NEJEBICA A ONDA SLAVICA

Prokleti kurac!

Ukrutio se i nikako da splasne. Nije pomoglo ni to što sam ga najprije izdrkao, a zatim i pokušao “ohladiti” mlazom najledenije vode iz tuš-baterije. Dugotrajna, više mjesečna nejebica učinila je svoje i sada kurac željan seksa svojom nepopustljivom tvrdoćom neodgodivo je tražio vrelu mokrinu pice. Prosto je žudio za ženskim tijelom. Narastao je, očvrsnuo i nije pokazivao namjeru da će tako olako omlohaviti.

Ostalo mi je samo, kao spasonosno rješenje, pružiti mu ono što je trebao i tražio: vruću, sočnu pičku.

Pa sam, grozničavo, u potrazi za rješenjem problema počeo tipkati brojeve svih žena koje bi mi eventuvalno mogle pomoći u tome. Zvao sam sve bivše cure, ljubavnice, one sa kojima sam se barem pošlatao, sve one za koje sam pretpostavljao da postoje barem minimalne šanse za seks sa njima. Ali, pokazalo se, ti pozivi su bili uzaludni. Svi odreda završili su razočaravajućim ishodom.

Prvo Alma: Dugotrajno čekanje da odgovori na poziv, pa prvo glasna muzika, a onda i njen cvrkutavi glas i monolog izgovoren gotovo u jednom dahu: Ejćaoevomenaskijanjusadečkominakonce… mislim da sam prekinuo na pola rečenice i već tipkao drugi broj. Marijin. Nekoliko zvučnih signala, a zatim, pospani glas starijeg muškarca: Halo? Halo?, i već prekidam jer sam negdje iz dubine svijesti izvukao podatak, da mi je Marija nedavno poslala poruku kako joj je to novi broj, i da ju ne zovem više na stari jer je broj dala ćaći. Pa sam manirima ovisnika koji je napokon dobio željenu dozu prekopavao po pretincu poruke u potrazi za njenim novim brojem. Zvonilo je…pa opet…zatim je odzvonilo i osmi put, pa deveti, kada je mobilni aparat automatski prekinuo poziv panično sam pogledao prema zidnom satu i ustanovio kako je dvanaest sati i dvadeset minuta. Iza ponoći. Sa određenom količinom užasa pomislio sam kako, u tu doba, šanse da pronađem neku ženu za poševiti su zapravo jako male. No nisam odustao.

najbolje iz Srbije

Razgovori sa Snježanom i Mirtom završili su neuspješno, dok se Martina i Tonka nisu ni javile na poziv. Što me nije ni čudilo s obzirom na to koliko je bilo sati.

I onda, već sasvim izluđen tom žudnjom i željom za seksom, za vrućom pizdom, u nedostatku drugih ideja poduzeo sam radikalne mjere. Očajne situacije zahtjevaju očajne odluke, da parafraziram izreku, pa sam u skladu sa time učinio očajnički korak: nazvao sam agenciju za eskort, kako se to prikriveno nazivalo ono čime se bavila agencija, i naručio si dolazak prostitutke.

Otprilike sat vremena nakon poziva na vrata stana pozvonila je mlada djevojka koju sam žurno pustio u stan. Na brzinu smo dogovorili uslove transakcije i žurno sam se dao na svlačenje odjeće.

– Kako se zoveš?- upitao sam ju dok sam se svlačio.

– Slavica.-

– Koliko imaš godina?- upitao sam svoju novu prijateljicu, dok je ona svlačila majicu, pokazujući mi ne baš velike cice, koje oskudni grudnjak i nije previše sakrivao. Ako i nisu bile velike, barem su prpošno stršile dajući dojam čvrstoće.

– Dvadest i sedam.- odgovorila je skidajući hlače, jednostavne traperice, i pokazujući mi skladno, pomalo mršavo tijelo. Mada bi, sa obzirom na okolnosti, bio zadovoljan i sa puno ružnijom curom, činjenica da je Slavica bila zapravo prilično lijepa osoba izmami mi osmijeh zadovoljstva.

Polu-duga smeđa kosa, tamno zelene oči, vitka figura, malčice šira guza, ne previše, i potpuno izbrijano međunožje davali su joj sasvim pristojan izgled.

Sama je svukla svu svoju odjeću, sve osim, crnih gaćica i grudnjaka, njih sam ja skinio. I tako, potpuno golu, držeći ju za ruku poveo do kreveta.

I da se nije bavila zanatom kojim se bavila ne bih, u tom trenutku, posve sluđen apstinencijom, gubio vrijeme na predigre. Pa sam ga ne gubeći vrijeme ubo u Slavicinu pičku, sa vrlo glasnim uzdahom olakšanja.

Kada sam ukrućeni ud utrpao u vrući otvor njene pice osjetio sam silno zadovoljstvo. Slavica ga je iskusno prihvatila, čvrsto ga stežući, što je samo pojačavalo užitak. Kurac, koji je toliko žudio da se isprazni, polako sam zabadao u nju, želeći produžiti trajanje seksa što je duže moguće. Sada, kad sam se napokon dokopao pičke, nisam želio da prebrzo završi.

  • Ooo, kako ti je velik kurac- Slavica je recitirala očito uvježbanu mantru. – Kako me dobro ševiš.-

A ja sam ustrajno bušio pičku koja je, suprotno očekivanju, bila relativno uska. Pičku koja je postajala sve više vodenasta. Ševio sam ju u jednostavnoj pozi. Slavica je ležala na leđima, a ja sam ju poklopio svojim tijelom.

Finese i dodatne čari nisu mi bile ni na rubu pameti. Samo sam htio gurati ga i gurati u to vrelo ždrijelo, napuniti ga do vrha sa svojim kurcem. I ponavljati postupak. Slavica je i dalje profesionalno, odrađivala svoj dio posla, govoreći kako joj pica gori, kako ju razvaljujem, kako mi je najveći i slična sranja. Smatrao sam te izjave naučenima i dakako lažnim, ali baš me bilo briga. Zapravo i sam sam si dao oduška pa sam joj uzvraćao sličnim glupostima.

  • Jebati ću te do iznemoglosti. Poderat ću ti pičku. Čuješ li me? Izjebat ću te do bola. Rasporit ći ti pičku.- samo su neke od besmislica koje sam lupetao.

Slavica se pokazala dobrom ljubavnicom, i unatoč toj nemaštovitoj pozi, davala je sve od sebe da mi bude ljepše. Rukama mi je obuhvatila guzove i tiskala ih prema sebi.

A kada sam svršio, dok je još bio u njoj, bio sam sretan što je inzistirala na kondomu. Toliko sam bio posvećen punjenjem te slatke pičkice da je konačnica došla nekako naglo pa ga I ne bi imao vremena izvaditi.

Deset minuta kasnije, smiren maloprijašnjim ševom, ali još uvijek ni približno zasićen, bespomoćno sam timario kitu, pokušavajući ju ponovo ukrutiti. S obzirom kako je gotovo cijelu noć stajao dignut i uz činjenicu da sam ga prije Slavice i izdrkao, bilo je pravo malo čudo, što se digao i taj prvi put.

Kada je Slavica ustala iz kreveta pomislio sam, unatoč tome što smo ugovorili višesatno druženje, da će se obući i otići. No ona je posegnula za svojom torbicom. Na trenutak sam pomislio da će iz nje izvaditi elektro-šoker kojeg sam ugledao pokraj ruža za usne, četke za kosu i ostalih kozmetičkih stvari, ali na moje iznenađenje ona iz torbice izvadi bočicu sa tabletama.

Pomalo zbunjen, progutao sam tabletu, koju mi je svojom rukom ugurala u usta. A kada je rekla: – Popij ovo, pomoće ti.- pri tome gledajući u moje međunožje i beskorisno mlohavi kurac, shvatio sam zašto služe tablete.

Dva minuta kasnije potpomognut, čudesnom Slavicinom tableticom, i njenim spretnim prstima koji su se pozabavile s njim, moj klip se ponovo, veličanstveno i moćno ukrutio. Spreman opet napuniti pičku ove seksi iznajmljivačice tijela.

I dalje nisam htio jezik turati i lizati pičku kroz koju je prošlo tko zna koliko kita. Ali sam, za razliku od prvog puta, u drugom naletu na njeno međunožje, ipak malo više pažnje posvetio tom seksi tijelu. Malo sam joj ljubio cice, pa malo između njih, bradavice su tada već bile jako napete, da bi zatim poljubce usmjerio na dio između sisa i pupka. A onda sve niže, preko venerinog brežuljčica do same rupice. Tu sam se zaustavio, negdje na samoj granici okna, uz same usmine, tik do njih, a onda sam se vratio nazad istim putem do bradavica koje sam bez ustručavanja progutao.

Ma koliko, zbog činjenice sa čime se bavi, promjenila muškaraca, Slavica nije mogla ostati imuna na moj nasrtaj koji sam usmjerio na taj ukras grudi, na bradavice. Pa je počela uvijati tijelo, i glasnije stenjati. Odgovorio sam joj uvlačenjem kurca u otvor pizde.

Ako sam prvi puta to činio polako i umjereno, ovaj put sam sasvim ubrzao tempo. A osim ritma promjenili smo i pozu. Ovaj put sam ja ležao na leđima a Slavica je bila gore. I opet je izbacivala fraze iz svog repertoara: – Karaj me! Karaj moju pičkicu! Želim to! Želim da mi izjebeš pičkicu.-

Toliko sam agresivno ubadao njenu rupu, da sam veći dio vremena, barem mi je tako izgledalo, proveo levitirajući iznad kreveta. Ja sam tijelo žestoko uzdizao prema gore, Slavica je uzvraćala jednako snažno i agresivno obrušavajući se prema dolje.

Žestoki sraz mog tvrdog kurca i njene vruće pice završio je jedinim mogućim ishodom. Obostranim svršavanjem. Tabletice koje mi je dala učinile su željeni efekat, pa je i to moje divlje nasrtanje potrajalo puno duže nego što sam se i nadao. A sudeći po grčenju i posebice po pički punoj sperme i Slavica je bila zadovoljna razvojem događaja. Ako je tokom odnosa i glumila zadovoljstvo, pička puna njenog soka bila je očita stvarnost.

Ležali smo pušeći u tišini. Već sam bio zaboravio predhodni očaj usljed kronične nejebice, uživajući u pogledu na Slavicine gole obline. I u trenutku kao da mi čita misli, kada sam se zapitao hoće li mi se do isteka angažmana uspjeti opet dići, Slavica me je uhvatila za kurac uz riječi: – Ne brini.Ima još puno vremena do jutra. A ako ti se ne digne, imam još puno tabletica. Punu bočicu…-

Ostalo mi je samo da se zadovoljno opustim….

Dado Jović

Vruce sex poruke

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!