MLADA, VRELA, GOLA…

Svukao sam Miličine crvene čipkaste gaćice. Sasvim oskudne, pokrivale su tek manji dio njene široke, raskošne guzice. Nakon što sam ju oslobodio i toga posljednjeg komadića odjeće legla je pored mene potpuno gola, pokazujući mi svoju mladu osamnaestogodišnju tek punoljetnu pičkicu, ukrašenu bujnim crnilom stidnoga trokuta.
Provukao sam dlan preko njenog venerinog brežuljčića, kroz stidnu šumicu i prsti mi urone u vrelinu njene pice odmah tražeći klitoris. U njenu usku, tijesnu picu kurac je ušao svega nekoliko puta. Prije mene imala je samo jednog dečka, s kojim je imala seksualne odnose. I to se u pravilu dešavalo na stražnjem sjedalu automobile, kojeg bi posudio od roditelja. Zatim bi ju odvezao na neki mračni, zabačeni, sporedni put gdje bi ju poševio. A ševa se isključivo svodila na tipični obrazac mladog neiskusnog ljubavnika: seks je gotov kada on svrši. Tako da prije mene nikada nije spoznala kako izgleda seks sa iskusnijim ljubavnikom, koji bi joj svojim iskustvom i vještinama obogatio seksalni život. Na neki način bila je moja učenica. I vrlo brzo je upijala i usavršavala gradivo. Mladenački znatiželjna i radoznala, željna novih načina i poza svakodnevno je neskrivano pokazivala ambicije da obogati seksualni život. Zapravo, oboje smo, jedno drugome, oplemenjivali naše seksualne živote. Ona u seksu sa mnom, iskusnijm ljubavnikom koji joj je otvarao put u do tada nepoznate užitke, obogaćujući i dižući njen seks na neku novu višu razinu. A ja, seksom sa deset godina mlađom curom, čije tijelo sa čvrstim jedrim oblinama, mi je pružalo vrhunski užitak nadograđen sa gotovo netaknutom picom. Tijesnom, uskom, nerazrađenom.

Ralativno brzo sam ju doveo do vrhunca. I puno iskusnije cure bi se teško oduprle i suzdržale da obilato ne svrše nakon svega što sam njenoj pici učinio u tih par minuta. Isključivo sam se kancentrirao na klitoris i usmine koje sam lizao, pa žustro mazio izazivajući joj veliku ugodu. Sa obadvije ruke sam nasrnio na njenu pizdu, tako da sam istovremeno trljao i klitić i usmine. Povremeno sam i po nekoliko prstiju zavlačio dublje u njenu jamicu, a kada je svršila, sa zadovoljstvom sam polizao sokove koji su istekli iz toga pakleno vrućeg, sočnog rascjepa.
– Nikada se prije tebe nisam ševila posve gola. Uvijek bi imala barem nešto od odjeće na sebi.I nikada nisam svršila bez jebanja. I ti si prvi koji mi je polizao pičku. I koji mi je lizao guzu i turao prste u nju… – Milica je nezaustavljivo sasula cijelu gomilu rečenica, u jednom dahu, kao i svaki puta kada bi se uzbudila.
– Onda je očito da si sa mnom puno toga učinila prvi put. I da u seksu još nisi učinila puno toga. Ali ništa za to.Svemu ču te podučiti. Nakon školovanja biti ćeš pravi ekspert u područiju seksa.- zadirkivao sam ju našim internim šalama, koje su varirale na temu profesor-učenica.
– Znači, jednog dana i ja ću biti učiteljica?- upitala me je pohotnim glasom i pri tome trbuhom okrenuta legla na moje tijelo utisnuvši mi jedan sočan poljubac.
– Kada završim s tobom biti ćeš puno više od učiteljice.- uzvratio sam joj poljubac i usput počeo čvrsto stiskati za dupe. – Bit češ profesorica.- u usne sam joj utiskao novi poljubac. -Zapravo magistra…- pa još jedan, cijelo vrijeme drobeći joj polutke te velike guzice.
– Vjerujem…- prošaptala je.
A puno toga sam namjeravao naučiti Milicu. Imponiralo mi je ševiti dosta mlađu curu i imao sam namjeru dugo ju zadržati u svome krevetu. Pogotovo što se kod nje nazirala neutaživa glad za seksom, za novim iskustvima. Željela je sve isprobati, sve iskusiti. I klasično i oralno i analno. Dala je naslutiti da se u njoj krije jedna nezasitna mačkica sklona neobuzdanom seksu, jedna osoba velikog seksualnog apetita. Osoba koja bi se uz malo truda i poticaja dala privoliti na svakojake perverzije.
– Želim svršavati… – mazno mi je šaputala u uho. – Hoću da svršavam… stalno… i onda opet… uvijek da svršavaaaam… –
Počela se pretvarati u pravu erotsku zvijer. Ona neiskusna, nespretna cura kakva je bila kada sam je upoznao sasvim je isčeznula, ustupajući mjesto ovoj novoj budućoj pohotnoj bludnici. Ni traga od one stidljive cure koja se u početku jedva svlačila skroz gola pri svijetlu. Nestajala je ona Milica čiji se sav seksualni život svodio na to da bi ona raširila noge i bila pojebana, a da pri tome nerjetko ne bi ni svršila.
Stavio sam joj kurac između sisa i zapovjedio neka ga izdrka trljajući ga o njh. A sise! Sise su joj veličanstvene! Grandiozne. Velike kao i guza. Čvrste, tvrde, sa izdašnim lako ukrutljivim bradavicama.
Drkala mi je kurac stiješnjen između tih grandioznih ljepotica, a ja sam joj pomagao stiščući i usmjeravajući ih dlanovima.
– Kako divne sise imaš! Baš su lijepe. Najbolje su! Nijedna cura nema tako dobre sise.- uobičajeno sam pretjerano i besramno komplimentirao, hraneći njezin ego, što mi je cijelo vrijeme i bila taktika zavođenja.
Naime, još od našeg prvog susreta obasipao sam je pravom lavinom komplimenata. I vrlo brzo, uz pomoć isto tako pretjerano potencirane romantike, našao sam put do njenih gaćica. Znajući da mi je to najveća šansa da zavedem dosta mlađu curu, jednostavno sam ju bombardirao stalnim komplimentima na račun fizičkog izgleda i sesksualne poželjnosti. Tako da je sa svojim u stvarnosti prosječnim, ništa naročitim izgledom, vrlo brzo popustila mom zavođenju i već nakon nekoliko tjedana od upoznavanja ovu sam crnku odveo u krevet. Put u žensko međunožje popločan je hvalenjem njenog izgleda.
Drkala mi ga je niježno, polako, sada već stručno ga trljajući svojim sisama. Povremeno bi vrh glavića pomazila ukrućenim bradavicama izazivajući mi osjećaj nemjerljive ugode. S vremena na vrijeme bi palcem napravila par kružnica po njemu dižući ugodu na novu razinu. Svršio sam joj po bradi i oko ustiju. Požudno je oblizivala kapljice sperme koje je mogla dohvatiti jezikom. Savršeno, spretno poput iskusne pušačice. Kao da je do tada obradila i popušila bezbroj kita. Prirodni talenat.
Čekajući da mi se ponovo ukruti vratio sam obrađivanju njene dlakave pičke koristeći opet prste. Trudio sam se da ih zabijam što je dublje moguće u njenu dlakavicu. Jebao sam ju srednjim prstom jednim užurbanim snažnim ritmom, dok sam joj sa rugom rukao stisko bradavice. Čim mi je njeno mlado, uzbuđeno, vrelo tijelo izazvalo novo ukrućivanje namjestio sam je u položaj tako da joj je glava bila zabijena duboko u jastuke, a guza isprčena visoko prema gore. Njena pohlepna pičke posve se rastvorila pozivajući me na užitak, na blud. Sada već totalno mokra. Ružičasta, dlakava i vruća. Zabio sam svojih osamnaest centimetara u tu uzbuđenu, usku pukotinu, u tu ustreptalu sočnu mačkicu. Na moj ulazak Milica je odgovorila glasnim stenjanjem i povremenim: brže, brže…
Guzove sam joj držao dlanovima, pokušavajući istovremeno zabiti joj jedan od palaca u guzicu, u čemu sam djelimično i uspjevao. A kako je intenzitet mog zabijanja postajao sve brži, ubrzo sam odustao od tog nauma isključivo se koncentrirajući na punjenje Milicine pičke okamenjenim udom. Gurao sam ga žestoko. Svom veličinom. A Milica je primala tu moju čvrstu alatku naglašavajući zadovoljstvo čvrstim stiskanjem plahti i jastuka ispod sebe.Kada sam svršio obasipajući joj guzove sokovima kurac sam zamjenio vibratorom. Već prilično napaljena Milica je usljed te nove doze čvrstog komada u sebi naprosto eksplodirala. Počela je neobuzdano da jeca, grči se uvijajući tijelo. Jebao sam ju sa vibratorom snažnim, brzim ubodima puneći joj pičku. Nisam prestajao ni kada je bilo očito da je već nekoliko puta svršila. Samo sam je punio i punio.
– Ševit ću te do iznemoglosti – mislim da je jedino što sam joj bio rekao dok je trajala ta ofanziva na njenu picu. – Jebat ću tu tvoju dlakavu pičkurinu do besvjesti…-
Oh, oh, oh… bilo je jedino što je kao odgovor izustila. Prestao sam tek kada sam procjenio da je došao trenutak kada je postojala opasnost da užitak postane bol, pa sam konačno izvadio vibrator iz nje. Još sam ju malo mazio prstima, pa za kraj detaljno polizao svuda po pizdi koja je i dalje obilato curila.
Klonuli smo, oboje, i neko vrijeme šutke ležali jedno kraj drugoga. Držeći ju za desnu polutku guza milovao sam otvor njenog šupka.
– Znaš, mislim da je došao trenutak i za analni seks. Drugi puta kada se nađemo pojebat ću te u guzu.- saopćio sam Milici, usput ju lagano pljusnuvši po oba guza.
– Ti bi moju nevinu guzu? Zloćko… – zadirkivala me je tražeći mi dlan kako bi ga stisnula sa svojim. – Još me nitko nije ševio od otraga. A silno sam znatiželjna isprobati kako je to.-
– Pssttt…- prekinuo sam ju, jače se privivši uz nju i uz spoznaju kako je Milica ovim našim današnjim činom napravila veliki korak u transformaciji iz učenice u profesoricu.

Dado Jović

Vruce sex poruke

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!