onda ponovo prestajem da se krećem, pretvarajući se da mi je udobno u snu. Darkovi prsti ulaze u mene, dublje i hrabrije.

Odjednom zastaje i počinje da mi skida gaćice. One se, nažalost, zaglave na mom kuku i ja radim još jedno ‘pospano pozicioniranje’ da mu pomognem da ih skine. Povlači ih pored mojih stopala i baca ih sa kreveta na pod. Kada sam se premestila, ostavila sam dovoljno mesta za još jednu osobu na krevetu i Darko je to iskoristio i pridružio mi se na krevetu. Samo u boksericama, legao je pored mene i više nisam mogla da se pretvaram da spavam jer osetim kako me njegov kurac snažno pritiska.

Otvaram oči i buljim u njega, ne znajući šta da uradim ili da kažem. Vratio se na moju mokru pičku, potpuno nesvestan da ga gledam. Ponovo je uvlačio prste unutra ali ukočio se kada je video moje lice. Nesiguran u mraku, prišao mi je bliže licu sa prstima i dalje u mojoj pulsirajućoj pički. Shvatio je da ništa ne zamišlja i poskočio je unazad, izvlačeći ruku iz mene.

Ne želim da prestane, pa se spustim i uhvatim njegov zglob, povlačeći njegovu ruku do mojih usta. Omotam usta oko njegovih prstiju prelivenih mojim sokovima i glasno ih sisam. Stavila sam potom njegovu ruku na svoje grudi, nadajući se da me neće odbiti. Definitivno je shvatio šta želim i počeo je da mi masira grudi, a drugom rukom mi je pomerio bretele haljine sa ramena, nagoveštavajući mi da je skinem.

Skinuo mi je haljinu i pustio je da se spoji sa mojim gaćicama u podnožju kreveta. Nisam želela da budem jedina koja je gola pa sam krenula za njegovim boksericama i povukla ih naniže, a on ih je šutnuo na zemlju. Ponovo je stavio ruku na moju picu, gurnuvši dva svoja prsta duboko u mene, trljajući moju g-tačku. Onda sam uhvatila njegov tvrdi kurac drkajući ga gore-dole. polusestra poza 69

Okrenuo se tako da je bio na leđima na sredini kreveta, a ja iznad njega, moja mokra maca tik iznad njegovog lica, njegov penis snažno stoji ispred mog lica, a blistavi vrh me još više mami. Ponovo hvatam njegov kurac rukom i drkam ga snažnije kako bi mu glava još više zablistala. Još malo pre-sperma curi iz njegovog tvrdog penisa i ne mogu se više suzdržati. Spuštam usta na njegov kurac!

Spuštam se polako uzimajući ceo njegov kurac u usta. Dok to radim, on istovremeno zabada jezik u moju zjapeću picu. Snažno sisa moj osetljivi klitoris dok se ja davim u njegovoj debeloj kiti. Telo mi trne i znam da se približavam svršavanju, ali ne želim još! Zastajem i sklanjam svoju vlažnu pičku od njegovog lica, okrećem se tako da njegov kurac stoji odmah ispod moje pice. Stavlja ruke na moje kukove, pokušavajući da me nabaci na svoj kurac. Napnem se od zadovoljstva kada njegova glava dodirne moje usmine, šireći ih svakim pokretom sve više.

Polako se spuštam prezadovoljna njegovim slatkim, ukusnim penisom koji klizi dublje u mene, ispunjavajući moju pičku. Sa svakim spuštanjem dolazi novi talas zadovoljstva koji me obuzima. Ubrzo nakon što smo počeli, već sam na ivici da svršim i šapnem mu na uho: „Svršiću.. tvoj kurac je savršen za mene.. za moju pičku.“

Mora da su ga te reči previše napalile, jer je skoro istog trenutka žestoko svršio u moju ribicu, zauzvrat me naterao da se grčim od zadovoljstva, svršavajući mu po kurcu uz prigušeno stenjanje i jecanje. Usporavamo naše seksualne pokrete i postajemo zaista osetljivi, ali ne želim da zaustavim ovaj zanos. polusestra mu jaše kitu

Šapućem mu na uho, „Bilo je predivno… trebalo bi da ponovimo nekada.“ Nasmejala sam se i nežno ga poljubila u usne. Bio je to prvi put da sam dotakla njegove usne svojima. Rastopili smo se u poljupcu i poljubili se ponovo, pa ponovo. Osetila sam kako mi njegov jezik otvara usne pa željno otvaram usta i prihvatam ga.

Žvalavili smo se dugo… Nakon nekog vremena ja sam sela pored njega na krevet i totalno se opustila. Svaka napetost iz mišića tada je nestala. Čujemo buku iz kuhinje i oboje pogledamo na sat, shvatajući da je već 5 ujutro a da moj tata radi subotom. Žurno se oblačimo, a ja se umotam u Darkovo ćebe, pretvarajući se kao da spavam. I Darko radi isto, ali spava na podu da ne bi izazivao sumnju. Nakon par sati probudila sam se sa poljupcem mog voljenog polubrata i od tada se naš odnos promenio. Naravno, ne pred roditeljima, ali kada smo sami… sve vam je jasno.

KRAJ!

Klikni OVDE i Oceni Priču 🙂
[Ukupno: 17 Prosek: 4.8]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Devojka za upoznavanje

Don`t copy text!