NEZASITNA ISTOČNO- NIJEMICA

-Još…- Prošaptala je tiho Dejana.A kada ti žena nakon više od sata vremena seksa kaže da želi još, to se može posmatrati na dva načina.Prvi je da joj je bilo toliko dobro, da je silno uživala, i da zbog toga želi još; ili uopće nije zadovoljna i zadovoljena pa je to razlog zašto želi još.

Meni osobno nije bio važan razlog te tražbine.Jer kada imaš četrdesetitri godine i ševiš curu poput Dejane, koja ima dvadesetitri, onda ti je svejedno koji je motiv pa se želi seksati sa tobom.Pogotovo se nezamaraš previše ako želi još seksa.Možda je jedino bitno da ta cura,  koju tucaš, ne liči na one Istočno-njemačke bacačice diska i kladiva iz osamdesetih godina prošloga stoljeća, dakle: debela i brkata.

Istini na volju, Dejana je pomalo i ličila na te Istočne Njemice, ali ja sam to gledao malo subjektivnijim očima.A one su vidjele sljedeće: Dejana je cura sa velikim, ogromnim sisama i isto tako raskošnom guzom.Ako se posvetiš samo razmišljanju o tome, onda ti nije ni važno što je i sve ostalo na njoj veliko i raskošno.Uostalom kada sam uvidio njenu voljnost da se upustimo u seksualni odnos, sve drugo mi je postalo nevažno.

-Nisam se dugo seksala.- Doda kao da se opravdava zbog toga što nezasitno traži još seksa. -Zapravo, rijetko se seksam.Dečkima se baš i ne sviđam…- Ustvrdi, pri tome gledajući u svoje tijelo, kao da mi želi reći: Vidiš, sa ovim izgledom nisam baš poželjna.Pogledaj kako sam debela.

Znajući da će mi trebati vremena da mi se opet ukruti, a ne želeći dok čekam, ostavljati zapostavljenu Dejaninu pičkicu, ali i ostale otvore posvetio sam se tomu da njene rupice držim zaposlene.Pa sam, shodno tome iz ladice izvadio dva vibrotora, koja su trebala biti zamjena za moj trenutno mlohavi i Dejaninom pičkom iscrpljeni kurac.

najbolje iz Srbije

Prvi sam joj gurnuo u sada već posve raširenu i rascvjetalu pizdicu.Ako ju je inače rijetko koristila, u zadnjih sat vremena bila joj je totalno, posve opustošena i devastirana, najezdom moga kurca, jezika, prstiju, da je sad bila rastvorena i pozivala gostoprimljivo.

Drugi vibrator je dobila u guzu.Najprije sam svoje prste namočio u mokrini njene međunožne ljepotice, pa ih tako mokre trpao u guzni otvor šireći ga.Kada sam ga dobro proširio i temeljito navlažio njenim sokom lagano sam joj šupčić napunio igračkom, tim umjetnim klipom.Na što je ona odgovorila višestruko pokazanom ugodom: grčila se i savijala tijelo, ispuštala nove pohotne glasove koji su svjedočili o napaljenosti te posezala rukom za svojim otvorima.Nekako neodlučna da li da ruku spusti na picu ili guzu.

Kako je trebalo dosta truda i napora da joj istodobno punim obje rupe i sam sam dahtao i stenjao, jedva čekajući da zamjenim vibratore sa svojim napetim udom.

Impresioniralo me je koliko toga može da primi i podnese.Kao da je željela u ovom jednom jedinom danu nadohnaditi sve propušteno i uskraćeno.Većina žena bi rekle da nemogu više, da su iscrpljene, da ih boli dolje, ali ne i ona.Ona je ustrajno primala nove doze, dok joj se veliko tijelo talasalo, bibalo, letajući na sve strane.

Nakon nekog vremena koncentrirao sam se samo na to da zamjenski kurac zabadam u njenu pičku, onaj drugi, samo ostavio da stoji, zaboden joj u guzicu.I kada sam se već pomalo počeo plašiti da mi se neće moći opet dići, on je narastao!

Nije bio onako željeno tvrd kao prije nekih sat vremena kada smo započeli sa seksom, nije i vjerojatno nikada više neće biti čvrst ni kao onda kada sam bio u njezinim godinama.Ali bio je dovoljno očvrsnuo da ga mogu vratiti tamo gdje mu je i mjesto; gdje smo oboje željeli da bude, u njenu nezasitnu mačkicu.

Vibrator iz analnog otvora izvadio sam samo da bi lakše mogao ulaziti u njeni rosni ružičasti pupoljak, u to bludno ždrijelo, željno da bude puno i zadovoljvano. Stiskala je moj klip usidren u svome središtu, koristeći manje vaginalne mišiće, a više jednostavno stiskajući butine.

Znajući da su to zadnji trzaji, barem za taj dan, mog izmrcvarenog uda potrudio sam se da ga zabadam žestoko.Čak pomalo I grubo, sve više shvaćajući da Dejana želi biti izjebana, a ne voditi ljubav.Zapravo, žudjela je da bude poželjna, predmet želje i mašte a to je bio jedan od načina da se osjeća takvom.

Uglavnom kurac sam nemilice zabijao u njeno mlado tijelo iz komentare tipa: Karat ću te do iznemoglosti ili: Ti si moja pičkica, pa zatim: Izjebati ću te najprije kurcom pa jezikom pa prstima pa ću te opet jebati, jesi li me čula pičkice jedna?

I dok sam ju obasipao lascivnim pa i perverznim komentarima njena dlakava mačkica je obilatim curenjem dokazivala da još uvijek može.Većinu vremena je žmirila a kada bi otvorila oči pridigla bi glavu pogledavši u svoje međunožje kao da provjerava šta se u njemu deševa.Kao da kontroliše šta to,zapravo turam u nju.

Nemogu se pohvaliti da sam opet baš svršio, doduše iscjedilo se nešto iz njega ali, važnije i Dejana je počela davati znakove da joj je dosta pa nije bilo ni bitno.

Ležali smo jedno uz drugo pokušavajući usporiti ritam disanja.Ja sam ju mazio po cicama, ona je uzvraćala držrći me malo za jaja malo za kurac.

-Nisam baš iskusna….primjetio si…- To je zvučalo pomalo kao da se opravdava zbog možebitno loše ševe koju je pružila, ali više je bilo izrečeno sa prizvukom straha da će zbog te loše neiskusne izvedbe biti mi nepoželjna.Dakako da mi nije padalo na pamet olako se odreći mlade cure spremne na seks.Pa sam samo, priznajem, u maniri nekog muškog gada, kome je stalo samo do jednoga, ne želeći joj davati nikakva obećanja, pogotovo ne ona koja bi govorila o bilo kakvom vezivanju i obavezi samo konstatirao: Ništa se ne brini.Naučiti ću te sve.Uskoro ćeš biti jako, jako iskusna….

Nije mi promakao zadovoljni, sretni osmjeh sreće i zadovoljstva koji joj je ozario lice.Uhvatila me je za ruku i čvrsto se stisnula uz mene.

Dado Jović

Vruce sex poruke

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!